|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() 1) Na forum, jestem od Listopada zeszłego roku, to jest jakieś 8 miesięcy. Osięgnieć na owym forum nie mam, pomijając żadnego upomnienia czy bana, a co do doświadczenia przy moderowaniu, jestem Administratorem na stronie o FreeMMORPGs (byłem userem, potem Modkiem a teraz jestem Adminem).
2) W TIBIE gram od roku, mialem takie chary: paladyna 23lvl (usunięty), Sorca 22lvl (kłopoty polityczne i zmiana serwa), Sorca 18lvl (zgubiłem numery bo nowe konto było). 3) Powiedzmy iż, chce pomagać na forum bardziej niż moge teraz (zgłaszaniem tematów bezsensownych itp). 4) Forum odwiedziam codziennie, więc moderowanie nie sprawi mi trudności ,a co do tematów, jak mówilem, mam doświadczenie w moderowaniu i będe wiedział co zamknąć, usunąć ,a co do bana czy upomnienia jeśli nie będe wiedział czy dać czy nie to się skontaktuje z innym modkiem. 5) Na imie mi Przemek mam 16 lat. Interesuje się Satanizmem (który także wyznaje), filozofią, muzyką Metalową i Gotycką oraz Mrocznymi aspektami życia. 6) Nie do mnie należy odpowiedź na to pytanie. |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Guest
|
![]() 1. a)1rok b)Wysoka ranga na tibi.xx.pl c)nie.
2. a)32 elite knight 76/75. 3. Mam kilka dobrych pomysłów na zagospodarowanie Forum i trymania go w porządku. 4. Oczywiście, że tak. 5. Mam 14 lat i gram w tibie ponad rok, lubie sport komputery i wszselkiego rodzaju sporty ekstremalne, Średnia 5,86 (6 z polaka!) 6. Myślę, że nadaje się w 100% lecz to wy ocenicie sami! Mam nadzieję, że uda mi się zostać modkiem i myślę że i TY możesz dodać pare słów o mnie ![]() |
![]() |
#83 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 03 2004
![]() |
![]() Ja też bym chciał być moderatorem :rolleyes:
Na wstępie pragnę dodać, że nie gram już w Tibię, chociaż cały czas jestem jeszcze zainteresowany krążącymi wokół niej sprawami. Sam nie wiem dlaczego. ![]() Cytuj:
1. Na forum użytkownikiem jestem od marca 2003 r., chociaż przeglądam forum już od października, z założeniem, że nie będe raczej tutaj nic pisał. Oczywiście to się zmieniło i założyłem sobie konto. Nie mam żadnego doświadczenia jako moderator. Hmmm... Sukcesy? Jakieś większe sukcesy to nie, ale że jestem cały czas z czystym kontem banowo-upomnieniowo-ostrzeżeniowym, to już jest coś? ![]() Ponadto jestem cały czas w miarę aktywny: często odwiedzam tibia.com forum aby poczytać sobie co sie dzieje na Danubii(obecnie wojna ![]() ![]() 2. No więc tak: moimi najlepszymi postaciami były Czarodziej na Danubii na poziomie 32, m lvl coś koło 39; Paladyn na poziomie 31, m lvl 12, skille około 76/56, z kontem PACCowym, Danubia; drugi Paladyn na poziomie 20, m lvl 10, skille około 65/55, równierz Danubia; oprócz tego dodam, że wszystkich postaci na mainie miałem z 8-9, to byli Druidzi UH makerzy, postacie na zamówienie za kasę dla kolegów i znajomych. Moje największe osiągnięcia w grze to solo GS 24 poziom Palem, Dragon na 25 poziomie Sorcem. Dla zainteresowanych: Moja tibijska historia... 8) Moja tibijska historia zaczęła się w sierpniu 2003 na obozie integracyjnym. Kolega opowiedział mi o Tibii, podał adres oficjalnej strony. Kiedy wróciłem do domu postanowiłem z ciekawości zajrzeć na tibia.com. W chwile potem stwirdziłem, że warto byłoby zagrać ![]() Gra bardzo mi sie spodobała, toteż siedziałem przy kompie ponad 1h dziennie. Moja postać była Czarodziejem na Ruberze. Kiedy po raz drugi zginąłem na 12 levelu zdenerwowałem się i postanowiłem przenieść na Danubię i tam stworzyć sobie Czarodzieja ![]() Pod koniec października zacząłem grać Sir Karolem niepokonanym, właśnie na Danubii. Wiodło mi się nawet dobrze ![]() Tymczasem w szkole chłopaki stawały się coraz większymi maniakami ![]() ![]() ![]() Przerzuciłem się na Palka - Sir Karol Lwie serce - pod koniec marca. Niecały miesiąc potem uznałem, że Tibia mi się znudziła i koniec grania. ![]() Nie na długo. ![]() ![]() ![]() Oto małe podsumowanie: Tibia przyniosła mi wiele zabawy i radości, ale zawaliłem ciutek oceny w szkole i straciłem wieeeele godzin, gapiąc się w monitor. I tak właśnie wygląda moja historia o Tibii, od początku do końca ![]() 3. Chcę zostać moderatorem, żeby: - mieć co zrobić z niezagospodarowanym czasem; - nie musieć sprzątać tylko pokoju ale też forum; ![]() - mieć troche doświadczenia w moderowaniu; - być uczestnikiem w ulepszaniu tego forum. 4. Zgadzam się na poświęcenie swojego wolnego czasu moderowaniu, bo może się okazać ciekawe, wręcz pasjonujące. ![]() Czy będe w stanie czytać głupie tematy i odpowiadać na nie mądrze? Postaram się. ![]() Myślę, że z biegiem czasu i zaznajomienia z regulaminem forum tibia.pl odróżnianie tematów do kasacji a do zamknięcia będzie mi przychodziła coraz łatwiej. 5. Na imię mam Karol. Stąpam po tej ziemi od 14 lat ![]() 6.Nie będe się przechwalać. Jestem osobą dosć sumienną i pracowitą. Znam się trochę na Tibii. Więc moja odpowiedź to tak. Co bym dodał lub zmienił? 1. Hmmm... Wg mnie powinny być te liczniki postów i różne rangi dla forumowiczów. Zawsze lubiłem sobie spojrzeć kto ma ile postów, czytając różne wypowiedzi. To mimo wszystko pokazuje, jacy jesteśmy aktywni na forum. Poza tym to mimo wszystko troche motywuje ludzi do wypowiadania się na forum... ![]() 2. Inny system karania ( ![]() Używanie wulgarnych wyrazów - 20 punktów karnych Quest spoiling - 30 punktów karnych Obrażanie i poniżanie innych osób - 30 punktów karnych Podawanie linków do stron o charakterze destrukcyjnym - x punktów karnych Pisanie postów nic nie wnoszących do tematu - y punktów karnych Itd. Upomnienie - 30 punktów karnych Ban - 100 punktów karnych (oczywiście ilość punktów karnych byście sami ustalili) Punkty karne byłyby jakby ostrzeżeniem, w większych ilościach stają się już upomnieniem lub banem. Użytkownicy będą zbierali punkty karne mając świadomość, że są coraz bliżej upomnienia/bana, co może poprawić ich zachowanie. ![]() 3. Jak jakaś osoba dostanie upomnienie bądź bana to wtedy niech moderator dopisze w jej poście za co dostał bana/upomnienie. Miałoby to na celu pokazanie reszcie forumowiczów za co można dostać upomnienie/bana, bo nie wszyscy znają dobrze regulamin oraz nie wszyscy zaglądają do tego tematu, gdzie jest napisana lista upomnień i banów wraz z tematami gdzie owe się pojawiły. Nie ma to jak uczenie się na cudzych błędach. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Sosnowiec, Darashia
|
![]() Od razu pragne dodac ze jestem w Chorwacji wiec sry polskich znakow brak.
1.Pol roku chyba tutaj (a bez konta to kolo 8 miesiecy). Inne strony do downloadow i (wczesniej bo teraz prawie wszystko jest) danych 2.20 master sorc, troche shitowych postaci, staram sie o bycie tutorem, niezly dosc z teorii (tak mysle). 3.Bo jak widze czesc tematow to mam ochote wynajac platnego zabojce. 4.Tak. 5.13 lat, tibia ( to sam chce...) i przez starych nurkowanie, podstawowka zawsze z paskiem =D. 6.Sadze ze tak, a poza tym to wy ( o wielcy... ![]()
#85 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Piła
Stan: Na Emeryturze
Imię: Old Mnich
Profesja: Elite Knight
Świat: Xerena
Poziom: 55
Skille: 81/74
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Dopiero co zarejestrowałem sie na Forum Tibia.pl. Powód jest bardzo prosty prosty - chciałbym zostać moderatorem na tymże forum. A to moje preferencje:
1) Nie jestem co prawda starym uzytkownikiem tego forum (zarejestrowałem się dzis... ![]() Dysponuję szeroką wiedzą o HTML'u i PHP. Potrafię programować w Delphi. W swoim życiu spłodziłem ładnych parę stronek... (www.superbike.kgb.pl www.madziaiprzyjaciele.friko.pl www.gim4.pilnet.pl -współtwórca) W razie jakiś problemów ze stroną mogę służyć szeroko pojętą pomocą. 2) W tibię gram od ponad roku (czerwiec 2003) obecnie gram na serwerze Nova (27 elite knight) wcześniej grałem także na Antice i Isarze. 3) Chciałbym zostać moderatorem, aby "posprzątać" na forum i pomagać tym, którzy tej pomocy potrzebują. 4) Na 100% TAK! Co do głupkowatych postów i dylematów "skasować czy nie" - mam doświadczenie z sfd.pl. 5) Mam 16 lat, interesują mnie motocykle, sztuki walki (TaeKwon-do), programistyka, gry RPG i symulacyjne. w szkole idzie mi lepiej niż dobrze, ale nie idealnie ![]() W moich oczach nadaję się na tą posadę, ale decyzja o przyjęciu mnie nie należy do mnie... ![]() Co do mojej krótkiej obecności na forum- jeżeli zajdzie taka potrzeba, mogę przjść okres próbny... |
![]() |
![]() |
#86 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#87 |
Guest
|
![]() 1. Zarejestrowany około 10 miesięcy temu.
2. Więc gram niecały rok w Tibię. Osiągnięcia ? 30 lvl knighta skille 60/60, paladyn 26 lvl skille 63/42, sorcer 20 lvl 30 mlvl, knight 25 lvl 58/57 (zhakowany). 3. Chciałbym zostać moderatorem aby pomagać innym a przede wszystkim tym którzy dopiero zaczynają grać aby wprowadzić Ich w niezwykły świat Tibi. 4. Bedę czytał nie tylko ciekawe tematy ale i te pisane przez użytkowników początkujących. Na forum tibia.pl będę wchodził jak tylko będe miał czas wolny. 5. Imię : Bartosz Wiek : 13 lat Zainteresowania : Magic : The Gathering, sport,muzyka (Techno). 6. Wg. mnie nadaję się się na posadę moderatora na tym oto wspaniałym forum. |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
![]() |
![]() Hey!
1) Na forum pisze od okolo roku, zawsze staram sie pomagac ludzia, czesto bywac (jak najczesciej), zakladac jakies ciekawe tematy i pisac tresciwe posty. 2) Doswiadczenie w tibii... gram juz okolo 1,5 roku. Najwyzszy lvl to 40, obecnie mam postac na 35 pall. Ograny jestem, wiem co sie dzieje ;D ( a jak nie wiem to sie dopytuje) 3) Dlaczego modek... bo uwazam ze jestem godny takiego stanowiska i potrafilbym udzwignac ten ciezar. Chcialbym jeszcze bardziej przyczynic sie do "odnoobiania". 4) Zgadzam sie poswiacac moj czas, inaczej nie skladal bym propozycji. 5) Jestem 15 latkiem z Wrocka. Uwielbiam sport, tibie i ladne dziewczyny ![]() 6) Mysle ze sie nadaje, wiadomo ze na tym kompie nie wszystko sie potrafi, ale chcialbym nawiazac jakas wiezc z innymi modkami, wymienic poglady, podac swoje pomysly i propozycje i w miare mozliwosci je realizowac. Chcialbym pomagac modkom i byc przez nich wspomaganym w potrzebie. To chyba by bylo na tyle ![]()
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2003
Lokacja: Bełchatów
Imię: Sir Dzidek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Majestic Lords
Świat: Calmera
Poziom: 137
Skille: 113/103
Poziom mag.: 24
|
![]() To i ja też się zapiszę. Może mi sie uda
![]() 1. Na forum siedzie odkąd gram w tibie - rok. Chyba po miesiącu przeglądania forum założyłem tu konto. Pamiętam pierwsze tematy - ss domków ![]() Moderuje swoje forum, nie wielkie, ale zawsze. Wiem co to jest napastowanie modków na gg, email i w wszelaki inny sposób, potrafię rozróżniać złe tematy od dobrych ![]() 2. Doświadczenia w grze: Sir Dzidek Royal Paladin 65lvl 89/75 18mlvl (17mlvli na faccu) Pozycje na serwie Dyst - 9 Shield - 119 Exp - 137 Ani razu nie shakowany ![]() 3. Dlaczego chciał bym być modkiem? Może Powołanie, chęć służenia innym. Lagi mam to nie nudził bym się ![]() 4. Mam nadzieje, że będę rozpoznawał głupie tematy ![]() 5. Nie lubie pisać o sobie. No ale zainteresowania napisze: gotowanie (hihi), piłka nożna troche, troche hokej, oczywiście kompy, tibia. Co do wieku to nie wiem czy to ma znaczenie. Nauka - jak narazie zdaje ![]() 6. Gdybym wiedział, że się nie nadaje to bym tutaj nie pisał. Więc odpowiedź moja: Tak, nadaje się. |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
Lokacja: Za górami za lasami...
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Raczej jej brak.
Świat: Ziemia
![]() |
![]() Ja oczywiśćie jak każdy ''A nóż mi sie uda'' hrhr
1. Data rejestracji: 10 Kwiecień 2004. Wczesniej odwiedzałem forum jako ''Niezarejestrowany'' Był to okres ''przez updat'em'' Swego czasu Dawałem ss'y z demon huntów ^^ Oprócz tego zakladalem tematy z innymi zdjęciami. 2. Ludwix Knapik 40 master sorcerer 48 mlvl 20/23 8) Byłem na pierwszym na trimerze demon huncie zorganizowanym przez polaków ![]() 3. Modkiem chcialbym być dlatego, że duzo czasu spędzam na robieniu runów. Chcialbym także Sie do czegoś przydać. 4. Zrobie co moge żyby wyłapać głupie i bezsensowne tematy. Zgadzam sie poświećić czas na moderowanie. W końcu przed kompem siedze wiekszość swojego dnia. 5. Mam 15 lat ![]() 6. Myśle, że sie nadaje. A jeżeli sie nie uda to spróboje następnym razem. Keep Smilling ![]()
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: gdzies napewno nie pamietam
![]() |
![]() 1.Okolo calego dnie (moze nie pisze postow.)bo prawie codziennie ktos u mnie jest.
2.Milem okolo 100 postaci na majnie. Teraz mam 8 lvl skills 40,21 ![]() 3.Chce podreperowac forum zdjecia oraz irca. ![]() 4.Dam rade gram prawie caly dzien mozna powidziec caly wole to od pujscia na dwur. 5. Wiek 11lat,srednia w szkole 5,1.Iteresuje sie tylko Tibią. 6.Hmmm.......... Nie jestem Pewien chyba tak. Pytanie dodatkowe: Kometza by mial minimal 150 znakow. Odp dzis sie w(cnezura>ilem i bede pisal i pisla i pisal.
![]() I hate pk and Hackers! ![]() ![]() ...................../--/................ .................../ /.................. ................./ /.................. .............../ /................... ../^^/^^/^^/^^/.............. ./ / / / /............. /^^/^^/^^/^^/ |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2003
Lokacja: Pod Monopolowym
|
![]() Witam, i bardzo się cieszę że stoi przede mną szansa bycia moderatorem na jakże genijalnej stronie
![]() 1 Rejestracja-19.08.2003, Id-284 jak na ponad 10000 to chyba jestem starym użytkownikiem ![]() 2 Gram już 2 lata ogólnie wielkich sukcesów nie mam bo ciągle zmieniałem światy (sam przecież Dobo o tym wiesz) teraz mam knighta 26 lev 74/72, ale na samej grze znam się nieźle i moge zaoferowac moja pomoc. 3 Chcę aby na forum był porządek oraz aby pomagać innym modom bo wiem ze nie jest to łatwa praca. Oczywiście oprócz usuwania etmat staralbym się tłumaczyć oraz wyjaśniać użytkownikom niektóre rzeczy. 4 Myślę że tak na pewno umiem odpowiadać mądrze na głupie tematy oraz wydaje mi się iż moge rozpoznać, które tematy są do kasacji np. jeśli są 4 podobne tematy to odpowiadam w jednym i w 3 innych daje link do tego 1. 5 Mam 15 lat interesuję się komputerami troche robieniem stron interenetowych, skatebordem oraz oczywiście Tibią i sportem. W szkole idzie mi nie najgorzej, nie mam żadnej 3 ![]() 6 TAK, nadaje się(nie wiem czy wystarczy ale skoro własna ocena to mówię to co sądze)
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() 1)Dużo zależy kiedy
![]() Sukcesy? Własne forum ze stronką i jej moderowanie, jeżeli chodzi o link to podam ale na privie (nie róbmy reklamy plx ![]() 2) Ponad rok grania, sukcesy może i małe (level 20+) ale tam nie zajmuje się ciągle tibią ![]() 3)Mam dużo wolnego czasu, chęć utrzymywania porządku na tym forum, pare innych rzeczy 4)Tak. Damy rade ;]. Zobaczy sie ![]() 5) wiek: 14 lat zainteresowania: programowanie, webmastering, granie w tibie ![]() postępy w szkole: same świadectwa z wyróżnieniem ![]() 6)Czego by nie ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2004
|
![]() 1) Zarejestrowałem sie dopiero dziś <26.07.2004>, ale od początku gdy dostałem neta uczęszczam na tą stronę jako niezarejestrowany użytkownik. ?( Niestety nie miałem jeszcze okazji moderować innych fortów.
![]() 2)Nie duże, ![]() ![]() 1 konto - 5 lvl 2 konto - 6 lvl 3 konto - 4 lvl ![]() 3) Ponieważ chciałbym wytępiać chamstwo, rasizm, itp., którego coraz więcej pojawia się na stronkach m.in. na kulturalnym i porządnym forum tibia.pl . ![]() 4) Oczywiście!!! Jestem z tego (w mojej klasie) słynny, że zawsze potrafie na głupie zdania lub bezsensowne wypowiedzi odpowiedzieć czymś mądrym. 5) Nazywam się Jarosław Król ![]() ![]() ![]() ![]() 6) Jestem fenomenalną osobą na to miejsce. ![]() Kicek |
![]() |
![]() |
#95 |
Guest
|
![]() 1) Jestem od ponad roku na forum www.arch.n4u.krakow.pl . Mam nawet wysokom range(Mega wymiatacz). Moim zdaniem nie pisałem dużej ilości bezsensownych postów.
2) Mam sorcerera na 21 lvl mag 31 ![]() 3) Zostanie moderatorem od zawsze(od kiedy dowiedziałem się o istnieniu forum) marzyło mi się najbardziej. Mam już plany co zrobić aby dużo zrobić ale się nie narobić ![]() 4) Zgadzam się na poświęcenie max 6 godzin we wakacje i max 3 godzin w rok szkolny. 5) Mam 15 lat, interesuje się tibią, muzyką(metal, hard rock). Lubie komputer, umiem język HTML w stopnu średniozaawansowanym(moge pomuc w redagowaniu serwisu WWW) 6) Moim znadniem ..(przecierz i tak moje zdanie sie nie liczy) ![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() [list=1][*]Oficjalnie na forum jestem od marca, lecz zagladam na nie od pazdziernika (pamietam ostatnia edycje konkursu
![]() Mam 11 lat, co nie znaczy, ze mam pusto w glowie. Nienawidwe kotow, lecz kocham psy. Interesuje sie harcerstwem w zwiazku w tym staram sie poznac historie: Rudego, Alka(jest patronem mojego szczepu), Zoski i Anody. Moja srednia to: 5,27, zachowanie dobre(bylby wzor gdyby nie pare bojek) Dodatkowo ucze sie 2 jezykow.[*]Nadaje sie.[/list=1] |
![]() |
![]() |
#97 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]()
#98 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2004
Lokacja: Ab'Dendriel
![]() |
![]() 1) Administracja forum(przez trzy miesiące), oraz na tym forum jestem od około trzech tygodni.
2) 12 level, druid, Harmonia, 12 mlvl. 3) Ponieważ podoba mi się to forum, a niestety dostrzegam tematy i posty-śmiecie. Czyli po prostu chcę pomóc. 4) Tak, zgadzam się. Tak, będę w stanie. Tak, będę wiedział. 5) 12 lat, Harry Potter, Tibia, Diablo II, najwyższa średnia ocen w klasie(5,2), tytuł Mistrza Ortografii i Wicemistrza Matematyki oraz Zasłużonego Szkole(Samorząd Szkolny oraz sprzedawca w Sklepiku ![]() 6) Tak. |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 05 2004
|
![]() 1) Stały bywalec Forum Polskich jak i Zagranicznych. Tutaj jestem od dawna lecz nie udzielałem sie do rozmów, Tylko czytalem najciekawsze Info...
2) Elite Knight 28 level - Titania 3) Zostanie Moderatorem od zawsze było moim pragnieniem. Pewnego dnia Wchodządz na Tą oto strone i czytając Njuzy, pomyślałem że moje mażenię możę się spełnić. ![]() ![]() 4) Tak zgadzam sie na na poświęcenie części swojego wolnego czasu na moderowanie tego forum. Tak Będe w stanie czytać głupie tematy, i odpowiadać na nie mądrze. Myśle że będe wiedział jaki temat nadaje się do kasacji, a jaki do zamknięcia 5) 13 lat ( Lutego Next ) ; Tibia, Sport, Net (Forum, Pisanie-Czytanie Notatek,Njuzów itp.). 6) W moich Oczach nadaje się na Moderatora. Odzwiedział bym tą strone w każdej wolnej chwili i obiecuje że bym robił wszysto sumiennie i dopięte na ostatni guzik. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Odemnie : -Myśle że dam rade spełniać wszystkie wasze oczekiwania ... Przynajmniej będe się starał ! ![]() -Dobrze Dogadoje się ze starszymi ... ( Lepiej niż z rówieśnikami ). ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Guest
|
![]() 1.moderator na kilku serwisach csa niestety serwerki padly i strony tez DUZE DOSWIADCZENIE co do przenoszenia i zamykania tematow
2.Takie sobie doswiadczenie teraz mam paladyna 9 lvl ale wczesniej mialem paladyna 16 lvl na podstawowe pytania umiem udzielic porad! 3.Chcialbym zostac moderatorem poniewaz uwielbiam pisac na forum chcialbym pomagac nowym osobom na forum.Chce miec jakis udzial w tworzeniu polskiej tibii ![]() 4.TAK jestem w stanie robilem to duzo razy .Mam wiele czasu.Na inne forum zagladam przewaznie zawsze 4 razy dziennie 8) . 5.Imie Adam Wiek 16 lat Zainteresowania:sport,muzyka,rpg,CS ![]() Ucze sie dobrze. 6.Uwazam ze sie nadaje bo jestem odpowiedzialny! dziekuje za rozpatrzenie mojej propozycji! |