Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 04-05-2006, 21:46   #81
Morximal
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 08 2005

Stan: Aktywny gracz
Imię: Morximal
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Era Zero
Świat: Arcania
Poziom: 102
Skille: 95/xx
Poziom mag.: 20
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Garino Ardielowan
Hah, byłem pewien, że napiszesz "tempy".
Pozdro chłopaku, robisz postępy, jeszcze parę lat pracy i może nauczysz się pisać "wróć", kto wie?

@Edit a z tym "Lowem" to był 'my bad'. Pzdr.
Jak narazie to duzo lepszy od Tetra nie jestes. Napewno nie na tyle zeby miec podstawy go krytykowac.
Morximal jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 04-05-2006, 22:08   #82
Medivh Shady
Użytkownik Forum

Medivh Shady's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Malyszek
Wszyscy ze Śremu to dzieci grające po 3 jedną postcią. Mediv jesteś na trzecim miejscu co do rodzinki Shady. Na pierwszym miejscu jako noob upasowal sie Soul Shady(4 owner?), Seba shady(dwaj ownerzy[13 i 17 lat?]) i wkoncu Mediv. Jeszce na miejscu ponad podium powinien byc Peya shady 7ownerów ?
Dla twojej wiadomości ja nie ze śremu

WoW
Realm: Auchindoun
Name: Punish
http://eu.wowarmory.com/character-sh...ndoun&n=Punish
Medivh Shady jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-05-2006, 01:12   #83
notop
Użytkownik Forum

notop's Avatar

Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn

Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
notop ma numer GG 771065
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morximal
lol notop z twoich ~~~~~~
ą wlasnie ze mam duzo do powiedzenia;]
po 1 niemowie o grze valaisa tylko o tym jak sie zachowuje
a co do lidera przypomnij sobie ile razy zwracalem mu uwage zeby neistal pod dp w carlin z 10 hp i na mag shieldzie czekajac na kogokolwiek kto go zaatakuje by go zaciupac dla przyjemnosci.. sry ale dla mnie takie zabawy sa...
zalosne

co do twoich zabaw neichce mi sie juz mowic ale huncenie kgoos za to ze sie krzywo popatrzyl to byla specjalnosc valaisa.. udaje na kyrze wielkiego boga sam sobie wkreca ze ejst kochany przez ludzi ,ze ejst kims.. neistety prawda ejst taka ze ejst nikim i jest zakompleksionym grubasem siedzacym z 3 kumplami przed kompem po 20h dziennie przypalajac sobie ziolko(jak to ty napisales) i grajacych w tibie,z tego co mi wiadomo nawet do budy niechodzi,i powiedz mi kim on bedzie za 10 lat?

a)-nikim
b)-neidozyje
c)-zacpa sie chchac wbic kolejny rekord expa na dzien
d)-rzuci sie z 10 pietra jak go shacza kiedys za urzywanie duuuuzej ilosci wspomagaczy gry(boty etc)

wyslij sms-a z odpowiedza na nr 0700 997 997
koszt sms-a 103 zlote za sztukasa

a co do mnie to ja przynajmniej mam prace,chodze na studia(no moze do wrzesnia ammd ziekanke ale to inna sprawa) i niepije dzien w dzien bo neistety jak popije to choruje wiec max pije co 2 dzien;]
========================================
Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow
notop jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-05-2006, 08:14   #84
Stanek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 07 2005

Domyślny lol

A co was to obchodzi co Tetro robi w rl zyciu. Nie chce chodzic do szkoly bo woli grac w tibie to jego sprawa, wiec nie wypominajcie mu tego. Mowcie to wszystko co wam nie pasuje u Valaisa w grze, bo rl to jego zycie i nie powinno was to wogole obchodzic.
Stanek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-05-2006, 10:26   #85
Soulicitour
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 12 2005
Lokacja: Warszawa

Gildia: TheVils
Świat: Askara
Poziom: 45
Poziom mag.: 52
Domyślny

originaly posted by notop: "a co do mnie to ja przynajmniej mam prace,chodze na studia(no moze do wrzesnia ammd ziekanke ale to inna sprawa) i niepije dzien w dzien bo neistety jak popije to choruje wiec max pije co 2 dzien;]"
Ty chodząc na studia piszesz nie z czasownikami razem, nie umiesz budować poprawnych zdań, jaki z ciebie student? Najpierw spójrz na siebie potem krytykuj innych. Też nie lubię Tetra, ale jego problemy, to jego sprawa. Kiedyś spojrzy w lustro i zobaczy, że nie prezentuje sobą za wiele.
Soulicitour jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-05-2006, 17:08   #86
dubros
Zbanowany

Data dołączenia: 27 01 2005

Imię: Ca'fuze
Poziom: 111
Domyślny

i po co sie klucicie ? sua gra na arcani tam jest calkiem inaczej bo nooby ownzuja serv i sua nie moze nic z tym zrobic a na kyrze valais i ng moga kazdego bic i to calkiem inna gra.
dubros jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-05-2006, 21:54   #87
Thomasi
Użytkownik Forum

Thomasi's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2004

Imię: Tomasi
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez notop
a)-nikim
b)-neidozyje
c)-zacpa sie chchac wbic kolejny rekord expa na dzien
d)-rzuci sie z 10 pietra jak go shacza kiedys za urzywanie duuuuzej ilosci wspomagaczy gry(boty etc)
<lezy>
jak ogolnie nie przepadam za toba jak juz zauwazylem z wzajemnosciato tym wyzej mnie rozbiles^^a co do tematu to po 1 mial by chyba o wojnie??a nie o tym czy tetro jst kobieta czy nie ma nogi czy co tam jeszcze...ale juz jak tak ciekawie sie robi to ja dodam cos od siebie

@Morximal

twoje posty chyba wnosza najwiecej do tego tematu^^bo sa pisane stosunkowo dobrze a przynajmniej maja sens i w moim przekonaniu to co piszesz to prawda^^

@do kogos co pisal o hakowaniu na arcani

to mi powiedz czemu dziwnym trafem akurat tylko najwazniejsze postaci zostaly hakniete??co nikt inny nie uzywal botow^^??i tylko z gildi EZ??

@i wreszcie tetro

znamy sie juz troche czasu PA i owszem ale jak kazdy kto ma wladzeale co jak co posty powinienes pisac i sprawdzac w wordzie^^
stary 07-05-2006, 09:06   #88
notop
Użytkownik Forum

notop's Avatar

Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn

Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
notop ma numer GG 771065
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dubros
i po co sie klucicie ? sua gra na arcani tam jest calkiem inaczej bo nooby ownzuja serv i sua nie moze nic z tym zrobic a na kyrze valais i ng moga kazdego bic i to calkiem inna gra.
fakt
lepiej skonczmy sie klocic jak dziec bo niemam zamiaru sie znizac co do niektorych ;]
========================================
Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow
notop jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-05-2006, 11:24   #89
Łolek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 06 2004

Domyślny

Ten temat jest do zamkniecia poniewaz niema juz wojny a wy tutaj tylko sie bluzgacie.
Łolek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-05-2006, 13:42   #90
Slyth
Użytkownik Forum

Slyth's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2005

Profesja: Knight
Świat: Kyra
Slyth ma numer GG 8339652
Domyślny

Notop hahahah miażdzysz stary
stary 07-05-2006, 14:17   #91
Sifu M.S.
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Wołomin

Stan: Na emeryturze
Domyślny

ech...

Mialo byc tak pieknie, a wyszlo tak jak zwykle...

Ja tego nie potrafie ogarnac, jak mozna sie bac kogos takiego jak tetro, jak mozna wspierac kogos takiego jak tetro, jak wogole mozna uznawac sie znajomego kogos takiego jak tetro...

Pamietajcie kto mieczem wojuje od miecza ginie...

Zacznijcie zabijac providerow NG, huncic ich za sam fakt znajomosci z nimi, dlugo bez runek sobie nie pobiegaja, a sami nie wyprodukuja na wlasne potrzeby, kupowanie w sklepach moze szybko oproznic ich zasoby pieniedzy.

Jak juz mowa o pieniadzach, huntujcie wszystkich ktozy kupuja przedmioty od NG, w ten sposob bez pieniedzy i bez runek dlugo nie pociagna, za loot sprzedawany u NPC raczej dlugo nie pozyja, z gp wylatujacych z potworkow to tesh moga sobie najwyzej waciki zakupic...

Brutalne metody wymysla, hmm "Silent enim leges inter arma" - milcza bowiem prawa podczas wojny 'Cyceron

Polaczcie to z szeroko zakrojna kampania sprzeciwu wobec NG, jezeli tak jak mowicie 80% serwera jest im przeciwna, to szybko znajdziecie do tego chetnych, a tych nieprzekonanych mozna pozniej olac, opronych... zabic.

Po miesiacu - dwoch NG zacznie narzekac na brak runek, na brak pieniedzy, wtedy wypowiedzcie im wojnie, gdy bedziecie wiedzieli ze macie nad nimi przewage, gdy opor przeciwko NG bedzie zakorzeniony tak mocno, ze bedziecie pewni ze ludzie z waszego serwera beda po waszej stronie.

N00b chary, tetro to czlowiek o tak niskiej inteligencji, ze paprotka rosnaca w moim pokoju rozgromilaby go w szachy, sila jego PvP jest sila jego UE, wiec narobcie tyle n00b charow ze zawsze za nim chodzic, jak tylko Tetro wejdzie do miasta nie odstepujcie go na krok, a ban przyjdzis sam

Their system is not working for us!
Hail the king, let death shal fall on our enemis!
Death to Next Generation, death to Tetro Aurelius!

A Kaczynski to i tak nie jest moj prezydent... ^^

Ostatnio edytowany przez Sifu M.S. - 07-05-2006 o 16:58.
Sifu M.S. jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-05-2006, 23:18   #92
Thomasi
Użytkownik Forum

Thomasi's Avatar

Domyślny

ta tylko ze pomysl...ktos zabije przykladowo providera ma pz padnie i jak to sie oplaca??
stary 08-05-2006, 16:43   #93
Sifu M.S.
Użytkownik Forum

Domyślny

Zeby zabic providera nie trzeba wcale duzego lvl, zazwyczaj providerzy maja maly lvl, nie musisz go takze zabijac bezposrednio, wystarczy ze zblokujesz go podczas hunta, jezeli natomias provider to rasowa farma, to trzeba opracowac dobra droge ucieczki.

Nic nie jest nieosiagalne, zeby prowadzic wojne trzeba miec do tego pomysl, zorganizowanie, gildie walczace do tej pory z NG robily to na zpontanie, bez uprzedniego przygotowania, jak dobre pvp nie mieliby ich czlonkowie, i tak nie dadza rady NG, gildii mocno ze soba zgranej, zyjacej praktycznie z wojen.

Partyznatka takze mozna mocno namieszac w szeregach przeciwnika, to moze byc prawdziwy test lojalnosci dla NG, latwo trzymac sie kogos kto zawsze wygrywa, ale gdy statek tonie, uratuja swoje zycie, czy pozostana z kapitanem do samego konca?

stary 08-05-2006, 17:14   #94
Slyth
Użytkownik Forum

Slyth's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2005

Świat: Kyra
Slyth ma numer GG 8339652
Domyślny

Sifu mądrze gada widać że strateg z niego niezły panowie do roboty jak chcecie NG obalić , chociaż czy będzie rządziło NG czy coś innego to zawsze znajdzie się grupka którym sie to będzie nie podobało zawsze tak jest, niema idealnego servera
stary 08-05-2006, 18:18   #95
Sifu M.S.
Użytkownik Forum

Domyślny

Moze geniuszem nie jestem, ale udzial w kilku wojnach bralem, miedzy innymi na Arcani, znam NG i wiem czego sie mozna po nich spodziewac, gralem takze na Obsidii, serwer calkowicie kontrolowany przez NG.

Nie gralem natomiast na Kyrze, i nie wiem tak naprawde jak przedstawia sie tam sytuacja "polityczna" i czy istnieje wola oporu wobec NG, ale jezeli tak to jestem pewien ze Kyranie powstana pewnego dnia i zrzuca jarzmo nazucone przez znienawidzona gildie.

NG zna sie tylko na jednym, na niszczeniu, niszcza swiat na ktorym sie pojawia bez reszty, i dlugo zajmuje pozniejsza jego odbudowa, PA - tak powinna nazywac sie ich gildia, ich liderzy zapatrzeni sa chyba w nieslawne Del'Toro ktore swego czasu stosowalo podobna polityke, i wiemy do czego ona doprowadzila, do upadku gildi. System przez nich wprowadzony nie dziala dla dobra swiata na ktorym sa, niszcza go, tawia niczym rak. Ale naszczescie prawdziwy wojownik nigdy nie spi, a ten czas upadku jest preledium do walki, i powstania lepszego swiata.

Nasz czas nastapil!

Bez ludzkiej armi, ludzie nie maja niczego, trzeba sie oprzec na mieszkancach Kyry, to o ich wolnosc, o ich swobode przeciez walczycie, trzeba im pokazac ze walka trwa, a jedynym jego zakonczeniem moze byc tylko zwyciestwo.

Ich system dla nas nie dziala!

NG potrafi tylko zabijac, wymuszac, zastraszac, tak naprawde sa nikim, swoja flustracje wyladowywuja na niewinnych, i pukni ci niewinni biernie sie temu przygladaja, tak dlugo bedzie to trwac, nalezy powiedziec stanowcze NIE!

Potrzebujemy zmian!

Jak dlugo mozna patrzec na to jak nasz dorobek jest marnowany przez ta holote, watache watpliwie inteligetnych ludzi, ktorzy za nic maja sobie czyjas prace, za nic maja sobie ogolnie panujace zasady w Tibii, ktorzy za nic maja sobie was!

Wyjdz myslami poza ograniczenia!

Nie daj sobie wmowic ze NG broni serwera przed szwedzka, brazylijsk, czy jakakolwiek inna inwazja, nie daj sobie wmowic ze sa od ciebie silniesi, pomysl ile czasu przez nich zmarnowales, jak duzo przygod cie ominelo, ilu ludzi nie poznales przez Tetra Eona i ich ekipe, poniewaz nie pozwolili im grac na twoim serwerze, pomysl ile bys questow wykonal, ile bys mogl czasu poswiecic na trening albo zdobywanie doswiadczenia, a teraz pomysl ilu jest ludzi takich jak ty...

Sila, Rownowaga, Rytm, Kontrola, Potega

Tylko armia ktora posiada rownowage, ma wycwiczony rytm, jest kontrolowana przez dobrego dowodce osiagnie taka sile aby swa potego zmiazdzyc NG!

Dwoje oczu, dwoje uszu, jedne usta

Odpowiedni wywiad, wiadomosci o swoim przeciwniku, poznanie ich prawdziwej hierarhji, przyzwyczajen nawykow, ich slabych i silnych stron pozwoli na eliminacje pojedynczych jednostek, co w rezultacie przechyli szale zwyciestwa na nasza strone! Znajomosc przeciwnika to polowa sukcesu. Nie mozna takze zapomniec o tych dzieki ktorym masz runy do walki, tych ktorzy wiadomosci ci dostarczaja, im takze nalezy sie nagroda i hwala.

Razem nawet mrowki pokonaja slonia...

No peace...
Know your self
Break the chains
Stich togetcher
... only war

stary 09-05-2006, 07:18   #96
Poll
Zbanowany

Data dołączenia: 22 09 2003

Domyślny

jezeli ng sie nie skloci to nie ma sily na kyrze zeby ich wyrzucic;].I dobrze;]

a moze sie sklocic przez glupote Valaisa;].Wiec jesli wykopia NG z kyry to dzikei naszemu pączuszkowi;*
Poll jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-05-2006, 07:26   #97
dubros
Zbanowany

Data dołączenia: 27 01 2005

Imię: Ca'fuze
Poziom: 111
Domyślny

ale pier.dolisz chlopie.... grajac palkiem zawsze mialem wiecej kasy z loota niz kasy z sprzedawanych itemow wiec moglem sobie grac bez noobow co kupuja odemnie itemy i wogole...jak sie nie beda klucic to nie ma szans ich rozje.bac i tyle...
dubros jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-05-2006, 09:19   #98
Thomasi
Użytkownik Forum

Thomasi's Avatar

Domyślny

@sifu

szczerze to powiem ze nawet mi sie tego calego czytac nie chcialo bo obecnie czasu nie mam^^ale z tego co widze jak narazie to zaden dobry stratego tylko ktos kto sie naogladal za duzo filmow wyzwolenczych...co to za stratego co wszystko rozgaduje na forum??jezeli bys naprawde o czyms myslal i mial jakis ambitny pomysl to sadze ze pisac na forum o tym ze chcecie "wzniecic bunt" nie bylo by najgenialniejszym pomyslem
stary 09-05-2006, 14:19   #99
Legiren
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poll
jezeli ng sie nie skloci to nie ma sily na kyrze zeby ich wyrzucic;].I dobrze;]

a moze sie sklocic przez glupote Valaisa;].Wiec jesli wykopia NG z kyry to dzikei naszemu pączuszkowi;*

hahahahah dobre ;d pozdro Lamus~;d piotrek przestepca here jak jeszcze mnie pamietasz Xd gralem na kyrze chodzilem z valaisem na hydry to co on robi to w ogole nie da sie opisac mnialem 45 lev a traktowal mnie jak smiecia siedizalem z nim na hydrah kolo 4 h musialem wracac poniewaz wychodzilem na dwor a ten ****uch kazal mi zostac jak nie to ded , szkoda ze wtedy nie nagralem filma to by zrozumieli kto to jest ten Tetro ~po samych jego odpowiedzial uznalem ze nigdy w zyciu nie mam dziewczyny ani rl zycia pfff pozdro Elblag;]
  Odpowiedz z Cytatem
stary 09-05-2006, 14:45   #100
Sifu M.S.
Użytkownik Forum

Domyślny

@Thomasi

Jezeli to co napisalem bylo dal ciebie odkrywcze to chybe naprawde nie znasz sie na prowadzeniu wojny...

Pozatym dobra poropaganda to jeden z kluczy do sukcesow, popatrz naprzyklad na Kiroy'a Wind'a z Obsidianskiego NG, byl odpowiedzialny za propagande wsord polakow, i odniusl sukces.

Wydaje mi sie takze ze chyba nie zdradzilem zadych wielkich arkanow wojny w poscie ktory napisalem, a takie slowa jednak trafiaja do ludzi, moze za bardzo ubarwione ,ale zagrzewajace do walki.

Na koniec dodam ze to nie moja wojna, nie gram na Kyrze, nie gram juz wogole w Tibie, nikt mnie o pomoc nie prosil, ale takze i nikt jej nie odmawial, a to co napisalem to tylko probka tego jak reklamowana powinna byc ta wojna na Kyrze. Wszyscy z nas widzieli amerykanskie filmy wojenne na ktorych zolnieze zujac gume kosili ordy przeciwnikow uzywajac broni ciezkiego kalibru, i dlatego wiekszosc z nas mysli ze wojna wyglada wlasnie tak, i ze amerykanskie wojsko jest niepokonane, takie same sceny powinniscie wykorzystywac wy.

Moze gdybym gral jeszcze w Tibie wzial bym udzial w tej wojnie, bo wojny to najlepsza czesc Tibii moim zdaniem...

Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania