|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Henrey
Profesja: Knight
Świat: Arcania
Poziom: 21
Skille: 64/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Ho ho ho, gratulacie Tibia.pl trzymajcie tak dalej, i rozwijajcie się cały czas w takim samym tempie a dojdziecie daleko
![]() Co do konkursu, sam nie brałem w nim udziału, lecz muszę przyznać, że nigdy bym się nie spodziewał tak pięknych i detalicznie wykonanych prac. A więc jeszcze raz Gratulacje dla was zespole Tibia.pl oraz ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
|
![]() Yy, no gz, gz, sto lat etc.
Mi tam sie najbardziej podobal Giant Ant, Tibi Fan ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam!
Na wstępie chciałbym powiedzieć, że jestem kumplem Kothisa(Twórcy GSa), który wyjechał na pare dni, dał mi hasło, abym mógł śledzić temat i poinformował go w razie czego o wygranej. Przed chwilą dzwoniłem do niego i pozdrawiam w jego imieniu wszystkich, którzy doceniają ogrom pracy jaką włożył w ten projekt. Gratuluję wszystkim którzy wzieli udział w konkursie i staneli na podium, a także gratuluję wyróżnionym. Kothis chciałby tez podziekowac administratorom za strone oraz za genialny konkurs ![]() Tak od siebie: Może też się kiedyś spróbuje w jakimś konkursie ![]() Sto lat Tibi.pl ![]() [edit] Napierałem na Kothisa aby zrobił lepszy loot, ale on powiedział, że to nie jest potwór od lootu, ten potwór jest tylko od sprawiania problemów ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Kothis - 08-07-2006 o 00:41. |
![]() |
![]() |
#84 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 165
|
![]() @Topic
dopiero 3 lata? a to ci młoda strona ![]() Wszystko przed wami :-) Sam nabijam dzienną ilość otworzeń tibia.pl dopiero (niecałe) półtora roku xD Ale musze przyznać, że gdyby nie WY z życiu bym z rooka nie wyszedł :-) Dzięki! jesteście wspaniali! (mimo to będę nadal twierdził że za voodoomastera jest 50 expa ![]() @Konkurs Jak sie dowiedziałem to prawie padłem xD (musiałem przedefiniować we własnym słowniku znaczenie słowa "SMAP") ![]() co do miejsc na podium: ![]() Cytuj:
NIE WIEM JAK WY (choć czytałem ![]() ![]() rzeczywiście troche kiche odwaliłem xD ale pierwszy raz w życiu sie bawiłem w coś takiego... a sama praca... miała spełniać wymogi konkursu a nie się podobać ![]() ![]() A jeśli chodzi o reszte... widziałem lepsze prace w temacie zgłoszeniowym xD inaczej bym obstawił podium... tyle, że niewiele prac sie regulaminu trzymało xD Z drógiej strony naprawde dużo ludzi popisało się kreatywnością i wyobraźnią :-) Np. taki "Gale of the fury" to jest coś ![]() ![]() Fajnie by było jakby jakaś większa galeria prac konkursowych powstała :-) Do zobaczenia w następnych konkursach ![]() |
|
![]() |
![]() |
#85 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2004
Lokacja: Śląsk
Imię: Herr Jeager
Profesja: Elder Druid
Gildia: Almost
Świat: Nerana
Poziom: 64
Skille: 14/23
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() Cytuj:
Acc sharring? ^^ ![]() |
|
![]() |
![]() |
#86 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() @UP : Dal tylko passy na forum...trudno popatrzec, kto i z jakiego konta pisze?
![]()
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2005
Lokacja: Pustków City. Dębica Liczba postów: 3124
Imię: Jonec
Profesja: Elite Knight
Poziom: 90
|
![]() ale lipa ;/
to death knight już jest w piachu xD
![]() 7,67 KB (bajtów: 7 676) Ostatnio edytowany przez Don Torpedos - 08-07-2006 o 09:27. |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() jaj juz zyczenia skladalem ale moge jeszcze raz:
Wszystkigo najlepszego dla Modków i Adminów dla sponsorów i pomyslodawców tej strony bez ktorych bym teraz tego nie pisal ![]() bardzo mi sie podoba grifin i ten skeleton i gratuluje wygranej ![]() ![]()
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Imię: Lord Viveka
Profesja: Sorcerer
Świat: Trimera
Poziom: 28
|
![]() Gratujacje! Mam nadzieję, że tibia.pl będzie służyć jeszcze długo nowym jak mnie służyła kiedyś. Sam zaglądam tu od ponad dwóch lat mimo, iż nie gram prawie w tibie.
PS. Giant skeleton na liście potworków obok hegemomona... hmmm... ![]() (jeśli nie wiesz o co chodzi to nie odpowiadaj) |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Icearahor
Profesja: Druid
Świat: Galana
|
![]() Wszystkiego naj
![]() Co do konkursu, pierwsze miejsce - Giant Skeleton bardzo ładny, ale juz 2 i 3 są troszke niedopracowane, widziałem tam ładniejsze prace.
![]() |
#92 | |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#93 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Icearahor
Profesja: Druid
Świat: Galana
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 06 2006
|
![]() Teamowi gratuluję cierpliwości w pomocy maniakom Tibii. 3 lata prowadzenia tak rozbudowanej strony to naprawdę duzo wysiłku i należy to docenić.
Hm... Ale zdziwiły mnie wyniki frankensteina. Możliwe że tego powodem jest to że sam brałem udział i nic nie wygrałem, ale... Pierwsze miejsce moim zdaniem jest w pełni zasłużone, gratuluję autorowi. Drugie - gryf to mocno przerobiony smok - kolory, głowa i trup. Ok, liczy się efekt a nie sposób, gdyż pisało w regulaminie i z można zamieścić mocno przerobioną pracę. Ale było kilka prac na podobnym poziomie np. mrówka czy pegaz, które były zrobione od podstaw. I to im racej się należy te miejsce. Trzecie - wybaczcie ale nie rozumiem tej decyzji. Może chcieliście aby jakaś praca 32x32 zajęła nagradzane miejsce? Nie wiem, nie wnikam. Ale wiele prac było na DUŻO wyższym poziomie. Zawartość merytoryczna - nie zauważyłem aby te 2 prace się specjalnie wyróżniały Wyróżnienie jak najbardziej zasłużone, praca lepsza niż ta z 3 miejsca. Tyle Nie chciałem tym tekstem urazić autorów niektórych prac. Ostatnio edytowany przez CzarnyLotos - 08-07-2006 o 14:03. |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Dlaczego dalej my zwykli userzy nie możemy oglądać tematu ze zgłoszeniami :/ Już 3 raz o tym pisze i nie dostałem odpowiedzi no i dalej ten temat jest zablokowany.
#96 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ta 3 lata
![]() ![]() ![]() ![]()
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Profesja: Paladin
Świat: Astera
Poziom: 50
Skille: 75/35