|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#82 |
Guest
|
![]() bic sie krzeslami
|
![]() |
![]() |
#83 |
Guest
|
![]() Kraść <10 znaków>
|
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Nauczyłem się, że nie można wierzyć nikomu- nawet "przyjaciołom", nie warto nikomu pomagać, bo można na tym źle wyjść. Nie robić interesów z Polakami- bo na tym najłatwiej stracić i tego, żeby się nie chwalić sukcesami (np. gdy blokuje komuś GSa i wypadają k legi to niewarto o tym wspominać)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cytuj:
Rozmawiajac przez 5h z pewnym Szkotem na pewno nie byly to pojedyncze slowka lub "angielski tibijczyka". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Ufać tylko osobom, które znamy w 100% i wiemy do czego są zdolne. Ignorować wyzwiska, delikwent sam ochłonie. Działać w grupie.
@Ponadto Nauczyłem się odróżniać dobro od zła. Odkryłem, że jestem goły (zrobiłem sobie stringi z zielska). Dowiedziałem się, że Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() 1. Nie przyznawaj się, że jesteś polakiem.
2. Jak coś blokujesz, to zawsze bierz loota. 3. Jak już tego loota zabrałeś, to zacznij rzucać wyzwiskami, że nic nie ma. 4. Jak z kim handlujesz, to na 97,85 % osoba z którą handlujesz chce Cię wydymać. 5. Jak widzisz w kopalni podejrzanie zachowującego się kolesia, odpalaj utamkę i do kazzo... 6. Jak tego samego kolesia spotkasz gdzieś na drodze, to zrób to samo. 7. Life is brutal, nikt Ci prawie nie pomoże. 8. 60% graczy to "anylfubeci, desmuskiaa, panta itjotuff". 9. How much = how macz, Hunted = huntet!!11 etc... 10. Kina rox ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: w domu
![]() |
![]() krasc, klamac, zabijac!!11, wyzywac, i uwaga... nauczylem sie...
...grac w tibie!!111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#89 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() @topic Jakąś tam część angielskiego nauczyłem się kiedy potrzebowałem tego użyć w grze ;s wątpię żeby miała na mnie wpływ jako człowieka i na charakter |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Guest
|
![]() Jestescie durni pierw piszecie "nienawidze jak ktos mnie okrada zabija wyzywa" a pozniej "Kradnij loota kiedy mozesz " . Bez sens
|
![]() |
![]() |
#91 |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Cytuj:
@topic Dowiedziałem się, ze polacy potrafia szybko wchodzić w konflikty. Przykre, ale prawdziwe.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
|
![]() |
![]() |