|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
Pokaż wyniki sondy: Jak się wam joke podobał? | |||
Uśmiałem się jak nigdy, ale pamiętajcie, że dobry żarty, jest dobry tylko raz |
![]() ![]() ![]() ![]() |
26 | 44.83% |
Fajnie jest się pośmiać czyimś kosztem co? <ironia> |
11 | 18.97% |
Nie bardzo, oby czegoś takiego już tu nie było. |
10 | 17.24% |
<emotions type="fury" value="on">Spalić tego dromadera! Shinjix też powinien dostać za swoje! Za takie pomysły powinno się karać! |
11 | 18.97% |
Głosujących: 58. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() Niech to. podejrzewalem ze to wkret ale jak drom pierwszy raz przylazl to puscily nerwy =')
[Lizanie dupska] WYBACZ PRZEPRASZAM..... [/Lizanie dupska] Macie tutaj jak oxy mnie wkrecal - menda jedna mala. Cytuj:
Pelna rozmowa - bez tajemnic ;P Ja bym jechal dalej ze sklinka ale gangrel mnie powstrzymal i poluzowalem zaworki.
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() ha... ha... ha...
Nie ma to jak poważny team moderatorów co? Żal mi was jak cholera i tyle. Może to i jest śmieszne z waszej strony, ale z mojej jest to żałosne. n/c...
![]() |
#83 |
Zbanowany
|
![]() just for provocation.huhehehe nie zdazylem napisac posta bo czytalem cale to śmieciowisko,wkręciłem się ale zaskoczyły mnie głosy na Scora wydaje mi się chyba najlepszym moderatorem.a moderatrorzy których nie lubię już i tak nie ma
gratulacje udanego wkręta ale wy jesteście na wyższej pozycji i użytkownicy nie mogą takich wkrętów robić ps.żal mi wszystkich którzy wypluwali swoje flaki na tamtym temacie |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |||
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
![]() I do wszystkich, którzy wciąż mają jakieś przeciwskazania co do mojej pracy. Nie, nie zmienię swojego podejścia do forum. ![]() Cytuj:
Cytuj:
![]()
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 09-01-2006 o 16:55. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Badzcie gotowi. juz ja i moja banda noobkow przygotujemy cos na was! @down Zrozumcie chlopaka. moja prawa reka ![]()
do zobaczenia w prawdziwym zyciu Ostatnio edytowany przez Ville - 09-01-2006 o 17:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Guest
|
![]() Co wy na to zeby zrobic teraz cos w ramach rewanzu przeciw modkom? :> plxpxlxpxl
|
![]() |
![]() |
#88 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() A proszę bardzo. Byle by było śmieszne, a nie chamskie. Z chęcią się pośmiejemy. Tylko musicie się bardzo postarać-niebieska strona forum widzi/wie/może znacznie więcej od czarnych userów
![]()
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Between heaven and hell...
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() @Ville: Aż strach się was bać... nooby działają w kupie a kupy nikt nie ruszy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Guest
|
![]() No ale to trzeba jakos wykombinowac i obgadac na konferenci gg albo gdzies bo na forum modki wszedzie sie wcisna -.- . I jeszcze jeden problem co takiego zmajstrowac?
|
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Between heaven and hell...
![]() |
![]() IMO gadanie o tym co by tu modkom przygotować w TYM temacie nie jest najszczęśliwszym pomysłem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Kraków, cause....... Postów: -1
Stan: Zbanowany
Imię: A wiesz...
Profesja: Rookstayer
Gildia: Jesteś taki...
Świat: Mądry...
Poziom: hyh
Skille: Serio
Poziom mag.: :>
|
![]() A co do wiszacego wielbłąda - ryba dał to do podpisu.. klikam na jego konto.. patrzę : ostrzeżeń 1. PW do niego: Czy dostałeś warna za Droma w podpisie?.
Potem otwieram PW - "nie to za co innego.. POWIEŚ GNOJA" xD. @Matek - a skad wiesz, ze Matkow się urodził w Polsce? Może w Niemczech.. ![]()
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() Czuje sie taki.. oszukany.
Moze mnie to nie bawi (biorac pod uwage, ze stracilem sporo czasu na obserowanie rozmow) ale ciesze sie ze przynajmniej wy mieliscie zabawe. W zasadzie ja tez mialem z was jak sie niby sprzeczaliscie ;p. Ale jeszcze wieksza zabawe mam z glupich userow (niewazne jakich) ktorzy pokazali swoja prawdziwa twarz plujac na Raula (chm.. ciekawe co to za user ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Tak, modki się bawią w najlepsze a my tu niecierpliwie czekamy aż znienawidzony przez nas moderator opuści na wsze czasy to forum, aż w końcu się dowiadujemy że to wszystko pic na wode! I jak tu potem nie dostać furii??
Musicie zrobić oddzielne pod-forum dla użytkowników, żebyśmy mogli się z was troche pośmiać ![]() ech, modek to ma klawe życie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() buah, niezly wkret, gratz dla modkow, a userzy chcacy zrobic wala modą niech pamietaja ze mody widza wszystkie topici oraz pw na forum, a moj gg to 9478893 ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Co do tematu to sam nie wiem co o tym sądzić. Wiem, rozumiem, żarcik, pewnie się pokładacie ze śmiechu ale dla mnie to trochę nie-teges. :/
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Świat: Nova
![]() |
![]() Mam pomysł jak wkręcić modków :-) Ihihihihihihihihihihihihihihihihihi...
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() i napisales tego posta zeby kazdy sie na ciebie rzucil z pytaniem co to za pomysl?
Stary. pomysl troche, skombinuj po cichu ekipe i wkrecaj. A nie publicznie -.-
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() Haha! Wiedziałem, wiedziałem, wiedziałem.. no, że to jest żart xP Już kiedyś się wrobiłem na to, że Hege rezygnuje z posady modka xD Teraz już nie wzięliście mnie tak łatwo, ale to było zabójcze! Gratuluję pomysłu, haha ; )
![]() |
![]() |
#100 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Świat: Nova
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |