| 
 | |||||||
| Notki | 
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #81 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 03 2006 Lokacja: ~~~~~~~~ Posty: 86 Stan: Aktywny Gracz Imię: Tocha'Junior Profesja: Elite Knight Gildia: Almighties Friends Świat: Secura Poziom: 99 Skille: 84/81 Poziom mag.: 6   | ~~Gawus~~ Thx   Jedna fotka dla odświerzenia tematu  :  Ludzie, dlaczego wy nie komentujecie?? To jest temat ze zdjęciami, który to wy macie komentowac, a nie my sami wklejac fotki i sobie nawzajem gratulowac -.- Komentujcie!!!  | 
|  |   | 
|  | 
|  | #82 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 17 07 2006 Lokacja: Elbląg Rlz Posty: 5 Stan: Aktywny gracz Imię: Gajos De'Secura Profesja: Royal Paladin Gildia: Narazie Brak :p Świat: Selena Poziom: 6 Skille: 13/13 | Dzieki Gawus za wklejanie fotek ;] Wreszcie udalo mi sie zalogowac.. Mialem cos zepsute z przegladarka(?) i nie moglem sie zalogowac -.- Co to? o;71 Dist  Czyzby [przed]gwiazdkowe prezenty?_? a tu male ;s Dtd Quest  Ja pier-ole ;S Znow missclick ;/  Ostatnio edytowany przez Gajowy - 18-07-2006 o 18:24. | 
|  |   | 
|  | #83 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 07 2006 Posty: 66 Imię: Pall Johny Profesja: Paladin Gildia: Narazie Brak Świat: Refugia Poziom: 14 Skille: 45/27 Poziom mag.: 7 | gratki 2000 000 expa ;P tez bym chcial  @up gratki ktory to juz dista? i ten drugi ss cos niewyrazny  mozesz poprawic? lub opisz  
				__________________ Zanera - 41 ms - SPRZEDANE! Aurea - 64 EK - SPRZEDANE! Furora - 41 Druid - hack <beczy> Refugia - 13 Palek - Gram    Refugia - nowy wybor - moje pierwsze non pvp   | 
|  |   | 
|  | #84 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 17 07 2006 Lokacja: Elbląg Rlz Posty: 5 Stan: Aktywny gracz Imię: Gajos De'Secura Profesja: Royal Paladin Gildia: Narazie Brak :p Świat: Selena Poziom: 6 Skille: 13/13 | Wczorajszego dnia przytrafiła mi się jedna z wiekszych tragedi dla tibijczyka czyli hack    Ps. Jeśli ktos ma na Securze coś na zbyciu prosił bym o wsparcie  Ostatnio edytowany przez Gajowy - 19-07-2006 o 10:43. | 
|  |   | 
|  | #85 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 03 2006 Lokacja: ~~~~~~~~ Posty: 86 Stan: Aktywny Gracz Imię: Tocha'Junior Profesja: Elite Knight Gildia: Almighties Friends Świat: Secura Poziom: 99 Skille: 84/81 Poziom mag.: 6   | ~~Gajos~~ Wiesz, że możesz na mnie liczyc   Oczywiscie, że Ci cos kopsne ;P Szkoda tyle kasy i takie eq :/ Ale wiem jak to jest mnie też keidyś haknęli  Kilka fotek dla odświerzenia tematu: Dzisiaj przy expieniu na POH'u wskoczyło mi 79 Axe (80/80 plx):  No i MissClick, niestety nie udało mi się go złąpac wcześniej :/:  Komentowac!!!! | 
|  |   | 
|  | #86 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 14 07 2006 Posty: 17 Profesja: Knight Świat: Fortera | ss fajne jak na secure to eq dobre jak na ten lev bo tka wszystko taniocha   czekam na kolejne zdjecia  | 
|  |   | 
|  | #87 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 16 07 2006 Lokacja: Łódź Posty: 402 Stan: Aktywny Gracz Imię: Emeric Luca Profesja: Paladin Świat: Iridia Poziom: 45 | @up Jak byl ten ss z 2 mln expa, to twoja chata? oO Ssy ladne, ale wklejajcie wiecej nie z samych adv... | 
|  |   | 
|  | #88 | 
| Santa Claus Data dołączenia: 31 01 2006 Lokacja: Polska/England Wiek: 34 Wpisy bloga: 6 Posty: 517 Stan: Na Emeryturze Imię: Gawagi Slayer Profesja: Elite Knight Gildia: Kocham Natalie! ;*;* <3 Świat: Secura Poziom: 123 Skille: 90/83 Poziom mag.: 8 | Na mnie tez mozesz liczyc Kochanie moje ; ) Ban zejdzie, i Ci sypne cos wartego 100k~ zebys mial jak grac ;] | 
|  |   | 
|  | #89 | 
| Born in Hell Data dołączenia: 10 03 2004 Wiek: 39 Posty: 1,406   | Gawos czas zmienić podpis pod avatarem bo mamy nieaktualne   . | 
|  |   | 
|  | #90 | 
| Santa Claus Data dołączenia: 31 01 2006 Lokacja: Polska/England Wiek: 34 Wpisy bloga: 6 Posty: 517 Stan: Na Emeryturze Imię: Gawagi Slayer Profesja: Elite Knight Gildia: Kocham Natalie! ;*;* <3 Świat: Secura Poziom: 123 Skille: 90/83 Poziom mag.: 8 | Nudzilo mi sie - wiec przerobilem dwie fotki ktore dostalem od Tochy ; )   Dawno nie uzywalem photoshopa wiec wyszly takie "sredniawe" jak nie brzydkie ;p | 
|  |   | 
|  | #91 | 
| Santa Claus Data dołączenia: 31 01 2006 Lokacja: Polska/England Wiek: 34 Wpisy bloga: 6 Posty: 517 Stan: Na Emeryturze Imię: Gawagi Slayer Profesja: Elite Knight Gildia: Kocham Natalie! ;*;* <3 Świat: Secura Poziom: 123 Skille: 90/83 Poziom mag.: 8 | next obrobka  Dlugo sie wczytuje ;p | 
|  |   | 
|  | #92 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 03 2006 Lokacja: ~~~~~~~~ Posty: 86 Stan: Aktywny Gracz Imię: Tocha'Junior Profesja: Elite Knight Gildia: Almighties Friends Świat: Secura Poziom: 99 Skille: 84/81 Poziom mag.: 6   | ~~Gawus~~ Cuż za talent   Cos ostatnio stoje w miejscu z lvl'em i skillami, za duzo rzeczy na głowie w te wakacje ;P Proszę o komentowanie fotek, gaw tak sie stara na marne??  | 
|  |   | 
|  | #93 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 02 03 2006 Lokacja: Elbląg Posty: 24 Stan: Aktywny Gracz Imię: Tocha Slayer Profesja: Royal Paladin Świat: Secura Poziom: ~80 | Heh tez bym wklejal tu foty ale zapomniałem hasła na konto    e-maila też nie pamiętam   Koncze z tibią  raczej ale pewnie i tak wróce   Gratz ziomki   Super foty Bye  | 
|  |   | 
|  | #94 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 17 07 2006 Lokacja: Elbląg Rlz Posty: 5 Stan: Aktywny gracz Imię: Gajos De'Secura Profesja: Royal Paladin Gildia: Narazie Brak :p Świat: Selena Poziom: 6 Skille: 13/13 | Fajne obróbki Gaw ;P Dobra co tam dużo gadac będę ;P 15 mlvl gogogo...:  Komentowac!!! | 
|  |   | 
|  | #95 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 03 2006 Lokacja: ~~~~~~~~ Posty: 86 Stan: Aktywny Gracz Imię: Tocha'Junior Profesja: Elite Knight Gildia: Almighties Friends Świat: Secura Poziom: 99 Skille: 84/81 Poziom mag.: 6   | ~~Gajowy~~ Big Gz   Wbijaj ten 15 mlvl i na Demki  Solo może se walnij??   Dzisiaj z Gajosem postanowiliśmy się wybrac na D Lair ;P Taka mała skleja ode mnie ;P :  I ludzie komentujcie a nie sie obijacie  Ktory raz ja juz to powtarzam.. :/ KOMENTOWAC | 
|  |   | 
|  | #96 | 
| Santa Claus Data dołączenia: 31 01 2006 Lokacja: Polska/England Wiek: 34 Wpisy bloga: 6 Posty: 517 Stan: Na Emeryturze Imię: Gawagi Slayer Profesja: Elite Knight Gildia: Kocham Natalie! ;*;* <3 Świat: Secura Poziom: 123 Skille: 90/83 Poziom mag.: 8 | <komentuje> gz</komentuje> | 
|  |   | 
|  | #97 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 03 2006 Lokacja: ~~~~~~~~ Posty: 86 Stan: Aktywny Gracz Imię: Tocha'Junior Profesja: Elite Knight Gildia: Almighties Friends Świat: Secura Poziom: 99 Skille: 84/81 Poziom mag.: 6   |  Ej ludzie musze wam chyba coś wytłumaczyc...   Macie tam na dole taki prostokącik, musicie na niego kliknąc. Pisze tam "Odpowiedz". Jak juz klikniecie to napiszcie co sądzicie o SS'ach i kliknijcie "Wyślij Odpowiedz" i po sprawie. Bo ja widze, że nikt nie ma nawet ochoty napisac chociarz jednego zdania odnośnie fotek... @btw Niedługo może wkleje nowe ss'ki  | 
|  |   | 
|  | #98 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 12 06 2005 Lokacja: Z jaskółczej 27 Wiek: 34 Posty: 1,365 Stan: Początkujący Imię: Rere Crosnaf Profesja: Royal Paladin Gildia: International Świat: Fortera Poziom: 100 Skille: 86/63 Poziom mag.: 19 | Cos w typie "sklejka miana bezelowca" xd. Gratz lvlka.. 
				__________________ "Gdy mam dyszke,kazdy problem prysnie..." Screeny od Bezela 16:20 Eder Vela [199]: pierdol sie poza 20:20 Elys Tayan [101]: 20:20 You see a red backpack (Vol:20). It weighs 37308.00 oz. 20:20 Elys Tayan [101]: wiesz co to? 20:21 Rere Crosnaf [106]: wiem 20:21 Rere Crosnaf [106]: czerwony plecak ktory wazy 37308 | 
|  |   | 
|  | #99 | 
| Amor Patriae Nostra Lex Data dołączenia: 06 08 2005 Lokacja: Jaworzno Wiek: 34 Posty: 1,086 Stan: Na Emeryturze Profesja: Elite Knight Gildia: Almighty Friends Świat: Secura Poziom: 289 Poziom mag.: 10 | Gz tocha hitów   widze że nosisz moe d lance i b robke co ci sprzedałem  More plx POzdro Happy ~ | 
|  |   | 
|  | #100 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 17 02 2006 Lokacja: Nowa Sól Posty: 580 Profesja: Paladin Świat: Askara Poziom: 25+ Skille: 60+   | Ladne fotki   more plz 
				__________________ 16:57 Rahuelle [21]: ej ludzie moji drodzy powieccie mi jedno po ile chodzi >>>>>wand of plague <<< jak tos wiem nie wali do mnie ;D:  zgurythx | 
|  |   |