|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 02 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tigo'Avalord
Profesja: Knight
Gildia: Kokobongo Family
Świat: Xerena
Poziom: 20
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
|
![]() Sam bylem w gildi stworzonej przez Gusara wszystko bylo fajnie dopuki ktorys z naszych niewytrzymal presji i zaczol wyzywac swe -.-. Tego samego dnia ubili mnie i stracilem 60k w itemach(mialem z 26lvl).
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Piła
Stan: Początkujący
Imię: Shifos wielki
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
Poziom: 195
Skille: 106/87
Poziom mag.: 24
|
![]() O ile ja pamietam jesli chodzi o gildie "Nemesis" czyli stworzona przez Gusara to prawda jest wlasnie taka ze w momencie jak zrobilo nas sie powyzej 100 co niektorzy mysleli ze juz zawojowali Selene sama iloscia ludzi zaczeli wykrzykiwac teraz im ku... pokazemy kto tu rzadzi a prawda jest wlasnie taka ze najwiecej krzyczeli cykory sam widzialem jak szwedzi lali przed depo w thais Roxiaro zrobili mu trapa uchal sie chyba z 10 minut a ludzie z "Gildii" stali w depo i nawet nosa nie wystawili dodam ze byl tam sam wodz Gusar.Prawda jest taka ze Polacy sami sie zabijaja najwiecej nieraz laze noob charem i widze co sie dzieje podlatuje z 12-16 lev i chce mnie zabic na 8 lev bo mysli ze niewiadomo co ja mam na sobie a moze w bp jakies cuda nosze
![]() Ostatnio edytowany przez Shifos Wielki - 08-03-2006 o 01:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2005
Lokacja: Ankrahmun
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Patrix de'Vere
Profesja: Elite Knight
Gildia: Suicide Squad
Świat: Secura
Poziom: 86
Skille: 86/85
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Nie wiem czy jest jakis sens grac na tym serverze :| Gralem troche zrobilem 32 lvl wszyscy moi znajomi sie wyniesli... a nawet dobrej polskiej gildi ktora rekrutuje znalesc nie mozna
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Asgh, mowie o zdradzie bo chyba pamietasz gildie Gathering.
On i Daenero kickneli z niej wszystkich (bedac w porozumieniu z Nocturnami itd.) i zalozyli Breathstealers, i potem byla wojna miedzy "PA" (team pekay ktorego bylem czlonkiem) a "wybawcami" czyli breathstealers. Juz od dawna mowie ze macie swoich wybawcow. Nienawidze seleny bo to jest shit. Jedyne co to mozna tam pkowac
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Stan: Początkujący
Imię: Iomer Sworddancer
Gildia: Rampage
Świat: Selena
Poziom: +10
Skille: NAO!!
Poziom mag.: 8
|
![]() E tam jakos sie daje rade Szaranczq
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Azak'Nah Tal
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Eternal Crusade
Poziom: 117
Skille: 93/70
Poziom mag.: 20
|
![]() Oj ludzie, ludzie wy to wszedzie problemy widzicie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ps: Scroopy widze ze sie bardzo szarmancki zrobiles ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Imię: Hegemon
Świat: Askara
Poziom: 45
Skille: 69/67
Poziom mag.: 5
|
![]() Ludzie o czym wy gadacie? Chodziło o to żeby ludzie doszli na serwer a skończyło się na zjeżdżaniu SWE!
