|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...
|
![]() Cytuj:
Tak wogole:"Awansowałem" ? Czemu masz damską ksywe ? -.- Ostatnio edytowany przez -Res- - 20-08-2005 o 20:49. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2005
Lokacja: Exiva "
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 40
Skille: 75/53
Poziom mag.: 15
|
![]() Nareście jakas odmiana od monotonnego drag, necro demon huntow.
Kama ale masz fajny eq bradzo jest przydatny na takim lvl i pewnie blokujesz jusz dragi bo masz taki fajny eq ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 06 2005
|
![]() Kama144 to prawdopodobnie prowokator...Nie ma sensu komentować jego słabe,n00b'owskie posty...Zamknąć topic!
@Down Jest,czy nie jest,ale widzimy kim naprawde jest,no nie? ![]() Ostatnio edytowany przez Green dragon - 21-08-2005 o 11:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mikes of Jamera
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Night Soldiers
Świat: Jamera
Poziom: 28
Skille: 19/23
Poziom mag.: 37
|
![]() @up: Heh... Kama nie jest prowokatorem.... jest po prostu noobem (osmiele sie po raz pierwszy uzyc tego slowa) ktory z jakiegos powodu mnie nie lubi i ma zarabiste eq (pewnie kupione na allegro)... Ale ja sie nim w ogole nie przejmuje... Niech se mowi co chce, ale ja i tak jestem zadowolony z mojej postaci i mojego eq...
btw. Jutro mam wolny dzien to naprawie kompa i w poniedzialek (moje urodziny) beda screeny z ghostlandu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Imię: ******
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
Poziom: 21
Skille: 17/19
Poziom mag.: 24
|
![]() @mms Na twoim miejscu poszedlbym pod jakis supermarket zebrac na pacca... Bo jak narazie sadze to chyba cie nie stac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: NibyLandia
Stan: Niegrający
Imię: Gapno
Gildia: Nie gram bo to shit :P
Świat: Fortera
Poziom: XxX
Skille: na chuj
Poziom mag.: o0
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Podajac 10 level i 6 magic !! Cytuj:
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2005
Lokacja: kraków
Świat: danubia
![]() |
![]() hahahahahaha, kama tgo wielki jeden bull shit
jeszcze nei widziialem takiego z***a, a z paccem, moze on nie chce wydawac kasy na pacca, albo nie ma tyle kasy, moze twoi starzy rozpiescili cie do tego stopnia ze o byle co ich poprosisz to juz masz wiec wiesz, sam jestes n00b jeszcze z tym hitem za 53 w beho na 10 lev z 6 mlv hahahahahahahhaa lac mi sie chce |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]() Tak dla Sprostowania
Po 1. informacja dla użytkowinka "Kama" (Noob to player który ma dajmy 30lvl na sreverze na ktorym jest juz 150 i mysli ze jest najlepszy bo ma g-armor który kupil za kase w rl :/ albo bije mniejszych od siebie leveli bo ma napisane nad nickiem (proteced by ****) Po 2. MMS Bardzo fajne Ss powiem sam szczerze ze jak 1 raz je zobaczylem to mi sie troche smiac zachialo :/ ,ale potem sam sobie uświadomilem ze ja tez taki kiedys bylem np. ja z roka wychodzilem okolo 1 miesaca ![]() ![]() Po 3.Kama twoje komętarze są załosne i nic więcej Po 4. Mojim zdaniem Super Temat niepamiętam czy taki kiedys był... Po 5. Sam niemam najlepszego Komputera bo poprostu niemam na niego funduszy... Po 6. Premium Account nieświadczy o wyszosci gracza ,owszem daje dużo więcej możliwosci grania ale nie świadczy o tym ze Pacc. są lepsi od facc ... ja sam osobiscie na 103lvl niemam pacc-a -.- Po 7.Na 14 levelu biegalem w Brass secie i myślalem ze z kuszy można strzelac strzałami bo co to za róznica Po 8. napraiwlem juz te błedy ktore wymienilem powyzej wiec narq ![]() POzdro dla wszystkich ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2005
