![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() ![]() Nom, we wrocku mieszkałam, ale do szkoły chodzę w siedlcu i tu rodzice mają spory domek. W starym mieszkaniu w centrum mieszka siostra z mężem i z dziećmi. Ale co to zmienia? Jeszcze ten rok i do liceum, jak będę chciała zaoszczędzić na dojazdach do wrocka to będę mieszkać u siostruni ![]() A jak bym napisała Siedlec, to albo nikt by nie wiedział gdzie to jest, albo zgłosiłoby się do mnie ze 100 osób z innych siedlców (bo takie są, mam z tego powodu od cholery spamu na gg). Mam napoczętą nową pracę (czarno-biały rysunek w Paincie), jak się uda potraktuję ją photoshopem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2003
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Paint dobry do szkicy, przynajmniej ja tak uważam. Sam coś wykombinowałem niedawno w Paincie (przy pomocy tabletu):
![]() Sorry, za wcinanie się w temat. BTW: Zgodzę się z Khazid'em. Photoshop, nie jest taki trudny w obsłudze wystarczy trening, a po jakimś czasie napewno zobaczysz efekty. Sam po sobie wiem. Chociaż z tym treningiem u mnie to różnie bywa, to wiem, że jak siądę i się zmobilizuję, to czasem coś godnego pokazania światu narysuję. |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() Bardzo fajne ale najbardziej mi się podoba sposób wykonania
![]()
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ale mnie photoshop poprostu wkurza... Wkurza mnie fakt cholernej ilości okienek dodatkowych, jakby nie można tego było zamknąć w jakimś zwijanym panelu (mam odruch zamykania okien po użyciu, więc co 5 min znów skok myszką na menu :/), a do tego jeszcze wredna historia. Cofnij obejmuje tylko jedną akcję
![]() No i sam pędzel. Nie podobają mi się poprostu. Lubię kolorować w tym programie, to i owszem, ale rysować? Pożal się Boże. Następne prace w Photo Impact robię, a co najwyżej jakieś efekty kolorystyczne w photoshopie. Bo mi jest poprostu w nim niewygodnie. PS: I jak dajesz obrazki to dawaj miniatury, za dużo miejsca zajmują i za długo się ładują. |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ![]() Narysowany niedawno (w weekend, albo może już w poniedziałek). Only Paint. ![]() Wredny i cuchnący photoshop... Ostatnio edytowany przez Eileen - 21-09-2005 o 17:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Bełchatów/ Kraków
Imię: Bartek of Demon
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 70
|
![]() Jak dla mnie gr8... z reszta jak wszystko co ostatnio widziałem/czytałem =]
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() W paincie się da takie cuda robić
![]() Niezłe ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ![]() Pokolorowany stary smokuś (kredki). ![]() Taka jedna panienka i próby w rysowaniu ubrania na człowieku (wiecie, takie bardziej realistyczne cieniowanie). Jak wrócę to może wrzucę coś jeszcze (odgrzebuję wszystkie stare graty pomalutku ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Eileen - 21-09-2005 o 18:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() Ten smok kolorowany kredkami wymiata. Jest Super. Zresztą nie ma się czego dziwić.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() Bardzo ładne
![]()
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
![]() |
![]() Bardzo ładnie pokolorowany ten smok (kredkami)... Kobieta ma bardzo ładne zakończenie sukni i ułożenie nóg. Gorzej już z twarzą... Ma dziwnie wydłużoną i wogóle tak dziwna. A jeśli chodzi o tego smoka co robiłaś w Paincie fajny, ale co on ma na twarzy? Ogólnie robisz coraz lepiej i ładniej... Dobrze!
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Majin
To są takie łuski (specjalnie dla ciebie je tak ładnie wycieniowałam ^^). Coraz lepiej i ładniej? Sama nie wiem, ciągle mi tu tego czegoś brakuje... no, ale bądź co bądź, na tych obrazkach pomalutku oswajam się z tabletem i opcjami photoshopa (ale i tak tylko przy malowaniu ![]() Acha... I nowy obrazek ![]() ![]() On już był dość dawno zrobiony, o ile się nie mylę miał isc do jakiegoś ava... Sama nie pamiętam :/. Na tym skanie bardzo dobrze widać, jak strasznie cienko skanuje już mój wiekowy skaner ![]() @edit Pojechałam do Zakopca, wracam w poniedziałek. Porobię fotki, a potem z nich rysunki. Jakby co spam na nowy e-mail: [email protected] Koment plx? Ostatnio edytowany przez Eileen - 22-09-2005 o 20:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() Moja droga Eileen
![]() ![]()
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2005
Lokacja: stare pudelko pod monopolowym
Stan: Na emeryturze
Imię: Długie Włosy w Nosie
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Szambiarze
Świat: Mój nos
Poziom: 1mm
Skille: 85/50
Poziom mag.: 19
|
![]() Ładne smoki ale niezgadzam się z tym że photoshop jest słaby jak dlamnie najlepszy programik graficzny tyle że co miesionc trzeba go od nowa instalowaĆ
![]() [01:39:41] matkow21 napisał(a):no dobra jesteś pedałem cieszysz się? [01:39:42] grim1234 napisał(a):no ja jestem caly czas |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() *BUMP* (haha Eileen, ale ja EVUL !)
BUMP BUMP Co do smoczka, jakoś tako krzywawy ten jest... em.... um..... ale ważne że BUMP ! P.S. Np. Eileen ![]() Aha, jak nie bedziecie tu pisać to was pozabijam ! Macie tu pisać a nie kobieta mi sie żali na gg że nikt jej w topicu nie pisze ! a tu sie wysila itp bla bla bla by wam zrobić rysunki ! Wstydźcie się ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
Lokacja: Krakow
Stan: Aktywny gracz
Imię: Thek Umerunught
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Terrorysci Pacery ;O
Świat: Pacera
Poziom: 37
Skille: 70/53
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() ok avanger kazal Heli zrobil
![]() PISZE PISZE PISZE PISZE kto najlepiej rysuje smoki eileen spoki doki kto po nocach na forum pisze eileen zaklucajanc przy tym cisze ![]() i co wam po tym poscie chyba skoncze znow na moscie o eileen nie slyszales?? co ty z choinki sie urwales prace najladniejsze maluje jej tematu kazdy potrzebuje avanger tymczasowy przy eileen pasie krowy i tyle tego dobrego ide sie kompac kolego ![]() a co do prac sa za***iste
Prosze o lookanie i komenty w moim topicu http://tibia.pl/forum/showthread.php?p=566063#post566063 Ostatnio edytowany przez Heli - 26-09-2005 o 21:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Lokacja: Konin
![]() |
![]() @up:
Wiersze swoje pisz do innego działu. Nie śmieć w cudzych postach @topic: No, Eileen nie żyłke masz do rysunków nic dziwnego że masz dość dużo pozytywnych opinii więc Rysuj jak możesz a zyskasz Szacunek całego forum (Albo chyba już go masz) Świetne rysunki! Wręcz iDealne! @Edit: Woow 100 post ale ze mnie szczęściarz. ![]()
Love, Fight, Belive, Honor... ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Bronas - 26-09-2005 o 22:07. Powód: ...Skleroza,Ech ta Skleroza nawet w tym wieku ech... |
![]() |
![]() |