Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Silvera

Notki

Silvera Wydarzenia ze świata Silvera

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 12-02-2006, 15:27   #81
Markizek666
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 02 2006
Lokacja: Eeemm... Kazz??

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Gildia: LOL?
Świat: Silvera
Poziom: 29
Skille: 21/23
Poziom mag.: 35
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Taube
wiedzieć jakie warunki panują na silverze
natrafić na nie
wściec się i opuścić to miejsce..
no pięknie wytrwałym graczem to nie jesteś
przynajmniej załatwił cię szybko zawsze coś

aha.. i nie wszyscy br są tacy (poza tym zenho - ta najgorsza plaga, to nie do końca br ) spotykałam tam też miłych ludzi

d.Taube
Jak cie miłó zobaczyć znowu w tematach o silverce ja jestem niewytrwalym, juz 1 pala mi zjevhiali i po paru itemkach tera znowu mialme przeciez pala na 39 lev wiem ze to nie wyczyn ale poprostu mam dosyc brazoli, a to ze kazdy brazol nie jest glupi i po***any to wiem, znam paru (Krystalan Zadeom )
Acli~, Kilalla oni sa bardzo fajnymi "Kumplami" no ale .....wszystko ma swoj poczatek jak i koniec....
Bende wpadal na forum i na silverke pogadac, a tym czasem CYA

Jestem super i bende jeszcze lepszym
Lecz pewnie znowu zabije mnie jakiś i dostanie i wyjdzie na
Markizek666 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 12-02-2006, 15:37   #82
szymon287
Użytkownik Forum

szymon287's Avatar

Data dołączenia: 16 08 2005

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Domyślny

predzej czy pozniej wiekszosc ludzi z silv odejdzie -.-", a czym predzej to zrobicie tym lepiej , ja odeszlem z silv i widzicie jak mi idzie
pozdro dla silv (only poland) i harmoni(i?) ^^
stary 12-02-2006, 18:01   #83
Narkoman
Użytkownik Forum

Narkoman's Avatar

Data dołączenia: 03 12 2005

Stan: Niegrający
Imię: Tarbe
Profesja: Paladin
Domyślny

Do matiego :/Ja nie wiem gram tam nie malo a ***** mnie neihuntuja nie wiem czemu chyba sie jakos mniej rzucam w oczy czy jak. Poprostu mieszkam w lepszym miescie (carin rox) i tam jest jakby spokojniej bo nie huntuja tak jak w tym po*******o*** thais, gdzei wiekszosc to nooby "(bez obrazy) sprobuj ostatni raz zargrac na silvera i zamieszkaj po prostu w innym miescie a jak znow bedzie zle to odchodz a nie jak jakas baba co zrobilici cos a ty s*******a**

15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw
Narkoman jest offline  
stary 12-02-2006, 18:28   #84
Markizek666
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Narkoman
Do matiego :/Ja nie wiem gram tam nie malo a ***** mnie neihuntuja nie wiem czemu chyba sie jakos mniej rzucam w oczy czy jak. Poprostu mieszkam w lepszym miescie (carin rox) i tam jest jakby spokojniej bo nie huntuja tak jak w tym po*******o*** thais, gdzei wiekszosc to nooby "(bez obrazy) sprobuj ostatni raz zargrac na silvera i zamieszkaj po prostu w innym miescie a jak znow bedzie zle to odchodz a nie jak jakas baba co zrobilici cos a ty s*******a**
Ale mnie w carlin zabili
Odchodze i niezmienia zdania

Markizek666 jest offline  
stary 12-02-2006, 19:00   #85
Rekin Master
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły

Domyślny

ok mati musisz cos sobie uswiadomic...straciles czesc eq- bez niego da sie zyc-wand nie jest taki drogi a z dwarven shieldem w 2 dni uzbierasz na dragonke albo crowna
patrz...spadl cie poziom magic itp. i jestes w****ony ze taki maly a jak bedziesz mial postac na innym servie to zaczynasz od niczego...
na kazdym servie cie ktos za****i(chyba ze no-pvp) i to moze byc polak/br/swe czy inny s****iel
Rekin Master jest offline  
stary 12-02-2006, 19:17   #86
Taube
Użytkownik Forum

Taube's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2005

Domyślny

co do bezpiecznych i mniej bezpiecznych miast
jak dla mnie najmniej bezpieczne jest Carlin - jak tam kiedyś byłam, to niewiele zwierzyny do expienia/trenienia i dlatego wszyscy wszystkich nawalali
a w Thais przez miesiące jak tam byłam to było bardzo spokojnie i sympatyczni ludzie (no oczywiście z nielicznymi wyjątkami, ale ile ich tam było do całości spędzonego tam czasu..)

co do tego ekwipunku... zawsze mogłeś mieć lepszy i lepszy stracić, zawsze mógł być gorszy, co nie zmieniłoby tego, że byś go stracił zawsze to strata, ale ważne jest to, jak się z nią pogodzić i zachować po niej

miło, że ktoś mnie pamięta z innego topika, nawet jeśli nie wie kim właściwie jestem ;P a raczej byłam

d.Taube
out of the darkness into the light.

she lost somewhere her time..
get me known if You find it for me XD
mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć..
Taube jest offline  
stary 12-02-2006, 19:28   #87
Markizek666
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
co do bezpiecznych i mniej bezpiecznych miast
jak dla mnie najmniej bezpieczne jest Carlin - jak tam kiedyś byłam, to niewiele zwierzyny do expienia/trenienia i dlatego wszyscy wszystkich nawalali
a w Thais przez miesiące jak tam byłam to było bardzo spokojnie i sympatyczni ludzie (no oczywiście z nielicznymi wyjątkami, ale ile ich tam było do całości spędzonego tam czasu..)

co do tego ekwipunku... zawsze mogłeś mieć lepszy i lepszy stracić, zawsze mógł być gorszy, co nie zmieniłoby tego, że byś go stracił zawsze to strata, ale ważne jest to, jak się z nią pogodzić i zachować po niej

miło, że ktoś mnie pamięta z innego topika, nawet jeśli nie wie kim właściwie jestem ;P a raczej byłam

d.Taube

Całkowicie sie z toba zgodze, mogly mi wypaść bohy blue robe c-legs inne wartosciowe itemy, ale do odejscia z silvery juz mi malo barkowalo a to dopelnilo tego i niestety jest to co jest.Poprostu juz mialem dosyc Zenho i innych h-levelowch brazoli ktorzy mysla tylko o jednym.

Markizek666 jest offline  
stary 12-02-2006, 19:48   #88
Michałeq
Użytkownik Forum

Michałeq's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2006

Stan: Na emeryturze
Pergamin n/c

Prosze panstwa, oto mis. Ku*as odchodzi z silvery dzis.
O ku**a. Ale koles. Ludzie traca po 50k i nie placza, a ten stracil 28k w kasie 1,5mlev i 1 lvl -.-'. Ej, to wychodzi na to, jakby kazdy tak robil, bysmy w calej tibi mieli jednego 80lvl+,2 70lvl+ 4ludzi 50lvl+ itp, a charow byloby 10x tyle. Znowu na harhoni(xD) dednie 2x pod rzad, przeniesie sie na Dan00bie.... Wnioski? calkowity brak odwagi matiemu, lekkomyslna decyzja.... Wielkie GZ panie Markiz! BTW: ciekawe ile ten koles obskoczy serverow za rok...
stary 12-02-2006, 19:53   #89
Markizek666
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michałeq
Prosze panstwa, oto mis. Ku*as odchodzi z silvery dzis.
O ku**a. Ale koles. Ludzie traca po 50k i nie placza, a ten stracil 28k w kasie 1,5mlev i 1 lvl -.-'. Ej, to wychodzi na to, jakby kazdy tak robil, bysmy w calej tibi mieli jednego 80lvl+,2 70lvl+ 4ludzi 50lvl+ itp, a charow byloby 10x tyle. Znowu na harhoni(xD) dednie 2x pod rzad, przeniesie sie na Dan00bie.... Wnioski? calkowity brak odwagi matiemu, lekkomyslna decyzja.... Wielkie GZ panie Markiz! BTW: ciekawe ile ten koles obskoczy serverow za rok...
Nieprzekonasz mnie Rycerski zrobilem to co uwazalem za dobre i nikt tego niezmieni im bardziej bendziecie sie starac mnie przekonac tym bardzioje mnie w****icie ludzie ****a chce sie pozegnac bo uwazalem was za kolegow a wy mi sie odwdzieczacie daj c-legs itp ****a mac mam juz dosyc!!!!!!!

Markizek666 jest offline  
stary 12-02-2006, 19:54   #90
Taube
Użytkownik Forum

Taube's Avatar

Domyślny

@Michałeq
każdy może dać od siebie komentarz, lecz wymagałoby zachować w nim jakiś poziom
jeśli był zmęczony serwerem, to nikt nie karze mu tam na siłę siedzieć, jeśli zastanawiał się nad jego opuszczeniem, to czemu miałby tam siedzieć? napisał tylko, że dana rzecz przeważyła szalę, która już się wachała
czemu lekkomyślna? co jest lekkomyślnego w odejściu z serwera Tibii? wytłumacz mi to, gdyż nie jestem w stanie tego zrozumieć..
wnioski? ciekawe ile się myśli nad jednym postem -_-"

edit:
obydwu osobników proszę o nie nadużywanie gwiazdek na forum -_-

d.Taube

mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć..

Ostatnio edytowany przez Taube - 12-02-2006 o 19:56.
Taube jest offline  
stary 12-02-2006, 20:02   #91
Michałeq
Użytkownik Forum

Michałeq's Avatar

Domyślny

Cytuj:
@Michałeq
każdy może dać od siebie komentarz, lecz wymagałoby zachować w nim jakiś poziom
jeśli był zmęczony serwerem, to nikt nie karze mu tam na siłę siedzieć, jeśli zastanawiał się nad jego opuszczeniem, to czemu miałby tam siedzieć? napisał tylko, że dana rzecz przeważyła szalę, która już się wachała
czemu lekkomyślna? co jest lekkomyślnego w odejściu z serwera Tibii? wytłumacz mi to, gdyż nie jestem w stanie tego zrozumieć..
wnioski? ciekawe ile się myśli nad jednym postem -_-"
d.Taube
Po 1:Ja staram mu sie wjechac na ambicje, bo juz xxxxx razy chcial odejsc z tego servera.
Po 2: Kazdy ma problemy z brazolami i vice versa. Nie da sie tak, zeby jeden do drugiego nie mial pretensji, a poza tym, jak wiemy, 80% pl i br to noooby, ktore na 8 lvl podchodza i prosza cie o przyjazn -.-'
Po 3: lekkomyslna, bo silvera zmierza w dobrym kierunku (dla pl) oraz markiz ma tu za duze kontakty, eq etc.

@Down
Zmierzam do ZATRZYMANIA CIE NA SILVERZE << moze jeszcze wytluszcze druk, jak nadal nie bedziesz rozumiał

Btw: ktos madry ma w swoim podpisie cos takiego
"Nie ma rzeczy niemożliwych" (<--to tez wytłuścic?)

Ostatnio edytowany przez Michałeq - 12-02-2006 o 20:10.
Michałeq jest offline  
stary 12-02-2006, 20:06   #92
Markizek666
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Po 1:Ja staram mu sie wjechac na ambicje, bo juz xxxxx razy chcial odejsc z tego servera.
Po 2: Kazdy ma problemy z brazolami i vice versa. Nie da sie tak, zeby jeden do drugiego nie mial pretensji, a poza tym, jak wiemy, 80% pl i br to noooby, ktore na 8 lvl podchodza i prosza cie o przyjazn -.-'
Po 3: lekkomyslna, bo silvera zmierza w dobrym kierunku (dla pl) oraz ma tu za duze kontakty, eq etc.
Rycerski nie wiem czy chcialem odejsc xxx razy z serva bo raz probowalem bo kumpel odchodzil ale zdalem sobie sprawe zo sotawie xx kupli dla 1 ale teraz poprostu juz nie moge i nieprzeonasz mnie w tym zebym zostal ****a jego mac zrozum to.
Rycerski Michal: naflugac straznikowi (matiemu) (omfg ńóóp)
Nie wiem do czego zmierzasz mam dosyc boze
Ja juz nie wiem co pisac..........

Markizek666 jest offline  
stary 12-02-2006, 20:07   #93
Markizek666
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Po 3: lekkomyslna, bo silvera zmierza w dobrym kierunku (dla pl) oraz ma tu za duze kontakty, eq etc.
Rycerski nie wiem czy chcialem odejsc xxx razy z serva bo raz probowalem bo kumpel odchodzil ale zdalem sobie sprawe zo sotawie xx kupli dla 1 ale teraz poprostu juz nie moge i nieprzeonasz mnie w tym zebym zostal ****a jego mac zrozum to.
Rycerski Michal: naflugac straznikowi (matiemu) (omfg ńóóp)
Nie wiem do czego zmierzasz mam dosyc boze
Ja juz nie wiem co pisze wiec wybaczcie..........

Przepraszam ale mi sie net rabie
Przepraszam za 2 posty wybaczcie xD

Ostatnio edytowany przez Markizek666 - 12-02-2006 o 20:10.
Markizek666 jest offline  
stary 12-02-2006, 20:13   #94
Kilver
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 01 2006

Domyślny

Hum... Mati ... co moge Ci doradzić. Chciałbym Ci przybliżyć metode na powrót która ma 50 % szans na powodzenie.A więc tak. Idz do sklepu ,kup duużo UHs i idź zabic pare GSów ...jeśli wypadną ci knight legsy to na pewno humorek dopisze. Później jesli GS hunt sie uda spróbuj pójść na DLe,bo wiesz...jakby ci DSM poleciał to podejrzewam ze byś powrócił do nas ... Kumpel 4ever ... Kilver
Kilver jest offline  
stary 12-02-2006, 20:20   #95
Markizek666
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kilver
Hum... Mati ... co moge Ci doradzić. Chciałbym Ci przybliżyć metode na powrót która ma 50 % szans na powodzenie.A więc tak. Idz do sklepu ,kup duużo UHs i idź zabic pare GSów ...jeśli wypadną ci knight legsy to na pewno humorek dopisze. Później jesli GS hunt sie uda spróbuj pójść na DLe,bo wiesz...jakby ci DSM poleciał to podejrzewam ze byś powrócił do nas ... Kumpel 4ever ... Kilver
Tylko najpierw trzeba miec kase eq i kumpli zeby polecieli po deda xD
Z 10k w dp malo zrobie chyba ze mam zabic 2 gsy i mi wypadna brass legi a Dl ty idziesz waliz z sd 300+ i jestes zadowlony a ja znaim dojde na dl pojdzie bp sd...
Prosze nieproscie mnie o free itemy prosze!!!.......

Markizek666 jest offline  
stary 12-02-2006, 20:22   #96
Rekin Master
Użytkownik Forum

Domyślny

mati...zrozum ze michal nie chce stracic kumpla i proboje cie zatrzymac...
@taube
czy mozesz zdradzic nick, jaki kiedys uzywalas/uzywasz albo chociaz powiedziec czy cie znam??
stary 12-02-2006, 20:28   #97
Michałeq
Użytkownik Forum

Michałeq's Avatar

Domyślny

@Rekin

1.Wlasnie, mi tez powiedz xD
2.tak, to prawda. stracilem juz wielu qmpli, nie chce stracic nastepnego... no i jak by to wygladalo, ze zalozyciel tematu o silverze,gra na harmonii?
Ok, to wszystko...aha mati wez sobie urlop od tibi na 3 dni, przemysl all i podejmij WLASCIWA dla CIEBIE decyzje.. na razie to tyle, cya

@Down
hehe, moze jednak cie pamietam ; jak ja zaczynalem grac, rekin mial chyba 9lvl xD
PS. jesli nie nick to podaj chociarz lvl ;p

Ostatnio edytowany przez Michałeq - 12-02-2006 o 20:53.
Michałeq jest offline  
stary 12-02-2006, 20:47   #98
Taube
Użytkownik Forum

Taube's Avatar

Domyślny

@Michałeq
nawet jeśli bym podała, to możesz nie pamiętać bo pewnie dopiero wtedy zaczynałeś grać na silverze
chyba, że należysz do graczy, którzy nie siedzą non stop na tibii i grałeś z przerwami

@Rekin
powiem tyle, że mijaleś mnie czasem, tak samo jak wiele osób krążących w okolicach Thais lecz nasze kręgi znajomych mogą się trochę różnić
nie będę podawać, jak już pisałam kiedyś pożyjecie w swej nieświadomości, zwłaszcza, że przestałam grać już jakieś miesiące temu

d.Taube

Taube jest offline  
stary 12-02-2006, 21:24   #99
Michałeq
Użytkownik Forum

Michałeq's Avatar

Domyślny

21:17 Artzenho: Hunted

nie wiedzialem ze nie mozna tachac lootbaga

@Rekin
Wiem ;] i tak mam to w dupie, on tak pisze do wszystkich

Ostatnio edytowany przez Michałeq - 13-02-2006 o 08:06.
Michałeq jest offline  
stary 12-02-2006, 21:31   #100
Rekin Master
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
21:17 Artzenho: Hunted

nie wiedzialem ze nie mozna tachac lootbaga
nie przejmuj sie
ja mam hunta od duffa itp bron boze nie dawaj mu kasy bo bedziesz mial spokoj na 3 dni i znowu daj kase i znowu i znowu ...
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania