--> | --> |
![]() |
#81 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Friida
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#82 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2005
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny gracz
|
![]() @Sid Domestos
wez poprawke ze wojna jeszcze trwa a polacy chca expic i dlatego sa takie sytuacje im sie spieszy bo wieczorami loguja szwedzi dlatego mogli cie wy***ac z poh`u to tyle odemnie osobiscie od czasow gdry rebirth przejelo wladze nie spotkalem sie zeby ktos mnie wy***al z jakiegos miejsca pa @elmer nie ma takiego na morganie jest jeszcze mniej ludzi niz na nebuli na askraze Kylea`rex (Krapek) padl za to ze zaszybko expil a na furorze np rzadza dusski :/ nie bede opisywal co oni robia ^^
#84 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#85 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
idz stad ok ? stary 100% poslki server to jest najgorzsze co cie moze spotkac w tej grze osobiscie denrwuje mnie akcja tepienia obco krajowcow na nebuli ok phy tak za to co zrobili ale nie kazdy kto pochodzi z innego kraju bo to jest przesada
Poniekąd nie ma głupich pytań... Są tylko głupie odpowiedzi... Nie jest tak głupota wszędzie siedzi... Ostatnio edytowany przez djmtv - 12-01-2006 o 23:00. |
|
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: zywiec
Imię: zelarz
Profesja: Royal Paladin
Świat: nebula
![]() |
![]() Mnie strasznie wkurza jak widze jakis 20 lvl ktory expi na pohu i marnuje 1500 strzal albo run na glupiego cyclopa zamiast isc i mniejszym wysilkiem zabic spokojnie kilka dwarfow (exp taki sam straty mniejsze)
W ten sposob blokuje expowisko temu ktory moglby z niego wyciagnac ile sie tylko da Ja osobiscie nikogo nigdy na hama niewywalam ani nepekuje za to ze ktos sobie tam zajol ale szlag mnie trafia bo ten nabije tam za godzine tyle co ja ja 10 min a przecierz moglby isc na expa stosownego do jego lvlu i naprawde stratny na tym by niebyl |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: zywiec
Imię: zelarz
Profesja: Royal Paladin
Świat: nebula
![]() |
![]() djmtv a kto na nebuli tempi obcokrajowcow ?? o tym jeszcze nieslyszalem.
LoL to ze ludzie phy nazywaja rowniez swe ( bo ponoc w w wiekszosci phy to szwedzi) to nieznaczy ze kazdego swe trzeba ubic i z serwa wygonic Ostatnio edytowany przez Zelarz - 11-01-2006 o 00:40. |
![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]() xDDD Xakan Dazor i Sowqu oraz inni nie pozwolą żeby Szwedzi panowali na Nebula
|
![]() |
#89 |
Guest
|
![]() Musimy zauważyć, że przed wojną Lithium przegralo nie z "phyrexian" jak podaje kolega, ale z Attitude. Tak się złożyło, że w Attitude byli wszyscy najlepsi polscy gracze z Nebuli, a była to gildia Wizz lowa.
![]() 2 wojny i obie przegrane, jednak po paru dniach GBL powstało na nowo, w lepszym zorganizowanym squadzie. Koqu, Silver Chan, Wickanina, Majq etc... - Na początku mieliśmy eleganckie zgranie i wygrywaliśmy 7:3 (może 7:4 nie pamiętam juz dokladnie) ale jak przyszlo co do czego i spotkalismy się na otwartym terenie Szwedzi znów wygrali 3-cią wojnę. Długo polacy nie grali, większość bez nadzieji odeszła z serva. Niektórzy nei wrocili do tej pory. - Następną nadzieją było Lithium. Szwedzka gildia, pod panowaniem Elstato. Rozgromili Phyrexian. Lecz popełnili wielki błąd, dali im sie wybić , Phyre~ zapłaciło payment(nawet nei wszyscy) i expili dalej... Powbijali lvle i Rozgromili Lith~ Phyre sie rozpadło i zmienili nazwę na Attitude. Attitude miało być gildią pokoju i przestrzegania prawa jakie panowało na servie. Joinowali polaków, którzy potrzsebowali 2 razy mniej czas na wybicie się niż szwedzi. Po 2-óch miesiącach rozpadło się Attitude, ponieważ Wizz ~ miał małą zajadkę na rl'u powstały 2 gildie , glamour i jakas jeszcze nie pamiętam bo już nie gralem. A dziś znów sięzjednoczli i pod przewodnictwem Xiaheva, walczą i przegrywają ![]() Dziś wrócilem na Nebule ![]() Hail Traped Under Ice ![]() Hail Hast'er Hail eR Family ![]() Dziękuję za przeczytanei posta |
![]() |
#90 | |||||||
Użytkownik Forum
|
![]() ee będe miał dużo do sprostowania...
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nie byli oni w złych stosunkach. Jedynie xakan dazor przeciwstawił się ciągłemu power abuseingowi Glamour i dołączył do Lithium. Teraz jest z nami. Tyle..się rozpisałem troche xd |
|||||||
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() Prostujac to masa nigdy nie byl najlepszym, majac na mysli najwyzszym lvlem, na nebuli. Z poczatku szybko sie wybil akvarium, a przez caly czas jak bylo GBL i te sprawy to koqu mial bodajze 68 lvl. A jak to bylo z gildiami to wytlumaczyl ladnie Elmer;p Poza tym gdy phy sie rozpadlo na cold faces to wtedy juz bylo chyba equal in love. W cold byl wizz z ekipa, a w equal(nie ejstem pewien czy to akurat ta gildia) byl bergsten, connor knox, poxar i reszta, ktorzy potem walczyli rpzeciwko phy doalczajac do lithium. I mozna gdybac ze wtedy bez polakow phy mogloby przegrac wojne z kylea'rex.
a co do obecnje sytuacji to niedawno miala miejsce tragiczna w skutkach dla polakow bitwa na edron. Zapanowal wielki chaos i w ogole. Polakom chyba opadlo troche morale. Dzis padla Meleandra i Arcus~ . W sumie nie wiem jak bo phy juz od 14-15 wykazywalo wzmozona aktywnosc i bylo mozna sie spodziewac mass loga jezeli taki byl. AKtualnie to phy sobie spokojnie expi ![]() Nalezy tylko wierzyc ze sytuacja sie odwroci. W tkaim momencie jak oni expia polacy powinni sie gdzies zgadac i zrobic mass loga i open battle, ale to sie tylko latwo mowi. GL |
![]() |
![]() |
#92 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() a z 2 czescia tej wypowiedzi sie zgadzam ^^ @ elmer @ crookie panowie a wolfpack ? a inner circle (czy jakos tak ) ? a windtalkers ? wszystko to polacy ![]() na nebuli od zawsze byl konflikt ;O a ustalenie chronologi wydarzen jak i przyczyn to juz teraz jest raczej sprawa nie mozliwa wiec to pominmy ;P
Poniekąd nie ma głupich pytań... Są tylko głupie odpowiedzi... Nie jest tak głupota wszędzie siedzi... Ostatnio edytowany przez djmtv - 12-01-2006 o 23:13. |
|
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: lodz
Imię: Outsider Rebrith
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rebirth
Poziom: 66
Skille: 79/76
Poziom mag.: 6
|
![]() a ty webi nei peirdol smutow jestes hutned i tyle
|
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() :>
@2up TO jest mozliwa wystarczy zapytac masy ;p BO dwie pierwsz wojny ludzie pamietaja, a kazda nastepna to praktycznie masa, koqu i reszta walczyli. Poza tym Windtalkers bralo udzial w wojnie po przylaczeniu sie do nich GBL w celu lepszej komunikacji miedzy dwoma gildiami polaczonymi sojuszem ;p |
![]() |
![]() |
#95 |
Guest
|
![]() Ja juz sie gubie... Zauważyłem że wczoraj został zabity Hands of Pain przez Meleandre i Koqu ... Czy to ma byc ta solidarność? Zastanowiło mnie to bardzo. Może hands został zabity dlatego że nie był w gildi meleandry i koqu tylko w "bad girls"? A może dlatego, że zaszybko expi... Odpowiedzi może byc wiele najlepiej by było gdyby ktos kto zna sytuacje by sie wypowiedzial... Zastanawiam sie czy swe nie są od nas lepsi (nie mówie o lvl) tylko o tym, że oni sie nie zabijają nawzajem yulko trzymają sie razem przemyślcie to...
|
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
![]() |
![]() Hands padl poniewaz cieszyl sie z deda Fajnego Ludka i dlatego ze trzymal ze swe ogolnie lizal im dupe.
|
![]() |
![]() |
#97 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Powiem ci jedno jak by sie lizal im dupy i by sie nie cieszyl z deada ludka ;/ to by nie bylo takie sytuacji a ze gosc jest falszywy to jego sprawa. Mowisz ze swe moze sa od nas lepsi? ok przegramy wojne to mozesz odejsc z tego swiata bo bedzie non stop rzez pod dp low lvli ![]() Pamietasz za czasow phy bylo 250 osob max online.. Dzis 550 + roznica robi wrazenie bedziesz mial komu sprzedawac itemki . Nie rozumiem takich ludzi jak ty ;p bye ![]() |
|
![]() |
#98 |
Zbanowany
|
![]() Gratulacje Nebula spieprzony server od początków grałem tam wpadłem na phyrexian i przestałem grać ale nie zapomne nigdy tych akcji jak wygrywałem 3:1 w fragach i musialem opuscic serv;p
|
![]() |
![]() |
#99 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Po 2. Czy za Solidarność uważasz trzymanie z wrogiem i wyrozumiałść dla takiego pacjenta? Po 3. Nevir wyrzucił go z Bad Girls bo ten trzymał, ze Szwedami, a Bg są neutralni. Po 4. Nas nie obchodzi czy ktoś expi szybko czy wolno. Jeżeli jest przeciwko nam to jest wrogiem. Jeżeli sobie spokojnie expi i nie miesza się w wojne to my napewno go nie zabijemy. Po 5. Szwedzi do czasu odrodzenia gildi phyrexian sami się wybijali więc wątpie. |
|
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
|
![]() jesli chodzi o tego pana
to akurat niedziwie sie rebirth szczegolnie ze ludek przy ostanim zgonie pomagal ratowac koqu z trapa (info od ludka jak cos nie tak to ludek sciemnial xD) zrobili dobrze zato wielka zagadka dlamnie jest dlaczego bad girls nie stanie po stronie rebirth ? wtedy bylo by po wojnie ale bad girls woli sobie expic i miec to w dupie :/ i mysla ze sa fajni ![]()
Poniekąd nie ma głupich pytań... Są tylko głupie odpowiedzi... Nie jest tak głupota wszędzie siedzi... Ostatnio edytowany przez djmtv - 17-01-2006 o 18:38. |
![]() |