|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Kto wydaje Ci się najlepszym kandydatem na prezydenta RP? | |||
Donald Tusk |
![]() ![]() ![]() ![]() |
149 | 60.08% |
Lech Kaczyński |
27 | 10.89% |
Włodzimierz Cimoszewicz |
31 | 12.50% |
Andrzej Lepper |
24 | 9.68% |
Marek Borowski |
5 | 2.02% |
Maciej Giertych |
3 | 1.21% |
Henryka Bochniarz |
1 | 0.40% |
Jarosław Kalinowski |
0 | 0% |
Gabriel Janowski/Maria Szyszkowska/Janusz Korwin - Mikke/Liwiusz Ilasz/Bolesław Tejkowski |
2 | 0.81% |
Inny |
6 | 2.42% |
Głosujących: 248. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 | ||||||||
Nieobecny.
|
![]() Jakkolwiek chciałem uniknąć dskusji politycznej tutaj, ale okazało się że jednak nie jest to możliwe.. Dobrze zatem, porozmawiajmy tutaj.
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A abstra***ąc od dyskusji, prosiłby o zostawienie rodzin rozmówców w spokoju - jak masz wjeżdżać na czyichś rodziców, to wybacz, ale lepiej zamknij się. Tak samo, jeśli nie masz żadnego argumentu w ręce, to lepiej nic nie mów. I jeszcze, dla rozluźnienia:> Cytuj:
Ostatnio edytowany przez $corcerer - 05-09-2005 o 00:26. |
||||||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Pewnie że Maciej Giertych a dlaczego ?
Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() @Hiey'n'Gohan
Wielkie dzięki ![]() @topic Jak nie Tasior to Cimoszewicz PS.Dawał to ktoś? http://www.joemonster.org/article.php?sid=5028
![]() |
#84 | |||||||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 05 2005
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Lokacja: Warszawa :)
|
![]() Przepraszam za wyzwiska - ALE: Cimoszewicz powiedział, że robił źle, ponieważ to element kampanii -.-, Solidarność nie zrobiła tego co było założone. Cimoszewicz był jest i będzie komuchem i zawsze będzie miał takie poglądy...Tak btw. to stanu wojennego nie wprowadził Cimoszewicz tylko Jaruzelski, ale oczywiście wszyscy są mądrzejsi -.-
@up Lewica JEST kontynuacją PZPRu!!! Znajdź se gdzieś listę członków PZPR i porównaj do listy SLD i SDPL. Jak juz sprawdzisz podaj mi nazwiska, które się powtarzały -.- Ostatnio edytowany przez Trogir - 05-09-2005 o 18:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 05 2005
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() @Trogir, kto powiedział że stan wojenny założył Cimoszewicz ?
Dobra, sądze że starczy już tej klutni, porozmawialismy sobie i tyle. ; - ) Każdy zna zdanie każdego z nas, wiec dajmy sie wypowiedziec innym. Ostatnio edytowany przez Fiy - 05-09-2005 o 18:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |||
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Siedziba Świętej Inkwizycji
|
![]() Pozwole sobie na skomentowanie kilku spraw:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Wracajac do cimoszewicza - skoro taki inteligenty, to powinien byc zbawieniem dla kraju. Ale zaraz zaraz... przeciez on byl premierem! Czy nie mial okazji wykazac sie swoja madroscia? Nie widze efektow. Sam nie znal sie na swojej robocie, co wyszlo podczas przesluchania przed komisja sledcza (bezpieczenstwo energetyczne panstwa...). btw: Kiedys w TV pokazywali taki obrazek: Wielki plakat LPRu z usmiechnietym (!) Romanem Giertychem, a pod nim plakat Cimoszewicza, z hasłem: Niech połączy nas Polska! Ostatnio edytowany przez Pogromca pk - 05-09-2005 o 20:01. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Ave Tusk Lepper Sux!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Jakos nikt nie wspomni, ze to cimoszewicz zaopczatkowa akcje 'czyste rece'. Nowelizajca ustawy antykorupcyjnej to tez jego sprawa zreszta. Ale najlepiej krytykowac bezpodstawnie. Bo slowa 'komuche jest sie przez cale zycie' nic nie kosztuja...
![]() |
![]() |
#90 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
edit: Z ostatniej chwili (05.09.2005) "Według najnowszego sondażu przygotowanego przez PBS dla "Gazety Wyborczej" Donald Tusk może liczyć na 41 procent poparcia i deklasuje najgroźniejszych rywali: Lecha Kaczyńskiego (21 proc) i Włodzimierza Cimoszewicza (19 proc.). Także Platforma Obywatelska znacznie poprawiła swoje wyniki - na początku września chce na nią głosować 38 procent badanych. Drugie miejsce wśród partii zajęło Prawo i Sprawiedliwość z 23 procentowym poparciem." To jak do tej pory najwyzszy wynik w sondazach dot. tych wyborow zarowno prezydenckich, jak i parlamentarnych. Mam nadzieje ze Tusk bedzie dalej szedl jak burza, i zostawi konkurentow daleko w tyle. Ostatnio edytowany przez Adrayen Spold - 05-09-2005 o 20:51. |
|
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() ja mając 18 lat i będąc pełnoprawnym obywatelem tego pieknego panstwa zwanego Rzeczypospolitą Polską zagłosuje na kaczyńskiego. Boże uchroń nas przed ludźmi pokroju TUSK, popatrzcie na niego ludzie i powiedzcie czy chcecie aby tak wyglądał człowiek który ma nnas reprezentować przez najbliższe 5 lat, a ty Boże widzisz i nie grzmisz. Nie wiem gorszym kandydatem jest chyba tylko Giertych i Borowski
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: piFpaF || Alchemicki dom cudów ||
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Co wam przeszkadza? Cimoszewicz BYL komuchem. I dlaczego nie moze zostac prezydentem? :O Kwasniewski to tez komuch! A jakos stara sie isc naprzod ku przyszlosci wraz z demokracja. Nie wytykajcie bledow przeszlosci, tylko patrzcie na terazniejszosc i przyszlosc plxxxx
![]() |
#93 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: piFpaF || Alchemicki dom cudów ||
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Dla Ciebie liczy sie tylko wyglad zewnetrzny? :O ( Choc moze nie, bo kaczynski jak swinia wyglada ) Tusk ma inteligecje, ktorej brak Kaczynskiemu. Owszem, cos tam poprawil w wawie, ale niech na przy tym pozostanie... Ps zamiast edytuj dalem cytuj -.^
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 06 2005
|
![]() Szyszkowska i Bochniarz to stare slepe kur*y lampucery.Jak je widze to mam bezwarunkowy odruch wymiotny. Sorry za wulgaryzmy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Buehehe, Ja za Tuskiem. A co do wyborów lookajcie mój podpis
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
|
![]() Buhehehe...Przeglądałem dzisiaj Angore i zwróciłem na pewnien tekst o Cimoszewiczu. Podobno jakiś reporter RMFu "chyba" spytał wprost Cimoszewicza: Czy może pan powiedzieć co pana łączy z Anną Jarucką? Zaś on odpowiedział: Jest pan świnią! Mógł o to samo spytać Jarucką
![]()
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Tak jako ciekawostke:
Wybory prezydenckie I tura: Donald Tusk 41 proc., Lech Kaczyński 21 proc., Włodzimierz Cimoszewicz 19 proc., Andrzej Lepper 7 proc., Marek Borowski 3 proc. Maciej Giertych 3 proc., Jarosław Kalinowski 3 proc., Janusz Korwin-Mikke 2 proc.
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Gdybym mógł głosować to zagłosowałbym na Donalda Tuska
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2004
|
![]() Tusk i Po, jakoś mam antypatie do Pisu :s chodź nie wiem dla czego.
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2005
|
![]() A ja pójdę w ślady scorca, i zamiast wychwalać Tuska (najlepszy kandydat) powiem co nieco o innych ; p.
Cimoszewisz: Jego "jest pan świnią". wymądrzanie się przed komisją, poprawianie ortografii jej członków mówią same za siebie. Cudowne rozmnożenie oświadczeń też nie jest zbyt przekonujące. Kaczyński: Zrobił nieco dobrego dla stolicy, i tam nadaje się duzo bardziej niż na prezydenta Borowski: Cóż, cichy i ukryty. Jak ma działać jak Kwaśniewski ostatnio (Łukaszenko i pobicie polaków w Moskwie) to ja dziękuję. Lepper: Khym? Korwin-Mikke: Chce zostać prezydentem w swojej "ukochanej ojczyźnie", w której nawet nie mieszka rotfl. Giertych: Trzeba to komentować? Henryka Bochniarz: Cóż, to samo co Borowski Kalinowski: patrz > Borowski Gabriel Janowski/Maria Szyszkowska/Liwiusz Ilasz/Bolesław Tejkowski: Kto to jest? Ciekawe kto na nich zagłosuje, skoro nikt ich nie zna ; p
![]() |