![]() |
#81 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2006
Lokacja: Eeemm... Kazz??
Stan: Aktywny gracz
Imię: Straznik Gaju ^^
Profesja: Sorcerer
Gildia: LOL?
Świat: Silvera
Poziom: 29
Skille: 21/23
Poziom mag.: 35
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Acli~, Kilalla oni sa bardzo fajnymi "Kumplami" no ale .....wszystko ma swoj poczatek jak i koniec.... Bende wpadal na forum i na silverke pogadac, a tym czasem CYA ![]()
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() predzej czy pozniej wiekszosc ludzi z silv odejdzie -.-", a czym predzej to zrobicie tym lepiej
![]() ![]() pozdro dla silv (only poland) i harmoni(i?) ^^
#83 |
Użytkownik Forum
|
![]() Do matiego :/Ja nie wiem gram tam nie malo a ***** mnie neihuntuja nie wiem czemu chyba sie jakos mniej rzucam w oczy czy jak. Poprostu mieszkam w lepszym miescie (carin rox) i tam jest jakby spokojniej bo nie huntuja tak jak w tym po*******o*** thais, gdzei wiekszosc to nooby "(bez obrazy) sprobuj ostatni raz zargrac na silvera i zamieszkaj po prostu w innym miescie a jak znow bedzie zle to odchodz a nie jak jakas baba co zrobilici cos a ty s*******a**
![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#84 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Odchodze i niezmienia zdania ![]() ![]() ![]()
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() ok mati musisz cos sobie uswiadomic...straciles czesc eq- bez niego da sie zyc-wand nie jest taki drogi a z dwarven shieldem w 2 dni uzbierasz na dragonke albo crowna
patrz...spadl cie poziom magic itp. i jestes w****ony ze taki maly a jak bedziesz mial postac na innym servie to zaczynasz od niczego... na kazdym servie cie ktos za****i(chyba ze no-pvp) i to moze byc polak/br/swe czy inny s****iel ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() co do bezpiecznych i mniej bezpiecznych miast
![]() jak dla mnie najmniej bezpieczne jest Carlin - jak tam kiedyś byłam, to niewiele zwierzyny do expienia/trenienia i dlatego wszyscy wszystkich nawalali a w Thais przez miesiące jak tam byłam ![]() co do tego ekwipunku... zawsze mogłeś mieć lepszy i lepszy stracić, zawsze mógł być gorszy, co nie zmieniłoby tego, że byś go stracił ![]() miło, że ktoś mnie pamięta z innego topika, nawet jeśli nie wie kim właściwie jestem ;P a raczej byłam d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
#87 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Całkowicie sie z toba zgodze, mogly mi wypaść bohy blue robe c-legs inne wartosciowe itemy, ale do odejscia z silvery juz mi malo barkowalo a to dopelnilo tego i niestety jest to co jest.Poprostu juz mialem dosyc Zenho i innych h-levelowch brazoli ktorzy mysla tylko o jednym.
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() Prosze panstwa, oto mis. Ku*as odchodzi z silvery dzis.
O ku**a. Ale koles. Ludzie traca po 50k i nie placza, a ten stracil 28k w kasie 1,5mlev i 1 lvl -.-'. Ej, to wychodzi na to, jakby kazdy tak robil, bysmy w calej tibi mieli jednego 80lvl+,2 70lvl+ 4ludzi 50lvl+ itp, a charow byloby 10x tyle. Znowu na harhoni(xD) dednie 2x pod rzad, przeniesie sie na Dan00bie.... Wnioski? calkowity brak odwagi matiemu, lekkomyslna decyzja.... Wielkie GZ panie Markiz! BTW: ciekawe ile ten koles obskoczy serverow za rok...
#89 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Michałeq
każdy może dać od siebie komentarz, lecz wymagałoby zachować w nim jakiś poziom jeśli był zmęczony serwerem, to nikt nie karze mu tam na siłę siedzieć, jeśli zastanawiał się nad jego opuszczeniem, to czemu miałby tam siedzieć? napisał tylko, że dana rzecz przeważyła szalę, która już się wachała czemu lekkomyślna? co jest lekkomyślnego w odejściu z serwera Tibii? wytłumacz mi to, gdyż nie jestem w stanie tego zrozumieć.. wnioski? ciekawe ile się myśli nad jednym postem -_-" edit: obydwu osobników proszę o nie nadużywanie gwiazdek na forum -_- d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. Ostatnio edytowany przez Taube - 12-02-2006 o 19:56. |
![]() |
![]() |
#91 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Po 2: Kazdy ma problemy z brazolami i vice versa. Nie da sie tak, zeby jeden do drugiego nie mial pretensji, a poza tym, jak wiemy, 80% pl i br to noooby, ktore na 8 lvl podchodza i prosza cie o przyjazn -.-' Po 3: lekkomyslna, bo silvera zmierza w dobrym kierunku (dla pl) oraz markiz ma tu za duze kontakty, eq etc. @Down Zmierzam do ZATRZYMANIA CIE NA SILVERZE << moze jeszcze wytluszcze druk, jak nadal nie bedziesz rozumiał Btw: ktos madry ma w swoim podpisie cos takiego "Nie ma rzeczy niemożliwych" (<--to tez wytłuścic?)
podpisik sponsoruje narodowy fundusz zdrowia... zyczymy milego dnia Ostatnio edytowany przez Michałeq - 12-02-2006 o 20:10. |
|
![]() |
![]() |
#92 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Rycerski Michal: naflugac straznikowi (matiemu) (omfg ńóóp) Nie wiem do czego zmierzasz mam dosyc boze Ja juz nie wiem co pisac..........
![]() |
#93 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Rycerski Michal: naflugac straznikowi (matiemu) (omfg ńóóp) Nie wiem do czego zmierzasz mam dosyc boze Ja juz nie wiem co pisze wiec wybaczcie.......... Przepraszam ale mi sie net rabie Przepraszam za 2 posty wybaczcie xD
"Nie ma rzeczy niemożliwych" Jestem super ![]() ![]() Lecz pewnie znowu zabije mnie jakiś ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Markizek666 - 12-02-2006 o 20:10. |
|
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2006
Imię: Kilver Achin
|
![]() Hum... Mati ... co moge Ci doradzić. Chciałbym Ci przybliżyć metode na powrót która ma 50 % szans na powodzenie.A więc tak. Idz do sklepu ,kup duużo UHs i idź zabic pare GSów ...jeśli wypadną ci knight legsy to na pewno humorek dopisze. Później jesli GS hunt sie uda spróbuj pójść na DLe,bo wiesz...jakby ci DSM poleciał to podejrzewam ze byś powrócił do nas ... Kumpel 4ever ... Kilver
|
![]() |
![]() |
#95 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Z 10k w dp malo zrobie chyba ze mam zabic 2 gsy i mi wypadna brass legi ![]() ![]() Prosze nieproscie mnie o free itemy prosze!!!.......
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
|
![]() mati...zrozum ze michal nie chce stracic kumpla i proboje cie zatrzymac...
@taube czy mozesz zdradzic nick, jaki kiedys uzywalas/uzywasz albo chociaz powiedziec czy cie znam?? |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Rekin
1.Wlasnie, mi tez powiedz xD 2.tak, to prawda. stracilem juz wielu qmpli, nie chce stracic nastepnego... no i jak by to wygladalo, ze zalozyciel tematu o silverze,gra na harmonii? Ok, to wszystko...aha mati wez sobie urlop od tibi na 3 dni, przemysl all i podejmij WLASCIWA dla CIEBIE decyzje.. na razie to tyle, cya @Down hehe, moze jednak cie pamietam ![]() PS. jesli nie nick to podaj chociarz lvl ;p
podpisik sponsoruje narodowy fundusz zdrowia... zyczymy milego dnia Ostatnio edytowany przez Michałeq - 12-02-2006 o 20:53. |
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Michałeq
nawet jeśli bym podała, to możesz nie pamiętać ![]() chyba, że należysz do graczy, którzy nie siedzą non stop na tibii i grałeś z przerwami @Rekin powiem tyle, że mijaleś mnie czasem, tak samo jak wiele osób krążących w okolicach Thais ![]() nie będę podawać, jak już pisałam kiedyś ![]() ![]() d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
|
![]() 21:17 Artzenho: Hunted
nie wiedzialem ze nie mozna tachac lootbaga ![]() @Rekin Wiem ;] i tak mam to w dupie, on tak pisze do wszystkich ![]()
podpisik sponsoruje narodowy fundusz zdrowia... zyczymy milego dnia Ostatnio edytowany przez Michałeq - 13-02-2006 o 08:06. |
![]() |
![]() |
#100 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ja mam hunta od duffa itp ![]() |
|
![]() |