|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Somewhere, where I smoking ganja
![]() |
![]() Ja przeszedłęm rooka w 1h ...
Gdzie? Na dolerze. Enjoy
![]() |
|
![]() |
#82 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#83 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sirupus
Profesja: Royal Paladin
Świat: Azura
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#84 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#85 |
Guest
|
![]() ja *******e moj rekord to rook w 1.5h na selenie jak powstawal nie mam fil,mu na dowod ale moi kuple z rl mogom potwierdzic !!!!!!!!! to bylo jakies 3 -4 michy temu (tzn.mialem tez best rooksteyer na na selenie ale poszlem sie rokowac for fun)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Bełchatów/ Kraków
Imię: Bartek of Demon
Profesja: Knight
Poziom: 70
|
![]() Cytuj:
n/c dla Ciebie... "zaczynam grać od nowa", "mogę ci pokazac mojego chara na auerze" omG, ja moge pokazać wiele rzeczy, co nie zmienia faktu, ze będąc 14`ym lvlem z dużą dawką analfabetyzmu (uwierzy przez "ż" ?!) wyzywasz od n00bów bez powodu. Tak tłumaczą się dzieci w podstawówce ( chociaż poziomem inteligencji nie wykraczasz szczególnie ponad ich przeciętną...) Drox napisał w ile przeszedł rooka, napisał jak to zrobić. Nie chcesz wierzyć- nie wierz. Chcesz- zrób tak jak on, ale nie wyzywaj wszystkich na około od n00bów i nie wymagaj, że każdy będzie robił filmik, zeby to pokazać jaki jest wspaniały i jak szybko z rooka wyszedł... Udało Ci się w 160 min? Brawo ! Podziel sie z innymi jak to zrobić, a skończ tę bezsensowną gadkę... To tyle co do tego pana, a co do rooka... hummh , wszystko chyba zostalo opisane. Ja robiłem podobnie jak Drox i opuściłem rooka po 2-3h. Bez zabawy w zbędne kupowanie armorów, helmow, lowienie rybek... Byleby szybko, sprawnie i na mainland =]
![]() |
#87 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Sorki ale ja ten filmik zrobiłem specjalnie dla tego tematu i nie chwaliłem się zanim nie miałem dowodu ![]() Co do mojego analfabetyzmu to jestem dyslektykiem więc troche szacunku ![]() i ostatnia sprawa wyzywania noobów, tak wyzywam ich jeśli dla nich przejście rooka w 3 h nie było problemem 3-4 miechy temu to niech to zrobią tak jak ja kilka dni temu, a nie pisza że ich kimple na rl mogą to potwierdzić (moja babcia tez wiele może ![]() |
|
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mowilem ci gowniarzu ze nikt Ci nie kaze wierzyc w to ... jak wyzej napisalem .. mnie obchodzi tylko to ze moi kumple to widzieli...Chyba opisalem sposob przejscia rooka dla PACC i dla FACC ... co z tego ze nagrales filmik i go zamiesciles ... zeby wyyjsc tak jak ty ... trzeba najpierw go obejrzec ... czyli nawet na szybkim przyspieszeniu to trwa jakies 20 minut a przeczytanie mojego posta ... chyba duzo krocej ... :/ Kolejna sprawa, ja rooka przeszedlem tydzien temu ... a nie 3-4 miechy temu ty imbecylu jeden ... Skoro jestes taki mastah i bardzo sie madrujesz ... to czemu masz taki maly lvl ?? Wiesz ja tez moge wejsc na chara kolegii albo kupic na Allegro .. wielki lvl nie swiadczy o tym ze jestes dobrym graczem ... tylko expienie nie zapewni Ci tego ... a takie glupie teksty i wyzywanie od Noobow pokazuja ze to wlasnie ty jestes Noobem ... i nie znasz sie wogole na tej grze ... ****** tluku mam cie w Ch***
|
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
Imię: Anchesenamon
Gildia: Deadly Dancers
Poziom: 50
Poziom mag.: 50
|
![]() no po co sie tak wyzywac panowie, kto jak chce niech przechodzi rook'a, jak ktos skorzysta z opisu szybkiego wyjscia i uda mu sie to zrobic dosc szybko to dobrze, forum jest od pomagania a nie wyzywania
![]() pozdro:* |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wybacz Jet ale gram w tą gre jush dlugi czas (sam o tym wiesz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 07 2004
|
![]() tyle ostanio robilem uhmakera na rooku
tyle ze mialem juz gotowy eq non stop wilczki dla mijescowki dla pacc jak wyhodzilem skille mialem 14/15 Eq catana cooper shield legion chain armor studded legs leather boots |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Wystarczy 1,5h. Jak? www.tibianews.net
#93 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
PS.SORKI za N00BA ![]() |
|
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 05 2005
|
![]() ehh ja przed wczoraj wyszedlem z rooka w 2 godziny i 8 minut z zegarkiem w reku.. bez itemow itp. na poczatku
![]() Po wejsciu odrazu udalem sie na raty .. zbieralem ciala sery sprzedawalem kupilem wooden shielda.. pozniej dalej sery ciala szczurow kupilem mace.. teraz biegalem po bugach spiderach (pacc area) uzbieralem 60 gp i kupilem chain armora (wczesniej leather legs w sklepie i buciki z trolli) no i teraz latasz po wilkach na pacc area jesli chcesz kase zachaczasz o skelly ![]() lub tez biegasz po trollach ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2005
|
![]() roka zawsze mozna zrobic w 2 godziny pod waunkiem ze wiesz gdzie chodzisz i robisz to wczesnie rano
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rooka w 3h to rzeczywiscie trzeba byc dobrym <lol> Ja na nowym swiecie z zegarkiem w reku konkretnie to grimera przeszlem w 1h 4min
|
![]() |
![]() |
#97 |
Guest
|
![]() ja przechodze rooka w 1h 50 min na pacc
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() @up
A po co odświeżasz teamt sprzed roku? Ban...? Do wszystkich NIE KARMIĆ TROLLA Ostatnio edytowany przez Kshaq - 23-08-2006 o 10:30. |
![]() |