![]() |
#81 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 01 2005
Lokacja: Darłowo
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Rookstayer
Imię: Furious Eve
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Elite Guardians of Rook
Świat: Libera
Poziom: 26
Skille: 20/25
|
![]() Gdybym to ja tworzył tibie, to bym rozwijał rookgard.
Zrobiłbym arene na która może wejsc jedna osoba i za każdym razem jak pociągnie dźwignie, pojawia się coraz lepszy stworek hehe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Grudziądz
Imię: Neuroactive
Gildia: Guards of Kyra
Świat: kyra
Poziom: 26
Skille: 21/25
![]() |
![]() poprostu więcej węży,bugów i wilków
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 04 2006
Lokacja: Hajnówka
Świat: Danubia
Poziom: 14
Skille: 18/20
|
![]() dobrym rozwiazaniem jest bramka na te potwory ale 8+ bo przecierz w 100% nie jest dla rookslayerow(np. ja)respy powinny byc wieksze-idac na szkielety z 9 lvl we wschodniej czesci wyspy glupio troche jest 1 poinson spider 2 zwykle i 3 szkielety.jama 2 pietrowa,dalej na szkieletach quest chyba na katane i roty.szczerze mowiac tam rzadko kto chodzi,raczej w grupach ale jeszcze rzadziej
![]() ![]() ![]() ![]() sorry ze sie rozpisalem ale tez cos powiedziec musze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Lokacja: Krzesło przed kompem
Imię: Garth of Rookgaard
Świat: Harmonia
Poziom: 20
Skille: 20/24
|
![]() Ty chyba nie srałeś -.-'' Slime na rooku?! masochista czy kamikadze? wez sie zastanów co piszesz ok?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Okej... więc tak: powybierałem sobie dużo rzeczy do skomentowania i będe komentować na bierząco...
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Lokacja: Krzesło przed kompem
Imię: Garth of Rookgaard
Świat: Harmonia
Poziom: 20
Skille: 20/24
|
![]() Przydałay by sie takie potworki jak: Amazonka, Dwarf (zwykły), jakies dogi, pigi itp. Biorac pod uwage fakt ze CIP'y maja rookstayerów serdecznie w du**e napewno nie badza nowych potworków bo to by ich (rookstayerów) uszczesliwiło. Ale z drugiej strony rookacze poszli by na jakies Amazonki czy inne nowe potworki a newbie mogli by do woli chodzic gdzie chca (czyt. padac na czym chca) a to by rozwiazalo problem z blokaniem respów przez rookstayerów do czego min, CIPy zmierzaja. Rookstayerzy sa czyms niezamierzonym wiec CIPy nie zrobia nic co mogloby ich uszczesliwic nawet gdyby poprawiło to sytuacje newbich (nie mylic z n00b który na 2 lvl i tak by poszedl na amazonki badz dwarfy swiecie przekonany w potege skilli 12/13 i wooden shielda -.-'') Co do tych którzy pier***ą cos o Witchach, FDkach
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Vacish - 05-04-2006 o 18:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() Ten temat zaczyna się juz robić zwykła kłótnia jak tematy o Spike Swordzie... Każdy chce mieć na Rooku inne potworki nie patrząc czy ktoś na nich zdechnie jak szczur czy zabije go jak Herkules... CipSoft nie lubi Rookstayerów i to jest prawda więc nie ma nawt możliwości żeby dawał nowe potworki na Rooka... Pomyślcie, że mamy i tak dobrze... Mamy kilka rotów, troche mino i szkielety, a także miśki i wilki... Przecież żaden newbie (chyba, że noob) nie pcha się na Rot Hella expic... Myśle, że właśnie te potwory (może oprócz miśków i wilków, ale na nich szybko się expi) są dla nas Rookstayerów choć nie zawsze... CipSoft sam robi co chce więc ten temat i cała jego treść mogą być naszymi marzeniami więc nie ma co juz tu pisać komentarzy, że to za silne, z tego wypada to i tamto, bo te potworki, przynajmniej w najbliższym czasie nie będą do zabicia na Rooku...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Rook-User roku 2007
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
|
![]() @ UP
Amen.
