Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 28-01-2006, 17:05   #81
Crazy Onion
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 10 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Onori
Tragedia -.- jak doszedłem do momentu w którym zaczełeś się przechwalać jaki to jesteś mocny i poteżny (PK i PA Twój atut? gratuluje!) wolałem zrezygnować z czytania, na dodatek wyzywanie osób które nie są po Twojej stronie. Twoja PL to jedynie zaspokojenie swoich potrzeb, zrozum, że jest jeszcze wiele innych osób nie tylko Ty. Pragniesz zaspokajać swoje potrzeby? zrób własną gre i tam sobie rządź, a czemu swoich inteligentnych wypociń nie umieściłeś na tibia.com? boisz się że ktoś lepszy od Ciebie zacznie cię huntować?. Gratuluje inteligencji
Odnosze wrazenie ze dla wiekszoci ludzi ktorzy czytali post doorsa slowa takie jak ironia i sarkazm sa hum...niezrozumiale, nieznane ?
Crazy Onion jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 02-02-2006, 00:55   #82
Prima
Użytkownik forum

Data dołączenia: 02 02 2006

Domyślny

WoW
normalnie czytając wywody autora topica musiałem sobie założyć tu konto

Do rzeczy,
zgadzam się w 100% we wszystkim co jest tu opisane, rzeczywiście Aurelius jest totalnym noobem, wystarczy spojżeć na jego deda na Necro jak Yordiq go złapał.
Na temat Price List;y lepiej się nie wypowiadać, na szczęście nie jest ona przestrzegana przez ludzi na servie, bo była by kaplica totalna. I faktem jest, że ułożył on ją typowo pod siebie.

Odnośnie samego Tetro, to moiom zdaniem jest tylko kwestią czasu aż zostanie zbanowany, a po powrocie nie będzie miał czego szukać na Kyrze, bo tzw. przyjaciele mu na to nie pozwolą. Dlaczego ?? Otóż odpowidź jest prosta.... Tetro wprowadził na Kyre dyktature, on jest ustalającym prawa i nic poza tym się nie liczy, ma on w tej chwili masę osób, co pójdą za nim w ognień, jednak działa im on na nerwy i zostanie przez nich wygnany. Swoją drogą to wydaje mi się, że kroi się jakaś wojna, bo na serwerze są w tej chwili dwie mocne gildie, a wprew wypowiedziom Tetro, nie chce on takiego układu... jeżeli wojna się już zacznie, to będzie on jako pierwszy na liscie do zabicia.... i dednie.... jak nie na battle filed, to go złapią na huncie....

@autor - jesteś moim idolem
Prima jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-02-2006, 19:02   #83
DuLiB
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 09 2003

Domyślny

bullshit ;d
DuLiB jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-02-2006, 23:18   #84
doors
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: thais

Stan: Początkujący
Świat: rownolegly
Poziom: zan
doors ma numer GG 2323956
Domyślny

hej!

pirma nawet gdybys sie ze mna nie zgadzal, to i tak dziekuje. fakt, ze zalozyles konto przeze mnie to dla mnie najcenniejsza z nagrod heh.
a tak powazniej, to ciesze sie, bo o to m.inn. mi chodzilo. jelsi nawet forum nie zyska na jakosci, to moze my zyskamy na znajomosci.

odnosnie tematu: tetro ostatanio duzo sie oglaszal ze sprzedaje bohy za 50k, w cene tez doklada protekcje.
50k to tez chyba nie jest cena z price listy. jesli wiec juz oficjalnie nie jest przestrzegana przez autora tematu, to moze tenze autor powinien ja skasowac.
niektorzy gotowi dlaej myslec, ze ona jest aktualna.
to jest prosba do ciebie tetro, takze licze na reakcje. dziekuje
doors jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-02-2006, 23:40   #85
Thomasi
Użytkownik Forum

Thomasi's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa

Imię: Tomasi
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Domyślny

powiem tylko jedno do autora tematu jest 23.35 jestem po ciezkim dniu a czytajac ten artykul udalo ci sie mnie jeszcze rozsmieszyci powiem ci ze gdyby chociaz 5% ludzi na tym forum umialo sie wypowiadac w sposob taki jak ty to naprawde warto byloby tu zagladac i to jak czytam ze ktos wypomina ze "piszesz takie dluegie posty" jest idiotycznenie chcesz nie czytaj a przynajmniej autor wnosi w poscie cos wiecej niz "jestes glupi " "jestes noobem"
nastepna sprawa to to ze temat jest na poziomie i serio ciekawie sie to czyta i dobrze oddaje realia serveratetra znam jeszcze z arcani i elysi i jak kazdy czlowiek przy zdrowych zmyslach jak ma wladze to z niej korzysta a price lista uwazam ze jest bezsensowna jest to poprostu kolejny sposob dla hlvli na zarobek i na reason do zabijania
jeszcze do autora
pisz jak najwiecej postow i zakladaj jak najwiecej tematow bo sa one pisane naprawde na poziomie i wreszcie jest co poczytac
stary 04-02-2006, 10:46   #86
doors
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: thais

Stan: Początkujący
Świat: rownolegly
Poziom: zan
doors ma numer GG 2323956
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thomasi
pisz jak najwiecej postow i zakladaj jak najwiecej tematow bo sa one pisane naprawde na poziomie i wreszcie jest co poczytac
dla ciebie wszytsko, ale:
potrzebuje inspiracji. np zmien avatar na kolejorza
doors jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-02-2006, 23:43   #87
Łolek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 06 2004

Domyślny

po 1 z price lista jest ciezko bo jest mase nubow ktorzy niewdiedza co to jest forum na www.tibia.com
po 2 tetro zalozyl price liste a sam jej nie przestrszega
po 3 prawie nikt z ng jej nie przestrzega
po 4 wogule nikt jej nie przestrzega
po 5 tez bym ulozyyl price lsite dla siebie bo inny poglad na itemy jest lvla 100 inny 50 a inny 10 a pozatym kazdy chce kupowac tanio a sprzedawac drogo
Łolek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-06-2006, 16:27   #88
Henry1991
Użytkownik forum

Henry1991's Avatar

Data dołączenia: 16 04 2006
Lokacja: Chrzanów

Stan: Aktywny gracz
Imię: H...N...
Profesja: Royal Paladin
Gildia: _______
Świat: _______
Poziom: 53
Skille: 81/62
Poziom mag.: 15
Domyślny

wg mnie ten pomysl z price listą jest niezły ale nie dlatego żeby jej przestrzegać tylko dlatego zeby wiedziec co ile może kosztować, powinno sie podac orientacyjne ceny od ilu XXk do ilu XXk.
oczywiscie ruznice byłyby wielkie więc należało by podać z jakiego servera jest dana cena.
A wiec krótko mówiąc P. lista nie miałaby pełnić roli cennika tylko tablicy informacyjnej

Jesli komuś by sie chciało to może cos takiego stworzyć ale niech nie pisze cen takiego syfu jak draven shield lub battle hammer , niech zacznie od itemów wartych wiecej niż 1k do takich dość drogich jak DSM lub golden legs .

Myślę że niezle by to wyglondało, tylko ze serverów jest hyba 72 (nie znam teraźniejszej ilości) więc przydałaby sie price lista z każdego serva.
Henry1991 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-06-2006, 18:08   #89
Miszczoslav
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 02 2006

Stan: Na emeryturze
Świat: Kyra
Domyślny lol

stary ale zes na jebał głupot
stary 01-06-2006, 18:12   #90
paior
WIDZEWIAK

paior's Avatar

Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin

Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Henry1991
wg mnie ten pomysl z price listą jest niezły ale nie dlatego żeby jej przestrzegać tylko dlatego zeby wiedziec co ile może kosztować, powinno sie podac orientacyjne ceny od ilu XXk do ilu XXk.
oczywiscie ruznice byłyby wielkie więc należało by podać z jakiego servera jest dana cena.
A wiec krótko mówiąc P. lista nie miałaby pełnić roli cennika tylko tablicy informacyjnej

Jesli komuś by sie chciało to może cos takiego stworzyć ale niech nie pisze cen takiego syfu jak draven shield lub battle hammer , niech zacznie od itemów wartych wiecej niż 1k do takich dość drogich jak DSM lub golden legs .

Myślę że niezle by to wyglondało, tylko ze serverów jest hyba 72 (nie znam teraźniejszej ilości) więc przydałaby sie price lista z każdego serva.

LOl ?? po co odswiezales ??

Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i
loot..
Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego.
Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo.
paior jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-06-2006, 18:22   #91
Mithgar XX
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 01 2006

Stan: Aktywny gracz
Imię: Mithgar
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez paior
LOl ?? po co odswiezales ??
To może ktoś to wreszcie zamknie, co?

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania