|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2004
|
![]() moja najglupsza smierc to byla wtedy jak mialem 13 lvl i skille bardzooo niskie bo nie trenowalem wcale. ide sobie ide a tu nagle wyskakuje 7 lvl i krzyczy: party! no to co ja sie wlaczam i mysle ze moze jakis loot bedzie? a tu nagle podbiega 27 lvl pall i zaczyna z beltow naparzac no to ja gonie do depo i mnie strzelil ostatniego hita z hmm i dead.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Guest
|
![]() Ja moją starą postacią (betonowym toi-toiem teraz sprzedałem crofaxowi) miałem kilka głupich deadów
1. Siedzę w depo jak wszyscy bo obok biega 67 sorc pk z sd. Raz go zabili to ten od świątyni do depo - to ja myśle idę na ghule a tu on wybiega mnie blokneli przed depo - straciłem wtedy bp sd który miałem jeszcze z hunta na dragach i 2 bp hmmów 2. Siedzę sobie w amazon campie a tu patrze na górnym qestcie 2 witche, 2 liony i 2 valkirie. Patrzę mam bag gfb to mówię wejdę i rozwalę towarzystwo. Przygotowałem exura vita zabiłem troche, wiedźmy jeszcze walą - patrzę mam red pasek to szybko enter wciskam bo exura vita było przygotowane a tu mi ręka zjechała i dopisałem do czaru \ i nie uznało no i dead ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2004
![]() |
![]() No wiec wyszedlem sobie moja 1 postacia na maina ( 8 lvl pall ) zakupilem potrzebne czary na poczatek i wychodze z miasta - kliknolem na mapie a przy okazji ustawialem hot key'sy gdy ustawilem wszystkie dalem 'Ok' zniklo okienko a tu mam napis "You are dead." Jakis 9 lvl pall mnie zabil, zuzyl na mnie z 80 strzal ( bylem bez eq ) a hity lecialy po 2 - 16.
Stracilem buty i 200 expa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 06 2004
|
![]() Ja moze powiem nie o spkowaniu mnie ale o hicie jaki kiedys zadal mi jeden master sorc . Szedlem sobie z Venore do Ab'Dendriel i zauwazylem jak 50 sorc stoi z "white skulem" i jakby na kogos czekal. Po chwili zauwazylem tylko napis HI TEST a potem You lose 234 hitpoints attack by (nick) i juz go nie bylo.Na szczescie mialem mane na vitke i wrocilem do Ab.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 06 2004
|
![]() Mialem 7lv
![]() Walczymy, aż tu nagle wszyscy uciekli, zostawili mnie ![]() a na mnie 6 mino. Poblokowaly mnie i ded ![]() ![]() ![]() Pozniej odrabiam lvl i disconnect. zalozylem nowa postac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2005
![]() ![]() |
![]() Mój pierwszy post... heh- niezły początek
![]() Mam 9 lvl, jest około 10:00 rano. Stoję sobie przed depo w Carlin i dre się na całe gardło Buy Scale Armor (PL) no i podchodzi jakiś gościu i mówi: Chodź, mam w domku, tanio sprzedam. No i prowadzi mnie do domku, i było takie miejsce gdzie jakby balkon był, bo pokój był na pięterku, on mówi: Wejdź tam, to wchodzę. Zanim się zorientowałem, to popchnął mnie na koniec balkoniku (jednokratkowego) a za nim pojawiła się jeo kumpela, więc nie było odwrotu. W tej chwili wiedziałem- leże na 200%, to se myśle co zrobić.... i wymyśliłem- patrze drzewko obok, to szybko cały ekwip i wszytko do plecaczka, a plecak za drzewko i czekam na śmierć. ![]() Po śmierci ide po plecak, patrze a tam.... ktos zablokwał mojego PK tak jak on mnie i wiecie co..... on wpadł na ten sam pomysł (z plecakiem) co ja, a że stałem przy tym drzewku to zebrałem też jego rzeczy ![]() Było fajnie!
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() Stoje przed depo a tu UE... end
![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]() Jaki Pker Takie Pkowanie
|
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Offsmash
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 17
Skille: 51/37
Poziom mag.: 6
|
![]() mój najgłupszy ded był jak na 9 lv z pelna mana szedłem do Venore i jakis pal mnie zaatakował muwie mu zeby mnie zostawił a ten do mnie pay no to zwiewam dalej wkońcu mnie zabił straciłem p.legs chain arm i różdzke dopiero następnego dnia sie skapnąłem że miałem exura
![]()
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
|
![]() Naraziłem się ekipie Brazylijczyków.
Wtedy 40lvl+knight więc jak na czasy tibia 7.4 to rarytas ![]() BR mieli gildie w którym max lvl był 27. To z kumplami sobie ich kroiliśmy aż do czasu kiedy dołączył do nich jakiś MS 50lvl (wtedy jak się widziało UE to szox) zastawili na mnie obławę i na kilku kumpli lvle 20+. Najpierw na wabika dali 7lvl to my za nim po kilku hitach patrze a tu kolesie zielono żółci. To sobie pomyśleliśmy ,że jak zawsze dostaną wpierdol i będzie ryk ![]() ![]() jak zobaczyłem pół ekranu w trupach a on miał RS to w taką bekę ,że nie mogłem grać. tylko ,że też trochę straciliśmy ludzi to my w 3(knightów) za kolesiem po 30 minutach gonienia go zostałem tylko ja bo debile nie mieli BOHów i zostali 10km z tyłu. on mnie sieka z HMM ja UHy patrze a tu 2 UHy zostały. ja bez UHów mówię koniec MS przestał walić z HMM ja red i SD ![]() I co?? zaczyna mnie lać w zwarciu (7,4) ![]() ![]() ![]() ![]() na drugi dzień był trapowany na roocku ![]() old titania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2007
Lokacja: klykash?
Wpisy bloga: 12
Profesja: Knight
Świat: Unitera Plis
Poziom: 22.
Skille: sux/sux
Poziom mag.: 66
|
![]() Gratuluje panu up up za 2 lata....
@topic hmm... taka gosciowa mi kiedys powiedziala ze mi sprzeda dragonbreath(bylem wtedy newb) jak dam jej party. No to dałem, a ona od razu wiecie "die". -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: pl?
|
![]() Tak, to było 2 lata temu. Do dziś się śmieje, no cóż wtedy to nie było takie śmieszne...
![]() To był mój pierwszy palek, nie wiedziałem jak grać itp. Doskiliłem do 45 ,,WOW jestem najlepszy". oczywiście zawołałem brata i kumpla, wszyscy 14 lvl i na POH... Jakie emocje, oraz kompletnie dziecinne błedy. Chyba zapomniałem że jestem palem i mam uciekać. Wpadłem jak idiota śliwka w kompot 2 cyce mnie blok i ,,You are ded" own3d A z PK miałem najta skil 57, kupiłem Gs i szpanowałem ![]() Poszedłem na PoH zabiłem 2 osoby i niestety [MONSTER]Giant Spider[/MONSTER], wiec zamiast robić sobie nadzieje stałem w miejscu. Kiedy w ostatniej chwili pojawił się napis ,,You are ded" pajączek przeszedł kratkę wyżej i anty-luring system ![]() Ostatnio edytowany przez Mapa_Europy - 08-12-2007 o 14:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zbanowany
|
![]() Najfajniejszy powód dla którego zabiłem kiedyś nooba był jego outfit
![]() Ale najczęściej zabijam bez powodu, random PK xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Guest
|
![]() Ja ide sobie kurturalnie na deserta a tu wyskakuje 36 knight i mnie zabija
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2007
Stan: Niegrający
Imię: Retired
Profesja: Rookstayer
Świat: RL
Poziom: 666
Skille: 13/37
Poziom mag.: _/
|
![]() Mialem wiele glupich dedow ale teraz mi sie przypomina jeden,idziemy na wojne,widizmy juz przeciwnikow i niechachy sie lognelem i wlogowalem sie z powrotem a oni na nas nacierali <lol>. Efekt:zaoszczedzilem im klopotu z trapem,uhalem sie szybko ale bylo ich za duzo, i ded :/
@edit teraz mi sie przypomnialo byl moj pierwszy stracony AOL ![]() pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Na planecie Ziemia
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Secura
|
![]() to bylo kiedy bylem noobkiem stalo sie to w ab
Ja: plax fre itens pk: ok come Ja: ok zaprowadzil mnie kolo sklepu z owocami Ja: plaz freee items!! pk: party Ja: ok You lose 182 hitpoints You lose 7 hitpoints You Are Dead zarobiłem z 8lv do 1 bo ciągle wracałem do niego bo mi gadal ze niechcacy mnie zabił i odda plecak