|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Czy masz coś przeciwko powstaniu tej grupy? | |||
Tak, mam. Grupa nie ma sensu. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
28 | 37.84% |
Nie, nie mam. Grupa jak każda inna, ma rację bytu. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
46 | 62.16% |
Głosujących: 74. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 | |
Zbanowany
|
![]() Oxyś, coś Ty znów wymyślił :|
Moje zdanie w tej sprawie ? To wkręt najprawdopodobniej jest. Przerzucia Wujka Gallara sie nie mylą;p A nawet jeśli nie wkręt (yhy, jassne) to. Raz - nie mam szans sie dostac (pikny to ja nie jestem) Dwa - to mówi samo za siebie ^.- Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Niegrający
Imię: :)
Profesja: Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 43
|
![]() Wy uważacie, że tylko ludzie piękni potrafią o siebie zadbać i dlatego są ładni. Jak na moje to człowiek sie rodzi z urodą lub nie, wiec nie dośc że go matka natura obdarzyła urodą to jeszcze ma być za to wywyższany. Moim zdaniem jeśli juz ta grupa miała by wogóle powstać to powinna byc dla każdego kto ma jakies pojęcie o kosmetykach itp. itd. A w obecnym stanie jest przezemnie nie do przyjęcia.
![]() |
#83 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Ludzie wyluzujcie. Drom zagłosował, że nie chce tej grupy to odrazu wielu przeciwników się znalazło. Cele grupy opisałem na jednej z poprzednich stron i wydają mi się sensowne (dla niektórych co nie czytają co było wcześniej):
Cytuj:
I proszę nie pisać jaki związek miałaby ta grupa z forum o Tibii, bo równie dobrze mogę zadać pytanie w jakim stopniu piłka nożna, czy techno są związane z Tibią. A teraz żegnam wszystkich, będę wieczorem.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 16-04-2006 o 10:00. |
|
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Z checia dolacze... ale obiawiam sie, ze jak pokaze swoje zdjecie grupie to faceci tam nie beda maly czego szukac - jestem tak piekny, ze wszystkie laski po klasycznym "czesc" mdleja.
#85 |
Zbanowany
|
![]() hahah pare osób się dało wkręcić gratulacje:-)Royal frytex wyglądało poważniej niż to .nie nie mam nic przeciwko bo ta grupa nie powstanie a nawet jakby to co to komu przeszkadza?czy ludzie którzy dali opcje tak mam coś przeciwko dlaczego macie?przecież to nie przejdzie
![]() aha Wesołych Świąt i jeszcze jedno:Żeby w grupie się wam powiodło jeśli powstanie ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
![]() |
![]() Juz mnie to wku..rwia, uswiadomcie sobie, ze to nie jest wkret. Chcemy taka grupe i mamy nadzieje, ze powstanie, a jak macie cos przeciwko to za przeproszeniem oddalajcie sie szybko w nieokreslonym kierunku.
|
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Imię: Edek Rozprowacz
Profesja: Rookstayer
Gildia: AvE MoR
Świat: Aurea
Poziom: 44
Skille: xx/xx
Poziom mag.: xD
|
![]() Mi sie pomysł zajebiście podoba chętnie dołącze do tej grupy jeśli będzie trzeba wrzuce swoje zdjęcie. Jak zobaczyłem ten temat o mało z krzesła nie spadłem <BIG LOL>
|
![]() |
![]() |
#89 |
Fallen Angel
|
![]() Heh. Pozwole sobie abstrahować od celów grupy. Tak naprawde nie ma to znaczenia. Podoba ci się pomysł? To dołącz i się ciesz! Uważasz że pomysł jest kijowy? To napisz to, ale nie utrudniaj. To że ty niechesz, to nie znaczy że inni nie mogą. Przecież nikt siłą do grupy nie zaciągnie.
#90 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Powstrzymam sie od głosowania, az nie pojawi sie opcja 'Powstrzymuje sie od głosu' xD Ogólnie pomysł rotflowaty, ale róbcie co chcecie
![]() Ps. ROTFL! xD PS2. Tutaj moje zdjecie: ![]() xD
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl Ostatnio edytowany przez Grue - 16-04-2006 o 14:00. |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Stan: Na Emeryturze
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() Hmmm, ciekawe. A jak jeszcze do tego dojdą diety to będzie bosko. A najlepiej by było gdyby jeszcze były toplisty balsamów, żelów i innych tym podobnych...
Ja mam bzika na punkcie swojego wyglądu i kosmetyków. Ja jestem brzydka!! Potrzebuję dobrze kryjącego korektora. Ogólnie pomysł spoko. Miłego Dnia i padam do nóżek.
#92 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Świat: Nova
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Takie jest moje zdanie i jest ono zapewne ostateczne.
![]() |
#94 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Od początku myślałem, że jest to wkręt... ale jak czytam tak sobie ten temat, to myśle, że (o zgrozo!) Wy mówicie serio ;d A jeśli mówicie serio... to pora zmywać się z tego forum, bo poziom skretynienia dosięga szczytu.
!Edit: Dopiero teraz zwróciłem uwagę na ten tekst... Cytuj:
Proud Pastafari. Ostatnio edytowany przez Caer - 16-04-2006 o 15:29. |
|
![]() |
![]() |
#96 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Proponuje poprowadzic konwersacje z Billem z TH. On napewno dużo wie na ten temat... Chodziarz mimo tych wszystkich bluzg nie zbyt wam wierze. Troche przesadziliście z coniektórymi postami...
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 16-04-2006 o 16:48. |
|
![]() |
![]() |
#97 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#98 | |
Fallen Angel
|
![]() Cytuj:
INFORMUJE ŻE MAM DOŚC TEJ GŁUPAWEJ KŁÓTNI. OD TEJ PORY WYPOWIADACIE SIĘ NA ZASADZIE TAK/NIE. JEŚLI KTOŚ BĘDZIE PRÓBOWAŁ PROWADZIĆ POLEMIKĘ BĘDZIE MIAŁ ZE MNĄ DOCZYNIENIA.
![]() |
#99 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Świat: Nova
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
(O, jaki stanę się siupel, zrobię jak chce modek. Jestem QL, patrzecie jaki lans.) MAM COŚ PRZECIWKO. Aby na pewno tak ma wyglądać wolność słowa na forum? Tak? Ok.
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
|
![]() Grupa jak kazda inna. Jestem na tak.
* Kajulec szepcze do hoomika: "Dobrze spelnilem swoje zadanie? ![]() |
![]() |