Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 18-12-2005, 09:09   #81
Madreth
Użytkownik Forum

Madreth's Avatar

Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław

Imię: Fraten
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Partyzanci
Świat: Titania
Domyślny

Kiroy, edytuj posty, bo z kilku postow robia sie tosty...
Madreth jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 18-12-2005, 10:14   #82
Euratielek Dard
Użytkownik Forum

Euratielek Dard's Avatar

Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Giżycko

Euratielek Dard ma numer GG 6974104
Domyślny

@^Awolver^ : Ehh i czemu Awolver nie przywalisz sie do jego:
-postow (do tego irytujacych jego osobe .. moja siora ma 6 lat i lepiej sklada zdania niz on)
-do mowienia nie prawdy(proboje skompromitowac mnie ale sam sie kompromituje)
Mowisz ze ja lize komus dupe spojz na siebie NG ci nie chcialo co zaplaciles im aby cie przyjeli??
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ^Awolver^
1. po wojnie? raczej watpie ...
2. @up up znowu wiesz lepiej -.- tym razem mówiąc jaki kiroy jest w rl ....
3. Wczoraj zabawnie bylo lekki pking noob charami , sragowane konfidenty spod gh oraz druid demolisher nie najgorszy loocik ;S
A widze ,ze cie matka czytac nie nauczyla
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Euratielek Dard
Twoje posty sa wysane z palca .. Ja opowiadam bajeczki to nie wiem co ty mowisz... I nie wiem z kad wiesz jak oni zostali zhackowali skoro ,ani palladynka tego nie wie.. A romi byl z polakami tym samym oszukal polakow i haczac 4 osoby Xozigoso,Ex Cevator,Zenobie~ i Hezipa...Jak nie grales noobie Zenobia to kim grales tam??I to chyba ty jestes tym benkartem ,ktory wydaje sie ze jest najmadrzejszy.. Nie boj sie gralem jak byla wojna z Pol vs Swe i moge ci nawet noobku zapodac filmik ... Jesli nie sadzicie ze kiroy to noob przeczytajcie jego posty.. Co do twego pvp myslisz ze zrobic ten 70+ to pokazujesz nam swoje pvp... Trzeba miec tylko troche czasu i nic wiecej (jeszcze musisz umiec obslugiwac sie klawiatura i myszka,zakladam ze chyba to umiesz)Ale ty jestes w czolowce fragow zabiles 2x osoby WoW i to z cala gildia jestes za***isty omg... I ty to myslisz ze to jest pvp??.. Koledzy go trapneli a ty tylko przyleciales na gotowe i zaznaczyles z bolta bo z sd nie trafiales ;< Bo jak to ciezko kogos w trapie walnac z sd ;p Udajesz ze kogos nie znasz noobie za to ja dobrze cie znam... Jestem twoim fanem bo takiego nooba jest ciezko znalesc.. I nie moge wytrzymac jak NG liczy sobie fragi np. pierw ubili gal'axy,yunich,anty speed (ale oni przeciez jeszcze nie byli w Boom) A i w innym temacie twierdziles ze Boom to pa ,spojz na swoja gildie (ty pewnie nie wiesz co to znaczy)Ale zawsze mozesz mnie sie zapytac ja ci naucze pare zwrotow... Widac ze na rl to ty jestes jakis cwok ale normalnie to samo jest w tibi.
PS: Jestem twoim fanem !!Mam nadzieje ze w twoich postach nizej bedzie wiele nie prawdy i zaklamania .. Przepraszam za ironie i sorry za offtopic noob sam sie prosi..
Jesli bys sie nie kapnol przepraszam za ironie ...
I powiedz gdzie ja twierdze ze ja wszytko wiem??Poprostu mowie prawde ,a koles bedzie mowil ze mnie nie zna zeby nie wyjsc na nooba.Bo przeciez on sharing account nie robi ...
Widze ze malo jest tutaj osob ,ktore widza aluzje loyalnego,honorowego Kiroy a~.Awolver nie wiem co ci sie podoba w jego wypowiedzeniach ja czytajac te posty ztwierdzam ze jest down(bez obrazy dla chorych ludzi to choroba i nie krytykowac mnie za to bo tylko ztwierdzam fakty)Dam ci rade Kiroy przeczytaj przynajmniej raz co napisales ,a zobaczylbys ze kazdy twoj post zasmieca forum.
Euratielek Dard jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-12-2005, 11:50   #83
Kiroy Wind
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Gdańsk

