|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
Pokaż wyniki sondy: Który moderator powinien stracić posadę? | |||
$corcerer |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 24.47% |
Dabek |
4 | 4.26% |
Dwimenor |
1 | 1.06% |
gimli syn gloina |
4 | 4.26% |
Gremlin |
3 | 3.19% |
Hegemmon |
2 | 2.13% |
Magus |
2 | 2.13% |
MayGyver |
2 | 2.13% |
p.l |
0 | 0% |
Raul |
11 | 11.70% |
Raynold |
2 | 2.13% |
Shinjix |
5 | 5.32% |
Zaglada |
3 | 3.19% |
besn |
6 | 6.38% |
gangrel666 |
14 | 14.89% |
Tanatess |
12 | 12.77% |
Głosujących: 94. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Wroclaw
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Takie cos jest jak najbardziej bezsensowne. Wiekszosc userow bedzie glosowala na tych modow ktorzy dali im ostrzezenia, a podadza inny pretekst. Wiekszosci modow strzelila woda sodowa do glowy i zamiast zajac sie pomoca itp banuja ile wlezie, czyzby jakis wyscig?? Tak jak powiedzial ktos z poczatku moderatorow powinno sie systematycznie wymieniac tak jak poslow w rzadzie rp, wtedy bylo by mniej problemow, i zarowno mozna by bylo sprawdzic jak sprawuja sie inni w roli moda (oczywiscie nie brac pierwszych lepszch tylko zaufanych userow).
Podsumowujac temat nie ma wielkiego sensu ![]() @Drom Wydaje mi sie ze pisales ten temat pod wplywem "czegos"
#83 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 101
![]() |
![]() Cytuj:
temat jest dobry ale niezależnie od jego wyniku powinniście decyzje podjąć sami który modek "szwankuje"
boom! Ostatnio edytowany przez J0hny - 08-01-2006 o 09:13. |
|
![]() |
![]() |
#84 |
Zbanowany
|
![]() Zagłosowałem na Raula.. cóz.. czasem naprawde przesadza z usuwaniem tematów...
$cor - tutaj nie chodzi mi w zasadzie o moderowanie a o samo zachowanie. Niektóre jego posty są po prostu zbyt ostre.. fakt, są ostrzezenia zeby nie czytać jak sie ma słabe nerwy czy takie tam.. ale ostry post nadal takim pozostaje... Ps. Jest to tylko moja prywatna opinia, do żadnego moda z ModTeam'u nic nie mam... EDIT @Johny: tak, oni tutaj rządzą.. ale zauważ ze forum to miejsce gdzie spotykają się ludzie. Każdy z nich ma odmienne zdanie. A ze adminki chcą dla forumowiczów dobrze, muszą poznać ich zdanie w tej sprawie. Ostatnio edytowany przez Sir Gallar - 08-01-2006 o 09:41. |
![]() |
![]() |
#85 | |||
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]()
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|||
![]() |
![]() |
#86 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Ab'dendriel
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
Niepodobasz mi sie w stanowisku moda i tyle, ![]() |
|
![]() |
![]() |
#87 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#88 | |
Fallen Angel
|
![]() Cytuj:
Secundo: Zresztą, koleś który spamował tamten temat dostał 6 albo 9(już nie pamiętam), więc nie sądze żebyś musiał się czuć taki pokrzywdzony. Ponadto, jeśli nie możesz sie zastanowić i uspokoić przed napisaniem posta to forum internetowe nie jest zdecydowanie dla ciebie. Tertio: Jesteś śmieszny, żeby żałosny nie powiedzieć. Pisałeś do mnie na PW, jak to się nie powiodło pisałeś w newsie o nowyh modach, teraz piszesz tu. Po co? Jeśli chcesz odwołać się od moich decyzji piszesz PW Dromowi lub MatKusowi a nie żalisz się publice.
Va'esse deireadh aep eigean... ![]() Ostatnio edytowany przez Gangrel - 08-01-2006 o 10:11. |
|
![]() |
![]() |
#89 | ||
eX Moderator
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
||
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Dr. Omader nie pyta o to, kto nic nie robi na forum. Takimi moderatorami sami mogą się zająć, to administratorzy najlepiej wiedzą, kto nic nie robi. A pytanie jest właśnie o moderatorów za ostrch, takich, którzy nie traktują forum jako dobra ogólnego, a siebie stawiają jaką męczenników w słusznej sprawie. Dlatego oddaje głos na tego, na którego oddaje.
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
|
![]() Raul przecież mod jest wybierany po to, aby pomagał forumowiczom, a nie tylko kasował posty. Każdy użytkownik wysyła PW z ewentualnym pytaniem do moda, którego widzi na liście dostępnych. Tak więc moderator, który ukrywa swoją obecność po prostu nie chce pomagać użytkownikom.
Normalnie zagłosowałbym na Fanfiego, którego bardzo trudno było zobaczyć na forum jednak już usunięto go z sondy. Dlatego głosuję na Raula, choć rzeczywiście jest jeszcze kilku modów (a nawet sam admin), którzy zachowują się tak jak on. Raul jednak zaczął w tym temacie zaprzeczać, że bycie niewidocznym jest złe i dlatego wypadło na niego. |
![]() |
![]() |
#92 |
Nikt ważny
|
![]() UP:
Moderator, to osoba która pilnuje porządku na forum a nie biuro obsługi klienta. Ja też mam status niewidoczny i nie mam ochoty go zmieniać, bo mogę infiltrować środowisko przestępcze ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie, mod nie jest do zawracania mu dupy przez 12latków.
#94 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
|
![]() Cytuj:
@ Raul: Nie chodzi mi o ilość postów, chodzi mi o ukrywanie obecności na forum. Można odnieść wrazenie, że uciekasz od forum. Ostatnio edytowany przez Pablosso - 08-01-2006 o 10:40. |
|
![]() |
![]() |
#95 | ||
eX Moderator
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 08-01-2006 o 10:46. |
||
![]() |
![]() |
#96 |
Fallen Angel
|
![]() @Pablosso
Weź się już zamknij. Nie masz pojęcia o czym mówisz. Nie jesteśmy informacja turystyczną dla idiotów. Pomagać mają tutoriale i FAQ. Nie zamierzam pisać poraz kolejny czegoś, co jest powszchenie dostępne. Moderator ma "sprzątać" forum a nie nańczyć kretynów.
#97 |
Użytkownik Forum
|
![]() 12latkowie to ogólny tytuł dla większości forum, która jest małoletnia. Wszyscy piszą o 12latkach, nie napisałem tego ze względu na twój wiek. Ale to jest offtopic, więc tylko piszę, że nie zmieniam zdania.
#98 | |
Nieobecny.
|
![]() 1...2...3...4...5...6...7...8...9...10.
Dobra, teraz tylko spokojnie. Moderator (internet) Z Wikipedii, wolnej encyklopedii. Moderator to osoba oceniająca jakość komentarzy na stronie WWW, kanale IRC, liście dyskusyjnej lub na forum. Celem moderacji jest zapobieżenie trollowaniu, nadużyciu systemu komentarzy i ostatecznie, zapewnieniu, że wpisy nie będą po prostu powodować kłótni. [Tutaj moja uwaga: gdzie do jasnej niedoli napisane jest że mamy się płaszczyć, biegać za wami z linkami i pomagać wam wypruwając sobie flaki, bo wam sie nie chce? Nigdzie? ![]() Reakcje Odpowiedzi na moderację są często podzielone na negatywne i pozytywne. Nawet jeśli moderator po prostu próbuje wyegzekwować zachowanie reguł przez członków, znajdą się osoby, które prawdopodobnie nie rozumiejąc obowiązujących zasad, będą przez to rozzłoszczone. Jednocześnie inni będą wspierać działalność moderatora. Nawet inni moderatorzy mogą zostać wyprowadzeni z równowagi przez jakąś decyzję, czasem doprowadzając do burzliwej dyskusji poza głównym forum. Jednak decyzje takie rzadko są cofane, gdyż podważałoby to autorytet danego moderatora. Koniec cytatu. Polegamy na ogólnie przyjętej definicji encyklopedycznej, czy tworzymy swoją własną definicję? EDIT Jeszcze z angielskiej wiki, ale tutaj już przytnę (jak coś to LINK): Cytuj:
Ostatnio edytowany przez $corcerer - 08-01-2006 o 10:51. Powód: Dodałem angielską wiki. |
|
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() IMO każdy z modków dobrze wykonuje swoje obowiązki (z wyjątkiem tych, którzy w ogole sie nie udzielaja). Więc nie zagłosuje na nikogo.
Jednakże, chciałbym zwrócić uwagę Gangrelowi. Uspokój sie troche z tymi warnami i banami ![]() Ty tyle...
#100 |
Zbanowany
|
![]() @Oxyś
Ktoś z charyzmą? Napewno nie ty ![]() @topic Nie zagłosowałem na nikogo. Każdy opiekuje się innym działem, i każdy wypełnia obowiązki na swój własny sposób. Niektórzy są skuteczni, inni mniej, ale się starają. Pozatym (do 1 wypowiedzi Oxysia) Scor może i sie troche panoszy za bardzo, ale jest jednym z tych bardziej pomocnych modów ( IRC). I tak jak napisał Matek to jest bezsensu. @Drom Jak powiedział Dobo, Ty i MatKus jesteście ivul źli. Nie jesteście nawet Elytarni. |
![]() |