|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Profesja: Knight
Świat: Thoria/Calmera
|
![]() Tibia to jest darmowa gra (na razie), ale staje sie coraz bardziej komercyjna, więc chyba sobie kupie pacca
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Guest
|
![]() Dlaczego znowu jest wszystko dla pacc?
Dla pacc powstala Tiquana,mają nowe potwory takie jak małpy,hydry. A facc mają tylko katedre. Gdzie jest sprawiedliwość? ![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2005
Lokacja: Sanok,Venore
Stan: Na emeryturze
Imię: Sir lord Knopers
Profesja: Sorcerer
Świat: Zanera
Poziom: 38
Skille: 19\25
Poziom mag.: ;/
|
![]() Ja bym bardzo chciał żeby można było podróżować koniami(albo końmi nie wiem jak sie pisze), w każdym mieście byłyby stajnie w których można byłoby je przechowywać
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Ten zaawansowany system odbijania privów to naprawdę dobra rzecz. Włączasz sobie na hunta i przestają cię dręczyć nieznajomi ludzie jak bijesz coś silniejszego.
Niektórzy ludzie nie rozumieją, że inni mają ważniejsze rzeczy do roboty niż odpowiadania na ich privy (chodźby bicie dla). A potem się obrażają nie mogłeś przestać walczyć na chwile?" -.-' I proszę, przestańcie narzekać, że tylko dla paccy coś jest. Już przy ostatnim updace tłumaczyłem, jak ma się korelacja pomiędzy graczami płacącymi a tymi nie płacącymi. Jak myślicie, na ci idzie kasa z pacy? Na utrzymanie serverów i na rozwój Cipsoftu. Przecież gdyby nie byłoby paccy w tym momencie albo ciągle bylibyśmy na etapie tibii 5.0 albo w ogóle nie byłoby tej gry. To pacce płacą za to, żeby Facce mogły graćA, że tamci mają kilka dodatkowych udogodnień -mi tam to nie przeszkadza.
![]() |
#85 |
Guest
|
![]() Ja tam mysle ze moze nie bedzie tak zle! Moze zrobia tez jakies expowiska dla FACC i mam taka nadzieje!
|
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Przemyśl
|
![]() Na pewno skorzystają na tym wszyscy gracze, jestem ciekawy tych outfitów na które czekam juz pare updateów. Mam nadzieje że zrobią coś pożądnego
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Agalloch
Profesja: Knight
Gildia: Carphatian Forest
Świat: Balera
Poziom: 45
Skille: 86/85
Poziom mag.: 5
![]() ![]() |
![]() Na szczęscie w maju kupuje PACCA, na razie chce dobrze wytrenować skilla zebym od razu mógł blokować demona
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Xerena
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() I letni Update pewnie znowu ominie Rookgaard, wogóle na rooku nic sie nie dzieje, caly czas ta sama mapa, a na mainie rozbudowywane są tylko tereny dla PACC -.-.
#90 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
|
![]() No ja ciem kręce zapowiada sie bardzo interesująco. Mam nadzieje że zrobia Jamajkę ^^.
Co do zmian systemu gry podoba mi sie pomysł o ignorach lecz jak zawsze znajdzie sie wada. Gdy ktos bedzoe chcial cos sprzedac wolając na Trade chacie moze zapomniec wylonczyc ignora do wszystkich a co za tym idzie nie sprzedac czy zakupic przedmitu. Ale generalnie pomysł wyje**ny ^^ |
![]() |
![]() |
#91 |
Guest
|
![]() Ludzie przestaniencie pisac o jej znowu all dla pacc nie stac mnie na pacca i wogle wszystko be.NIe stac cie? TO zarob sam pieniadze na tego pacca a nie zal sie na forum.JEszcze nic nie wiemy o nowych wyspach.Czyli mamy 50% ze bedzie dobre expowisko
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2006
Lokacja: Nisko
Stan: Aktywny gracz
Imię: Royal Koniu
Profesja: Paladin
Gildia: narazie żadna xP
Świat: Calmera
Poziom: 47
Skille: 82/55
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() nieźle sie zapowiada, ale.... ale znowu dla PACCów :/ mogli by raz cos zrobić dla FACCów bo tez ludzie
![]()
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() qu***** jego mać kiedy przestaniecie pisac ooo buuuu nie mam na pacc ja tez nie mam ale zbieralem 5 zl tygodniowo
i wiecie co 3 miechy i mam na pacc na 3 miechy więc nie wkórwiajcie mnie bo tygodniowo kupujecie lays-y i pepsi wydając 10 zl ale odlozyc 5 zl tygodniowo to juz nie laska
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#94 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Niech Cipsoft wreszcie zwiekszy zdecydowanie capa, bo robienie lootbagow smierdzi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Guest
|
![]() W koncu beda nowe tereny...
![]() Juz zaczynam zbierac na PACC. |
![]() |
#96 |
Guest
|
![]() Cipsoft powinnien zrobic poprawki do ostatniego update(np. zrobic zeby speary spowrotem nie znikaly)
...dopiero potem powinni myslec o dodaniu nowych terenow... P.S. Update w roku 2010... "Tibia 3D" |
![]() |
#97 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Wałbrzych
Imię: Zlotowlosy Druid
Profesja: Druid
Gildia: Na h*j mi?
Świat: Empera
Poziom: 60
Skille: 20/23
Poziom mag.: 54
![]() |
![]() A wedłóg mnie powinni dac coś dla facc w końcu my tez spełniamy jakąś tam funkcje w grze
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2005
|
![]() Fajnie nawet ale przynajmniej jedna...jedna albo więcej wysepek dla FACC...PLX
![]() ![]() |
![]() |