Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 02-03-2006, 19:42   #81
Naiters
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 02 2006

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Xerena
Poziom: 20
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
Domyślny

Sam bylem w gildi stworzonej przez Gusara wszystko bylo fajnie dopuki ktorys z naszych niewytrzymal presji i zaczol wyzywac swe -.-. Tego samego dnia ubili mnie i stracilem 60k w itemach(mialem z 26lvl).
Naiters jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 08-03-2006, 01:08   #82
Shifos Wielki
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Piła

Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
Poziom: 195
Skille: 106/87
Poziom mag.: 24
Domyślny

O ile ja pamietam jesli chodzi o gildie "Nemesis" czyli stworzona przez Gusara to prawda jest wlasnie taka ze w momencie jak zrobilo nas sie powyzej 100 co niektorzy mysleli ze juz zawojowali Selene sama iloscia ludzi zaczeli wykrzykiwac teraz im ku... pokazemy kto tu rzadzi a prawda jest wlasnie taka ze najwiecej krzyczeli cykory sam widzialem jak szwedzi lali przed depo w thais Roxiaro zrobili mu trapa uchal sie chyba z 10 minut a ludzie z "Gildii" stali w depo i nawet nosa nie wystawili dodam ze byl tam sam wodz Gusar.Prawda jest taka ze Polacy sami sie zabijaja najwiecej nieraz laze noob charem i widze co sie dzieje podlatuje z 12-16 lev i chce mnie zabic na 8 lev bo mysli ze niewiadomo co ja mam na sobie a moze w bp jakies cuda nosze Gram na Selenie dosc dlugo juz i niestety do takich dochodze wnioskow.

Ostatnio edytowany przez Shifos Wielki - 08-03-2006 o 01:24.
Shifos Wielki jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-03-2006, 15:34   #83
Patrix de'Vere
Użytkownik Forum

Patrix de'Vere's Avatar

Data dołączenia: 24 10 2005
Lokacja: Ankrahmun

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 86
Skille: 86/85
Poziom mag.: 7
Patrix de'Vere ma numer GG 52219
Domyślny

Nie wiem czy jest jakis sens grac na tym serverze :| Gralem troche zrobilem 32 lvl wszyscy moi znajomi sie wyniesli... a nawet dobrej polskiej gildi ktora rekrutuje znalesc nie mozna
Patrix de'Vere jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-03-2006, 22:54   #84
Marczio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
Marczio ma numer GG 1065481
Domyślny

Asgh, mowie o zdradzie bo chyba pamietasz gildie Gathering.
On i Daenero kickneli z niej wszystkich (bedac w porozumieniu z Nocturnami itd.) i zalozyli Breathstealers, i potem byla wojna miedzy "PA" (team pekay ktorego bylem czlonkiem) a "wybawcami" czyli breathstealers. Juz od dawna mowie ze macie swoich wybawcow. Nienawidze seleny bo to jest shit. Jedyne co to mozna tam pkowac
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one?
Marczio jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-03-2006, 01:16   #85
Iomer Thunderblade
Użytkownik Forum

Iomer Thunderblade's Avatar

Data dołączenia: 17 07 2004

Stan: Początkujący
Gildia: Rampage
Świat: Selena
Poziom: +10
Skille: NAO!!
Poziom mag.: 8
Domyślny

E tam jakos sie daje rade Szaranczq Po tym uwolnieniu wszystkich huntedów popeye ma chara teraz tylko alfisa trzeba zalatwic zeby uwolnili i ekipka w komplecie :>

Iomer Thunderblade jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-03-2006, 19:52   #86
szelbisz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 04 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Iomer Thunderblade
E tam jakos sie daje rade Szaranczq Po tym uwolnieniu wszystkich huntedów popeye ma chara teraz tylko alfisa trzeba zalatwic zeby uwolnili i ekipka w komplecie :>
Popeye gra teraz Merhionem ?? bo coś podobne mają commenty
szelbisz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-03-2006, 11:07   #87
Azakus
Użytkownik forum

Data dołączenia: 14 09 2005

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 117
Skille: 93/70
Poziom mag.: 20
Domyślny

Oj ludzie, ludzie wy to wszedzie problemy widzicie . Ja gram na selenie prawie od samego jej poczatku i jakos problemow nigdy nie mialem Czasem zdarzaly sie wyjatki ale do calosci to malo one znacza. PA?? Jak wszedzie xD Wczesniej bylo lepiej. Sam pamietam czasy swietej pamieci Zareniusa i Riveniusa. Oni to dopiero PA robili xD. Ich role przejeli Popeye i Alfis (czekam az zobacze go poza pz ). Co do Larosa to nigdy sie na nim nie zawiodlem. Przyklad? Gdy dwoch rl Appitjuha mnie trapnelo na darashii (az wstyd sie przyznawac bo mieli 15 lv mniej ode mnie ) Laros odrazu przybiegl i doszlo nawet do bojki miedzy nim a Appitjuhem. Z reszta ekipy dawnej Cruosis tez sie niezle zyje ( LOVE YA HEALEK xD). Jak powiedzial wielki medrzec: "Przezyjesz Selene to wszystko przezyjesz"

Ps: Scroopy widze ze sie bardzo szarmancki zrobiles
Azakus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-03-2006, 23:23   #88
Sir Zielak Lord
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Wrocław

Stan: Na emeryturze
Imię: Hegemon
Świat: Askara
Poziom: 45
Skille: 69/67
Poziom mag.: 5
Problem Polacy

Ludzie o czym wy gadacie? Chodziło o to żeby ludzie doszli na serwer a skończyło się na zjeżdżaniu SWE! Co wy do nich macie? Jak dlamnie Szwedzi to super Ziomy. Nie kradną (Jak poalcy za***ac bp sd, miec 8lv, śmiać się i dednońć a potem wyzywac od nobów umie tylko polak). Wiele szwedów placi nawet więcej za runki np. Swapzor za 3 bp sd Fire Axe?! TAK! Wychodz ponad 5K więcej!

Bez urazy dla polaków, tych co są spoko. All Verticas HAIL (Nax i Xan). Koti też równy gość ostatno wrucił na Selene . (Jest wiele innych spoko polaków np. Vusem)

Może zastanowimi się dlaczego szwedzi żondzą? ) Ponieważ pomagają sobie na wzajem. I nie nażekajcie na PK, bo jeśli napiszesz, że jestes nowy i to twój pierwszy serwer to cie zostawią. I niegadajcie na Feleonów, Nocturnów, Vidfieme czy inne rodziny. Grajcei, rozwijajcie się, poznawajcei świat i zawierajcie znajomości!!

Zmieniajmy świat od siebie ( A moim drutem na 17 zabilam 31-go Knighta po mnie zaczął lać - po dedzie nie napisal żadnego zlego słowa tylko przeprosił)

HAIL SELENO!! Bije 60 MAGICZNY!!!

Ostatnio edytowany przez Sir Zielak Lord - 10-03-2006 o 23:46.
Sir Zielak Lord jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-03-2006, 23:45   #89
Marczio
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Iomer Thunderblade
No i idziemy na Qu od razu, Alfis jakos sie zalatwi.
Cos cie dawno nie widzialem na ventrilo i msn wtf? Chcesz mi podpasc?

@ Shina

Nie jestes 1 ownerem bo znam go z rl, moglbys zachowac dla tej postaci troche honoru i nie pisac takich postow jak tu jak i zarowno na tibia.com
Robisz wstyd rodzinie Gorkis.

@ Azak

yee love ya healek, jedyny porzadny z nich. Co do Alfisa to uwazaj zebys nas 10 poza pz nie zobaczyl bo skonczy sie inaczej -.^ btw. fajnie sie bilo Dogathora z Garmem, prawie padl
Co do twojej wypowiedzi o Larosie to ladnie, musisz byc jego wielkim fanem skoro przybiegl ci pomoc, ludzie jak mozna sie lizac zdrajcom... n/c

@ Szelbisz

Dam se ten sam txt co popey bo jestem w jego teamie i od razu to oznacza ze popey bedzie mna gral? Merhion jest do konca lojalny, a txt dal dla jaj chociaz teraz jest free jak wiadomo.

BTW. Arvit hueuheuhe gogo pg

Ostatnio edytowany przez Marczio - 10-03-2006 o 23:50.
stary 11-03-2006, 02:08   #90
szelbisz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 04 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marczio
@ Szelbisz

Dam se ten sam txt co popey bo jestem w jego teamie i od razu to oznacza ze popey bedzie mna gral? Merhion jest do konca lojalny, a txt dal dla jaj chociaz teraz jest free jak wiadomo.
Nigdy nie twierdziłem, że jest nielojalny czy coś w tym stylu. Nie wiem, nie znam go. Iomer napisał, że Popeye ma chara, a przypadkiem zobaczyłem w commencie , real name i location to samo co miał Popeye więc się zapytałem. Proste
To jaki jest nowy nick Popeya ?
szelbisz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-03-2006, 11:40   #91
Sir Zielak Lord
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Wrocław

Stan: Na emeryturze
Imię: Hegemon
Świat: Askara
Poziom: 45
Skille: 69/67
Domyślny

Cytuj:

@ Shina

Nie jestes 1 ownerem bo znam go z rl, moglbys zachowac dla tej postaci troche honoru i nie pisac takich postow jak tu jak i zarowno na tibia.com
Robisz wstyd rodzinie Gorkis.
I co z tego, że nie 1 owner?? Pisałem ten post ponieważ niezgadzam sie co do opini o szwedach. Owszem pekują ale polacy są gorsi. A co do postów na tibi.com to nienawidze ZŁODZIEJI!!!! Poprostu nierozumiem jak można być tak nie honorowym człowiekiem i kraść żeczy od graczy na niskim poziomie? Ktoś grał cały czas na tej postaci i wysiłek z gry POSZEDŁ NA MARNE!

Jak byś się poczuł gdybyś komuś zaufał a ten ukradł by ci prace całej gry? Dlatego rozumiem nisko levelowców, którzy prosili w Carlin,Thais i Venore o pomoc. PS. Nigdy nie odmówie pomocy oszukanym. Nawet niech to będzie brazylijczyk czy venezuelczyk.

@ Mariczo

Jeśli dla cibie brakiem honoru i ośmieszanim się jest pomagani innym, ostrzeganie kogoś lub posiadanie innej opini to GRATULACJE. Pliska nie obrażaj się i postaraj się zrozumieć osoby poszkodowane gdyż wtedy nie nazywał byś to brakiem honoru.

Ostatnio edytowany przez Sir Zielak Lord - 11-03-2006 o 18:16.
Sir Zielak Lord jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-03-2006, 20:36   #92
Marczio
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szelbisz
Nigdy nie twierdziłem, że jest nielojalny czy coś w tym stylu. Nie wiem, nie znam go. Iomer napisał, że Popeye ma chara, a przypadkiem zobaczyłem w commencie , real name i location to samo co miał Popeye więc się zapytałem. Proste
To jaki jest nowy nick Popeya ?

Hehe Popey nie gra juz na selenie zadna postacia to po 1, po 2 co wam wszystkim tutaj do jego "nowego" nicka. Na xerenie tez juz nie gra ale ja gram jako jego bloodbro. Narazie jest retired i tyle co powiem.

PS. Jak Garmowi sie skonczy ban to wracamy do akcji
stary 13-03-2006, 10:17   #93
Mystic Kargoth
Użytkownik forum

Mystic Kargoth's Avatar

Data dołączenia: 09 01 2006
Lokacja: Krakow

Mystic Kargoth ma numer GG 4574206
Domyślny ;/

Ostanio Jakos Sie Na Selenie sie uspokoilo ale sa zalosne sparwy jak npolak Zbije Polaka Mialem Raz taki Przypadek ze 16lvl mi wy***al loot do wody to go zaczolem lac na moie nie szczescie przebiegal jakis 40lvlek i mnei ubil i tak starcilem loot z calego dnia caly exp i c-arm wiec ****a c***owo sie dzieje
Mystic Kargoth jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-03-2006, 17:19   #94
Wolan
Użytkownik Forum

Wolan's Avatar

Data dołączenia: 25 03 2005
Lokacja: 100lica

Stan: Na Emeryturze
Gildia: Corent
Poziom: 50
Skille: zjebane
Wolan ma numer GG 3380888
Domyślny

poprostu miałes pecha że trafiles na 40 ek a nie na 10 drut
stary 14-03-2006, 00:07   #95
Komuszq
Użytkownik Forum

Komuszq's Avatar

Data dołączenia: 05 03 2006

Imię: Keinen
Domyślny

Eh ludzie na selenie też sie da grać jeśli się chce

Jeśli nie chcesz być w centrum uwagi
Jeśli jesteś zrównoważony psychicznie
Jeśli jesteś spokojny i trudno Cię wyprowadzić z równowagi
Jeśli grasz po to zeby się dobrze bawić a nie stać pod/w dp i wrzeszczeć na każdego

Polecam Selene

@swe and pol - Szwedzi jak i Polacy to tacy sami ludzie równi,po***ani tak samo im odpiepsza itp. Nie widze róznicy między Szwedami a Polakami - i tu i tam są ludzie za***iści i piepsznięci
stary 14-03-2006, 00:56   #96
Ciunu
Użytkownik Forum

Ciunu's Avatar

Data dołączenia: 03 05 2005
Lokacja: Nisko

Stan: Niegrający
Imię: Lady'Ant
Poziom: 34
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
Ciunu ma numer GG 7238281
LOL

Cytuj:
.

@ Azak

yee love ya healek, jedyny porzadny z nich. Co do Alfisa to uwazaj zebys nas 10 poza pz nie zobaczyl bo skonczy sie inaczej -.^ btw. fajnie sie bilo Dogathora z Garmem, prawie padl
Co do twojej wypowiedzi o Larosie to ladnie, musisz byc jego wielkim fanem skoro przybiegl ci pomoc, ludzie jak mozna sie lizac zdrajcom... n/c

Koles ty albo ładnie zryta albo co - ty ten Szarancz czy jakoś tak ??
Weś sie nie gaś bo mi na was 5 czy 6 poszło coś koło 7 Uhów. Garm ciota tak jak i Wy.
stary 14-03-2006, 15:31   #97
Wiedźmin
Użytkownik Forum

Wiedźmin's Avatar

Data dołączenia: 12 12 2005

Imię: Sammen
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 21
Poziom mag.: 25
Wiedźmin ma numer GG 9966402
Domyślny

@Komuszq
Raczej nie jest spokojnie. Kiedyś to tak. Ostatnio w ciągu dwuch dni sam spotkałem 5 PK(tylko jeden mnie zabił--.--) a na trade z 3 różne wołania o pomoc (nie jestem jakimś kretynem co woła na każdego n00b czy "fri itanz plax!!!111 i nie szukam rozgłosu-po prostu expie). Coś jeszcze?
stary 18-03-2006, 21:21   #98
Marczio
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ciunu
Koles ty albo ładnie zryta albo co - ty ten Szarancz czy jakoś tak ??
Weś sie nie gaś bo mi na was 5 czy 6 poszło coś koło 7 Uhów. Garm ciota tak jak i Wy.

No coz my cie nie zabilismy ale zrobil to iomer wiec wiesz nie masz tutaj wiele do gadania. Dlaczego nie powiesz mu tego a tutaj na tym opanowanym przez dzieci takie jak ty forum piszesz? Bo co mozesz tak? Zalosne. I tak cie zabijemy, niech tylko Garma odbanuja
stary 30-04-2006, 10:46   #99
Gani Shas
Guest

Domyślny

Witam
Jesli ktos sie juz zanudzil na Selenie to jesli ktos chcialby by mi oddac swoja postac to mozecie posac na GG-9095792

Z góry dzieki
  Odpowiedz z Cytatem
stary 30-04-2006, 13:16   #100
Mission Arz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 01 2006

Profesja: Brak (Rookgaard)
Domyślny

noob blz ...
Mission Arz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania