|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#82 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2006
|
![]() Po prawie 2 dniowej przerwie w skilowaniu znów zaczołem ;D
Wynikiem czego jest 74 Shield [IMG] ![]() Oraz... 74 Axe ;] [IMG] ![]() Pozdrawiam ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Molaii
Profesja: Elite Knight
Gildia: Noble Warriors
Świat: Refugia
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() bardzo ladne zdjata, nawet nie wiedzialem ze jest tu tyle osob z legnicy grajacych w tibie
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 03 2006
Lokacja: Legnica
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mlody Paladyn
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 42
Skille: 72/46
|
![]() gratz XaDerus
Oto moje dzisiejsze advance ![]() pierwszy to mlvl ![]() kilka minut puzniej wbiłem lvl ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik forum
|
![]() Jedziesz Kano z tym lvlem
![]() ![]() Na Hibernie szukam kogoś na jakiegoś duużego Dragon Hunta ![]() Jutro wkleje swoje ss ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2005
Świat: Obsidia
|
![]() Ladne fotki, jest na co popatrzec.
![]() Ciekawa akcja byla kiedy siedzac na necro zostalem poproszony o pomoc przez przyszlego kumpla z rl (gdzie jest cafe na piekarach? ![]() ![]() Aug 03 2006, 20:31:56 CET Killed Gargi at Level 37 ok Aug 03 2006, 20:29:55 CET Killed Saibot Nillav at Level 15 ok Aug 03 2006, 20:29:33 CET Killed Trube at Level 15 ok Aug 03 2006, 20:29:16 CET Killed Sir Grajek at Level 21 ok pozniej zjawil sie jeszcze Yaguardo wiec on chyba pare ich tez wybil. ![]() A ze zdjec to tutaj jest jakis nowy przedmiocik dodany w update: ![]() A tutaj nowa gildia ![]() @Messa Ladnie, ladnie, ja takiego farta nie mam jak ty. ![]() ![]() @Mad Fox To jak, wrociles w koncu na ta Arcanie czy nie? Ostatnio w szkole mowiles, ze sprzedajesz chara, teraz expisz... Czy to byly stare foty ? A co sadzicie o update? |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2006
Stan: Niegrający
Imię: Esharel
Profesja: Sorcerer
Gildia: Nie gram już w Tibię .
Świat: Iridia
|
![]() wbity mlvl :
![]() Effff...dlugo mnei nie bylo .. chory bylem ;P
Retir3d Miłośc - Nie jest słowem. Miłośc - Jest Spontanicznym, Bezinteresownym czynieniem Miłości , tak jak Słońce jest spontanicznym, bezinteresownym promieniowaniem słoneczności. Słońce jest Słońcem w Świecie Heliosowym Miłość Jest Słońcem w Świecie Księżycowym... Słońce jest Słońcem w Świecie Jasności... Miłość jest Słońcem w Świecie Ciemności. ;* |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Molaii
Gildia: Noble Warriors
Świat: Refugia
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Gz skilli XaDerus i gz mlvla Eshi
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik forum
|
![]() Przedstawiam ss'y z ostatnich 2 dni
![]() Przechodząc obok Thais postanowiłem ubić draga ![]() A loot ujdzie ![]() ![]() Potem ubiłem sobie beho i... Wypadło mi oko ![]() [IMG] ![]() Oraz na końcu dobiłem lvl [IMG] ![]() Ostatnio edytowany przez XaDerus - 06-08-2006 o 19:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2005
Świat: Iridia
Poziom: 87
|
![]() @up
Z niczego nie spada trzeba zrobic questa i pozamieniac rozne itemki z npc ![]() BTW 100k?!?!?!?!?! omfg no to najs jak dostane taka oferte to tez sellne ^.- Ostatnio edytowany przez Farek - 07-08-2006 o 13:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik forum
|
![]() Co tu dużo pisać
![]() ![]() 30lvl[IMG] ![]() 31lvl [IMG] ![]() @Xaorix Jesteś/byłeś może z 5gim?;> |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Jestem. ![]() @Farek To, ze chcial sprzedac za tyle, nie oznacza, ze sprzedal. Nie wiem za ile poszedl i czy w ogole. ![]() Dawno nie wrzucalem fotek, tak wiec najwyzsza pora. W drodze na demony... ![]() Probka umiejetnosci demona i moich sdkow :> ![]() Poraz kolejny jakies sd ![]() W oczekiwaniu na respa... ![]() I to juz ostatni ss, z demonow ![]() Na koniec wreszcie jakis loot z necro, a kasa teraz bardzo sie przyda. ![]() Teraz szykuja sie ciekawe wydarzenia na Obsidii, jesli uda sie przetrwac to na pewno obejrzycie jeszcze wiele ciekawych ssow. ![]() Ostatnio edytowany przez Xaorix - 07-08-2006 o 16:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik forum
|
![]() Żeby odświeżyć temat :
32lvl [IMG] ![]() 33lvl [IMG] ![]() @Kano przestajesz grać? |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja na razie nie powrzucam fotek bo nic ciekawego, poza staniem w pzcie ostatnio nie robie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Gdzie popadnie
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Gildia: No Have :>
Świat: Isara
Poziom: 3~
Skille: 15/21
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() Siemanko Jestem z Legnicy i gralem na Isarze nie gralem juz ponad miesiac i chetnie bym pogral znow ale nie chcem wracac na Isare Gdzie wy wszyscy gracie Bo jutro o 10 mi podlanczaja znow internet i do konca wakacji jade ostro o ile mi panna pozwoli;p Napiszcie na jakim serverze was gra najwiecej;p tu albo na gg jestem niewidoczny albo bede wieczorkiem papapapa GG:1920856 Pozdro;p
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik forum
|
![]() 34lvl
[IMG] ![]() W sobote jade do Warszawy na pare dni więc nie będzie moich screenów przez jakiś czas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Guest
|
![]() Ja tez jestem z LCA
![]() drugi to candia i trzeci zaczynam na amerze ![]() ![]() |
![]() |