|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 06 2006
Stan: Zbanowany
Imię: Zerotar
Profesja: Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 32
Skille: 50/79
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Siemano ja mialem prawie taki sam przypadek napisalem na forum z 3 miechy temu tak:
Swiat:Celesta LVL:34 Uzywanie botuw ![]() Glupstwo I gm-owie uznalito za namawiani ludzi do uzywania botow,a tam przeciez pisalo ze uzywanie botow to glupstwo.I gm-owie dali mi za to delejt postaci(niehce urazac gm-ow ale to noobki) __________________________________________________ __________ Pic znaczy zyc i tyc ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
br? @topic. szkoda wurzela ale trudno |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2006
|
![]() No to mam jeszcze jeden powod zebym nadal kontynuowal uzywanie macro - cipsoft smieje sie z frajerow ktorzy graja uczciwie!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Fortera
|
![]() Cytuj:
On macro nie uzywal. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
[quote=Red Kliff]no to wlasnie napisalem ze on macro nie uzywal a cipsoft sie smieje z takich frajerow jak on ktorzy graja recznie i robi se z nich jajca banujac konta bo macro rzadzi tibia a nie uczciwa gra! Uczciwosc do lamusa![/QOUTE]
Ostatnio edytowany przez Keel - 30-06-2006 o 16:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik forum
|
![]() czlowieku gdzie ty masz te szkla kontaktowe z kosmitami
napisalem wyraznie ze ja mastah tibii uzywam macro i dlatego gram dalej a wurzel nie uzywa macro a takich frajerow ktorzy recznie graja sa banowani wiec ja gram a wurzel juz nie |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Stan: Niegrający
Świat: Wait for New
|
![]() Nie tyle że Gmy to nooby! Wiecie, pamiętam pewną sytuację, kiedy to Bubble była najwiekszym lvlem w całej tibi. I gdy Cachero ją wyprzedził dostał bana na miesiąc. Powód? Gmy oczywiscie sobie go wymyśliły, bo głównym powodem było to ze Wyprzedził lvlem Bubble!! Tak samo dziwne było to, ze Bubble nie logowała sie przez jeden dzień, a przypłyneły jej w ten dzień lvle? To nie dziwne? No pewnie ze nie, zona Gmmastera poprostu dostała pare lvlów wiecej.
Myślę że głównym powodem zbanowania Wurzela jest to ze mocno podgonił Bubble! Nie udało się im utrzymać bubble najwiekszym lvlem w całej tibi, ale za to zrobią wszystko by Bubble była najsilniejsza na Antice!! Cóż życie ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Stan: Na Emeryturze
Świat: Berylia
|
![]() @up
Kretyn,Debil,Palant etc... |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Lubin
Imię: Phoelerius
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ruthless Hordes
Świat: Antica
Poziom: 134
Skille: 93/88
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Po 2, Cachero dostal bana za sharing, i jak najbardziej slusznie. Pierw dostal go na 1 miesiac, po 2 dniach jego ban zostal skrocony do 1 tygodnia, poniewaz Cachero nie byl "dzielony", zalogowala sie Avril(czy jak ta postac sie nazywala - jego dziewczyna w grze, moze i w RL tez) tylko raz na jego postac, gdy mial kicka z wiadomego powodu(niechcial pasc i tracic 2 lvli), Cip Soft przyjal jego tlumaczenie i uznal ze to prawda wiec jego ban zostal skrocony z 1 miesiaca do 1 tygodnia. Koniec histori. Po 3, badz tak uprzejmy i wyjdz ...
Hail Alliance! Ostatnio edytowany przez Phoelerius - 02-07-2006 o 00:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Szczecin
Profesja: Sorcerer
|
![]() Cytuj:
Po 2! Tak! Ta dziewczyna nazywala sie Avril i pochodzila z Meksyku. Po 3! To jest forum publiczne i kazdy ma sie prawo wypowiadac, chocby pial tu glupoty jakie chce. A od kontrolowania tresci postow sa moderatorzy, nie ty. ~Eny.
16:17 James Dark: why u pz camp? 16:17 James Dark: we rape them ... 16:19 Yoshju: james trapped 16:19 Yoshju: died |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2005
Lokacja: Kalisz
Imię: Piter Ziom'al
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 60
Skille: 90/91
|
![]() @up
dostał sprawiedliwie, gdyż nawet podanie komus swoich passow jest zabronione (nawet jak ktos ma kicka na 666 demonach) |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Stan: Na Emeryturze
Świat: Berylia
|
![]() Cytuj:
Eny ty naprawde jestes noob...Poczytaj to co napisal Michal90 a nie pierdolisz bez sensu -.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2006
|
![]() i co z tym wurzelem zostanie odbanowany czy nie ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie wydaje mi sie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława
Imię: Kazuru / Kere amagorius
Świat: Azura / Obsidia
|
![]() Wlasciwie dostelam bana za podoba sprawe otóz na trade chanel koles pisal nazwwe stronki i pisal ze mozna na min wygrac eq a na napisalem na trade "nazwa stronki free hack" i na nastepny dzien zobaczyłem napis Your account is banished
![]() |
![]() |
![]() |