Imię: Kiroy Wind
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 107
Skille: 90+/xx
Poziom mag.: 21
Domyślny

A tak wogóle to Kiroyem nie sharowalem i nie będe, a nawet jeżeli to moim zdaniem lepiej jest zrobic 100 lvl w 2 osoby niż kupić postać na 100 lvlu i wbić 105..
Kiroy Wind jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-12-2005, 12:01   #84
Kiroy Wind
Użytkownik Forum

Król

ok nie bede juz walil tostow nie bede sie juz klocil z osoba ktora wie wszystko lepiej jestem noobem byles lepszy na arcani jestes lepszy na Obsidii jestes honorowy zawsze i wszedzie taaa no nic dodac nic ujac to ty byles w czolowce Arcani jestes w czolowce Obsidii to ty walczyles z mythosami i z WoW no proste ja to tylko szara myszka bylem wtedy taaa i mimo to ze gramw tibie od poczatku novy na wielu serverach moje pvp jest zalosne o wiele wiele gorsze od ciebie jest nie honorovy choc zawsze bylem po stornie przyjaciol na 7 serverach NG a na danubii kumple rl i moje gildie polskie nigdy na mnie nie narzekaly taaa masz racje no taki smiec jestem ale dlaczego zawsze ejstem lepszy od ciebie ?? zazdrosny jestes ?? uuuuuu juz taki ci payment zalatwilem ze sie posrasz na danubii uuuuuuuu

pozdrawiam mastera szefa prezesa wrozke semire czyli E.D
stary 18-12-2005, 12:06   #85
Elder Nagan
Zbanowany

Elder Nagan's Avatar

Data dołączenia: 10 10 2005

Profesja: Knight
Domyślny

E.D na c*** mieszasz w te postry rodziny....po***alo cie?!

Ta Kiroy staraj sie to zmiescic w 2-3 postach bo oczaplasu mozna dostac ;P

E.D na c***a ty krytykujesz jego wymowy patrz na siebie i swojej dupy pilnuj..

Kiroy tu widze ze bez walkow leci odrazu hunt za posty^^

Ja Jestem kozak nigdy nawet 35 lvl nie mailem..ale bynajmniej nie jade po kims bo ma wiekszy lvl(gdy mi nic nie zrobil)..

Zastanowcie sie po co jest to forum a nie *******icie glupoty..

Respect dla Kiroya Mauhexa Erfis..i friendow xD
Elder Nagan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-12-2005, 12:27   #86
Kiroy Wind
Użytkownik Forum

Król

tak btw. z reguly wyzywalo mnie to juz wiele osob itd i zawsze loozik szczera krytyka mile widziaan ale osoba co mnie nie zna ... nigdy nie walczyla ze mna nie grala ocenia mnie robi pomowienia o sharing choc sam kupil acc tzn tak mi powiedzieli jego koledzy z gildii no ale trudno nie zniose go dluzej mowi sie trudno ale to nie jest temat o mnie i jaki ty ejstes wspanial E.D tylko temat o wojnie na obsidii jesli jestes zazdrosny o moje sukcesy i twoje porazki napisz do ...Ziarna naciesz sie widokiem Danubii niedlugo pojdziesz na nowy serverek

btw jelsi ktos ze mna walczyl choc sie kumplowal itd niech mnie opie... za co chce bo ma do tego powody ale osoba co raz mnie spotkala pod depo nie edbzie mnie oczerniala i mowila co robilem na starym servie choc nie ta postacia gralem co on uwaza no trudno szkoda slow juz mi to zwisa co on tu napisze w ostatecznym rozrachunku ja bede gora hueheheheehehehe
stary 18-12-2005, 12:42   #87
Euratielek Dard
Użytkownik Forum

Euratielek Dard's Avatar

Domyślny

Ale ty jEsTeS UdAnY:
Zeby ktos ci hunta na Obsidia nie zalatwil noobku ahah OMG
I tak predzej czy pozniej zaczna cie huntowac o ile idziesz sie zalozyc??
I noobie sam zrobilem ten level ... Masz jakis slaby blonik..
Bym cie scheciom wyzwal w walce na pvp ;] by kazdy zobaczyl jaki ty jestes sprtny..
I te nooby co sa za toba mysla ze se znajomosci wyrobia ... jak sa all tacy jak ^Awolver^ w Boom to powiem jedno Hail NG :>
MAm nadzieje ze przyjmiesz wyzwanie
ciekawe kiedy z BB wylece xd placze ;p Pozdro dla Olecka
stary 18-12-2005, 19:19   #88
Elder Nagan
Zbanowany

Elder Nagan's Avatar

Domyślny

E.D Dlaczego ty jestes takim noobkiem?Wez wy*******aj z Boom jak cos ci sie nei podoba wyliz dupe NG(tak jak Xarabek) i sie przylacz...

Apropo Xarabka sami ocencie jaki on inteligentny:

19:53 Elder Nagan: hiho noobku
19:53 Elder Nagan: czemu sie cieszysz ze ng wygrywa jak nikogo nie zabiles
19:53 Elder Nagan: dales tylko 2 fragi?
19:53 Xarabek: Wiecej :S
19:53 Elder Nagan: no
19:53 Xarabek: Ignored.
19:53 Elder Nagan: to za***isty jstes
19:53 Elder Nagan: od ciebie przyklad trza brac
19:53 Xarabek: idz ojcu loda zrob )

...i dalej cos bylo..

Tu widac ze to jest 15 letnie dziecko

Zamiast grac w tibie powinien isc ogladac smerfy...
stary 19-12-2005, 06:06   #89
Euratielek Dard
Użytkownik Forum

Euratielek Dard's Avatar

Domyślny

Co za debil?Zero inteligencji jak bys chcial wiedziec gram na danubi i 114 level zycze ci lepszego.Juz lece lizac dupe NG ,ale po co to juz kazdemu wylizales i nie ma co lizac :>A jak jestem noobem prosze wytlumacz czemu??Pewnie napiszesz:Bo jedziesz po Kireyu.. Przygadal kociol garnkowi grales na danubi?,arcani?,obsidia?To gowno mozesz wiedziec ... A jak juz grales napewno mnie nie znales.. Wyliz co sie da dla kiroya bo chyba on ci jeszcze ZoStAl...
PS1:Odpowiedz mi czemu jestem noobem?
PS2:A dla czego jestes lizo dupkiem ??
Myslisz ze jadac po mnie wyrobisz sobie sympatie u Kiroya?I pewnie myslisz ze zalatwi ci wejscie do NG.. ;p
Koles jestes tak zalosny ze gadac mi sie z toba nie chce i wiek nie odgrywa tu roli ...
Bym zapomnial
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elder Nagan
Apropo Xarabka sami ocencie jaki on inteligentny:

19:53 Elder Nagan: hiho noobku
19:53 Elder Nagan: czemu sie cieszysz ze ng wygrywa jak nikogo nie zabiles
19:53 Elder Nagan: dales tylko 2 fragi?
19:53 Xarabek: Wiecej :S
19:53 Elder Nagan: no
19:53 Xarabek: Ignored.
19:53 Elder Nagan: to za***isty jstes
19:53 Elder Nagan: od ciebie przyklad trza brac
19:53 Xarabek: idz ojcu loda zrob )

...i dalej cos bylo..

Tu widac ze to jest 15 letnie dziecko

Zamiast grac w tibie powinien isc ogladac smerfy...
Nie mam zamiaru go bronic ,ale zarzuce ci 2x rzeczy masz 16 lat a smiesz sie ze on ma 15 .... Koles jest od ciebie 4x lepszy jak w grze i pewnie w pvp ... Smiejac sie z niego osiagnij co i on??Latwo powiedziec 100+ to noob ale smiesznie zginol,a okolicznosci sa rozne.. Jakbys chcial wiedziec to knightem nie nabija sie tak latwo fragow ...,ale pewnie tego nie wiesz.I nie wiem kto tu jest noobem ... skoro jest od ciebie lepszy i pewnie nie wiesz co znaczy slowo "noob".. Jak widac tekst wyrwany z kontekstu .. i nie wiadomo co ty dalej mu powiedziales.. Jak powiedziales ze nie pamietasz dalej to co poczatek sobie wymysliles?lolx2

Ostatnio edytowany przez Euratielek Dard - 19-12-2005 o 06:14.
stary 19-12-2005, 07:07   #90
Elder Nagan
Zbanowany

Elder Nagan's Avatar

Domyślny

E.D:
Nie ma to jak byc idiota...chaara kazdy moze kupic, ja nie lize dupy bo niemam po co pacanie a z Ng walcze iec raczej sie do nich niechcialbym przylaczac chodzby dlatego ze w danej chwili jest xarabek..

1.Jestes noobem bo krytykujesz innych nie znajac sytuacji i kupiles chara szczycac sie tym impotencie umyslowy.
2.Czemu twierdzisz ze jestem lizodupem??

Walczylem z nim na wojnie, moze nie znam go tak dobrze ale to co wiem mi wystarczy wiec to nie powod aby obrzucac kogos gównem...A jak ty sie zwales?Pokaz Swoj nick a nie sie ukrywasz...Wiek nie odgrywa roli?Pgadaj z kims kto na*******a 24\7 i sie kozaczy...

Jego pvp jest naprawde za***iste przeciez pisalemw pposcie wczesniej ze trza(trzeba) brac z niego przyklad..(Ziirytowany jestem) Spoko osiagne jak bede mial 2 ownerow wilize dupe ng bede jednym z czolowych PA spoko xD
Bylem przy jego dedzie wiec nie ******* farmazonow...No co Ty??Normalnie Ameryke odkryles..Ty jestes noobkiem w tym problem..Dalej to napisalem mu ze jest ****em i nie odpisal wiec nie pokazywalem tego bo chcialem pokazac ten "szczegol" tej rozmowy...Niewiem jak ty ale ja niepisze bajek...

Im dluzej konwersuje z niektorymi ludzmi tm bardziej jestes ziirytowany waszym mysleniem

Pozdro dla Erfis Kiroya BOOM Maurhexa Hseva Tardzika..za duzo was
stary 19-12-2005, 12:21   #91
Madreth
Użytkownik Forum

Madreth's Avatar

Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław

Imię: Fraten
Gildia: Partyzanci
Świat: Titania
Domyślny

Euratielek Dard kupiles chara?
Newbie... ^^
Madreth jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-12-2005, 15:02   #92
Euratielek Dard
Użytkownik Forum

Euratielek Dard's Avatar

Domyślny

Co za po***ane nooby?Nie kupilem zadnej postaci ....Sapchlone polskie nooby i newbie ktora mysla ze sa od kogos lepsza..Ahha moglbys miec mln ownerow i nic by ci to nie dalo bo jestes noobem..(liczac ze kazdy gral by jak ty...23 level?Wow pewnie grasz tam z 4-5 miesiecy zauzmy 1h/na dzien a ja w jeden dzien pg moge zrobic 20levl +) Lol i kto mi zarzuca ze gralem kilkoma ownerami mylisz mnie z Kiroyem?Ocenia mnie jakis 23 level i wiecej osob na ty forum?Ty o mnie nic nie wiesz ... A twoje opowiadania omnie sa wysane z palca ..Jezu czemu 97% uzytkownikow to same nooby,newbie ale rozumiem strona polska nie ma sie co dziwic ... Dobrze ze te polskie nooby nie umieja angielskiego i na tibia.de mozna dobrze pogadac ,wyrazic swoje opinie ... Jeszcze raz powtarzam moze jestescie odemnie starsi ale wszytkie wypowiedzi wasze sa irytujace.. Uwazasz ze jestes lepszy odemnie bo masz 26 level to se uwazaj ... Ktos od was w pvp nie moze byc lepszy bo ty jestes The best.. To jest jak w tibi wysoki level biegnie a wy swoimi noobowatymi charami krzyczycie noob,newbie itd To tak samo jest na forum jestem lepszy od was a takich lubicie mieszac z blotem...Sprawcie swoj iloraz IQ ..chodz nie wiem jak dajecie sobie rade z obsluga komputera..Pewnie konta zakladal wam na poczatku kolega bo nie umieliscie... a pozniej cieszycie sie po 1 pokazaniu ze juz sami umiecie (a to tylko troche angielskiego i poczatkujacy gracz da se rade)Nie ma sensu z wami rozmawiac .. prosze zanim cos napiszesz ze jastem noobem to pomysl se kim ty jestes?Wyzywac jest latwo prosze jesli piszecie na mnie ze lize dupe NG to napisz kiedy ja lizalem jak nawet nie znacie niku mojej postaci i po pierwsze nie gram tam od 5 miechow ..Jesli nie wiesz nic omnie to nie pisz jesli mowisz ze kupilem postac potwierdz to jakims krotkim wypowiedzeniem...Latwo obrazac kogo wogole sie nie zna ... Dla mnie jestescie noobami wiecie pewnie za co ,nie znacie mnie prosze glupot nie pisac..
stary 19-12-2005, 15:52   #93
Forlann
Użytkownik Forum

Forlann's Avatar

Data dołączenia: 08 05 2005

Imię: Xenezis
Świat: Iridia
Poziom: 122
Poziom mag.: 69
Domyślny Euratielek Dard DEBIL :(

Euratielek Dard i c*** ze ocenia Cie 23 lev , co ma do znaczenia jego lev? Prosze nie rob wiecej postow plx
stary 19-12-2005, 16:09   #94
Elder Nagan
Zbanowany

Elder Nagan's Avatar

Domyślny

Ehh ale z ciebie po***ane dziecko za duzo czasu w zamknietych pomieszczeniach przebywasz...a twoje pvp??za bardzo cie posiekali i odszedles z obsydii noobku??czy moze robiles ten lvl od poczatku serwera(ja dalej zostaje przy tym ze go kupiles) Kiroyowi predzej uwierze niz tobie noobku c*** wie z kad sie wzieles i *******isz..Pokaz swoj nick a skoro nie ejstes z obsydi to na c*** tu wlazisz?hlvl-om z swego serwa dupke idz wylizac..moze sie do czegos im przydasz, n aprzyklad na wojnie bedzie brakowac miesa armatniego to ty bedziesz wspanialy..pewnie duzo gadasz malo robisz albo sie na low lvl rzucisz ehh brak mi slow na ciebie tepaku lepiej idz ogladac Smerfy z Xarabkiem..Papasmerf prawde ci powie

@Forlann

Wiesz co mowisz
stary 19-12-2005, 16:19   #95
Manrox
Użytkownik Forum

Manrox's Avatar

Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: (brak informacji)

Stan: Aktywny gracz
Poziom: 95
Skille: 95/70
Poziom mag.: 20
Domyślny

Sory, nigdy nie grałem na Obisidi, ale wiem kto jest Waldorio (zdaje się że jeden z najlepszych ^^). Z moich ostatnich wiadomości wynika, że siedzi on w Next Generation. Znam Waldoria (to Szwed) z Saphiry, tam ma 50~ Master Sorcerer, i brał on udział w kilkunastu wojnach, i jest on przykładem typowego, elitarnego wojaka, który będzie siał postrach wszędzie, gdziekolwiek ktoś mu się sprzeciwi. Nie mam dużego pojęcia o tej wojnie, ale jeżeli ci z innej gildi mają 0 pojęcia o walce w zwarciu, to jeśli NG będzie pod dowódctwem Waldoria (na Saphirze Ferimosa), to nikt nie ma z nimi szans.

Gildia: zastrzeżone przez leadera
Skille: 95/70
Miejsce zamieszkania: Edron
Manrox jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-12-2005, 16:21   #96
Khazzar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Białystok

Domyślny

E.D

Mówie o Musicmasterze nie o charze na Obsidi bo 30 lvlek to akurat może dałeś rade sam zrobić xDDD i nie mów nie.. bo nie będe tutaj sie rozpisywał na ten temat x)

/Kiroy
Khazzar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-12-2005, 16:52   #97
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Król

Jezu ile mi oni jeszcze tych kont zbanuja E.D chcialem zauwazyc tylko ze Elderek dal przyklad twojego postepowania nie znasz mnie nidgy nie gadalismy ani nic w tym stylu a oceniasz mnie jakbys spal i zyl ze mna 24 h buahaha widzisz jak ty denerwujesz ludzi w taki sam sposob jak opn ciebie robi dokladnie jak ty wyzywa wszystkich mowi ze sam jest najlepszy a ty jestes beeb tylko on to robi specjalnie a ty widac masz taka anture buahahaha

Elderek gratulacje pokazales mu w bardzo madry sposob jaki jest super inteligentny i nudny buahaahha
Kiroy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-12-2005, 20:30   #98
Agriel II
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 12 2005

Imię: Agriel
Profesja: Elder Druid
Poziom: 30+
Skille: nvm
Poziom mag.: 45
Domyślny

o widze ze mój temat się rozrósł troche

@topic
Kiroy nie warto z nimi dyskutować na ten temat, Ci którzy Cie znają dobrze wiedzą że dla P.R.A.W.D.Z.I.W.Y.C.H. przyjaciół jesteś gotów zrobić wszystko . Boom z ich taktyka ma takie szanse jak 20 sork w duelu z 100 ek .
praktycznie zero taktycznego planowania, zero wykorzystania czasu bana mannowa eh totalne dno ... no ale dużo ludzi obgaduje ng za plecami a jak przyjdzie co to czego to sie boją więc Gratz heroicznego aktu odwagi

Pozdro
Agriel
Agriel II jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-12-2005, 21:53   #99
Hellraider
Użytkownik Forum

Hellraider's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vesh
Gildia: Do Dupy :(
Świat: Iridia
Cool Niezly hardkor.

Cytuj:
Co za debil?Zero inteligencji jak bys chcial wiedziec gram na danubi i 114 level zycze ci lepszego.
Nie oceniaj ludzi po ich lvlu.

Cytuj:
Wez wy*******aj z Boom jak cos ci sie nei podoba wyliz dupe NG(tak jak Xarabek) i sie przylacz..
Cytuj:
Juz lece lizac dupe NG ,ale po co to juz kazdemu wylizales i nie ma co lizac :>
No nie mam slow. 7 letnie dzieci jak na nie cos powiesz to odpowiadaja "to ty" albo "no chyba ty" i w tym przypadku mamy zupelnie to samo, gz inteligencji
Cytuj:
PS2:A dla czego jestes lizo dupkiem ??
Cytuj:
Ty o mnie nic nie wiesz ...
Cytuj:
Latwo obrazac kogo wogole sie nie zna
Zaprzeczamy samemu sobie? Typowy gowniarz, taki sam jak xarabek...

Cytuj:
Myslisz ze jadac po mnie wyrobisz sobie sympatie u Kiroya?
Myslisz, ze w ten sposob uda ci sie gdziekolwiek zablysnac?

Cytuj:
Nie mam zamiaru go bronic ,ale zarzuce ci 2x rzeczy masz 16 lat a smiesz sie ze on ma 15 .... Koles jest od ciebie 4x lepszy jak w grze i pewnie w pvp ...
Nie mozesz wiedziec kto jest lepszy wiec sie zamknij. Jedyne w czym xarabek jest dobry to pa.

Cytuj:
skoro jest od ciebie lepszy i pewnie nie wiesz co znaczy slowo "noob"
Powinienes napisac "skoro ma lepszy lvl" btw zareczam, ze on wie tak samo, a niewykluczone ze sporo lepiej niz ty co to znaczy slowo "noob"

Cytuj:
Sapchlone polskie nooby
Smiejesz sie z "polskich noobow" ze nie umieja angielskiego, a sam nie znasz podstaw ortografii w jezyku polskim?

Cytuj:
Sapchlone polskie nooby i newbie ktora mysla ze sa od kogos lepsza..Ahha moglbys miec mln ownerow i nic by ci to nie dalo bo jestes noobem..(liczac ze kazdy gral by jak ty...23 level?Wow pewnie grasz tam z 4-5 miesiecy zauzmy 1h/na dzien a ja w jeden dzien pg moge zrobic 20levl +)
hahaha Uwierz, ze dobry kumpel i zwykla osoba ktora ma zycie w rl i zrobi ten 23 lvl nawet jesli w 5 miechow jest 100x lepsza od idioty, ktory a) kupi sobie chara b) pguje jak glupi i nie widzi swiata poza tibia c) sharuje acc. Btw taki jestes wygadany, to mozesz podzielisz sie z nami swoimi ocenami na polrocze?