Chwile z życia Pana Klocka ![]() ![]() "W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda" -Krusk zabójca Tanar'ri |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#91 |
Guest
|
![]() gla mnie powinny byc dwaryy to racja zgadzam się ze wszystkimi przydały by się też amazonki,larwy,swamp trolle,willd wariory i bandyty !!! dwarfy powinny byc gdzies w podziemiach tam gdzie są trolle i quest na chaina tylko dużo niżej.amazonki gdzies koło orc spermanów.larwy na bagnach.swamp trolle na bagnach.wild warriorzy na łąkach.bandyty też na łąkach.
pozdro. Ostatnio edytowany przez aga of astera - 21-04-2006 o 20:56. |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() Ja mysle ze powiny byc podziemia w mieiscu dla PACC z takimi potworkami
![]() poziom 1 = bardzo duzo poziom 2 =duzo poziom 3 = 5/6 poziom 4 = duzo root i jeden carion poziom 5 = 1 slim poziom 6 = 1 witch poziom 7 = 10 poziom 8 = tak jak anhilator ale zamiast demonow fire devile podziemia powiny byc bardzo duze wiec na powiomie 7 i 4 mozna expic tak zeby nie natknonc sie na duzol ilosc potworkuw na raz a nagrody z anhilatora do wyboru |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2006
|
![]() @up
Jeżeli ten anni miałby wyglądać jak obecny, to nikt by go nie wykonał, za pomocą lf nie dałoby się leczyć dostatecznie szybko. A czemu zaraz nie wyrzucisz na rooka całego demon seta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Lokacja: Ruda Śląska
Imię: Kubus de'Puchatek
Gildia: Nie mam gildii
Świat: Morgana
Poziom: 4
Skille: 12/16
![]() |
![]() OOO.Tu można bardzo dużo wymieniać potworków ale mogły by być takie jak:Skun,Badger,Bat,Winter wolf,Hyena,Frost Troll,Swamp troll,Crab,Smugler,dwarf(zwykły),orc warrior,War wolf,Amazonki,Wild Warrior,Carrion worm,Ghoul(jest ale niedostepny).
Mogło by dojść po któryms tam Updacie: -profesja Rookstayer dal facc i pacc(cena 20k i 20lvl) -dodatkowe 2 wyspy dla Rookstayerów -tak jak ktoś wcześniej wspomniał Annihilator(ale bez fire elementarów bo sa za mocne jak na Rook,tylko : Huntery albo Valkirie,Mino Archery,Mino magi ![]() -oufity dla Rookstayera do zdobycia dla FACC i PACC i do nich addony. -Magia tzn.Light(9lvl 30many),Light Healing(10 lvl 20 many),LMM do kupienia -druga plaga(troli,a w najgłębszych dziurach w cholere szkietetów) -WIęKSZA KASA Z QUESTóW(DRUGI DESERT W MASą TROLI RóżNEGO RODZAJU) -dodatkowe sklepy na polanach (w podziemiach,na skałach i na ziemi) -itemy dostepne z maina(soldier helmet,poison dagger,spike sword,plate set,dark shield,dwarfen shield itp.) No.Sie rozpisałem a pomysły jeszcze mam ale co za dużo to niezdrowo(chociaż dla Rookgaardu to bym sie chyba potruł ![]() Dobra kończe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Imię: Soru Halton
Gildia: Boy Better Know
Świat: Antica
Poziom: 43
![]() |
![]() @up
Może jeszcze sd, ue, pois. storm, exura gran mas res, exura vita, etc? Co do czarów do chyba exive tylko >.> Co do potworków - nic mocniejszego niż jest nie dadzą. Co do eq - może jeszcze mpa? Do zabicia 666 ratów? |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 10 2006
|
![]() Mysle ze najelpiej by bylo jak by na rooku sie pojawily elfy(zeby luk wypadal) i dwrfa (cooper i grzybki).....
Sir Herbsta-mój rookslayer Ketro-mój knight ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
|
![]() Cipsoft nie popiera rookstayerów dlatego nigdy by nie wprowadził anihilatora na rook a twoj pomysł z anihilatorem nie jest dobry ponieważ fire sword i k axe to bardzo dobre bronie są na mainie a co dopiero na rookgaardzie niepodoba mi się twój pomysł
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Profesja: Elder Druid
|
![]() Powinni dodac zwykle dwarfy, baty, amazonki i swamp trolle.
Jakby zrobili ,,Strefe Rookstayerow'' chcialbym zeby dali jakis rzadki przedmiot (pomarancza, vial of lemonade, doll, wedding ring i crystal necklace ![]() Takie moje ciche marzenie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Imię: Soru Halton
Gildia: Boy Better Know
Świat: Antica
Poziom: 43
![]() |
![]() Rookerski Shatanie! (@Rooker666) a gdzie tak pisze? Nie popiera czy nie wspiera? Jaras~ gdzieś napisał różnicę.
Mi się też nie podoba to... DOWN! Racja
![]() Ostatnio edytowany przez Milan ognia - 04-10-2006 o 18:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Rydułtowy
![]() |
![]() A mi sie podoba tak jak jest. Dlaczego? Przecież ci którzy chcą zostać Rookstayerami wiedzą co wybierają, wiedzą, że będzie im ciężko nabijać kolejne levele, będą bić te same nudne potwory i nie będą mieli dobrych expowisk. Jak brakuje wam wielu rzeczy na Rooku to idźcie na maina i tam sie zabawcie.
|
![]() |
![]() |