Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 04-05-2006, 22:44   #81
Mithgar XX
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 01 2006

Stan: Aktywny gracz
Imię: Mithgar
Domyślny

Wtf, co ci szkodzi, jak lvl robiłeś rok...Hmm...PL na Pandorii, musze pomyslec, jak ci na imie :>. CHyba, zebys napisal priv z twoim nickiem
Mithgar XX jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 05-05-2006, 11:18   #82
Hybryda
Zbanowany

Hybryda's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Grudziądz

Stan: Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: kyra
Poziom: 26
Skille: 21/25
Hybryda ma numer GG 2740342
Domyślny

A de Brava nie lepszy od drottera i szczerze mówiąc cieszyłbym się jakby zabrali smoczek dziecku niech go zabiją...będzie jednego palanta mniej...z dwojga złego na tym serwerze wolałbym eby padł ktos z polaków...taki wulfgar (nie bede wspominał za co) albo taki gonzalez

bo ze szwedami nigdy na tym serwerze jakos nie miałem zatargów...prawda jest taka ze polak polakowi frajerem więc niech tak będzie.
Hybryda jest offline  
stary 05-05-2006, 11:25   #83
Hybryda
Zbanowany

Hybryda's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Grudziądz

Stan: Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: kyra
Poziom: 26
Skille: 21/25
Hybryda ma numer GG 2740342
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jiwyni
Jesli chodzi o But Maniu Tu nie wynosi sie z Pandori, postanowil walczyc!!
pfff jiwyni sie odezwał....ty noobie,ciesz sie ze juz nie gram na pandorii bo bym cie do rooka zje***ł ,chyab ze jestes kolejnym noob ownerem:d
napewno masz cienkie skile bo nie bylo cie nawet na liscie.
Hybryda jest offline  
stary 05-05-2006, 14:05   #84
Pandorian technomancer
Użytkownik Forum

Pandorian technomancer's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2005

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: PA - ndoria
Poziom: +70
Skille: 28/28
Poziom mag.: 83
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hybryda
pfff jiwyni sie odezwał....ty noobie,ciesz sie ze juz nie gram na pandorii bo bym cie do rooka zje***ł ,chyab ze jestes kolejnym noob ownerem:d
napewno masz cienkie skile bo nie bylo cie nawet na liscie.
Hybryda... nie oceniaj innych podłóg siebie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hybryda
A de Brava nie lepszy od drottera i szczerze mówiąc cieszyłbym się jakby zabrali smoczek dziecku niech go zabiją...będzie jednego palanta mniej...z dwojga złego na tym serwerze wolałbym eby padł ktos z polaków...taki wulfgar (nie bede wspominał za co) albo taki gonzalez

bo ze szwedami nigdy na tym serwerze jakos nie miałem zatargów...prawda jest taka ze polak polakowi frajerem więc niech tak będzie.

z swoim lvl na pandori nawet nie byles w kregu zainteresowan tych co tak naprawde Pk uja i Pa suja. co oni mogli z Ciebie wylotowac... p-set (zart) ty poprostu nie miales lvl na tyle wielkiego zebys był wart fraga. Sam sobie narobiłes problemów na Pandori wtykajac nos w nieswoje sprawy.

@ Topic

Hie hie zaczoł sie nowy rozdział w gnebieniu pandorianczyków FoT sie rozpadło, teraz kazdy kto ma wysoki w miare lvl sam próbuje jak najwiecej wyrwac dla siebie. czesc tych ludzi którzy mieli hunta oplaciła sie, inni robia szybkie wypady w celu zabicia konkretnej osoby i wracaja do PZ. .

co tylko potwierdza to co pisza na tym forum ludzie którzy choc troche znaja sytuacje serwera. Płacisz grasz, nie płacisz odchodzisz/padasz.

Ostatnio edytowany przez Pandorian technomancer - 05-05-2006 o 14:06.
Pandorian technomancer jest offline  
stary 05-05-2006, 16:32   #85
Harpoon
Użytkownik forum

Data dołączenia: 05 05 2006
Lokacja: Kenilworth/UK

Imię: guess..
Gildia: guess..
Świat: Pandoria
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Apok Sorcer
Cześć Wszystkim moim zdaniem powinnismy walczyc jeśli sie poddamy to szwedzi beda nami rządzic i robic z nami co chca z drugiej strony mamy małe szanse na wygranie ale zawsze jakies sa dobra taktyka pelno rónów duzo hlvli z wszystkich miast... To nie my chcieliśmy wojny tylko szwedzi sami zaczeli zabijac naszych to ze thaldus ma 163 lvl nieznaczy ze niemozna go zabic mozna go otoczyc kilku pk bedzie go bila a reszta tylko stala i uhala jesli thaldus uzyje UE to zabije zwykłych ludzi nie tylko pk i za to moze dostac bana lub delte konta nie poddawajmy sie !!!
Właśnie dlatego niektórzy z nas kreują się na abuserow i player killerow. Jak widac na załączonym obrazku, teoria szczęścia szanownego kolegi zawiera się w takim oto obrazie:

Zjednoczmy wszystkich Polaków, jesteśmy przecież narodem nad narodami. W liczbie siła, powtórzmy historie i przepędźmy Szwedow z gry! W końcu Tibia jest czymś wiecej niż tylko grą...Jest całym moim życiem, nie potrzebujemy szkoł (jak widać po ilości błędów ani pracy...Przecież świat pełen tylko polskich graczy będzie piękny!

A teraz na poważnie....

Czytam co poniektóre posty i czasem człowiek się zaśmieje, czasem zaduma...nad głupotą niektórych graczy, z całym szacunkiem oczywiście...
Wyciągając doświadczenia z innych gier, głównie MUDów, ktorych zawsze byłem zagorzałym fanem, zauważam, ze nie istnieje tu coś, co nazwaliśmy kiedyś ze starszymi kolegami "role playem"/

Nie będę/nie chcę się tu rozpisywać na ten temat, mam tylko nadzieję, ze choć niewielka liczba fanów tej gry potrafi zrozumieć zachowanie takich graczy jak Zikk, Pyros, Tie...

Esencją role playing jest wlaśnie to, ażeby kreować sie, być charakterystycznym i nie utonąć w monotonii...

To, że ktoś oskarża mnie np o zabijanie Polaków, "lizanie swe" itd świadczy o braku dojrzałości, pomieszanego z nieświadomością wyższych celów tej gry...

"Trójca" - mówię tu o wyżej wymienionych, odgrywa pewną rolę. Nie chodzi tu z pewnością o podlizywanie sie komukolwiek, lecz o spełnienie sie, wobec z góry zaplanowanych ambicji .

Gdyby kogololwiek zainteresował ten temat, proszę o komentarz w tej sprawie. Dla nas gra pozostaje w kręgu gier...życie toczy się dalej, pozostają rodzina, praca, dom...

Pozdrawiam wszystkich czytelników tego posta i zachęcam do skromnej refleksji.

Pyros Xelith
Harpoon jest offline  
stary 05-05-2006, 16:38   #86
Morgaroth
Użytkownik Forum

Morgaroth's Avatar

Data dołączenia: 03 05 2006

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Brak ikony

Ciekaw jestem czy Ginewra byłaby wstanie zrobić coś z tym , ale problem jest w tym , że od jakiegoś czasu nie gra Z tego co wiem to pracuje... , a szkoda , bo ona ma dobry wpływ na Szwedów , zwłaszcza na Thaldusa , a jeśli chodzi o mój nick to Globi nie raz zamienił ze mną słówko (jeśli mnie znasz prosiłbym o milczenie). Eh szkoda mi tej naszej kochanej pandori , ale nie mam zamiaru zrezygnować z gry. Nawet jeśli miałbym płacić , a w ostatecznośći przerzuce się na Infernię

UP
Ciekawe , najpierw wymieniłeś w "trójcy" Pyrosa , a później się podpisałeś Pyros Xelith ? Przepraszam jeśli coś pominęłem.

