|
|
#81 |
|
Użytkownik Forum
|
dziekuje :*:* juz wchodze na gg
|
|
|
|
|
#82 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2006
|
Okolo miesiaca temu powstala nowa niemiecka wersja link: http://flyff.gpotato.eu/ gra jest w jezyku niemieckim ale z tym nie powinno byc problemu praktycznie kazdy rozmawia po angielsku. Chodza pogloski ze ma byc split na 2 serwery: niemiecki i angielski takze oplaca sie zaczac bic lvl xD O i jeszcze jedno w grze jest miej lagow niz na jej amerykanskim odpowiedniku(ja wogule nie mam). Tak wiec zachecam do gry.
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
Guest
|
gralem w to kiedys
ale dostalem bana za nie wiem co... :-/ a moze by tak zrobili w koncu jakis MORPG typu FLYFF po polsku?? :-/ |
|
|
|
#84 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2005
|
ja gram na niemieckim flyffie nick:Kobielak jak ktos chcedo polskiej gildi to pisac do mnie.
|
|
|
|
|
|
#85 | ||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
|
A jaka jest roznica miedzy amerykanskim a niemieckim? Poza jezykiem, strona i graczami?
|
||
|
|
|
|
|
#86 |
|
Użytkownik Forum
|
@up
New serwer,mniej lagow, wiecej gpotato(tak mi sie wydaje bo powoli sie rozkreca, moge sie mylic) na serwie bo niemcy bogaci ludzie. @Edit I jeszcze eventy sa o naszej porze.... Ostatnio edytowany przez Zylkolak - 05-01-2007 o 19:00. |
|
|
|
|
|
#87 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Profesja: Elite Knight
|
gralem rok temu mialem najwyzszy lvl z polakow i drugi elemengor w lvlu na serwerze aibatt skonczylem na 79 lvl elementor poniewaz popadlem w rutyne odechcialo mi sie grac
nakrecilem filmik jak ktos chce to niech oglada ![]() http://rapidshare.com/files/9162403/Mienio_Movie***** |
|
|
|
|
|
#88 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Wolbrom
|
Ja dopiero zaczynam grać, więc mam pytanie... gra ktoś jeszcze? Bo z kimś to zawsze fajniej się gra
I czy to prawda że magiem gra się na początku najtrudniej? Bo chciałem nim zacząć ale... |
|
|
|
|
|
#89 |
|
Guest
|
a mi to nie dziala -,- kiedys dzialalo a teraz nie chce... Zrobie defragmentacje może coś pomorze...
|
|
|
|
#90 |
|
Użytkownik Forum
|
Ja od dzisiaj zacząłem grać, 2h i 8 lvl
Może dzisiaj jak będę miał troche czasu do 15 dobije i niech mi ktoś powie którą postacią najłatwiej by mi się grało na początku, tylko knight i blade odpada ![]() |
|
|
|
|
|
#91 |
|
Użytkownik Forum
|
|
|
|
|
|
|
#92 | |||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
|
Cytuj:
|
|||
|
|
|
|
|
#93 |
|
Użytkownik Forum
|
@Zylkolak
Gram na Maia (czy coś takiego ) @Impalablea A np. Acrobat-Ranger jest dobrym pomysłem na początek? Bo jakoś nie mam ochoty grać postacią atakującą bezpośrednio albo buff-ującą... Myślałem też nad magiem ale podobno strasznie ciężko na początku, łatwo paść a poty drogie i się hunt może nie zwrócić, prawda to? |
|
|
|
|
|
#94 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Opole
|
Jak ja dawno w flyffa nie gralem:O okolo 9miechow-rok
.Chyba znow sciagne |
|
|
|
|
|
#95 |
|
Użytkownik Forum
|
Ja obecnie gram magiem i jest to najbardziej ownujaca postac na poczatku.
|
|
|
|
|
|
#96 |
|
Użytkownik Forum
|
... omfg.... gram se 10 minut zaczynaja nagle textury znikac i sie pojawiac i nagle laaaag i musze kompa zresetowac:/ nie da sie grac.Sciagnolem sterowniki do karty lecz przy najnowszym pisze ze moze uszkodzic kompa jak zainstaluje wiec nie ryzykuje.Kumple radza mi sprawdzic czy jakiegos kurzu nie mam wiec zobacze...Ale i tak ktos moze mi pomoc
![]() @Mag zwraca sie za refy i to dobrze ja moim 15 magiem bilem bangi i exp szybko latal.Nie jest tak ciezko jak wbijesz 18-20lvl to zobaczysz ze mental strike jest lepszy ale to dla tego ze ma wiekszy lvl wiec odrazu trenuj czar ktory pasuje do zywiolu potoworka z ktorym walczyszOstatnio edytowany przez Knight Patryk - 09-01-2007 o 15:45. |
|
|
|
|
|
#97 |
|
Użytkownik Forum
|
Dobra, zrobiłem 15 lvl, zostałem acrobatem (full dex) i teraz mam mały problem
Exp leeeeci sobie szybciutko ale jeśli mam assista do pomocy Więc może dam tu małe ogłoszenie Poszukuje kogoś kto gra na Maia (tak to się chyba zwało ) lvl 15-20+ który chciałby troche na party posiedzieć ![]() |
|
|
|
|
|
#98 |
|
Użytkownik Forum
|
Jesli masz slepint set lec na boss bangi jak masz mp uzywaj junka. Z setem FS(full support)'a nie potrzebujesz
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
Użytkownik Forum
|
Zastanawiam się czy ktoś w to jeszcze gra. Zaczalem grać od wczoraj i 16 lvl assist na Mia. Jak by ktoś chciał party to miło by było
![]() |
|
|
|
|
|
#100 |
|
Guest
|
No,ja też gram na MIA, właściwie zaczełem, bo kupiłem se postać...
Może ma ktoś ochotę na zamianę? 2x 31 knight na Celescie i Forterze za kase, itemy na Mia. |
|