![]() |
#81 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 02 2005
Stan: Na emeryturze
Imię: Pawell Druidek
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 27
Poziom mag.: 33
![]() |
![]() Witam all po długiej przerwie nie grania w tibie;o.Widze ze sie Wam dobrze wiedzie na tym servie;p.Dobra dam coś od siebie.Stan postaci na dzis(24.12.2005r)
![]() btw. WESOŁYCH ŚWIAT Pozdro ;D Edit@ Taki mlevel maly bo zaczelem grac po updacie;p Ostatnio edytowany przez Pawel ziomek - 24-12-2005 o 20:22. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Zbanowany
![]() |
![]() Odswierzam topic.
Ludzie komentujcie cos/dawac mi tu sski ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 12 2005
|
![]() wrzuc ktos nowe sski
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zbanowany
![]() |
![]() Nabilem 19 lvl ,20 sheldinga i 18 mlev lecz ssow nie ma ,bo zapomnialem zrobic ;/
Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: Radovan Beanre
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Warriors of Honour
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Świeże Advancy ( znaczy ze wczoraj i przed wczoraj ) ale i tak swiezy ;p
![]() ![]() Dzisiaj sie przychorowalem, tak to bylby nastepny ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zbanowany
![]() |
![]() Gratz lvlkow ;D
OffTopic: Ludziska, jak macie jakiegos kumpla co skonczyl grac na Obsidi i gra na Refugi i chcial by sie zamienic itemkami to napiszcie do mnie na pv lub na tej stronce: http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=59286 Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2005
Lokacja: Trzebinia
Imię: DeNe
Profesja: Knight
Świat: Sinteria (OTS)
![]() |
![]() Nie mam ochoty komentowac wszystko samo pisze na screenach ;p
![]() ![]() ![]() 70 dista ![]() ![]() ![]() ps. nie czepiac sie edytowanej tibii jak ktos umie to ma zwlaszcza ze paladyn nie moze trzymac pochodni Pozdro dla ziomow z StormRiders! Maieva i wszystkich innych. Dene
'Są tacy, co potrafią, a są tacy, co nie potrafią. W tym cała rzecz.' Ostatnio edytowany przez Dene De'Lar - 22-06-2006 o 19:12. Powód: Zdjecia juz byly zamieszczone kiedys |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() screeny doslownie z przed 15 minutek
![]() Niestety w zwiazku z tym ze zapomnialem niemam ss z drogi a bylo fajnie =] wiec: Final RooM. ![]() <SmiLLe> ![]() I specjalne podziekowania xD ![]() Jutro albo pojutrze postaram sie dodac nowe fotki cu:* Pozdro dla Maieva ![]() Dene
![]() |
#90 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 01 2006
Imię: Druidek of Fortera
Profesja: Elder Druid
Gildia: Flames
Świat: Fortera
Poziom: 42
Skille: 19/24
Poziom mag.: 51
|
![]() [IMG]Adv 40 mlvl[/IMG]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Guest
|
![]() Xao~ Gz Fotek wiesh Od Kogo
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Gildia: Next Generation
|
![]() to moze i ja cos wrzuce ; )
narazie slabo, no ale coz :> 30lv: ![]() btw palkiem nie gram juz od dawna bo czasami nasza ukochana tepsa nas kicknie i knightem to mam wieksze szanse na przezycie x)
Szanuj swojego przeciwnika i nigdy go nie lekceważ -Jędrzej Przeniosło Ostatnio edytowany przez Suv Dragonslayer - 15-01-2006 o 06:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Po krotkiej przerwie spowodowanej problemami osobistymi...
![]() No i moj najnowszy zakup (jak widac na screenie ~25 minut przed zrobieniem go) sa na nim widoczne moje skille itd. ![]() Narazie to tyle ale postaram sie reaktywowac ten temat ![]() Pozdro!! Dene.
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
|
![]() przede wszystkim gratuluje wszystkich awansow, skilli i tych innych takich
![]() i przechodzac do wlasciwej tresci mojego posta troche Was pozanudzam ; ) : *wiem ze to offtop, ale mam prosbe. nie moge grac w tibie (w znaczeniu expic etc) dzieki neostradzie ; (. widzialem w dziale Wasze Poradniki tekst na ten temat ale mi to niestety nie pomoglo. tak wiec mam prosbe do forumowiczow odwiedzajacych ten temat - podzielcie sie <jesli znacie jakis> sposobem na kicki z neo~. wiem ze to dziwne ale skonczyly mi sie juz pomysly na rozwiazanie tego problemu ^^ obiecuje ze jak kicki ustapia(raczej niestety nie same z siebie :<) to bede wklejal fotki ^^ i bede grzeczny :< z gory dziekuje, Suv~ p.s. pozdro dla Heyah ![]()
Szanuj swojego przeciwnika i nigdy go nie lekceważ -Jędrzej Przeniosło Ostatnio edytowany przez Suv Dragonslayer - 16-01-2006 o 15:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
|
![]() czas troszke odswiezyc ten temat;
oto moj najswiezszy advance<zrobiony przed ~2 minutami ![]() ![]() wiem ze malo ale musze trenowac dopuki nie bede mial nowego net providera :< edit: swiezutki shield: ![]() next edit: kolejne awansy ; ) : ![]()
Szanuj swojego przeciwnika i nigdy go nie lekceważ -Jędrzej Przeniosło Ostatnio edytowany przez Suv Dragonslayer - 26-01-2006 o 16:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
|
![]() ludzie wklejajcie fotki, komentujcie, robcie cokolwiek tylko zeby temat odzyl
![]() shield~: ![]() edit: i wreszcie dlugo oczekiwany axe... : ![]()
Szanuj swojego przeciwnika i nigdy go nie lekceważ -Jędrzej Przeniosło Ostatnio edytowany przez Suv Dragonslayer - 29-01-2006 o 01:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
|
![]() nowa porcja screenow, nawet jesli nikt nie oglada to i tak wstawie bo lubie ;o
45 lvl : ![]() 46 lvl : ![]() podzial expa za gsa na BS quescie (ja i Thor to knighci ![]() ![]() exori slabsze... : ![]() quest done! <Thank you Thor> ![]() jako takie exori na kumplu : ![]() a tutaj... : ![]() no... wlasnie : ![]() bo scaraby bywaja nudne : ![]() i exori juz troche lepsze : ![]() tutaj najlepsze dotychczasowe exori na playerze i domek przed moja interwencja : ![]() tutaj za to bardzo slabe exori i domek po interwencji : ![]() a tak na cyklopach mijal mi czas... : ![]() alez to jest nudne ;] ![]() i jedno z ladniejszych exori : ![]() kolejne, srednie exori oraz ciekawa rozmowa na guild chacie ;o : ![]() i wreszcie, ostatni na dzisiaj, 47 lvl : ![]() komentujcie, oceniajcie, robta co chceta byleby bylo co ogladac ; )
Szanuj swojego przeciwnika i nigdy go nie lekceważ -Jędrzej Przeniosło Ostatnio edytowany przez Suv Dragonslayer - 29-01-2006 o 01:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Dark Elderosso
Profesja: Elder Druid
Świat: Selena
|
![]() Gz Suv the Slayer jedyny Wklejasz sski...Wklejaj wklejaj Obiecuje ze bede ogladam...a tak Pozatym to Fajne ss!
Rahsel Here! ![]() ----------------------------------------------------------- 14:01 Felianther: Moja pappuga by cie solnela 14:01 Smoczq: nie watpie 14:01 Smoczq: skoro ma lepsze pvp niz ty 14:02 Me: HAHAHA <spadl z krzesla> ----------------------------------------------------------- 00:12 Shay Utini: just bapupa 00:12 Shay Utini: he attack his own mother if he want sto |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
|
![]() oooo, aaaaa, dziekuje ^^ ciesze sie ze sie podobaja, postaram sie robic i wklejac jak najwiecej
![]()