|
Notki |
Poradniki Archiwalne Poradniki napisane przez użytkowników forum, które dotyczyły poprzednich wersji Tibii i nie są już aktualne. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2006
Lokacja: Gorzów Wlkp
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dark Radzisz
Profesja: Sorcerer
Gildia: Genius
Świat: Xerena
Poziom: 16
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 14
|
![]() Hmm a ja zyskałem na tym
![]() Kupywałem w Veno bp of hmm... Koles 45 ms sprzedawał za 1.2k wiec dalismy obaj trade... dalismy accept ale miałem za malo capa a on mówił ciagle "Fast Fast!!!" No dobra ja szybko chowam eq do dp i dajemy trade.. i koles chyba dał nie ten bp bo zamiast dac mi 1 bp to mi dał 6 bp of hmm ![]() ![]() ![]() @topic: Nom nieźle napisane ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Malvich The Undead
Świat: Aldora
Poziom: 31
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() A co do złodzieji to większość to Polacy. Ja raz na takiego nOOba trafilem ze zal. Pisze na trade ze sprzedam "...". On pisze do mnie na priv czy pl,odpisalem ze tak a on do mnie ze da mi 2 jak go zaprowadze do Venore - mówie nOObowi ok ale 1 k dajesz zaliczki, (byłem na Orcs Campie) pytam idioty gdzie jest a on ze w Thais no to poszedlem do Thais - Exiva a tu ze jest w Greenshore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#84 |
Guest
|
![]() no no, ależ mi się to przyda w przyszłości.
![]() teraz wiem co robić, żeby mnie nie obrabowali. nie raz ja także uniosłam się ambicją i chęcią pokazania, że mam dobre eq i wtedy kończyło się to wielką figą z makiem. całe szczęście, że człowiek uczy się na własnych błędach. ![]() p.s- jest 17:56 a Tibia wciąż mi nie działa. jakiś kawał, czy co? |
![]() |
![]() |
#85 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() świetny poradnik, rozkazuje przenieść, ale mogłeś dać w niektórych imejscach pare przykładowych zdjęć (oczywiście z swoim zaufanym kumplem i w odludnym miejscu) więc jest 9.5/10
![]() up: nie chce dostać bana za karmienie trolla, więc noe powiem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2006
Lokacja: w domu
Stan: Aktywny gracz
Imię: Nephelai
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: nie mam ;(
Świat: elysia
Poziom: 29
Poziom mag.: 34
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Guest
|
![]() Sorry ze tak nie z tematu ale mam problem. Chcialem sie zarejestrowac na tibia.org.pl a tymczasem zarejestrowalo mnie tutaj
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]() Niestety ostatnio grając sobie spokojanie dałem się skusić dość ciekawą propozycją. Weszłem na następujący link:
http://www.items-tibia.nd.pl/ Przez moją naiwność wpisałem swój Accont number, bo obiecano parę niezłych itemów. Niestety nie pamiętam nazwy gracza, który to proponował. Chodził po całym depo w Carlin i pewnie nabrał nie jednego. Po wpisaniu kodów zostalem wylogowany poniewaz gosc przejal pelna kontrole nad moim kontem. Szkoda tylko ze nie zapamietalem nazwy goscia. ![]() Może jest na to jakaś rada ale myślę że wszystko przepadło. Knight 18 lvl |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Carlin
Imię: Sorcerer fire glut
Gildia: White Dragon
Świat: Guardia
Poziom: 42
Skille: --/23
Poziom mag.: 47
|
![]() Nie wpisuje sie swoich pasow niegdzie oprocz na tibia.com
P.S nie wierz w bajki -,- Sorki za dwa z rzedu ale nie czytalem poradnika tylko odpisalem temu up
[GUILD]White Dragon[/GUILD] Gildia ![]() [CHAR]Sorcerer fire glut[/CHAR] Główna postać 42 [CHAR]Druid fire glut[/CHAR] 28 Lvl [CHAR]Paladyn fire glut[/CHAR] 13 Lvl [CHAR]Rookstayer fire glut[/CHAR] 13 Lvl Ostatnio edytowany przez Fire glutek - 16-10-2006 o 10:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Carlin
Imię: Sorcerer fire glut
Gildia: White Dragon
Świat: Guardia
Poziom: 42
Skille: --/23
Poziom mag.: 47
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() P.S ogolnie poradnik ladnie napsiany ![]()
[GUILD]White Dragon[/GUILD] Gildia ![]() [CHAR]Sorcerer fire glut[/CHAR] Główna postać 42 [CHAR]Druid fire glut[/CHAR] 28 Lvl [CHAR]Paladyn fire glut[/CHAR] 13 Lvl [CHAR]Rookstayer fire glut[/CHAR] 13 Lvl |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Polska ;]
Imię: Zetron Ybojo
Profesja: Druid
Gildia: Secura Master
Świat: Secura
Poziom: 40
Skille: xx/23
Poziom mag.: 41
|
![]() mój brat sie prawie nadział.
chciał kupic BS`a i gosciu powiedział ze sprzeda mu za 3,5k. gdy dawał na Trade to gosciu powiedział że nie ma Capa i wtedy dał Carlin Sworda. mój brat nie dał sie nabrac ![]()
![]() |
#92 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2006
|
![]() Dodałbym jeszcze jeden sposób, by tego NIGDY nie robić!!!
Czasami spotykam takich kolesi, którzy mówią mi taki wałek [przypadek autentyczny wypróbowany na mojej postaci, którą i tak nie gram ![]() -Kolo dam ci 4k za tego keya od krolowej bo wiesz dedlem i go straciłem ale najpierw kup mi foodka bo nie mam many -Ok kupie ci fooda i pojdziemy po keya-kupujemy kolesiowi fooda i idziemy za nim. Docieramy do królowej i mówimy to co nam koleś mówi przez msg, czyli: -Hello Queen -Fag key Po tych czynnościach tracisz cale hp oprócz 1 i [najczęściej jest to druid i mag] koleś staje się pk i widzisz uroczy napis You are ded. |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 02 2007
Imię: Eternal Druid'ha
Profesja: Druid
Gildia: Rain Of Fire
Świat: Libera
Poziom: 16
Poziom mag.: 22
![]() |
![]() b) ma zepsutą myszkę i nie moze klikać...
ziomuś niewiem kto by na to poszedl , ze ma zepsuta myszka to niby jak by ci dal item obiecany jesli niemoze przesowac <<<<< Ten chwyt jest dla dziecka z 1 klasy -.- Ps. niedziwilbym sie gdybys na to poszedl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Guest
|
![]() Innym częstym oszustwem jest sprzedawanie wina ,które podawane jako mana fluid za niską cenę. Mnie już raz tak oszukali sprzedając bp mana fluidów za 700gp
![]() |
![]() |