|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
4+2=6 6*3,66= ok. 22 zł zapomnialas o VAT. Naprawde myślisz ze nie wyslalem maila ?? oczywiscie ze wyslalem |
|
|
![]() |
#82 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: exiva me
Stan: Niegrający
Imię: Vanka
Profesja: Sorcerer
Gildia: Kaczors Revolution
Świat: Menera
![]() |
![]() Cytuj:
i teraz wysle jednego.. to jest jakies 12 zlOty... a teraz mm mp3 to wyzle moze nawet 2 =P |
|
![]() |
![]() |
#83 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
@down juz bosal o tym pisał. nie musisz podawac maila na tibia.com, ale podaj taki z ktorego korzystasz np. po to jesli wygrasz mp3 to im przez maila przeslesz swoje dane (adres zamieszakania itd). W razie kosultacjoi tez potrzebujesz maila Ostatnio edytowany przez Alojzy Mamriel - 17-07-2006 o 12:11. |
|
![]() |
#84 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2006
Stan: Rookstayer
Imię: xxx
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Resistance
Świat: Isara
Poziom: 11
|
![]() A jak napisze bledny mail w konkursie o paca to co sie stanie?? podalem w razie czego numer komy ale nie wiem czy cos to da ?? .............. Prosze o rade... THx
|
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: ToRuń
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() O kurde
![]() ![]()
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2004
![]() |
![]() ciekawe czy te repliki maja mocne uderzenie bo bym sobie kupil do zabijania wróbli
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Guest
|
![]() Witam Admina i cala reszte
Mam wielką proźbę do kogoś kto wie Ile wyslal SMS ten który wygral za największą ilość Bo ja wyslalem SPORO wiecej niż za 4 dychy czy 5 dych I chcialem tylko wiedziec ile mi zabraklo Więc jeśli nie możesz tu napisac (Admin) to napisz mi PW Bardzo był bym wdzięczny ![]() BTW. To jest moje nowe kąto bo do starego mi passy wcielo a mail przestal dzialac;D |
![]() |
#89 |
Guest
|
![]() nie moge po prostu uwierzyć ze ktos wyslal wiecej sms niz ja
![]() btw. W tej edycji nie ma nagród za najwieksza ilosc sms? why ![]() @down ależ ty jestes smieszny... ...kłaniam ci się chlopie... Ostatnio edytowany przez tomili666 - 19-07-2006 o 00:50. |
![]() |
#90 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: W RL'u
Stan: Usunięty
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 55
Skille: 81
|
![]() Cytuj:
Jak wyslesz 1000 smsow to wygrasz pacca na rok ,passy do Bubble i posade admina w tibia.pl ,slyszales o tym? |
|
![]() |