|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() "Ubieram axe ringa, zwiekszam sile ataku do 100
![]() ![]() ![]() ![]() Rozwalony ![]() EDIT: "Ej tajfun wez mi daj bepe mfów" xD ![]() EDIT2: laga mam, laga mam.... mialem laga 10 sekundowego... o, juz mnie puscilo... ![]() EDIT3: Yeebaka yeebaka xD Gremara! GREMARA! Edit4... Widac kto jest najbardziej opanowany. Taifun roks ![]() ~ GDZIE TAJFUN GDZIE CZIPSU hahah ![]() EDIT5 Łi nid ju! 6. A mnie wszyscy gonią i co? Ludzie... normalnie, próbuje sie powstrzymac... próbuje.... i... haha... i.... HAHAHAHA!!! HAHAHA Ostatnio edytowany przez The Shodow - 11-09-2006 o 20:03. Powód: Nie moglem sie powstrzymac ;] |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2006
|
![]() Wy tego nie rozumiecie, że to naprawde dzieci które posiadają 13 albo 14 lat? Jeny jak można cholerka tak przeżywać i tak to komentować, dosłownie podjar jakby pierwszy raz gadali na rozmowie głosowej, w ogóle jakbyw domu telefonu nie mieli i nie dzwonili do znajomych...
#84 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() No ale sluchajac tego to sie ladnie ubawilem ![]() |
|
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 09 2006
|
![]() =:-) 10 znaków
|
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Fraten
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Partyzanci
Świat: Titania
|
![]() BUAHAUHAUHEUHAEUHAEUHAEUHAEUHAEUHEAUAEUH O KURW ANIE MOGE LOL KURWA AHHGAHAHAHAHAHAH JA PIERDOLE LOL KURWA NIE MOGE HAHAHAHAHAHAHAHAH XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDd
NIE NO KURWA JEDZIESZ!!!! NAJLEPSZE SA MOMENTY 0:20-0:30 13:00-13:10 Taifun walnij 2 ue!!! nie nie nie..... OJOJOJOJOJOJOJOJOJ!!!! 20:35-20:50 uaaaaaaa i jeszcze slychac jak na*****a w klawe (prawdopodobnie bot ![]() 17:10-17:40 Imagram, jestes zalosniejszy niz niektore sweki buhehe ale wkoncu to twoja sprawa ale takie pytanko... przezywasz orgie w grze? 20:30-20:35 HAHAHAHA LOL NIE NO KUWRA TO JEST NAJLEPSZE CO WIDZIALEM XDDDDD
http://photobucket.com/albums/c139/Trevorrr/ Ostatnio edytowany przez Madreth - 13-09-2006 o 18:18. |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Lublin
![]() |
![]() "chodzcie pod depo" "prawo,prawo"===>kolo ma 8 lat chyba
![]() HAhahHAh jebnalem prawie na plecy ![]() Imargam zakochalem sie w Twoim glosie ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Celmir - 13-09-2006 o 18:27. |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2006
|
![]() Kurwa posram się zaraz ze śmiechu daj mi sołl fire hahahah kurwa same ćwoki po 12 lat ;] btw nie ma to jak polack war totalna porażka.
|
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bojadła
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zembol
Świat: Azura
Poziom: 60
Skille: 19/24
Poziom mag.: 54
|
![]() hehehehe dobre. i nie pierdolcie glopich komentarzy bo kurwa imargam kurwa wbil 180+ lvl jako jeden z nielicznych polakow a wy tu kurwa pierdolicie jaki ma glos. ja bym kurwa chcial taki lvl miec a nie wy komentujecie. jak bym solo ubil kogos tez bym sie cieszyl.
#90 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wow, wbil 180lvl!! Moj idol;] Bede chcial to sobie tez wbije 180 lvl na otsie XD
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: 30cm od Monitora
Imię: Zaforin Dret
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Zomo
Świat: Refugia
Poziom: 32
Skille: 66/33
Poziom mag.: 13
|
![]() ASHAUHSUAHSUAHSUAHS xD Polecam film wszystkim!
@modki: Gdzie się podziała cenzura słów, bo tu klną.... |
![]() |
![]() |
#92 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ta na otsie to ja moge nawet 500 wbic. tam exp jest 50x wiekszy. jak taki cwany jestes to na realu wbij. a kurwa nie mow ze nie chcial bys miec takiego chara ![]()
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2006
|
![]() Lol
Taifun opanowany a reszta drze morde ...Tafiun:spokojnie spokojnie ...All;Kurwa spokojnie to wojna jebaka(ten text non stop idzie ![]() Tafiun : odliczam 3 2 1 one ue ue Ktos: ojojojojojojojojojojojojojojojojojojojjoojjoojojoj ojojo Ktos:kATRIHNA MNIE bije pomocy!!!!
#94 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: Rybnik
Imię: Veremus
Gildia: Grupa Trzymajaca Wladze
Świat: iridia
Poziom: 47
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() mam frizy!
PANOWIE ONI SIE BOJAAAAAAAA ONI SIE BOJAAAAA!!!!!!!!! ONI JUZ CHCA UCIEKAC! JEDZIEMYYYYY ! GIEFBE! ej to friz? co sie dzieje? to friz?! yubova yubova ah kurde yubova nie..... uhujcie mnie bo ide kupic bepe manasow! wi nid ju! i wiele wiele innych! polecam te mp3 mozna sie usmiac jak cholera Pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wiadomo ze kazdy chcialby miec takiego chara, ale kto ma tyle czasu zeby w rok to wylvlowac ? Chodzi mi o to ze koles ma poprostu cos z glowa, a ze jestes taki glupi, ze sam nie wiesz co piszesz to wez zacznij grac w gry typu "Zielony Krokodyl: Uczy czytac" bo naprawde przyda ci sie to ![]()
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2006
|
![]() owneeeeeeeeeeed
![]() ale kiedy team speak dziala? bo mi [15:21:55] Connecting to tethys.piasta.pl:8002 [15:21:58] No reply from server Maybe the server is offline or maybe teamspeak is not running on it
#97 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#98 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ja gram w tibie kiedy tylko moge wiec jak ty myslisz ze jak ktos duzo gra to pojebany to nie wiem co ty tu kurwa robisz na tym forum. wy*******aj stad grac w gry typu : Nie lubie tibi a nie. i czytac ty sie naucz bo narazie to tu sa ludzie ktorzy umia czytac (no oprocz ciebie) kurwa chlopie. krytykujesz polaka. rozumiem krytykowac szweda czy br ale nie swoich ziomkow ...... to ze jest smieszne to jest bo ja sam sie usmialem ![]() ale nie trzeba zaraz krytykowac typu: ale dzieci , ale maja glos itp. ci co tak krytykuja to pewnie nawet nie wiedza co to znaczy miec PZa albo rzucac SOULFIRE jakby wiedzieli to wiedzieli by ze jest adrenalina w huj. i sie kurwa ledwo oddycha ;p
![]() |
#99 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
w takich grach typu strzelanki odrodzisz sie i dalej napeirdalasz a w tibi nie da sie cofnac ![]()
![]() |
#100 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2006
|
![]() Cytuj:
Po 2. Skoro rzucasz już mięsem, to albo rzucaj nim do końca albo to ocenzuruj. To czy jest szwedem czy br, czy polakiem to nie ma znaczenia, szwedzi i br to też są ludzie, i do nich trzeba mieć szacunek, ale najpierw ktoś musi zrobić 1 krok w dziejach Polski, bo niestety Polacy, są tacy, że nie popuszczą tylko albo walną w morde za nic albo Cie wyzwą. A Tibia jest bardzo dobrym przykładem tego. @topic Tak czy tak, ja swojego zdania nie zmienie, po prostu dzieciarnia i tyle, która jest napalona na taką gre i musi sie popisać przed tym co robi.