|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: ~Matiz
Profesja: Knight
Świat: Fortera
Poziom: 38
Skille: 76/75
Poziom mag.: -6
|
![]() Zero deadów, w szczególności account hacków, rzadkiego loota z potworów, zero napotkanych noobów i złodzieji, wolnych expowisk, dużo forsy i itemków w depo, zero lagów, dużo kolegów, zero wojen, zero groźb, najlepszego seta, pokoju(!!!), a przedewrzystkim OGROOOOOOOOMNEJ ZABAWY!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Składa wam ---> Matiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS: Respect dla Wenezueli w święta, potem to się zobaczy ![]()
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2005
Lokacja: Krasni F
Stan: Na emeryturze
Imię: S.P.R.Z.E.D.A.N.O
Gildia: S.P.R.Z.E.D.A.N.O
Świat: S.P.R.Z.E.D.A.N
Poziom: OMG
Skille: 3*up
Poziom mag.: 4*
![]() |
![]() Dziekuje tylko ze juz po nowym ale nic mialem kaca po odpalonej petardzie w domu tak zwanej Achtungiem...
![]()
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2005
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Do Siego Roku!!
zycze wszystkim (z wyjatkiem noobow) graczom w Tibii |
![]() |
![]() |
#86 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Fredziu Knight
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 14
Skille: 52/50
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Wszystkiego Najlepszego w nadchodzącym roku ![]() To ja też zara spadam do szkoły ![]() |
|
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 10 2005
|
![]() a wiec ja tez sie dolacze:
wszytskiego naj dla graczy!!braku pk super hunta i wogle ![]() do cip friendow szybciej mocniej lepiej!! szybciej update mocniejsza grafika lepsza gra ![]() do tibia.pl badzcie szybsi.... kurde troche mnie wkurza ze wolno dzialacie : rozdzki wciaz nie uaktualnione : nie mowimy o zmianie wygladu itemow.... kurde prosze was... ja wiem ze na forum mozna to znalesc ale dla nie zarejestrowanych nic nie ma!!!!! poza tym!! super jestescie |
![]() |