![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2005
Lokacja: kRaKóW
Stan: Początkujący
Imię: Neji Moonblade
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: 71
|
![]() A wiec wskakuje za maniakalnego zabojce!!!!!!
hoomik,Matek i Lukis , prosze o kontakt ze mna na gg 2017742 !!!! jestem terasz na niewidocznym ^^ , jak sie nie skontaktujecie to uznaje to ze sie poddaliscie ;] i mam wygrana xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() po wygranej 4-1 nad Alexiorem, meh wlasnie wyszedl z grupy. Dodam, ze Alex to cholernie wymagajacy rywal.
Ostatnio edytowany przez hoomik - 03-11-2005 o 21:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Imię: Quinlan Moonblade
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Niegrający
|
![]() Prosze o kontakt Penguin'aRuler'a ( nie wiem czy dobrze napisałem =p) pod numer GG 1737039 w celu rozegrania meczu w grupie F czekam cierpliwie ;f
[często niewidoczny jestem]
Za dużo KB Ostatnio edytowany przez M@rcin - 04-11-2005 o 17:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() Ufff. wczorajszy mecz mnie wymeczyl za wszystkie czasy. 2 godziny grania jeszcze mnie nigdy nie spotkaly ;d
ale 4:3 dla mnie >.<
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Wiecie co.
Ja juz nie wiem co mam zrobic. Nie potrafie rozegrac meczyka z Lukisem bo ciagle go rozlancza. Ilekroc wygrywam frame i dobrze mi idzie, zdobywam spora punktowa przewag... jeg wykopuje... niech jury decyduje. Formalnie liczac te wpadki wynik to 4:2, ale nie wiem czy mozna tak zadecydowac. Niech lukis sie wypowie.
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 05-11-2005 o 16:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
|
![]() wykopuje w sensie "Trying to reconnect"?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie - wykopuje w sensie wykopuje. Leca punkty rankingowe i ogolnie frejm jest skonczony.
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
|
![]() podejrzane cos mi sie to wydaje, dlatego zrobimy tak - umawiacie sie na jeden konkretny termin, rozgrywacie wtedy mecz, koniecznie w towarzystwie obserwatora w osobie mojej badz slaya (a ze tej cipie sie nie chce, to zostaje tylko ja) - tak, aby nie bylo zadnych watpliwosci. Kwestia daty jest wasza sprawa, ale pamietajcie ze _jutro_ konczy sie termin rozgrywania meczow grupowych.
I teraz sprawa druga, cokolwiek mniej przyjemna. Dla tych zawodnikow, ktorzy nie rozegrali ani jednego meczu, beda czynione starania o jakies konsekwencje w postaci min. 3 pkt warna (mysle, ze to i tak malo, ale w zasadzie wiecej nie dam rady wywalczyc ;]). Mieliscie naprawde sporo czasu na granie meczow, to ze wam sie nie chcialo to juz mnie gowno obchodzi. Jakos nie chce mi sie wierzyc, ze przez ponad tydzien czasu nie mogliscie znalezc wolnej godziny na zagranie kilku frame'ow... macie jeszcze 29,5 godziny, radze sie sprezac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ok
Ten Alexior tez nie odpowiada ani na PW ani na gg;/ edit: a nie juz ok. Wlasnie sie zgadujemy
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 05-11-2005 o 18:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2005
![]() |
![]() Cytuj:
I male sprostowanko - nie to, ze 'tej cipie sie nie chce', tylko to jest huma grupa. I skoro hum tak bardzo sie swoja grupa opiekuje, to zaopiekuje sie i teraz. =p I jeszcze jedno - konsekwencje beda wyciagane wobec tych, ktorzy meczow nie rozegrali z powodu lenistwa. Osoby, ktore z turnieju wycofaly sie z jakichs 'waznych' powodow nie poniosa konsekwencji w postaci warnow. Tyle. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
Poziom: 71
|
![]() lolz ja gram
![]() JA : MAt 68:36 79:16 55:33 85:0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Imię: Quinlan Moonblade
![]() |
![]() Rozumiem ze Gewof i Badzo z grupy A zrezygnowali i juz moge uwazac sie za zwyciezce grupy?
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
|
![]() zle rozumiesz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zbanowany
|
![]() scream i wieszok są proszeni o kontakt. Szkoda, że przez ponad tydzień wieszok nie odpowiedział na gg. :/
Nie wiem, jak będzie z nasza grupą. Ja z radixem rozegraliśmy mecz, próbowaliśmy się skontaktować ale nic... :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum