|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
Pokaż wyniki sondy: Jak wam sie podoba moje FAKE | |||
Fajne |
![]() ![]() ![]() ![]() |
55 | 45.45% |
Do Dupy !! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
66 | 54.55% |
Głosujących: 121. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() co ty taka sórowa żeden muj Fake nieoceniłaś wyżej niż 6/10
![]() to już Avager jest mniej sorowy ![]() sprawdzałem i widze że niemasz żadnych fake a twoja chistoria skończyła sie na prologu i nie była zbyt ciekawa po postach widze że wszędzie krytykujesz teraz niewyjde na tym co powiem głupio POKAŻ CO UMIESZ stwórz i przedstawa nam IDEALNY WEDŁUG CIEBIE ODCINEK MOJEGO FAKEIA masz na to 3 dni
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 28-03-2006 o 17:30. |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Trzy metry od domu
Stan: Aktywny gracz
Imię: Parabelum
Profesja: Elite Knight
Gildia: - - - - - - - -
Świat: Aldora
Poziom: ---
Skille: 85/84
Poziom mag.: 7
|
![]() Co do Draka nie czepiać się jego Ortografi ponieważ to DYSLEKTYK.
A co do Predaliena to Draku ma troche racji. Niech pokaże swoje umiejętności w robieniu Fake. To na tyle NarX and TechnO RlZ.
![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------- Moje forum o wszystkim...w szczególności o tibi ![]() --------------------------------------------------- Moje forum --------------------------------------------------- Click for my Ikons. |
![]() |
![]() |
#84 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Cytuj:
Boze, jakie gadanie... Po pierwsze to takie ''zrob lepsze'' takiego my tu nie lubimy w tym dziale... po drugie, to chyba kazdy moze lepszy od tego...
![]() |
#85 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 03 2006
Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() Boshe jakie to głupie.Ty chłopie pobaw się kamykami a nie.....
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
|
![]() Spox fake niebede sie w kłotnie mieszał
Komentujcie moj fake'i xD
#87 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
znam wartość swojego fake i niezmartwie sie zdaniem nowicjusza ![]() jak ci sie niepodoba to mi poradź co mam zrobić żeby był lepszy ![]() @R4z0r razor oprucz reklamowania skomentuj jeszcze odcinek ![]() a tak ogulnie to twój fakei mi sie podoba i go komentuje regularnie ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 28-03-2006 o 19:57. |
|
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Fake przeniesiony na strone 10
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 30-03-2006 o 09:51. |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hehe...no ja tam sobie powstałem, ale nie wymyśliłem, że będe super-hiper-herosem O.o Hehe ogólnie to mi się podoba xD 9,5/10 (A tej połowy ci nie daje, ponieważ...nie chcialem być super herosem ;]) Ok to na Tyle PzDr..
@edit Ten tekst fajny: Robin (z)Chud(ł) bo mu matka żryć nie dała. <lol2>
![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------- Moje forum o wszystkim...w szczególności o tibi ![]() --------------------------------------------------- Moje forum --------------------------------------------------- Click for my Ikons. Ostatnio edytowany przez Alchander - 29-03-2006 o 21:56. |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
|
![]() Suuuper tylko jedno, SUPER HERO MNIE K***A TAK W*****A ZE K***A HEJ!
-.- 8/10 (-2 za super hero ![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Postać Avagera: lizus plx?
"Koniec zrytych fake": Autoironia? Cytuj:
Humor kiepski, jedynie podobał mi się ten pergamin (wygląd, tam też była literówka -.-) @down: Nie wyklinałbym, umiem przyjąć wszelką uzasadnioną* krytykę. * - uzasadniona krytyka = krytyka wyrażająca nasze prawdziwe odczucia co do fake, nie wystawiona dlatego, że ktoś cię nie lubi/źle skomentowałeś jego fake
HELIUM~ Ostatnio edytowany przez Misza - 29-03-2006 o 22:55. |
|
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Misza
Drakon ma dyslekcje i się go nie czepiaj, że robi błędy ortograficzne. Jak chcesz się czepiać jakiegoś fake to idź sobie na "Quest na golden helmet". A gdy ktoś by opisał twój fake w ten sposób to byś się napewno wkurzyl i wyklinał na takiego gościa -.-" @edit Nie bój się wiem co to znaczy.
