|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Tu, i tam...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Spidi Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Askara
Poziom: 11
Skille: 17/19
Poziom mag.: 0!
|
![]() Piękne, nie ma to jak "dziadek paint" ja też go używam do robienia grafik i nieźle wychodzą
![]() ![]() ![]() Pozdro!
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Tym razem nie pixelart. Napalonymi pracami Eloryna (robi w PSP) postanowiłem spróbować... i cóż, wyszło, jak wyszło, czyli ani to ładne, ani realistyczne. ;p
Orcish axe: ![]() Może komuś się spodoba... ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
|
![]() The Punisher:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() punisher ma ciekawy jelec, ze rekojesc "przebija" jelec i wychodzi ostrzem, tak powinno byc? takie wrazenie mam.
axe mile dla oka ale nie az nazbyt wybitne |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie nie, to jest widok zupełnie z boku. Jelec jest w kształcie skrzydeł (jakby to powiedzieć takie, jak ma orzeł nazi, bez nawiązania oczywiście)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
|
![]() popatrzylem teraz w powiekszeniu i faktycznie, ale bez lupy to widac jakby ten jelec byl przebity przez ostrze...zrobisz cos z tym?;p bo tak to patrze ze ladne
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jabłko:
![]() Stara praca, mierzyłem się z Limenu, kto zrobi lepsze - ostatecznie przeszło z 5 metamorfoz. Ostatnio edytowany przez Descartes - 30-12-2006 o 16:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zbanowany
|
![]() Jabłko to nie idealna kula, dodaj "zdeformowania" żeby było bardziej realistyczne. Kolorystyka musi być dokładniejsza, wrzuć jaieś zielone "zacieki", żółte plamy itp. Ogonek musi być dłuższy i mniej prosty, a listek jest źle wycieniowany.
Jeśli poprawisz powyżej opisane błędy, wtedy będzie ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czy ty tu widzisz idealną kulę? Chyba w konturze. Refleks światła wyraźnie podkreśla wklęsłość przy ogonku. Poza tym kto powiedział, że nie ma całkowicie czerwonych jabłek? ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Zbanowany
|
![]() Normalnemu jabłku nie trzeba się przyglądać, żeby zauważyć to, że nie jest kulą. Zadaniem pixelartysty, jest w tym przypadku stworzenie takiego jabłka żeby osoba oglądająca pracę, pomyślała, że to pomniejszone zdjęcie jabłka. Nie widziałem ponadto idealnie czerwonego jabłka, zawsze są jakieś zacieki czy ciemniejsze plamy. Mówię poważnie, popraw to bo jak na razie to nie wygląda jak jabłko.
PS. Ile powtórzeń słowa "jabłko" ![]() Kiedyś jakiś ktoś na tym forum napisał "jabółko", ale to tak na brzegu marginesu. Ostatnio edytowany przez Korektor - 30-12-2006 o 17:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() To jabłko jest widoczne pod kątem z góry. Zobacz sobie normalne pod właśnie takim, a potem przyjżyj się pixelart'wi. Sam tak robiłem ^_^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1. dobrze zrobione jabłko. a widziales jablko z jednej strony czerwone a z drugiej w odcieniach czerwieni/zolci/zieleni? bo ja bardzo duzo. Nie mozna zarzucic mu koloru. zalezy od punktu widzenia.
2. na pierwszy rzut oka widac ze to nie jest kula, ma zdeformowanie u podstawy, nie wiem jak Ty patrzysz, ale to na pewno nie jest kula... Korektor - brzydko wyglada Twoj avatar w jpg ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Skawina
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Mi sie podoba rób dalej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() Naucz mnie tak ;'<
Do nexon idź pracować, a nie tutaj się marnujesz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
|
![]() Celoz, oni od czasu do czasu organizają konkursy na grafiki (jakiś czas temu był konkurs na bronie na lv120). Może następnym razem się załapię, hehe. ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Przemyśl
|
![]() No Kuraj, bierz udziały w konkursach, a jak bedziesz już sławny, to nie zapomnij o mnie..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Niby nazwa tematu "troche większe ..." a ja tu widze nie tylko większe ale i 32x32 (o ile nie mniejsze
![]() No ale pixarty spoczko ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Świat: PL
![]() |
![]() Co? Gdzie? Jaki konkurs?
![]()
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kupujcie, kupujcie, grafiki tylko częściowo nieświeże!!!
A tak na poważnie, głównie reanimacja starych sprajtów i kilka nowych: Katana: ![]() Dark Set: ![]() ![]() Hand Axe: ![]() Longsword (AKA Silvertower Sword): ![]() |
![]() |
![]() |