Imię: Mikes of Jamera
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Night Soldiers
Świat: Jamera
Poziom: 28
Skille: 19/23
Poziom mag.: 37
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hm,ciekawe czy mozna zreportowac kame za bluzganie ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @MMS Gratz lvl & Hunta kazdy tak zaczynal szanuje to ze sie starasz
Patrzcie co znalazlem na 1 stronie tematu na samym koncu "Imie - ************* swiat - Titania Level- 16 Voc- Sorc Mlev - 16 terinie caly czas... EQ - B-robe, c legs, C armor w dp, Bs, medusa shield, rh, boh. Best hit : HMM-53 SD-nie mam EXPLO-48 Reczne - 72" Podpis kamy z tego jest dopiero polewa "Reczne - 72 " taaaa bo ci uwiezymy kama @ Sir Pagon Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Tomciu - 21-08-2005 o 14:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik forum
|
![]() @mms a pacc ci chociaz po to aby chodzic na roty na darashie... Ale jak widac ty nie myslisz i skoro wolisz huntowac nudne dwarfy dla facc ( gora dwarf soldy z runek >lolololol<
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kama po kiego *******isz tu głupoty ?
Nie chce mieć pacca to niech nie ma,ja nie chciałem mieć i nie przeszkadzało mi to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Elbląg
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Selena
|
![]() Kama144..poprostu sie zamknij. Gadash tyle a wyniki jak widac po opisie mash gorsze.
MMS. Widac ze czerpiesh radosc z gry i bardzo dobrze. Naprawde ogladajac twoje SSy przypomnialy mi sie czasy kiedy zaczynalem grac w Tibie i byla ona dla mnie pelna magii. Obecnie jest to tylko gra w ktorej nie ma dla mnie takiej magii jak na pozcatku. Zwykla lupanina. Tego Ci zazdroszcze =] Gratz. Btw. Chyba w poniedzialek mash urodziny jak cos kojarze a wiec wszystkiego najlepszego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Imię: ---
Profesja: Knight
Świat: Saphira
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
|
![]() Oh mean, moje oczy odpoczely od DLi, GSów, i Demonów... popatrzyłem an codziennosc - Dwarfy Roty i Soldy przez 10 h dziennie, cieszenie sie z 500 gp lootu [Grając sorcem offcourse] i nowego wbitego magica. Jak dla mnie spox
![]()
![]() |
#96 |
Użytkownik forum
|
![]() @up jak to odpoczelly.... przecierz te zdjecia to badziewie.... jeszcze jak by byly wydane w inny sopsob to by bylo ok.... ale tak???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Von Anix
Gildia: Fleur de lis
Świat: Trimera
Poziom: 53
Poziom mag.: 49
|
![]() Nawet fajne ss
![]()
![]() |
#98 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2004
|
![]() Cytuj:
widzac twoj podpis powiem ci tylko tyle ze jestes wiekszym noobem niz on, dlaczego? dlatego ze on przynajmniej potrafi ze zwyklego expa zrobic cos 'ala rpg, a na tym przeciez tibia ma polegac. nie podoba sie ? to powiem ci tyle ze dla mnie to wlasnie ty jestes noobem. @topic popracuj nad lvl i mlvl chociaz do 20/40 i bedzie git ![]() @sadamq hyh, sry ze taki offtopic ale na 2x lvlu skille 5x/5x to troche ... mierne ![]()
Rust in pieces. Ostatnio edytowany przez Chomikvader - 23-08-2005 o 09:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja noob ?? LOL.... To noobem jest chyba mms z: TAKIMI czarami, TAKIM magiciem, TAKIMI skillami i TAKIM eq..... Dla mnie to SMIECHU WARTE
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 05 2005
Imię: Czubek Warrior
Profesja: Knight
Gildia: brak
Świat: Furora