![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------- Moje forum o wszystkim...w szczególności o tibi ![]() --------------------------------------------------- Moje forum --------------------------------------------------- Click for my Ikons. Ostatnio edytowany przez Alchander - 29-03-2006 o 23:07. |
![]() |
![]() |
#93 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
avager bo to pasuje do boga. Pomyśl sobie jak by to wyglądało bóg o imieniu Misza @błedy w pierwszym poście zaznaczałęm że jestem dyslektykiem @nie*rozumiem nie to niemiało być śmieszne> Poprawiłem poprostu błąd UWAGA NA POPRZEDNIEJ STRONIE 9 ODCINEK FAKEIA
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 29-03-2006 o 23:30. |
|
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Fake przeniesiony z poprzedniej strony
Pora na odcinek 9 1.Chłopcy w tarapatach ![]() 2.Oślepiające światło ![]() 3.Pojawia sie bóg wszystkich Fake ![]() 4.Wybawienie ![]() 5.Nowe zadanie ![]() 6.Nowy przyjaciel ![]() 7.Powrut do domu ![]() 8.Szok ![]() 9.Szoku ciąg dalszy(ups zapomniałem w spacji przy nie*rozumiem) ![]() 10.Nie wiem co ;/ ![]() 11.Fri Itanz?? ![]() 12.Hijack ![]() 13.Hmm... Dogs ![]() 14.Pali sie !!!! ![]() 15.Uhmm wąglik ? Al-kaida?? Jorge z Bushu?? ![]() 16*****oll by Arthanol (pan zrytych fake ![]() ![]() 17.Robin (z)Chud(ł) bo mu matka żryć nie dała ![]() 18.Fag key ?? ![]() JEST TO TYLKO DOPEŁNIENIE DO POPRZEDNIEGO ODCINKA !!!
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 30-03-2006 o 10:07. |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: Toruń
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
![]() |
![]() fajne daje 8/10
a to coś forma cienia to ściągnales z shaman king od formy ducha? I like shaman king. |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 09 2005
Lokacja: w domu przed kompem
Stan: Niegrający
Imię: Cwynio Pogromca
Profesja: Sorcerer
Gildia: ~~mam za niski level~~
Świat: Astera
Poziom: 8
Skille: Z. P.
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Super!! tylko ta ortografia!! czlowieku ty umisz pisac
![]() ortografia zaniza ocene ![]() 8/10 |
![]() |
![]() |
#97 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Żeby jakiś moderator znowu nie wlepił mi warna za offtop napiszę: Średni fake.
![]() |
#98 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Imię: Sir mapes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vampires Brotherhood
Świat: Lunara
![]() |
![]() Cytuj:
Powiem ci tak, fajne wykonanie, fajne i dobre ale nie moge dokonczyc bo bola mnie oczy od twojej ortografi (^^). Btw. czemu jesli ktos ma dysleksje to zastrzega sobie prawo do pisania w tenze sposob, masz dysleksje to staraj sie na blaszke wykuc slowa. Pozatym kurka z 20 lat temu to jakos nikt o dysleksji nie slyszal, poprostu albo umialo sie pisac i czytac albo bylo sie poprostu "analafabetom" ![]()
Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ |
|
![]() |
![]() |
#99 | |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Cytuj:
![]()
![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------- Moje forum o wszystkim...w szczególności o tibi ![]() --------------------------------------------------- Moje forum --------------------------------------------------- Click for my Ikons. |
|
![]() |
![]() |
#100 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ale rób dalej tego fake, może się coś poprawi... @edit: Title: Masz 3 posty(ów) w tym temacie, ostatni Dzisiaj A co do oceny, to nie chce mi się nawet tego komentować, taki jakiś pourywany... Podobała mi się jedynie ta część, w której idą do miasta i spotykają Dark Devila czy jakoś tak (wykonanie mi się podobało, fabuła denna). I "sorry, hello", ale zachowujesz się jak jakiś z(s?)frustrowany dzieciak. (powiem modowi, że tu o mnie źle piszesz, o!) Tak się składa, że ostatnio w tym dziale modki robią rzeźnię.
HELIUM~ Ostatnio edytowany przez Misza - 02-04-2006 o 10:34. |
|
![]() |