|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Fraten
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Partyzanci
Świat: Titania
|
![]() Kiroy, edytuj posty, bo z kilku postow robia sie tosty...
|
![]() |
#82 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Giżycko
![]() |
![]() @^Awolver^ : Ehh i czemu Awolver nie przywalisz sie do jego:
-postow (do tego irytujacych jego osobe .. moja siora ma 6 lat i lepiej sklada zdania niz on) -do mowienia nie prawdy(proboje skompromitowac mnie ale sam sie kompromituje) Mowisz ze ja lize komus dupe spojz na siebie NG ci nie chcialo co zaplaciles im aby cie przyjeli?? Cytuj:
Cytuj:
I powiedz gdzie ja twierdze ze ja wszytko wiem??Poprostu mowie prawde ,a koles bedzie mowil ze mnie nie zna zeby nie wyjsc na nooba.Bo przeciez on sharing account nie robi ... Widze ze malo jest tutaj osob ,ktore widza aluzje loyalnego,honorowego Kiroy a~.Awolver nie wiem co ci sie podoba w jego wypowiedzeniach ja czytajac te posty ztwierdzam ze jest down(bez obrazy dla chorych ludzi to choroba i nie krytykowac mnie za to bo tylko ztwierdzam fakty)Dam ci rade Kiroy przeczytaj przynajmniej raz co napisales ,a zobaczylbys ze kazdy twoj post zasmieca forum. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Gdańsk
Imię: Kiroy Wind
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 107
Skille: 90+/xx
Poziom mag.: 21
|
![]() A tak wogóle to Kiroyem nie sharowalem i nie będe, a nawet jeżeli to moim zdaniem lepiej jest zrobic 100 lvl w 2 osoby niż kupić postać na 100 lvlu i wbić 105..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
|
![]() ok nie bede juz walil tostow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam mastera szefa prezesa wrozke semire czyli E.D ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2005
Profesja: Knight
|
![]() E.D na c*** mieszasz w te postry rodziny....po***alo cie?!
Ta Kiroy staraj sie to zmiescic w 2-3 postach bo oczaplasu mozna dostac ;P E.D na c***a ty krytykujesz jego wymowy patrz na siebie i swojej dupy pilnuj.. Kiroy tu widze ze bez walkow leci odrazu hunt za posty^^ Ja Jestem kozak nigdy nawet 35 lvl nie mailem..ale bynajmniej nie jade po kims bo ma wiekszy lvl(gdy mi nic nie zrobil).. Zastanowcie sie po co jest to forum a nie *******icie glupoty.. Respect dla Kiroya Mauhexa Erfis..i friendow xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak btw. z reguly wyzywalo mnie to juz wiele osob itd i zawsze loozik szczera krytyka mile widziaan ale osoba co mnie nie zna ... nigdy nie walczyla ze mna nie grala ocenia mnie robi pomowienia o sharing choc sam kupil acc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() btw jelsi ktos ze mna walczyl choc sie kumplowal itd niech mnie opie... za co chce bo ma do tego powody ale osoba co raz mnie spotkala pod depo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ale ty jEsTeS UdAnY:
Zeby ktos ci hunta na Obsidia nie zalatwil noobku ahah OMG ![]() I tak predzej czy pozniej zaczna cie huntowac o ile idziesz sie zalozyc?? I noobie sam zrobilem ten level ... Masz jakis slaby blonik.. Bym cie scheciom wyzwal w walce na pvp ;] by kazdy zobaczyl jaki ty jestes sprtny.. I te nooby co sa za toba mysla ze se znajomosci wyrobia ... jak sa all tacy jak ^Awolver^ w Boom to powiem jedno Hail NG :> MAm nadzieje ze przyjmiesz wyzwanie ![]() ciekawe kiedy z BB wylece xd placze ;p Pozdro dla Olecka |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zbanowany
|
![]() E.D Dlaczego ty jestes takim noobkiem?Wez wy*******aj z Boom jak cos ci sie nei podoba wyliz dupe NG(tak jak Xarabek) i sie przylacz...
Apropo Xarabka sami ocencie jaki on inteligentny: 19:53 Elder Nagan: hiho noobku 19:53 Elder Nagan: czemu sie cieszysz ze ng wygrywa jak nikogo nie zabiles 19:53 Elder Nagan: dales tylko 2 fragi? 19:53 Xarabek: Wiecej :S 19:53 Elder Nagan: no 19:53 Xarabek: Ignored. 19:53 Elder Nagan: to za***isty jstes 19:53 Elder Nagan: od ciebie przyklad trza brac ![]() 19:53 Xarabek: idz ojcu loda zrob ![]() ...i dalej cos bylo.. Tu widac ze to jest 15 letnie dziecko Zamiast grac w tibie powinien isc ogladac smerfy... |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Co za debil?Zero inteligencji jak bys chcial wiedziec gram na danubi i 114 level zycze ci lepszego.Juz lece lizac dupe NG ,ale po co to juz kazdemu wylizales i nie ma co lizac :>A jak jestem noobem prosze wytlumacz czemu??Pewnie napiszesz:Bo jedziesz po Kireyu.. Przygadal kociol garnkowi grales na danubi?,arcani?,obsidia?To gowno mozesz wiedziec ... A jak juz grales napewno mnie nie znales.. Wyliz co sie da dla kiroya bo chyba on ci jeszcze ZoStAl...
PS1:Odpowiedz mi czemu jestem noobem? PS2:A dla czego jestes lizo dupkiem ?? Myslisz ze jadac po mnie wyrobisz sobie sympatie u Kiroya?I pewnie myslisz ze zalatwi ci wejscie do NG.. ;p Koles jestes tak zalosny ze gadac mi sie z toba nie chce i wiek nie odgrywa tu roli ... Bym zapomnial Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Euratielek Dard - 19-12-2005 o 06:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zbanowany
|
![]() E.D:
Nie ma to jak byc idiota...chaara kazdy moze kupic, ja nie lize dupy bo niemam po co pacanie a z Ng walcze iec raczej sie do nich niechcialbym przylaczac chodzby dlatego ze w danej chwili jest xarabek.. 1.Jestes noobem bo krytykujesz innych nie znajac sytuacji i kupiles chara szczycac sie tym impotencie umyslowy. 2.Czemu twierdzisz ze jestem lizodupem?? Walczylem z nim na wojnie, moze nie znam go tak dobrze ale to co wiem mi wystarczy wiec to nie powod aby obrzucac kogos gównem...A jak ty sie zwales?Pokaz Swoj nick a nie sie ukrywasz...Wiek nie odgrywa roli?Pgadaj z kims kto na*******a 24\7 i sie kozaczy... Jego pvp jest naprawde za***iste przeciez pisalemw pposcie wczesniej ze trza(trzeba) brac z niego przyklad..(Ziirytowany jestem) Spoko osiagne jak bede mial 2 ownerow wilize dupe ng bede jednym z czolowych PA spoko xD Bylem przy jego dedzie wiec nie ******* farmazonow...No co Ty??Normalnie Ameryke odkryles..Ty jestes noobkiem w tym problem..Dalej to napisalem mu ze jest ****em i nie odpisal wiec nie pokazywalem tego bo chcialem pokazac ten "szczegol" tej rozmowy...Niewiem jak ty ale ja niepisze bajek... Im dluzej konwersuje z niektorymi ludzmi tm bardziej jestes ziirytowany waszym mysleniem Pozdro dla Erfis Kiroya BOOM Maurhexa Hseva Tardzika..za duzo was ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Fraten
Gildia: Partyzanci
Świat: Titania
|
![]() Euratielek Dard kupiles chara?
Newbie... ^^
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Co za po***ane nooby?Nie kupilem zadnej postaci ....Sapchlone polskie nooby i newbie ktora mysla ze sa od kogos lepsza..Ahha moglbys miec mln ownerow i nic by ci to nie dalo bo jestes noobem..(liczac ze kazdy gral by jak ty...23 level?Wow pewnie grasz tam z 4-5 miesiecy zauzmy 1h/na dzien a ja w jeden dzien pg moge zrobic 20levl +) Lol i kto mi zarzuca ze gralem kilkoma ownerami mylisz mnie z Kiroyem?Ocenia mnie jakis 23 level i wiecej osob na ty forum?Ty o mnie nic nie wiesz ... A twoje opowiadania omnie sa wysane z palca ..Jezu czemu 97% uzytkownikow to same nooby,newbie ale rozumiem strona polska nie ma sie co dziwic ... Dobrze ze te polskie nooby nie umieja angielskiego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Imię: Xenezis
Świat: Iridia
Poziom: 122
Poziom mag.: 69
|
![]() Euratielek Dard i c*** ze ocenia Cie 23 lev , co ma do znaczenia jego lev? Prosze nie rob wiecej postow plx
![]()
![]() |
#94 |
Zbanowany
|
![]() Ehh ale z ciebie po***ane dziecko
![]() ![]() ![]() @Forlann Wiesz co mowisz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: (brak informacji)
Stan: Aktywny gracz
Poziom: 95
Skille: 95/70
Poziom mag.: 20
|
![]() Sory, nigdy nie grałem na Obisidi, ale wiem kto jest Waldorio (zdaje się że jeden z najlepszych ^^). Z moich ostatnich wiadomości wynika, że siedzi on w Next Generation. Znam Waldoria (to Szwed) z Saphiry, tam ma 50~ Master Sorcerer, i brał on udział w kilkunastu wojnach, i jest on przykładem typowego, elitarnego wojaka, który będzie siał postrach wszędzie, gdziekolwiek ktoś mu się sprzeciwi. Nie mam dużego pojęcia o tej wojnie, ale jeżeli ci z innej gildi mają 0 pojęcia o walce w zwarciu, to jeśli NG będzie pod dowódctwem Waldoria (na Saphirze Ferimosa), to nikt nie ma z nimi szans.
Nick: (nie pokazuje bo się mnie czepiają że brzydki) Profesja: Royal Paladin Świat: Nie pokazuje bo jest tam tylko jeden polak z takim lvl RP (ja) Gildia: zastrzeżone przez leadera Skille: 95/70 Miejsce zamieszkania: Edron |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Białystok
|
![]() E.D
Mówie o Musicmasterze nie o charze na Obsidi ![]() /Kiroy |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Jezu ile mi oni jeszcze tych kont zbanuja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elderek gratulacje pokazales mu w bardzo madry sposob jaki jest super inteligentny i nudny buahaahha ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 12 2005
Imię: Agriel
Profesja: Elder Druid
Gildia: Scum of Society
Poziom: 30+
Skille: nvm
Poziom mag.: 45
|
![]() o widze ze mój temat się rozrósł troche
![]() @topic Kiroy nie warto z nimi dyskutować na ten temat, Ci którzy Cie znają dobrze wiedzą że dla P.R.A.W.D.Z.I.W.Y.C.H. przyjaciół jesteś gotów zrobić wszystko ![]() ![]() praktycznie zero taktycznego planowania, zero wykorzystania czasu bana mannowa eh totalne dno ... no ale dużo ludzi obgaduje ng za plecami a jak przyjdzie co to czego to sie boją więc Gratz heroicznego aktu odwagi ![]() Pozdro Agriel ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | ||||||||||||||||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vesh
Gildia: Do Dupy :(
Świat: Iridia
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ehh mysle ze nic dopowiadac nie musze, jedyne co powiem to to, ze z tego pana naprawde mialem niezla polewke. Musialem to skomentowac. Pozdro dla Maurhexa, Erfisa, Nagana, Rydzu alfonsa, Vinnare, Kiroya, calego Boom i prawie calego Ng (oprocz kleytona).
-nZo- mą jedyną miłością... -nZo- mym przeznaczeniem... -nZo- mym jedynym pRo klanem... Powiem Wam coś w tajemnicy... NIECH ŻYJE ODBYT !! Ostatnio edytowany przez Hellraider - 19-12-2005 o 21:57. |
||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Guest
|
![]() Jeden z fajniejszych postow jakie tu widzialem
![]() ![]() Kiroya znam z rl od 5 lat (leci 6 ![]() Na temat innych nie bede sie wypowiadal bo ich nie znam, jedyne co moge zrobic to skomentowac sposob wyrazania sie niektorych osob na tym forum i jest on, nie dosc ze obrazliwy dla innych (choc sie ludzie i tak nie znacie) to na dodatek bardzo dziecinny a nawet w niektorych przypadkach prostacki. W dodatku , niektore osoby utwierdzaja mnie tylko w mysleniu ze wiek robi swoje. |
![]() |