|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2003
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() okropny fake... naprawde... Ty sobie chyba nie zdajesz sprawe z tego co Ty robisz... przeciez to jest okropne... 13letni dzieciak robi sobie "jaja" z historii... Mowisz, zadnych skeczy, nie wysmiewam sie z tej tragedii... wiesz..moim zdaniem jest inaczej. Juz samo usytowanie tragedii całego swiata w realiach Tibii jest błazenadą. "Trutututut"? - tak, to jest piekny i wogole nie błazeński opis ataku pancernika S-H na Westerplatte.
Wasz jedyny agument: "Gry typu Call of Duty...MoH... bla bla bla... jakos ich nioe krytykujecie" - wiesz..jak dorosniesz zrozumiesz roznice... to tak jakbys powiedzial: "Na swiecie jest tyle mordercow" i zaczal mordowac... pomysl... Poza tym, nie porownoj twojego fake do gier typu call of duty, bo one są ciut bardziej realistyczne, poza tym juz sama narracja jest chora: zważ ze gry typu COD są skonstruowane tak: aby było wiadomo, że to Hitler byl napastnikiem, ze to on jest "czarnym charakterem" tego konfliktu i to jego ideologie spowodowaly wojne. A Ty co zrobiles? "Europa nie chce dac nam surowcow, zabijmy Polakow" ... Okrucienstwo Hitlera chcesz wyrazic textem typu: "Ktoś tam says: nieee zostawcie moje dzieci" - przeciez to paranoja... Wszyscy ktorzy są zaabsorbowani tym fakem powinni przemyslec moje slowa... cos czuje, ze za chwile dostane 10 odpowiedzi typu: "wez sie lecz, co ty mowisz bla bla bla"..ale moim zdaniem i zdaniem zapewne duzej czesci forumowiczow to ty powinienes sie leczyc... Moim zdaniem to jest za swierza rana zbey ja rozdrapywac i tym fakem mnie zniesmaczyles
[center] [img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/16/greendayf.png[/img] [img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/16/bobban.gif[/img] [url="http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=64481"] [img]http://i1.tinypic.com/no97gi.jpg[/img][/url] [/center] |
![]() |
|
![]() |
#82 | ||
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Cytuj:
Wiesz co?... Masz po czesci racje, ale wiele z tego co mowisz jest glupie.. gadasz o tych odglosach typu trutututu - no a co ma zrobic? to jest obraz, dzwieku tu nie wstawisz, jemu chodzilo o sama symbolike tego, ze Niemcy atakuja Polakow. Nie ma roznicy czy napisze trutututu sratatata czy tritritri. Jesli chodzi o usadzenie II WŚ w reaiach tibijskich jest to po prostu eksperyment. Oglądałeś Fake o wycieczce do Venore? Byl to swietny fake ukazyjacy Polska rzeczywistosc. Budynki byly przerobione na markety i mozna bylo znalesc tam wiele akcentow z zycia codziennego. Nie wiem czy tamtem Fake mial chociaz jeden negatywny komentarz.. Czasem trzeba sie w taki rzeczy pobawic. Powiedz mi tez jak matki chcialy uchronic swoje dzieci... moze nie krzyczaly takich tekstow "zostawcie moje dzieci" itd? Braly po 2 stacjonarne CKMy w lape i sialy postrach wsrod Niemcow? Teraz to glupote palnales krytykujac ten tekst. Zgadzam sie z toba tylko pod 1 wzgledem...przedstawienie postaci Hitlera..to mi sie najbardziej niespodobalo w tym Fake'u i pod tym wzgledem trzymam twoja strone.
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
|
![]() @2up
I niby co? Mamy zapomnieć o tym wszystkim? Niech tragedia odejdzie w niepamięć? Podwiedz to tysiącom osób, które poległy, setkom tysięcy wywiezionych, zamordowanych. "Sorry, ale to było okropne, więc zapominamy. Walczyłeś na II wojnie światowej? A co to takiego?". Wybacz, ale każda forma pamięci jest dobra. Może autor w paru momentach mija się z historią, ale ogólny "rdzeń" wydarzenia się zgadza. Twoja wypowiedz za bardzo kojarzy mi się z ZSRR & paroma teraźniejszymi politykami. Czemu ZSRR? Bo chcesz wprowadzić cenzurę w czasach, gdy istnieje wolność słowa. "Wg. mnie to nie ma prawa się ukazać. Tnij.". A politycy? "Hmmm...te fakty godzą w nasz wizerunek! Powinniśmy o tym zapomnieć". NIE MAMY PRAWA TEGO ROBIĆ! Niech to będzie przestrogą dla przyszłych pokoleń. Żeby nigdy nie nastał czas takiego drugiego Hitlera. BTW. Wiesz jak doszedł do władzy? Dawał ludziom nadzieję na lepsze jutro. I spełnił ją (nim rozpętał piekło) PS2. Forma przekazywania jest bardzo okrojona, ale czytelna. Taki zarzut można postawić wszystkim fake'om. PS3. Wnioskuję, że dla ciebie II w.ś. powinna była zostać schowana do pudła i pozostawiona na pastwe kurzu i zapomnienia?
#84 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: Zgierz (Wiocha?)
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mati Marczako
Profesja: Paladin
Gildia: A cioto?
Świat: Silvera
Poziom: 37
Skille: 71/39
Poziom mag.: 13
|
![]() Cytuj:
Dobrze, ale nie trzeba tego przedstawiac w "tibijski sposób" do jasnej cholery sa inne sposoby zapamientania tego faktu a nie tibia, sa encyklopedie filmy i inne a wy tylko tibia.
![]() |
#85 | |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Erycus Of Death
Profesja: Knight
Gildia: Polish Power
Świat: Pacera
Poziom: 54
Skille: 13/37
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() przesadzasz.
jakies modlitwy. moze w czesci nawet fajne. ale nie o smierci tylu ludzirobic historyjki tibijskie to jest zalosne. |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
|
![]() @3up
Trzeba korzystać z każdej dostępnej metody. @Topic Dobre, choć krótkie i mało wnosi...hmm... Nadal mi się podoba, choć proponaowałbym, żebyś w miarę skracał. Tzn. nie rozpisuj tej samej sytuacji na paru obrazkach (coś w stylu spowolnienia akcji). Gdybyś wprowadzał krótkie teksty między kolejnymi ss'ami zaoszczędzisz na czasie i zdołasz w jeden odcinek wtłoczyć więcej akcji. Poza tym nie mam żadnych zarzutów. Fake trzyma wcześniej ustawiony przez ciebie poziom.
Gdy rozum śpi, budzą się upiory. Goya Ostatnio edytowany przez Ignatius Fireblade - 09-12-2005 o 08:07. |
![]() |
![]() |
#88 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzięki. Jak możecie dajcie komenta (no i może notkę ;p - wiem ŻEBRAK1!!oneone). Jeszcze pół części będzie się działo w tych miejscach (4 częśc - 5). Potem będe wreszcie JA (
![]()
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nibiru.
![]() |
![]() Nudne...
Aha, jak juz powinno byc *is shooting. :s
#90 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
To zależy...Bo wg. mnie chodzi o to, że zostają postrzeleni... W takim wypadku lepiej brzmiałoby "...is wounded". A jeśli on strzela, to wtedy masz rację. Wszystko robija się o zameirzenie autora.
#91 |
Guest
|
![]() Extra Fakej I Ten Ziom Co MÓwil Ze Jest Beznadzjeine On Sam Jest Beznadzjeiny
|
![]() |
#92 | |
Użytkownik Forum
|
![]() More komentiacks plas, and you will get new episodes ;P.
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Jeśli wam się nie podoba to nie komentujcie. To co mówił kolega (lubie mówić jak mój nauczyciel z histori
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
|
![]() No dobrze, ale do jasnej cholery od tego jest tibia??? II wojna swiatowa i tibia czy to ma jakies wspolne rzeczy???? Nie!!!
#95 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Olsztyn
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legendary Souls
Świat: Refugia
Poziom: ^^
Skille: 1337
Poziom mag.: hm
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
A co myślę na temat fake, wyraziłem już wczesniej. |
|
![]() |
![]() |
#96 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() R - Rolki
O - Obuwie T - Trąbka F - Fistaszek L - Lizak Co te wyrazy mają wspólnego z ROTFL? Otóż, każdy z nich zaczyna się na literę która tworzy wyraz ROTFL ! To se tak samo skojarz ten fake (jesli nie znasz tłumaczenia słowa "FAKE" ofcoze). BTW. Ja uwielbiam ten cytat (nie pamiętam niestety do końca go... ale mniej więcej - 80% dokładności , 100% przesłania) "Tylko polegli widzieli koniec wojny." - Platon To moje ulubione ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiesz powiedział bym ci parę słów Aviager, ale nie stać mnie by tykać to coś... krytykę przyjołem, ale nie tłumacz mi jakbym był nienormlany bo źle sie skonczy...
![]() |
![]() |
#99 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Fajne masz flagmy jak ci sie od oplycia monitor psuje....... Wiesz mylisz troche pojecia, bo F.E.A.R to chyba nie jest nic z histori nie, a aleind assault ro jest chyba zamkniety bo pare kometatrzy polecialo i zaprzestal chyba to robic.A jali juz tak chesz robic tego FAKE(!!!???) to najpier sie poucz histori troche bo jestes na baaaaaaaaaardzo niskim (zalosnym??) poziomie bo ja z 3 klasie wiedzialem ze bismarc to pancernik i pare innych pierdół. JESTES ŻALOSNY!!!
![]() |
#100 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() Tak jak reszta NIEPODOBA mi sie!Mieszasz Historie i wogóle,brak mi śłów na określenie twojej głupoty.
Avager: To był dobry cytat ![]() |
![]() |