Ostatnio edytowany przez Morgaroth - 05-05-2006 o 16:47.
Morgaroth jest offline  
stary 05-05-2006, 19:20   #87
Harpoon
Użytkownik forum

Domyślny

Ginewra nie pracuje, ma natomiast duzo nauki, jak to na studiach...

Podpisalem sie dwojako tylko i wyłącznie z przypadku...
Harpoon jest offline  
stary 05-05-2006, 19:24   #88
Bloker
Użytkownik Forum

Bloker's Avatar

Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: London

Imię: Nilostan
Gildia: Mortal Sin
Poziom: 155
Poziom mag.: 75
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morgaroth
Ciekaw jestem czy Ginewra byłaby wstanie zrobić coś z tym , ale problem jest w tym , że od jakiegoś czasu nie gra Z tego co wiem to pracuje... , a szkoda , bo ona ma dobry wpływ na Szwedów , zwłaszcza na Thaldusa , a jeśli chodzi o mój nick to Globi nie raz zamienił ze mną słówko (jeśli mnie znasz prosiłbym o milczenie). Eh szkoda mi tej naszej kochanej pandori , ale nie mam zamiaru zrezygnować z gry. Nawet jeśli miałbym płacić , a w ostatecznośći przerzuce się na Infernię

UP
Ciekawe , najpierw wymieniłeś w "trójcy" Pyrosa , a później się podpisałeś Pyros Xelith ? Przepraszam jeśli coś pominęłem.
Nie pamietam , zebys mi kiedykolwiek zaszedl za skore, i mam nadzieje , ze tego nie zrobisz, nie radze nas wyzywac za to co robimy, bo jesli tak zrobisz to na infernie rowniez sobie nie pograsz

Wiekszosc z tych, ktorzy tu pisza, jest tylko banda noobow, ktorzy nie rozumieja na czym ta gra polega.
Bloker jest offline  
stary 05-05-2006, 19:43   #89
Pandorian technomancer
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Harpoon

Nie będę/nie chcę się tu rozpisywać na ten temat, mam tylko nadzieję, ze choć niewielka liczba fanów tej gry potrafi zrozumieć zachowanie takich graczy jak Zikk, Pyros, Tie...

Esencją role playing jest wlaśnie to, ażeby kreować sie, być charakterystycznym i nie utonąć w monotonii...

To, że ktoś oskarża mnie np o zabijanie Polaków, "lizanie swe" itd świadczy o braku dojrzałości, pomieszanego z nieświadomością wyższych celów tej gry...

"Trójca" - mówię tu o wyżej wymienionych, odgrywa pewną rolę. Nie chodzi tu z pewnością o podlizywanie sie komukolwiek, lecz o spełnienie sie, wobec z góry zaplanowanych ambicji .

Pyros Xelith
Stawiajac sie w towarzystwie Taia i Zikka obrazasz ta dwójke. Zarówno Adrian jak i Kodrad nie ukrywaja w grze ze sa polakami, ty za to wstydzisz sie tego, udajesz ze nie rozumiesz po polsku, na pytanie odpowiadasz "understand, speak english plizz" mówisz ze jestes swe, cos w tym jest moze tak bardzo zasmakowałes w nich ze stałes sie jednym z nich

Gry typu Tibia na swój sposób pokazuja twoje rzeczywiste oblicze, zabijajac i naduzywajac siły wobec słabszych leczysz tylko swoje kompleksy z rzeczywistowci, brak akceptacji, brak zycia towarzyskiego, kreujesz w grze kogos kim nie mozesz byc w rzeczywistosci.

Jesli dla Ciebie wyzszym celem tej gry jest zabijanie, szerzenie teroru, wymuszanie haraczy, zastraszanie to chyba jednak ty jestes nie dojrzały i nie pojmujesz istoty gry jaka jest Tbia.

btw. pamietam jak biegales na 30 lvl i prosiles czy mozesz bic cyce na Poh .
stary 05-05-2006, 20:34   #90
Harpoon
Użytkownik forum

Domyślny

Kolejny raz potwierdzileś tezę, że w tibie grają głównie dzieci...smutna prawda.

Kilka słów sprostowania:

Nigdy nie mówiłem, że nie jestem Polakiem...oczywiście nigdy również nie potwierdziłem To, że większość uważała mnie za obcokrajowca spowodowane było faktem, że nigdy nie rozmawiam na default w innym języku niż angielski, z oczywistych powodów.

To "wy" przypisaliście mi taką etykietę, przyjaciele zawsze wiedzieli. Różnica polega na tym, że nie jesteś w moim kręgu przyjaciół, a więc o czym tu rozmawiać?

Moje osobiste życie to jak dotąd pasmo sukcesów zawodowych i prywatnych, tu nie trafileś... ( ajaj)
Harpoon jest offline  
stary 05-05-2006, 21:52   #91
freed
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2006

Domyślny Nareszcie...

Pełni się zgadzam z Harpoon wreszcie ktoś napisał coś mądrego a nie cały czas słyszymy mądrość Pandoriana techno~

Ostatnio edytowany przez freed - 05-05-2006 o 21:54.
freed jest offline  
stary 05-05-2006, 22:30   #92
Pandorian technomancer
Użytkownik Forum

Pergamin

Cytuj:
... Różnica polega na tym, że nie jesteś w moim kręgu przyjaciół, a więc o czym tu rozmawiać?

zdziwił bys sie bardzo bys sie zdziwił

Cytuj:
Moje osobiste życie to jak dotąd pasmo sukcesów zawodowych i prywatnych, tu nie trafileś... ( ajaj)
Pewnie w swoim CV umieszczasz lidzbe fragów i lvl z Tibie (zapomniał bym pewnie niewiesz co to CV, bo przy twoich sukcesach zawodowych to nie jest wymagane)

@ freed

pamietaj .... do końca i koniecznie połknij
stary 05-05-2006, 22:34   #93
Mithgar XX
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Dla nas gra pozostaje w kręgu gier...życie toczy się dalej, pozostają rodzina, praca
Prawda, ci co mieszyaja gre do rl zycia, zle koncza. Przpadek matki, co dostala z krzesla od syna...
Mithgar XX jest offline  
stary 05-05-2006, 23:21   #94
freed
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2006

Domyślny ..

Pandorian Sokrates powiedział kiedyś takie słowa "wiem że nic nie wiem" i to w twojim przypadku pasują idealnie tylko że ty "nie wiesz że nic nie wiesz " o Pandorii tylko że tobie sie wydaje że coś wiesz

Ostatnio edytowany przez freed - 05-05-2006 o 23:22.
freed jest offline  
stary 06-05-2006, 12:11   #95
Harpoon
Użytkownik forum

Domyślny

czyżbyście uważali, że zjedliście wszystkie rozumy? nawet po 10 latach gry ciagle bedziemy noobami pod pewnymi względami

Ostatnio edytowany przez Harpoon - 06-05-2006 o 12:16.
Harpoon jest offline  
stary 06-05-2006, 13:27   #96
Morgaroth
Użytkownik Forum

Morgaroth's Avatar

Data dołączenia: 03 05 2006

Stan: Na Emeryturze
Świat: Calmera
Brak ikony

Cytuj:
czyżbyście uważali, że zjedliście wszystkie rozumy? nawet po 10 latach gry ciagle bedziemy noobami pod pewnymi względami
Zgadzam się z tobą w 100%. Każdy popełnia błędy i jeśli chcemy kogoś za coś winić najpierw popatrzmy na siebie.
Morgaroth jest offline  
stary 06-05-2006, 13:42   #97
Maximp
Użytkownik Forum

Maximp's Avatar

Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Polska

Świat: Candia
Poziom: 78
Maximp ma numer GG 7432669
Domyślny

oMg jesli ma by naprawde woja na pandori... to napewno polacy ja przegraja:/ grlaem ponad cale wakacje na pandori i wiem co sie tam dzieje,nawet polak polaka zabije,wiec co tu mowic o zjednoczeniu sie?No nic powodzenia zycze
stary 06-05-2006, 18:45   #98
Mithgar XX
Użytkownik Forum

Domyślny

Up ...
POlak polaka zabije. Ok, ale tak jest na wszystkich serwach pvp, gdzie jest od groma pl =czyt.noobow, ktorzy wybijaja sie nawzajem, ale dobra...

Tutaj jest tak, do 40*50lvl padasz od zwyklych pk, a od 55*60lvl biora sie za ciebie Drottery, Relyty itp...Nie wiem, szukaja jakiegos przeciwnika, chca pvp pocwiczyc. Wymyslaja jakies bzdurne powody, a jak uda ci sie uciec do pz, najczesciej slychac ,,pay.

Do ,,highlvlnapandoriirandompekerow!!

Startujcie do rownego sobie, a nie walicie ludzi z dwa razy mniejszym lvl niz wy. Pvp na otsach sobie cwiczcie. Was, jak mieliscie takie levele, co my, nikt nie ruszal, bo to wy mieliscie wtedy najwieksze lvle. Zabijacie, my tracimy czas, aola albo itemy, skille i lvl leci w dol, tracimy czas, bo teraz z powrotem trzeba to odrobic. Jestescie zadowoleni, jak w 3 osoby trapujecie 1 osobe o dajmy na to 50lvl mniej?

Sorr za brak polskich znakow, ale klawiatura mi sie rozwalila.
Mithgar XX jest offline  
stary 15-05-2006, 01:32   #99
Aztoaz
Guest

Oczko

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mithgar XX
Up ...
Wymyslaja jakies bzdurne powody, a jak uda ci sie uciec do pz, najczesciej slychac ,,pay.
Napisz co Ty byś zrobił mając teraz 100 level na Pandorii. Masz możliwość zarobku, wykorzystujesz to. Proste.

Poza tym chciałbym podpisać się pod pierwszym postem Harpoon'a.

@Do wszystkich zabitych.
Elementem każdej gry jest ryzyko, ten dreszczyk gdy biją Cię wysokie levele, albo gdy Ty zabijasz, czyż nie po to się gra? Mówiłeś, że tracisz bardzo dużo padając... Magia Tibii polega na tym, że wkładasz pracę i czas, które możesz w każdej chwili stracić. Moim zdaniem to prawie hazard, nie możesz narzekać bo zaczynając gre, podejmujesz ryzyko przegranej.

stary 15-05-2006, 06:25   #100
globi
Użytkownik Forum

globi's Avatar

Data dołączenia: 02 06 2004
Lokacja: Gliwice

Imię: Axemir
Świat: Pandoria :D
Poziom: 52
Skille: 74/71
Poziom mag.: 6
Domyślny

Ja juz tu nie moge . Ludzie, jak to ktos okreslil: "polaczki" zakonczcie gre w tibia i zacznijcie zyc , bo to za bardzo was pochlania. Poza tym powinniscie wyruszyc na masowa wyprawe do Szwecji i pozabijac wszystkich Szwedow.

Jak czytalem ostatnie posty to tylko plakac mozna <ze smiechu>. Ile to wam mozna tlumaczyc ze to jest gra -.-, tak tak tylko gra i narodowosci za wiele wspolnego nie maja. Ci Polacy ktorzy zabijaja "polaczkow" bardzo dobrze robia, bo udowadniaja ze dla nich narodowosc nie ma znaczenia.

Jak wam sie nie podoba na Pandorii to poprostu zmiencie serva, inni jakos tam graja i normalnie lvle tluka.

"Polaczki", mam prosbe, zacznijcie tu pisac jak sie czegos nauczycie, a nie piszecie co wam slina na jezyk przyniesie.

@Morgaroth
Sorry, ale po nicku z forum Cie nie kojarze , jakbys mogl to napisz mi nick z tibii na priv ;]

Loyal till the end...
globi jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania