Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Tajemnice Rookgaardu

Notki

Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna...

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 28-08-2005, 15:50   #81
Maly =]
Użytkownik Forum

Maly =]'s Avatar

Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Somewhere, where I smoking ganja

Maly =] ma numer GG 4154227
Domyślny

Ja przeszedłęm rooka w 1h ...
Gdzie?
Na dolerze.

Enjoy

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez "Bolek z lasu"
Gdzie jest NPC ktury zamienia w barda?
Maly =] jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 28-08-2005, 15:59   #82
k_ml
Użytkownik forum

k_ml's Avatar

Data dołączenia: 26 08 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maly =]
Ja przeszedłęm rooka w 1h ...
Gdzie?
Na dolerze.

Enjoy
Zanim się pochwalisz pokaż film twojego wyczynu
k_ml jest offline  
stary 28-08-2005, 17:03   #83
Drox
Użytkownik Forum

Drox's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Bełchatów

Stan: Na Emeryturze
Imię: Sirupus
Profesja: Royal Paladin
Świat: Azura
Szczęśliwy

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez k_ml
Oto film jak przechodze rooka w 161 min i 27 sek, jeśli ktoś jest lepszy niech też da lin a nie tylko się przechwala a inny nob to potwierdza, bez filmu nikt nie uwieży
za Nooba to mozesz wpier*** dostac maly glucie ... kto nie chce niech nie wierzy ... mam to gdzies ... podalem najprostszy i najszybszy sposob przejscia rooka ... wazne ze moi przyjaciele z Rl wierza bo byli przy tym ... a jesli jakas banda NooBow ktorzy pisza ze maja 14 lvl i wielcy znawcy Tibii ... smiesznie jest ... moj podpis jest po to .. zeby osmieszyc wasze glupie podpisy...
Drox jest offline  
stary 28-08-2005, 17:37   #84
k_ml
Użytkownik forum

k_ml's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Drox
za Nooba to mozesz wpier*** dostac maly glucie ... kto nie chce niech nie wierzy ... mam to gdzies ... podalem najprostszy i najszybszy sposob przejscia rooka ... wazne ze moi przyjaciele z Rl wierza bo byli przy tym ... a jesli jakas banda NooBow ktorzy pisza ze maja 14 lvl i wielcy znawcy Tibii ... smiesznie jest ... moj podpis jest po to .. zeby osmieszyc wasze glupie podpisy...
jeśli ci się nie podoba mój lvl to mnie to *** obchodzi , jesli potrafisz cztać to w moim podpisie pisze że gram od nowa, jak chcesz to ci moge pokazac mojego chara na Amerze LOL'u
k_ml jest offline  
stary 28-08-2005, 17:55   #85
Semoxex
Guest

Domyślny

ja *******e moj rekord to rook w 1.5h na selenie jak powstawal nie mam fil,mu na dowod ale moi kuple z rl mogom potwierdzic !!!!!!!!! to bylo jakies 3 -4 michy temu (tzn.mialem tez best rooksteyer na na selenie ale poszlem sie rokowac for fun)

stary 28-08-2005, 18:03   #86
Qba =]
Użytkownik Forum

Qba =]'s Avatar

Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Bełchatów/ Kraków

Profesja: Knight
Poziom: 70
Domyślny n/c

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez k_ml
jeśli ci się nie podoba mój lvl to mnie to *** obchodzi , jesli potrafisz cztać to w moim podpisie pisze że gram od nowa, jak chcesz to ci moge pokazac mojego chara na Amerze LOL'u

n/c dla Ciebie...
"zaczynam grać od nowa",
"mogę ci pokazac mojego chara na auerze"
omG, ja moge pokazać wiele rzeczy, co nie zmienia faktu, ze będąc 14`ym lvlem z dużą dawką analfabetyzmu (uwierzy przez "ż" ?!) wyzywasz od n00bów bez powodu.
Tak tłumaczą się dzieci w podstawówce ( chociaż poziomem inteligencji nie wykraczasz szczególnie ponad ich przeciętną...)
Drox napisał w ile przeszedł rooka, napisał jak to zrobić. Nie chcesz wierzyć- nie wierz. Chcesz- zrób tak jak on, ale nie wyzywaj wszystkich na około od n00bów i nie wymagaj, że każdy będzie robił filmik, zeby to pokazać jaki jest wspaniały i jak szybko z rooka wyszedł...
Udało Ci się w 160 min? Brawo ! Podziel sie z innymi jak to zrobić, a skończ tę bezsensowną gadkę...

To tyle co do tego pana, a co do rooka... hummh , wszystko chyba zostalo opisane. Ja robiłem podobnie jak Drox i opuściłem rooka po 2-3h.
Bez zabawy w zbędne kupowanie armorów, helmow, lowienie rybek...
Byleby szybko, sprawnie i na mainland =]
You`ll never get my pride!
Qba =] jest offline  
stary 28-08-2005, 18:16   #87
k_ml
Użytkownik forum

k_ml's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Qba =]
n/c dla Ciebie...
"zaczynam grać od nowa",
"mogę ci pokazac mojego chara na auerze"
omG, ja moge pokazać wiele rzeczy, co nie zmienia faktu, ze będąc 14`ym lvlem z dużą dawką analfabetyzmu (uwierzy przez "ż" ?!) wyzywasz od n00bów bez powodu.
Tak tłumaczą się dzieci w podstawówce ( chociaż poziomem inteligencji nie wykraczasz szczególnie ponad ich przeciętną...)
Drox napisał w ile przeszedł rooka, napisał jak to zrobić. Nie chcesz wierzyć- nie wierz. Chcesz- zrób tak jak on, ale nie wyzywaj wszystkich na około od n00bów i nie wymagaj, że każdy będzie robił filmik, zeby to pokazać jaki jest wspaniały i jak szybko z rooka wyszedł...
Udało Ci się w 160 min? Brawo ! Podziel sie z innymi jak to zrobić, a skończ tę bezsensowną gadkę...

To tyle co do tego pana, a co do rooka... hummh , wszystko chyba zostalo opisane. Ja robiłem podobnie jak Drox i opuściłem rooka po 2-3h.
Bez zabawy w zbędne kupowanie armorów, helmow, lowienie rybek...
Byleby szybko, sprawnie i na mainland =]

Sorki ale ja ten filmik zrobiłem specjalnie dla tego tematu i nie chwaliłem się zanim nie miałem dowodu
Co do mojego analfabetyzmu to jestem dyslektykiem więc troche szacunku
i ostatnia sprawa wyzywania noobów, tak wyzywam ich jeśli dla nich przejście rooka w 3 h nie było problemem 3-4 miechy temu to niech to zrobią tak jak ja kilka dni temu, a nie pisza że ich kimple na rl mogą to potwierdzić (moja babcia tez wiele może )
k_ml jest offline  
stary 29-08-2005, 01:47   #88
Drox
Użytkownik Forum

Drox's Avatar

Szczęśliwy Omg ....

Mowilem ci gowniarzu ze nikt Ci nie kaze wierzyc w to ... jak wyzej napisalem .. mnie obchodzi tylko to ze moi kumple to widzieli...Chyba opisalem sposob przejscia rooka dla PACC i dla FACC ... co z tego ze nagrales filmik i go zamiesciles ... zeby wyyjsc tak jak ty ... trzeba najpierw go obejrzec ... czyli nawet na szybkim przyspieszeniu to trwa jakies 20 minut a przeczytanie mojego posta ... chyba duzo krocej ... :/ Kolejna sprawa, ja rooka przeszedlem tydzien temu ... a nie 3-4 miechy temu ty imbecylu jeden ... Skoro jestes taki mastah i bardzo sie madrujesz ... to czemu masz taki maly lvl ?? Wiesz ja tez moge wejsc na chara kolegii albo kupic na Allegro .. wielki lvl nie swiadczy o tym ze jestes dobrym graczem ... tylko expienie nie zapewni Ci tego ... a takie glupie teksty i wyzywanie od Noobow pokazuja ze to wlasnie ty jestes Noobem ... i nie znasz sie wogole na tej grze ... ****** tluku mam cie w Ch***
Drox jest offline  
stary 29-08-2005, 01:55   #89
jet
Użytkownik Forum

jet's Avatar

Data dołączenia: 10 08 2005

Poziom: 50
Poziom mag.: 50
Oczko oj

no po co sie tak wyzywac panowie, kto jak chce niech przechodzi rook'a, jak ktos skorzysta z opisu szybkiego wyjscia i uda mu sie to zrobic dosc szybko to dobrze, forum jest od pomagania a nie wyzywania
pozdro:*

AXE BAHIA!
jet jest offline  
stary 29-08-2005, 02:00   #90
Drox
Użytkownik Forum

Drox's Avatar

Cool heh:P

Wybacz Jet ale gram w tą gre jush dlugi czas (sam o tym wiesz )... i nie pozwole sobie zeby ktos mnie od NooBow wyzywal ... i to jeszcze bezpodstawnie przez to ze mi sie nie chcialo nagrac filmiku ... Ale widac ten kolega jest za cienki w uszach ... to koniec moich wypowiedzi w tym temacie
Drox jest offline  
stary 29-08-2005, 02:00   #91
popi
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 07 2004

Domyślny 1h15minut

tyle ostanio robilem uhmakera na rooku
tyle ze mialem juz gotowy eq
non stop wilczki dla mijescowki dla pacc
jak wyhodzilem skille mialem 14/15
Eq catana cooper shield legion chain armor studded legs leather boots
popi jest offline  
stary 29-08-2005, 03:50   #92
Therus Mroczny
Użytkownik Forum

Therus Mroczny's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Therus Mroczny ma numer GG 3559475
Domyślny

Wystarczy 1,5h. Jak? www.tibianews.net
stary 29-08-2005, 03:53   #93
k_ml
Użytkownik forum

k_ml's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Drox
Wybacz Jet ale gram w tą gre jush dlugi czas (sam o tym wiesz )... i nie pozwole sobie zeby ktos mnie od NooBow wyzywal ... i to jeszcze bezpodstawnie przez to ze mi sie nie chcialo nagrac filmiku ... Ale widac ten kolega jest za cienki w uszach ... to koniec moich wypowiedzi w tym temacie
Sorki DROX ale mnie troszke wkurzyli inni co się przechwalają a padło na ciebie
PS.SORKI za N00BA
k_ml jest offline  
stary 29-08-2005, 05:28   #94
lolituss
Użytkownik forum

Data dołączenia: 23 05 2005

Domyślny

ehh ja przed wczoraj wyszedlem z rooka w 2 godziny i 8 minut z zegarkiem w reku.. bez itemow itp. na poczatku a jak to zrobilem? no tak :
Po wejsciu odrazu udalem sie na raty .. zbieralem ciala sery sprzedawalem kupilem wooden shielda.. pozniej dalej sery ciala szczurow kupilem mace..
teraz biegalem po bugach spiderach (pacc area) uzbieralem 60 gp i kupilem chain armora (wczesniej leather legs w sklepie i buciki z trolli) no i teraz latasz po wilkach na pacc area jesli chcesz kase zachaczasz o skelly
lub tez biegasz po trollach gozej jest z rookiem na facc;p wtedy to juz ida questy i exp na poison spiderach i najszybciej to bylo jakies 3h i 20 minut
lolituss jest offline  
stary 29-08-2005, 09:18   #95
edddy
Użytkownik forum

Data dołączenia: 29 08 2005

Domyślny

roka zawsze mozna zrobic w 2 godziny pod waunkiem ze wiesz gdzie chodzisz i robisz to wczesnie rano
edddy jest offline  
stary 30-08-2005, 21:41   #96
Zapal
Użytkownik Forum

Zapal's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Żychlin

Stan: Aktywny gracz
Imię: Steve Vix
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Phantoms
Świat: Askara
Poziom: 38+
Skille: 16/22+
Poziom mag.: 47
Domyślny

Rooka w 3h to rzeczywiscie trzeba byc dobrym <lol> Ja na nowym swiecie z zegarkiem w reku konkretnie to grimera przeszlem w 1h 4min
Zapal jest offline  
stary 23-08-2006, 10:10   #97
Kubalolz
Guest

Domyślny

ja przechodze rooka w 1h 50 min na pacc 300 gp tylko ale mam niezlego druidka to kasa mi nie potrzebna

stary 23-08-2006, 10:28   #98
Kshaq
Prezes Supportu

Kshaq's Avatar

Data dołączenia: 14 09 2005

Domyślny

@up
A po co odświeżasz teamt sprzed roku? Ban...?

Do wszystkich

NIE KARMIĆ TROLLA

Ostatnio edytowany przez Kshaq - 23-08-2006 o 10:30.
Kshaq jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania