Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 28-06-2004, 20:23   #81
kibolek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 06 2004

Domyślny

moja najglupsza smierc to byla wtedy jak mialem 13 lvl i skille bardzooo niskie bo nie trenowalem wcale. ide sobie ide a tu nagle wyskakuje 7 lvl i krzyczy: party! no to co ja sie wlaczam i mysle ze moze jakis loot bedzie? a tu nagle podbiega 27 lvl pall i zaczyna z beltow naparzac no to ja gonie do depo i mnie strzelil ostatniego hita z hmm i dead.
kibolek jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 28-06-2004, 23:02   #82
Wypozyczalnia Kaset Video
Guest

Domyślny

Ja moją starą postacią (betonowym toi-toiem teraz sprzedałem crofaxowi) miałem kilka głupich deadów
1. Siedzę w depo jak wszyscy bo obok biega 67 sorc pk z sd. Raz go zabili to ten od świątyni do depo - to ja myśle idę na ghule a tu on wybiega mnie blokneli przed depo - straciłem wtedy bp sd który miałem jeszcze z hunta na dragach i 2 bp hmmów
2. Siedzę sobie w amazon campie a tu patrze na górnym qestcie 2 witche, 2 liony i 2 valkirie. Patrzę mam bag gfb to mówię wejdę i rozwalę towarzystwo. Przygotowałem exura vita zabiłem troche, wiedźmy jeszcze walą - patrzę mam red pasek to szybko enter wciskam bo exura vita było przygotowane a tu mi ręka zjechała i dopisałem do czaru \ i nie uznało no i dead
  Odpowiedz z Cytatem
stary 30-06-2004, 10:50   #83
Shuks
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 05 2004

Shuks ma numer GG 3934510
Domyślny

No wiec wyszedlem sobie moja 1 postacia na maina ( 8 lvl pall ) zakupilem potrzebne czary na poczatek i wychodze z miasta - kliknolem na mapie a przy okazji ustawialem hot key'sy gdy ustawilem wszystkie dalem 'Ok' zniklo okienko a tu mam napis "You are dead." Jakis 9 lvl pall mnie zabil, zuzyl na mnie z 80 strzal ( bylem bez eq ) a hity lecialy po 2 - 16.
Stracilem buty i 200 expa to sie pk musial ucieszyc jak znalazl pusty bp i buty
Shuks jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-07-2004, 14:45   #84
Bowwy
Użytkownik forum

Data dołączenia: 28 06 2004

Domyślny

Ja moze powiem nie o spkowaniu mnie ale o hicie jaki kiedys zadal mi jeden master sorc . Szedlem sobie z Venore do Ab'Dendriel i zauwazylem jak 50 sorc stoi z "white skulem" i jakby na kogos czekal. Po chwili zauwazylem tylko napis HI TEST a potem You lose 234 hitpoints attack by (nick) i juz go nie bylo.Na szczescie mialem mane na vitke i wrocilem do Ab.
Bowwy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-07-2004, 20:01   #85
wm1111
Użytkownik forum

Data dołączenia: 24 06 2004

Domyślny

Mialem 7lv ,no wiec ide se na minosy, a że bylo ich duzo, to zebralem grope i idziemy.
Walczymy, aż tu nagle wszyscy uciekli, zostawili mnie ,
a na mnie 6 mino. Poblokowaly mnie i ded .
Pozniej odrabiam lvl i disconnect.
zalozylem nowa postac
wm1111 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-02-2005, 20:24   #86
Seru
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 02 2005

Seru ma numer GG 1264034 Seru ma login Tlenu seru14
LOL

Mój pierwszy post... heh- niezły początek

Mam 9 lvl, jest około 10:00 rano. Stoję sobie przed depo w Carlin i dre się na całe gardło Buy Scale Armor (PL) no i podchodzi jakiś gościu i mówi: Chodź, mam w domku, tanio sprzedam. No i prowadzi mnie do domku, i było takie miejsce gdzie jakby balkon był, bo pokój był na pięterku, on mówi: Wejdź tam, to wchodzę. Zanim się zorientowałem, to popchnął mnie na koniec balkoniku (jednokratkowego) a za nim pojawiła się jeo kumpela, więc nie było odwrotu. W tej chwili wiedziałem- leże na 200%, to se myśle co zrobić.... i wymyśliłem- patrze drzewko obok, to szybko cały ekwip i wszytko do plecaczka, a plecak za drzewko i czekam na śmierć.
Po śmierci ide po plecak, patrze a tam.... ktos zablokwał mojego PK tak jak on mnie i wiecie co..... on wpadł na ten sam pomysł (z plecakiem) co ja, a że stałem przy tym drzewku to zebrałem też jego rzeczy Na miejscu jego plecaczka zostawiłem torbę z tym blankiecikiem z poczty z napisem który widznieje w moim podpisie (tj. "Some are...")

Było fajnie!
stary 24-02-2005, 21:39   #87
Evul Tibian
Użytkownik Forum

Evul Tibian's Avatar

Data dołączenia: 26 11 2004

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Stoje przed depo a tu UE... end

~Get low, bitch!~
Evul Tibian jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-04-2005, 18:26   #88
Rycerz Galahad
Guest

Domyślny

Jaki Pker Takie Pkowanie
  Odpowiedz z Cytatem
stary 08-12-2007, 10:51   #89
EothirSollutos
Użytkownik Forum

EothirSollutos's Avatar

Data dołączenia: 31 10 2007

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Offsmash
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 17
Skille: 51/37
Poziom mag.: 6
Domyślny

mój najgłupszy ded był jak na 9 lv z pelna mana szedłem do Venore i jakis pal mnie zaatakował muwie mu zeby mnie zostawił a ten do mnie pay no to zwiewam dalej wkońcu mnie zabił straciłem p.legs chain arm i różdzke dopiero następnego dnia sie skapnąłem że miałem exura
stary 08-12-2007, 11:15   #90
KrEmAs KAc
Użytkownik Forum

KrEmAs KAc's Avatar

Data dołączenia: 29 05 2005
Lokacja: Nowe Miasto Lubawskie 53° 25' N 19° 35' E

Stan: Niegrający
Świat: ¶♪&#
Poziom: 666
Skille: ↕
Poziom mag.: §§
KrEmAs KAc ma numer GG 8372892
Domyślny

Naraziłem się ekipie Brazylijczyków.
Wtedy 40lvl+knight więc jak na czasy tibia 7.4 to rarytas
BR mieli gildie w którym max lvl był 27. To z kumplami sobie ich kroiliśmy aż do czasu kiedy dołączył do nich jakiś MS 50lvl (wtedy jak się widziało UE to szox) zastawili na mnie obławę i na kilku kumpli lvle 20+. Najpierw na wabika dali 7lvl to my za nim po kilku hitach patrze a tu kolesie zielono żółci. To sobie pomyśleliśmy ,że jak zawsze dostaną wpierdol i będzie ryk a tu nagle wylatuje MS zaczyna z SD siekać noobki z HMM ciskały noobki po yelow HP a MS jeb UE
jak zobaczyłem pół ekranu w trupach a on miał RS to w taką bekę ,że nie mogłem grać. tylko ,że też trochę straciliśmy ludzi to my w 3(knightów) za kolesiem po 30 minutach gonienia go zostałem tylko ja bo debile nie mieli BOHów i zostali 10km z tyłu. on mnie sieka z HMM ja UHy patrze a tu 2 UHy zostały. ja bez UHów mówię koniec MS przestał walić z HMM ja red i SD 30hp 0 many koleś też 0 many max HP.
I co?? zaczyna mnie lać w zwarciu (7,4) ja go po 50+ on mnie po 5+ ma red HP ja black. spudłował ja go jeb i po kolesiu. Lot jak na tamte czasy extra bo warrior helmet. czekam na HP podbiega jego stara ekipa 15lvl+ ze świątyni patrze a te z SD siekają no to nie będę uciekał tylko zacznę lać 2 ubiłem u dead patrze na stronkę kto mnie zabił 17lvl druid
na drugi dzień był trapowany na roocku
old titania
KrEmAs KAc jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-12-2007, 12:11   #91
>>>Mazix<<<
Zbanowany

Data dołączenia: 12 09 2007
Lokacja: klykash?
Wpisy bloga: 12

Profesja: Knight
Świat: Unitera Plis
Poziom: 22.
Skille: sux/sux
Poziom mag.: 66
Domyślny

Gratuluje panu up up za 2 lata....
@topic hmm... taka gosciowa mi kiedys powiedziala ze mi sprzeda dragonbreath(bylem wtedy newb) jak dam jej party. No to dałem, a ona od razu wiecie "die". -.-
>>>Mazix<<< jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-12-2007, 14:36   #92
Mapa_Europy
Użytkownik Forum

Mapa_Europy's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: pl?

Domyślny

Tak, to było 2 lata temu. Do dziś się śmieje, no cóż wtedy to nie było takie śmieszne...
To był mój pierwszy palek, nie wiedziałem jak grać itp. Doskiliłem do 45 ,,WOW jestem najlepszy". oczywiście zawołałem brata i kumpla, wszyscy 14 lvl i na POH...
Jakie emocje, oraz kompletnie dziecinne błedy. Chyba zapomniałem że jestem palem i mam uciekać. Wpadłem jak idiota śliwka w kompot 2 cyce mnie blok i ,,You are ded" own3d
A z PK miałem najta skil 57, kupiłem Gs i szpanowałem
Poszedłem na PoH zabiłem 2 osoby i niestety [MONSTER]Giant Spider[/MONSTER], wiec zamiast robić sobie nadzieje stałem w miejscu. Kiedy w ostatniej chwili pojawił się napis ,,You are ded" pajączek przeszedł kratkę wyżej i anty-luring system
Oryginalnie napisane przez Lasooch Pokaż post
@Yoh: a za 2k lat ludzie będą nosili moje figurki na szyi!

Ostatnio edytowany przez Mapa_Europy - 08-12-2007 o 14:41.
Mapa_Europy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-12-2007, 15:24   #93
Ancient900
Zbanowany

Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 3

Stan: Początkujący
Imię: ancient~
Profesja: Elite Knight
Świat: Nebula
Poziom: 90+
Domyślny

Najfajniejszy powód dla którego zabiłem kiedyś nooba był jego outfit
Ale najczęściej zabijam bez powodu, random PK xd
Ancient900 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-12-2007, 15:44   #94
Patton
Guest

Domyślny

Ja ide sobie kurturalnie na deserta a tu wyskakuje 36 knight i mnie zabija padlem bo pomylily mi sie hotkeye zamiast exura gran to exana pox
  Odpowiedz z Cytatem
stary 08-12-2007, 18:07   #95
$orcerer
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 01 2007

Imię: Retired
Profesja: Rookstayer
Świat: RL
Skille: 13/37
Poziom mag.: _/
Domyślny

............

Ostatnio edytowany przez $orcerer - 08-12-2007 o 18:14. Powód: bo double post i usunac nie moge :/
$orcerer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-12-2007, 18:09   #96
$orcerer
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 01 2007

Imię: Retired
Profesja: Rookstayer
Świat: RL
Skille: 13/37
Poziom mag.: _/
Domyślny

Mialem wiele glupich dedow ale teraz mi sie przypomina jeden,idziemy na wojne,widizmy juz przeciwnikow i niechachy sie lognelem i wlogowalem sie z powrotem a oni na nas nacierali <lol>. Efekt:zaoszczedzilem im klopotu z trapem,uhalem sie szybko ale bylo ich za duzo, i ded :/

@edit
teraz mi sie przypomnialo byl moj pierwszy stracony AOL

pozdro
$orcerer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-12-2007, 11:23   #97
Ujo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Na planecie Ziemia

Profesja: Druid
Świat: Secura
Domyślny

to bylo kiedy bylem noobkiem stalo sie to w ab
Ja: plax fre itens
pk: ok come
Ja: ok
zaprowadzil mnie kolo sklepu z owocami
Ja: plaz freee items!!
pk: party
Ja: ok
You lose 182 hitpoints
You lose 7 hitpoints
You Are Dead

zarobiłem z 8lv do 1 bo ciągle wracałem do niego bo mi gadal ze niechcacy mnie zabił i odda plecak

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania