|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 10 2005
Lokacja: Nowa Sól
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 84
|
![]() Zal mi was gówno wiecie o tym swiecie a sie wypowiadacie Taifun gra w 5 z bratem i trzech kolegow wiem bo gralem na furorze i niepierdolcie glupot bo oczy bola jak to czytam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() To ze sharuje nie powinno nas interesowac, jednak to ze gra raczej tak... Ludzie (nawet nieliczni dorosli) wola siedziec caly dzien przed kompem na bezrobociu, czy tez zrywac sie ze szkoly i grac w ten shiet gdzie sie chodzi pikslem po pikslu.. Ja czasem jak jest brzydko, ciemno, nie ma nic do roboty albo jestem chory wlacze te zasrana ikonke z napisem "kosc goleniowa" i siedze jak przypalony mul przez kilka h. Jesli tajfun sharuje to i tak musi grac (z tego co wiem sharuje na 2 osoby) po minimu 5-7h dziennie. Do tego dochodzi fakt , ze on traktuje to jak pier.dolony wyscig szczorow a nie jak zabawe: 5 godzin na Demonie i 10 minut rozmowy z kolegami.
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2005
Lokacja: Suwałki
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 220
Poziom mag.: 82
|
![]() @Topic
Nice loocik, ciekawe ile na mfy wydal ![]() @Spolecznosc forum Szkoda slow na was, ch** wam do tego czy sharuje czy nie, koles zrobil temat, zeby pokazac taifuna loot z wrl wiec komentujcie zdjecie a nie jego rl/share itp. byscie pojechali nad wode czy cos...a nie przed kompem
~~ 13:14 GM Elucidatus on Celesta: you lured the arcanist 13:19 GM Elucidatus on Celesta: your in my vip with a skull |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Olsztyn
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legendary Souls
Świat: Refugia
Poziom: ^^
Skille: 1337
Poziom mag.: hm
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: WroceK
Imię: Calh Mand'ik
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
Cos liczyć nie umiesz ![]()
![]() |
![]() |
#86 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2006
Lokacja: yy... zgierz? :S
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Wodzisław Śląski
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Master Darios
Profesja: Knight
Gildia: Amigos
Świat: Celesta
Poziom: 73
Skille: 81\77
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Gdynia
Imię: DEDMICZ OF HELLZ
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Polska Rzeczpospolita Ludowa
Świat: Obsidia
Poziom: 145
|
![]() @Up
Żadna praca nie hańbi, lepiej jakos zarabiac niz siedziec pod DELIKATESAMI i siorbac 4 butelke wina bez celu. @Stożek Z tego co wiem to w 2012 bedzie koniec swiata. Z tego co wiem to UFO przylatuje na Ziemie. Z tego co wiem to Al-Kaida planuje zamach w Polsce. Z tego co wiem to ty gówno wiesz. LUDZIE DAJCIE DOWÓD ZAMIAST BIADOLIC. To jest temat o loocie Taifuna, a nie o sharowaniu. Zróbcie temat "Taifun sharuje" i tam sie wypowiadajcie i nie robcie bezsensownego offtopicu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
|
![]() Dobrze powiedziane, Dedalek.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Cytuj:
@Up Przyjedz do kafejki w b-b to bendziesz mial okazje pogadac ze znajomymi tajfuna(ow) lub czasem mozesz go spotkac - Ja go nie znam ale kilka osob ktore znam udowodnilo mi ze to prawda (maja u niego protekcje +czasem kupuja za flaszke jakies itemy)
![]() |
![]() |
#94 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 10 2004
|
![]() Dla mnie te dyskusje sa smieszne.
Temat utrzymania sie z tibii. Nie badzmy smieszni. Jak w ogole mozna traktowac gre jako srodek utrzymania? Zawiewa tu uzaleznieniem. Gra sie dla zabawy. Kazda trzezwo myslaca osoba zdaje sobie sprawe, ze jest to niemal niemozliwe. Moze sa jakies pojedyncze osoby, ktore czerpia korzysci z gry w postaci sprzedania postaci czy rzeczy na allegro, ale nie da sie zarobic na utrzymanie. Uwazam, ze dzielenie postaci nie jest niczym zlym. Grac powinno sie dla przyjemnosci. Czy przeszkadza wam to, ze ktos dzieli konto? Szybciej od was wbija lvle, skille? Pozabijajcie sie o te glupie cyferki. Czy ta gra sprawia wam jeszcze przyjemnosc czy tylko chcecie cos w niej 'osiagnac' ? Podobnie wyglada sprawa roznego typu wspomagaczy. Jak juz wspominalem powinniscie sie bawic. Co jest zlego w ulatwianiu sobie czegos czego nie lubicie. Np. trening paladyna. Co jest zlego w tym, ze ktos ustawi sobie bota, ktory podniesie za niego te glupie speary jesli tego nie lubi? Ktos bez specjalnego wysilku ulatwi sobie gre i sprawi, ze bedzie dla niego przyjemniesza. Uwazam wrecz uzywanie botow, w niektorych celach za przejaw normalnosci. Dziwne jest katowanie siebie "bo regulamin nie pozwala". Przepraszam, ale nie potrafie tego zrozumiec. Niech kazdy gra tak jak mu sie podoba. Najwazniejsze zeby wszyscy dobrze sie bawili i nie przeszkadzali innym. I dzielenie konta czy korzystanie z roznego rodzaju wspomagaczy nie uwazam za zle az nie utrudni, nie przeszkodzi w grze innym. Zeby nie bylo. Wbilem 50lvl paladynem, prawie nie skillowalem, wlasciwie nie dzielilem konta (pozwalam grac kolegom, kiedy maja ochote) i robilem tylko to co sprawialo mi przyjemnosc, nigdy nie kierowalem sie 'priorytetami' typu: chce miec taki i taki lvl, skille, chce miec taki przedmiot. Zastanowcie sie czy nadal gracie dlatego, ze lubicie czy przyzwyczailiscie sie/ uzalezniliscie sie. Naprawde nie warto marnowac swojego czasu na bycie najlepszym czy pogon za 100lvlem. W tej grze wartosciowa jest tylko przyjemnosc z gry i mozliwosc rozmowy (szkolenia jezyka) z ludzmi z innych krajow ew. mozliwosc poznania ciekawych ludzi z twojego kraju czy miasta. Mam nadzieje, ze nikogo nie urazilem. Moglem napisac troche chaotycznie, ale nie mialem czasu przeczytac jescze raz i sprawdzic. |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2006
Lokacja: Białystok
Imię: Ryos Lura
Profesja: Knight
Gildia: Defenders of Ultuhan
Świat: Secura
Poziom: 102
Skille: 87/80
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Gz, szczerze mowiac powinno was to gowno obchodzic, ile kto w siedzi w necie i gra, to jego sprawa jest, lubi po 10 godzin grac to gra, i tyle.
Co do lootu to jest naprawde.. "boski" |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Samon~~
Profesja: Elite Knight
Gildia: Feel The Hardcore
Świat: Honera