![]() |
#82 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Paskowa i fake'owa elita.
|
![]() Czemu nie komentujecie?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Nadrill ale jestes obcykany xD!
![]() |
#85 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() Mhihi - logiczne
ech Zając filozof z ciebie.. edit: ale i tak wole piekielną historię o szatanie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zbanowany
|
![]() Twój wybór Celoz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ahh tam nawet smieszne ale Szatan lepszy ale spoko twoj tez fajny =) no coz ucz sie od mistrzow a zajdziesz daleko (moze pobijesz Nadrilla i Misze
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#89 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() Nawet dobra my też mieliśmy tą lekcje.(zaczeła gadać o tym że powiniśmy się uczyć od niego<lol>)
A co do samego paska,śmieszny przynajmniej mnie rozbawił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Spoko Spoko niezle
![]() ![]() <NooB ModE ON> Mule plax!! Mule plax!! Jezeli ty niedac wiecej faka my cie hantjed on rook! <nOOb mODe oFf>
![]() |
#91 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2006
Lokacja: Lidzbark Warm.
Imię: Lady Rixigia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ...
Świat: Amera
Poziom: 20+
Skille: .
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() Ogólnie to tak dziwnie wyszło bo jeden jest śmieszny a drugi nie i taka przeplatanka
![]() Ostatnio edytowany przez SzmelinS - 20-09-2006 o 08:12. Powód: nie o tym myślałem xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zrob spis tresci to pogadamy... Takto nie ma za bardzo jak poogladac, czy sa nowe paski. Jestes zlosliwie zly. :<
@EDIT: Dobra, juz wszystko zdolalem przeczytac. Co do paskow: niektore dobre, ale sporo takich dosc cienkich. Podobal mi sie bredgens, udka z kurczaka i plaskostopie. Do Nadrilla: nie smieszy cie, bo to humor nie-dla-idiotow. Z tej odleglosci sie ciebie nie boje. ![]() "Nadrill Misza Elevo to moi sensej": blad! "Misza Misza Misza to moi sensej." To jest prawidlowa forma. Jeszcze jedno do Zajaca: mozesz sie inspirowac Forum Actionum (www.cdaction.pl/agora), tam jest opisane mnostwo zabawnych sytuacji, a sa w takim gaszczu, ze nikt cie nie oskarzy o plagiat. Dobra, starczy wam tego tekstu.
HELIUM~ Ostatnio edytowany przez Misza - 20-09-2006 o 14:28. Powód: ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zbanowany
|
![]() heh misza skromny
![]() Dzięki za komenty, nie obraziłbym się za więcej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Białystok/Brussel
|
![]() Thats funny rl funy dowcy są niezłe pokombinuj cos rowniez z blondynkami :>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zbanowany
|
![]() Kooment plx?
![]() Paska 15 jak narazie nie szykuje, 15 to jakby rocznica, więc myśle nad czymś 6 lub 9 obrazkowym. Czekajcie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() no... Zajaczek
![]() ![]() btw. 15 to twoje urodziny? Jezeli tak to wszystkkiego naj naj naj... lepszego xD i ladnej kobiety + dobrego komputera do fake'ow xD!!
![]() |
#98 |
Zbanowany
|
![]() Święto, święto! 15 pasek!
![]() Więc, zważywszy na to, że malo komentarzy (aczkolwiek fachowe, za co dziękuję) postanowiłem zrobić ten 15 odcinek troche inny... Taki traktujący o Tibii i jej "przewspaniałych" graczach. Obejżyjcie, skomentujcie a potem zakładać pidżamkę siusiu paciorek i spać dzieci... Dobranoc... P.S. Od teraz ważniejsze paski (bonusy, uroczystościowe itp.) będę oznaczał. Macie! Pasek #15 ;> ![]() I jak? ![]() P.S. jeśli to czytasz - skomentuj... A teraz już dobranoc xD Ostatnio edytowany przez Zając - 22-09-2006 o 21:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Muhehehehe... 5 screen rox. 2 screen też fajny, a pierwszy po prostu świetny. Oby tak dalej!
PS. FIRST! ![]() PS 2. Na piątym screenie jest błąd, nie ma literki "t" w słowie "Giant" w nazwie "Giant Spider". ![]()
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 22-09-2006 o 20:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmmmmmmm to z GS'em bylo najlepsze wedlog mnie cieeenko Zajaczku cienko :| ale i tak fajne
![]() ![]() ![]()