|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 02 2004
|
![]() Cytuj:
Kilka postów znikneło ale gdy ja pisałem posta do Administratorów to było 9 stron. |
|
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
![]() |
![]() Mind stone także ma zmeniony wygląd.
@re down Klejnoty oraz soldier helmet były wspomniane już wcześniej. Ja wspomniałem o mind stone bo nie zaliczam go do zwykłych klejnotów. Ostatnio edytowany przez Stern - 12-08-2004 o 21:45. |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 02 2004
|
![]() Nie tylko Mind Stone. Zmienione zostały wszystkie rzeczy typu, że tak powiem klejnotowatych a także uzbrojenie[inaczej wygląda Solider Helmet].
|
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Profesja: Royal Paladin
|
![]() spojżcie tylko na mapę http://static.tibia.com/IMAGES/library/map_big.jpg widać tam chyba najbliższe plany Cipów co do rozbudowy mapy , wielki teren nazwany narazie tajemniczo "Unknown Territory" więc ... kolejne Tereny dla PACC w drodze ... zapewne bardzo odległej ;-)
BTW. Chodząc po nowym mieście mam wrażenie że jest jeszcze nieskończone , z NPCami niektorymi nie można sie wogole dogadać , poza miastem na północ jest zamórowane przejście do czegoś co przypomina wejście do ... grobowca ? Smoki w nowym mieście , troche przegięte miejscami 2 DLe i smoki ? a następne idą jak tylko Cie zobaczą ? Hardcore . Miejsc do spokojnego hunta na smoki nie ma za wiele no i myśle że będzie dużo lurowania , scaraby można łatwo wyciągnąć z dziur więc stżeżcie sie magowie Afkujący nad wodą Samo miasto wygląda pięknie i sie porusza po nim szybciej ? takie mam wrażenie że biegając po tych piramidach szybciej sie poruszam . Odnośnie lokalizacji npców w mieście , ktoś powiedział że są oprozżucani wszędzie , ale to dodaje uroku , gdy sie poruszamy obok tych pięknych monumentów Statek do Ankrahmun troche za drogi 140 gp w jedną strone z venore (mam postman questa dlatego mniej) Szybsze GSy miałem okazje sie z nim zmieżyć ... teraz już nie są takie potulne i nie biegną za palkiem bezbronne paladynem na 52 lvlu z haste i time ringiem musiałem użyć kilka UHów ![]() ![]() ![]() Nowa Grafika , podoba mi się naprawde te drzewa , krzaki . normalnie gratulacje dla grafików , przy tak małej palecie barw takie cudy osiągnąć ... red gem w końcu wygląda tak jak powinien piękny kryształ ktory warto wystawić w domqu a nie chować w depo bo kijowo wygląda , jedyne co mi sie w grafice nie podoba to niektóre gemy ZWŁASZCZA Ametysty ... są ochydne ... ale cóż nie można mnieć wszystkiego Update oceniam na 4+ (duży +) albo 5= (tak to są dwa - ) huh , ale się rozpisałem , zapewne jest tu kilka literówek ale mam nadzieje że nie będa bić tak bardzo po oczach ![]() @re.down Może knight jest podpakowany nie wiem ale palkiem wale takie same hity przynajmniej w smoki a te scaraby jakieś mocne ... dużo arma mają bo hity 100+ rzadko wchodzą Ostatnio edytowany przez Przemas - 12-08-2004 o 22:28. |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
|
![]() heh, wszyscy sie produkują że jakie to potwory silniejsze a nikt nie zauważył że postacie też dostały jako takiego power-up a.
Przykład: ide na spawna przed wejściem do elven bone a tam już czeka gromadka (2 spearmany orki 1 elf 2 wqarriory orki i 2 zwykłe orki). Czytałem że speary są silniejsze więc zaczynam je lac i zadaje okolo 10 dmg wiecej niż zwykle (jestem knightem 19 lvl). Jak już się ze spearmanami uporałem to warriory, też im więcej hitow zadaje, potem pierwszy raz zdarzyło mi się orka na 1 hita wziąść z drugiego na dwa, a więc nie marudzić że potwory za silne bo postacie też stały się potężniejsze ![]() |
![]() |
![]() |
dbfan |
Ta wiadomość została usunięta przez $corcerer.
Powód: post nie na temat
|
![]() |
#86 |
Guest
|
![]() Nie wiem czy ktoś zauważył ale nie dość, że GS używa czaru utani hur to jeszcze dosyć często leczy się.
|
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Z przed kompa
![]() ![]() |
![]() ancient scarabs-1000hp/720exp
![]() blue djinns-330hp/190exp ![]() cobra-65hp/30exp ![]() green djinns-330/190 ![]() hyaenas-60/20 ![]() larvas-70/44 ![]() scarabs-320/120 ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]() Siemka :>
No i jeszcze jedno, zerki maja haste albo utani gran hur ![]() To naprawde bezsensu ;/ Niedługo swoim 35 palkiem bede mogł chodzic tylko na minosy bo kto wie czy cyce nie beda walily z e wave <lol> Bh wysysa mane heh, to jest naprawde chore, jedyne z czym sie zgodze to grafika, grafa jest giTTT ![]() Ale gre znowu ..... delikatnie muwiac zepsuli ![]() Wydaje mi sie ze te haste u potwrów to kolejny powód na kupno pacca zeby ghrasz tez mógl zrobic haste, to smieszna niedlugo dla facc zostana tylko snaki ![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() ja tam wolalem stare potworki te nowe są znacznie za silne! co stego że stałem się nico silniejszy jak 4 ghula zjerzdzajom mnie do zultego jak zawsze zabijalem je z stratom do 20 hp - to jest koszmar. teraz sie boje wejsc na FD czy DS bo są szybsze i silniejsze - skandal żeby 35 lvl knighy z 70/70 skilami nie mugł rozwalić 2 DS a od FD tracil do 1000 hp!!! a nowe miasto jest poprostu do niczego - spodziewałem sie fajnych expowisk i przestronnych terenów do rzycia a tym czasem miasto jest strasznie ciasne a expowiska są przesadnie nabite potworkami (ktoś wyrzej wspominał o smokach i DL).
|
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2004
![]() |
![]() Ancient Scarab "test hunt"
![]() 22:37 You see a scarab shield (Atk:0 Def:25).It weighs 47.0 oz. 23:08 You see a daramanian waraxe (Atk:39 Def:15).It weighs 52.5 oz. Pewna słaba macka oraz nowy amulet tez wypadły, ale niemoge chwilowo skopiować ich statystyk. Wszystkie sś piękne, i pasują stylizacja do krainy Faraonow ![]() Max hit jaki mi zadał to 195 ![]() Podsumowując: ... loot nienajlepszy , ale zabawa przednia ![]() Ostatnio edytowany przez Zandarn - 12-08-2004 o 23:17. |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2004
Lokacja: Chrzanów
Imię: Gold Raven
Profesja: Rookstayer
Gildia: Storm (już nieistniejącą :/)
Świat: Danubia
Poziom: 49
Skille: 23/30
![]() ![]() |
![]() No to teraz ja wtrące swoje 4gp
![]() 1. Orc Spearman - leje naprawde silno teraz , dowód, bilem sie z dwoma na rooku (lvl 26, skille: 21/26, eq najlepszy standartowy) i straciłem 6 life fluidów na te dwa tylko, przedtem bilem sie z dwoma i nie tracilem żadnego, 2. GS-y są naprawde bardzo szybkie, dowód: wczoraj padł jakiś lvl 70+ od 1 GS-a - było o tym na Helpie, jak się ktoś zapytał od którego lvl można uciec przed GS-em ![]() 3. Prezent ma nowa grafe, teraz nie jest żółto/czerwony tylko niebiesko (troche fioletu)/czerwony -> ![]() 4. Krzaczek z jagodami, niby fajny ale te jagódki są rozmazane i nijak mają się do tego jak wyglądają jagódki po naciśnięciu ctrl (lub use) na nich ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
PS ciekawe jak cena k legsow pojdzie w gore po przyspieszeniu Gsa (dobrze ze kupilem przed upem)
Ostatnio edytowany przez ]v[ichal - 12-08-2004 o 23:36. |
|
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik forum
|
![]() Działa!!Witam wszystkich na Forum!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2004
|
![]() Z tego co mi się zdaje ... to potworki *dwarf* potrafią przesuwać ludźi
PS: nie wiem czy to nowość ale ja się z tym jeszcze nie spotkałem :/ |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik forum
Lokacja: chorzów
|
![]() Czy ja wiem żeby potworki były takie mocniejsze?..mają troszkę inne zachowania ale żeby robić z tego aferę?...Ważne że money makers(czyt.darf guards
![]() You see an ancient amulet.It weighs 8.4 oz. Hiberna 62 pally Denaris Gwynbleidd |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 08 2003
|
![]() Ostatnio edytowany przez $corcerer - 13-08-2004 o 01:33. Powód: wyciolem inny post, to zmienilem tez ten |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
Lokacja: Jaworzno
![]() |
![]() ja zauwazylem ze trolle sa silniejsze i ze zniknely skulle na non-pvp nawet w party nie wiem czy to nowosc ale cos jest i ze sprzedanie k-setow bedzie drozej
|
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Carlin
![]() |
![]() Ale nie wiem czy ktoś napisał, że roty więcej wytrzymują
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez $corcerer - 13-08-2004 o 01:33. |
![]() |
![]() |
#99 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Olsztyn
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Azura :)
|
![]() A mi sie wydaje że mam winksze lagi niż zwykle teraz czekam 6 sec. na reakcje mojej ostaci
![]() ![]()