![]() Bez urazy dla polaków, tych co są spoko. All Verticas HAIL (Nax i Xan). Koti też równy gość ostatno wrucił na Selene ![]() Może zastanowimi się dlaczego szwedzi żondzą? ) Ponieważ pomagają sobie na wzajem. I nie nażekajcie na PK, bo jeśli napiszesz, że jestes nowy i to twój pierwszy serwer to cie zostawią. I niegadajcie na Feleonów, Nocturnów, Vidfieme czy inne rodziny. Grajcei, rozwijajcie się, poznawajcei świat i zawierajcie znajomości!! Zmieniajmy świat od siebie ( A moim drutem na 17 zabilam 31-go Knighta po mnie zaczął lać - po dedzie nie napisal żadnego zlego słowa tylko przeprosił) HAIL SELENO!! ![]() Ostatnio edytowany przez Sir Zielak Lord - 10-03-2006 o 23:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cos cie dawno nie widzialem na ventrilo i msn wtf? Chcesz mi podpasc? @ Shina Nie jestes 1 ownerem bo znam go z rl, moglbys zachowac dla tej postaci troche honoru i nie pisac takich postow jak tu jak i zarowno na tibia.com Robisz wstyd rodzinie Gorkis. @ Azak yee love ya healek, jedyny porzadny z nich. Co do Alfisa to uwazaj zebys nas 10 poza pz nie zobaczyl bo skonczy sie inaczej -.^ btw. fajnie sie bilo Dogathora z Garmem, prawie padl ![]() Co do twojej wypowiedzi o Larosie to ladnie, musisz byc jego wielkim fanem skoro przybiegl ci pomoc, ludzie jak mozna sie lizac zdrajcom... n/c @ Szelbisz Dam se ten sam txt co popey bo jestem w jego teamie i od razu to oznacza ze popey bedzie mna gral? Merhion jest do konca lojalny, a txt dal dla jaj chociaz teraz jest free jak wiadomo. BTW. Arvit hueuheuhe gogo pg ![]()
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? Ostatnio edytowany przez Marczio - 10-03-2006 o 23:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2004
|
![]() Cytuj:
![]() To jaki jest nowy nick Popeya ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Imię: Hegemon
Świat: Askara
Poziom: 45
Skille: 69/67
|
![]() Cytuj:
Jak byś się poczuł gdybyś komuś zaufał a ten ukradł by ci prace całej gry? Dlatego rozumiem nisko levelowców, którzy prosili w Carlin,Thais i Venore o pomoc. PS. Nigdy nie odmówie pomocy oszukanym. Nawet niech to będzie brazylijczyk czy venezuelczyk. @ Mariczo Jeśli dla cibie brakiem honoru i ośmieszanim się jest pomagani innym, ostrzeganie kogoś lub posiadanie innej opini to GRATULACJE. Pliska nie obrażaj się i postaraj się zrozumieć osoby poszkodowane gdyż wtedy nie nazywał byś to brakiem honoru. Ostatnio edytowany przez Sir Zielak Lord - 11-03-2006 o 18:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Hehe Popey nie gra juz na selenie zadna postacia to po 1, po 2 co wam wszystkim tutaj do jego "nowego" nicka. Na xerenie tez juz nie gra ale ja gram jako jego bloodbro. Narazie jest retired i tyle co powiem. PS. Jak Garmowi sie skonczy ban to wracamy do akcji
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2006
Lokacja: Krakow
![]() |
![]() Ostanio Jakos Sie Na Selenie sie uspokoilo ale sa zalosne sparwy jak np
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2005
Lokacja: 100lica
Stan: Na Emeryturze
Imię: Wolan of selena
Gildia: Corent
Poziom: 50
Skille: zjebane
![]() |
![]() poprostu miałes pecha że trafiles na 40 ek a nie na 10 drut
![]()
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2006
Imię: Keinen
Gildia: Wstydze się podać
|
![]() Eh ludzie na selenie też sie da grać jeśli się chce
![]() Jeśli nie chcesz być w centrum uwagi Jeśli jesteś zrównoważony psychicznie Jeśli jesteś spokojny i trudno Cię wyprowadzić z równowagi Jeśli grasz po to zeby się dobrze bawić a nie stać pod/w dp i wrzeszczeć na każdego Polecam Selene ![]() @swe and pol - Szwedzi jak i Polacy to tacy sami ludzie równi,po***ani tak samo im odpiepsza itp. Nie widze róznicy między Szwedami a Polakami - i tu i tam są ludzie za***iści i piepsznięci ![]()
![]() |
#96 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Niegrający
Imię: Lady'Ant
Poziom: 34
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
Koles ty albo ładnie zryta albo co - ty ten Szarancz czy jakoś tak ?? Weś sie nie gaś bo mi na was 5 czy 6 poszło coś koło 7 Uhów. Garm ciota tak jak i Wy.
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2005
Imię: Sammen
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 21
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() @Komuszq
Raczej nie jest spokojnie. Kiedyś to tak. Ostatnio w ciągu dwuch dni sam spotkałem 5 PK(tylko jeden mnie zabił--.--) a na trade z 3 różne wołania o pomoc (nie jestem jakimś kretynem co woła na każdego n00b czy "fri itanz plax!!!111 i nie szukam rozgłosu-po prostu expie). Coś jeszcze? ![]()
![]() |
#98 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
No coz my cie nie zabilismy ale zrobil to iomer wiec wiesz nie masz tutaj wiele do gadania. Dlaczego nie powiesz mu tego a tutaj na tym opanowanym przez dzieci takie jak ty forum piszesz? Bo co mozesz tak? Zalosne. I tak cie zabijemy, niech tylko Garma odbanuja
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Guest
|
![]() Witam
Jesli ktos sie juz zanudzil na Selenie to jesli ktos chcialby by mi oddac swoja postac to mozecie posac na GG-9095792 Z góry dzieki |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() noob blz ...
|
![]() |
![]() |