|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Śląsk/Pyskowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dark Brozyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pandoria
Poziom: 174
Skille: 105/73
Poziom mag.: 23
|
![]() ja moge pisać ile chce postów pod sobą forum masterze. jak thaldus doszedł do nas to exefs i yaltar z kozaków zmienili się w depo masterów lolq
http://s10.photobucket.com/albums/a149/Dark_BrozYn/ 21:24 Zarazestor Masumil [9]: nic jurz |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Guest
|
![]() troche dziwne ale juz ich niema w gildi ? why ??
Ps. Mithgar zamilcz... |
![]() |
![]() |
#84 |
Guest
|
![]() Lol ja bym tych wszystkich Pk'ey wyzabijal jak muchy , kiedys gralem sobie zostawilem sobie knighta na afku a Ci debile wzieli mnie podlozyli ognien pod drzwi i wypad mi ku.. K armor Ale po nowym Uptade i tak jest lepiej (Niz bylo) (...)
Jeszcze Tu Wroce - MafiA - - Pojarra will stay in my heart forever -[*] |
![]() |
![]() |
#85 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
|
![]() Cytuj:
Skoro nie wiesz, o czym i piszesz i nie znasz tematu( przeczytałeś chociaż jedną stronę), to po prostu się tutaj nie udzielaj. @down Nie chcę tępic wolności słowa na tym forum ani w tym temacie ![]() Ostatnio edytowany przez XIII - 28-08-2006 o 10:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2006
Profesja: Royal Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 82
Skille: 88/60
Poziom mag.: 19
|
![]() Mit jak ktos tu nie umie czytac to ty
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
1. Zamulilem napisac ze Garcius byl na yellow Hp 2.Ja jestem ciekaw czy ty bys wylecial z tego staku jezeli wiekszosc ludzi co byla online z Everlight to knight'y |
||
![]() |