Cytuj:
Ocenia mnie jakis 23 level i wiecej osob na ty forum?
Nie oceniaj ludzi po lvlu lalala....

Cytuj:
Dobrze ze te polskie nooby nie umieja angielskiego
Uwierz ze pomimo "wysokiego lvlu" sie do nich zaliczasz hihi.

Cytuj:
na tibia.de mozna dobrze pogadac ,wyrazic swoje opinie
A na tibia.pl mozna sie posmiac z takich idiotow jak ty.

Cytuj:
Uwazasz ze jestes lepszy odemnie bo masz 26 level to se uwazaj ... Ktos od was w pvp nie moze byc lepszy bo ty jestes The best..
Po 1 nie oceniaj ludzi po lvlu po 2 nie myl pvp z pg po 3 nie wyrazaj opinii na temat umiejetnosci osoby o ktorej g wiesz.

Cytuj:
To jest jak w tibi wysoki level biegnie a wy swoimi noobowatymi charami krzyczycie noob,newbie itd
Nie oceniaj ludzi po lvlu... ehhh

Cytuj:
jestem lepszy od was
Ciekawe z ktorej strony?

Cytuj:
choć nie wiem jak dajecie sobie rade z obsluga komputera..Pewnie konta zakladal wam na poczatku kolega bo nie umieliscie... a pozniej cieszycie sie po 1 pokazaniu ze juz sami umiecie (a to tylko troche angielskiego i poczatkujacy gracz da se rade)
Wzrok mnie myli, czy wczesniej mowiles cos o "opowiesciach wyssanych z palca"? W ten sposob mowili moi koledzy w 3 klasie podstawowki

Cytuj:
Wyzywac jest latwo prosze jesli piszecie na mnie ze lize dupe NG to napisz kiedy ja lizalem
A umiejetnosc czytania ze zrozumieniem to panu ukradli czy pan zgubil?

Cytuj:
po pierwsze nie gram tam od 5 miechow
a on od 4, poza tym mial 2 tygodnie przrwy jeszcze jak gral wiec zostaja 2 tygodnie. Na 26 lvl moze wynik imponujacy nie jest, ale juest przecietny. Wiec jak g o kims wiesz to nie oceniaj po lvlu.

Cytuj:
Jesli nie wiesz nic omnie to nie pisz
jesli naprawde tak uwazasz to po jaka cholere w ogole pisales w tym temacie?

Cytuj:
Dla mnie jestescie noobami wiecie pewnie za co ,nie znacie mnie prosze glupot nie pisac..
A ty dla nas jestes noobem z zupelnie tego samego powodu. hihi xd

Ehh mysle ze nic dopowiadac nie musze, jedyne co powiem to to, ze z tego pana naprawde mialem niezla polewke. Musialem to skomentowac. Pozdro dla Maurhexa, Erfisa, Nagana, Rydzu alfonsa, Vinnare, Kiroya, calego Boom i prawie calego Ng (oprocz kleytona).

Powiem Wam coś w tajemnicy... NIECH ŻYJE ODBYT !!

Ostatnio edytowany przez Hellraider - 19-12-2005 o 21:57.
Hellraider jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-12-2005, 00:33   #100
quqi
Guest

Domyślny

Jeden z fajniejszych postow jakie tu widzialem mysle ze tak dosadnie wytkniete beznadziejne argumenty i platanie sie w wlasnych wypowiedziach zaprzeczajacych sobie spowoduje ze pan E.D zrezygnuje z wystawiania postow na tym forum

Kiroya znam z rl od 5 lat (leci 6 ), gralem z nim na danubi,arcani i teraz na obsidi wiec swoje wiem na temat tego czlowieka i za malo tu miejsca zebym mogl sie rozpisac tak jak bym tego chcial wiec streszcze sie w 3 slowach LOVE YOU BRO :*

Na temat innych nie bede sie wypowiadal bo ich nie znam, jedyne co moge zrobic to skomentowac sposob wyrazania sie niektorych osob na tym forum i jest on, nie dosc ze obrazliwy dla innych (choc sie ludzie i tak nie znacie) to na dodatek bardzo dziecinny a nawet w niektorych przypadkach prostacki. W dodatku , niektore osoby utwierdzaja mnie tylko w mysleniu ze wiek robi swoje.
  Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania