![]() |
#81 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() W wiekszosci nowoczesnych gier MMORPG wlasnie tego levela przy smierci nie tracisz.
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Lokacja: Wasilków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Shal Dargan
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Stayers
Świat: Berylia
Poziom: 16
Skille: 19/21
![]() |
![]() Nie moge oddac konta bo hakneli koledzy bo dalem im :d
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() powiem tak. Tibia to nie jest rpg. To nawet cięzko podniesc pod hack'n'slash. Wiec prosze mi tu nie porównywac gier typowych i rasowych rpg pod jakies gówno które się ledwie klasyfikuje do h'n's. Gram w WoW'a i na privach i wlasnie prezenosze się na servery blizza. Jezeli ktos dalej bedzie twierdzil że tibia ma klimat to z neigo zgnije. To nie klimat a masochizm będacy z kazdym z nas i ujawniający się poprzez granie w tibie. Pozdrawiam.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Lokacja: Lucera
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lucera
|
![]() no i po co temat na tyle stron ? Wiekszosc wypowiedzi to " Tibia to najgorsza gra na świecie " lub " Tibia jest extra, ma klimat, inne to śmiecie " Ile ludzi tyle zdan, jeden lubi grac w Tibie, drugi w WoWa, trzeci w Guild Wars, no i to uszanujcie bo jak widze takie cos jak to:
:| Tibia - ścierwo po co robili takie cos? :> Lineage2 - super! wkoncu c5 ^^ Powiem jeszzce ze zaluje mojego poltorocznego czasu spedzanego przed TIBIĄ - . - .... Takie scierwo a gral polrora roku ....
"Pomyśl czasami o cierpieniu, którego wolisz nie widzieć." ( Albert Schweitzer ) http://www.fasole.pl/default.asp?id=11162 zbieraj fasole i wymieniaj je na nagrody ( sms, doładowania ...), nie martw się link bez wirów ![]() www.naturalnie.ovh.org strona o medycynie naturalnej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hm, osiem stron dyskusji o niczym. Normalne.
Nie szczekajcie na siebie, że 'to jest lepsze, tamto śmierdzi!!1'. To bez sensu. Jednym się podoba Tibia, innym WoW, jeszcze inni potną się dla Runescape'a. Rzucanie o brzydkiej grafice itd. też jest głupie - w tekstowych MUDach nie ma grafiki w ogóle, a znam ludzi, którzy się przy nich świetnie bawią. Sam jeszcze miło wspominam czas spędzony z Czasoprzestrzenią, gierką zrobioną w RPGMakerze2k. To, że w Tibii nie ma atrybutów, działa tylko na jej korzyść, bo dzięki temu lvl gra znacznie mniejszą rolę. Questy? RPGowe, tak. W takim MapleStory dobija mnie bicie muchomorków by zebrać z nich 1000 kapeluszy, które upatrzył sobie jakiś NPC. A questy w Tibii bez solucji są jak najbardziej RPGowe. Nooby - ogrom, nie widziałem jeszcze żadnego MMO ani MUDa z takim ich procentem. Modyfikatory - nie lubię ich. Głupie jest dla mnie bicie się pół dnia o jakiś płaszczyk z +1... System skilli - oryginalny, właśnie dlatego fajny. Co prawda trzydobowe bicie kilku rotwormów dobija, ale chodzi mi o sam system. Paladyn - to jest największa tibijska porażka. Ja tak wpadłem moją pierwszą postacią - myślałem, że będę jakimś wojo-magiem, a stałem się cienkim łucznikiem. Nic nie wiedząc, siekałem mieczem do 17lvla. 'Kratki' - ja to lubię. Dzięki temu można sobie ładnie ułożyć jakąś wystawkę, łatwo znaleźć coś w kłębowisku śmieci, a normalnie trzeba by się martwić o każdy piksel... Można jeszcze długo wymieniać plusy i minusy Tibii. Tylko po co? Niech każdy gra w co chce, nic innym do tego. Tyle tylko, że akurat ja wracałem do Tibii znacznie częściej niż do innych MMO. Teraz nastała dla mnie era Maple. @edit: jeden ważny dopisek: klimat. Klimat w MMO zależy od tego, jak się gra, sama gra ma znaczenie drugorzędne. Tibijskie nooby pewnie nawet nie słyszały takiego słowa, a niektórzy czasami przeginają 'przebrzydłymi bestiami', 'cnymi paladynami' i innymi 'klimatycznymi' tekstami. Nie wiem, kto mnie bardziej denerwuje.
HELIUM~ Ostatnio edytowany przez Misza - 15-05-2007 o 23:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() Cytuj:
![]() btw. od tych 9 miesięcy mój stosunek do tibii bardzo się zmienił...
![]() |
![]() |
#87 |
Guest
|
![]() Eeeee tam Tibia wymiata! A co do innych mmo to Ragnarok Online jest tez xtra. Co do GW to takie sobie. Tibia i RO roxor!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() twoja wypowiedź dużo wniosła do dyskusji...
![]() |
#89 |
Guest
|
![]() @up
Lol? Nie weszlem w dyskusje, a po za tym czytac nie umiesz?! Temat jest o innych grach niz Tibia, wiec napisalem o RO ze warto pograc. Omg... ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 04 2007
|
![]() Pacz mag na jakim serwie grasz?
@topic @2up twoja też nic.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Guest
|
![]() @up
Co prawda w orginalna niegram bo platna jest ale kiedys gralem jak byla darmowa. Aktualnie gram na Dark KDR. ![]() |
![]() |