|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2006
Wpisy bloga: 1
Stan: Na emeryturze
Imię: Dechariius
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
Poziom: 10
Skille: 30/27
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() ..... powiem tylko tyle bo nie da sie tego wyrazic w slowach... dodam jeszcze : Zajenfakenbiste i #$%?@#$%@#$%^?@$%@%$@%^@ !
|
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() no ladnie
![]() ![]() @up No, a znasz jego mistrza? xD
#83 |
Guest
|
![]() no stary postarałes sie,ale dalej niema pokemonów! ;[ (OMG?)
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: Radom
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nurianor
Profesja: Elder Druid
Gildia: Domowe-Przedszkole
Świat: Iridia
Poziom: 28
Skille: **/**
Poziom mag.: 33
|
![]() No, dawaj dalej, bo zrobie tu SUPER POWAH HIPER MEGA BAJER NOGINOKO OKOJUSZI SERCAMALI RĘKADIRO GŁOWOSUSZI NOSOWALI PTASZKOSIMON SPAM! Zginiecie wszyscy huahueauheuaehueauheuheauhea.
#85 |
Guest
|
![]() @Up Lol? ;O
|
![]() |
#86 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 09 2006
|
![]() Po prostu GZa na mojego fake nie mam pomysłow. A tych jak widać nie brakuje
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2004
|
![]() krótki, ale git
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2005
Lokacja: W domu przed monitorem
Imię: Lunnix
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
|
![]() PPIIEEKKNNEE!!!111oneoneonejedenjeden
Z wielka niecierpliwoscia czekam na next czesci...tylko popracuj nad ortografia np. nie pisze sie so tylko są lub nie ido tylko idą ![]() ![]() NEXT PARTS BLX! |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 09 2006
|
![]() fajny fajny fajny FAKE !! zaje zaje zaje fajny !! dawaj nexr part or hunted ;> please xD walic kare na kompa !!!!
|
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fake nawet fajny ale logo Dupne potrafisz robic efekty a tu logo taki ... rób dalej ^^
|
![]() |
![]() |
#93 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Paskowa i fake'owa elita.
|
![]() Hehe...
![]() 1 część - denna. 2 część - tak samo. słabe efekty 3 część - nie przypadła mi do gustu, ale coraz lepiej. 4 część - krótka, ale już można ją zaliczyć do "Niezłych". 5 część - zaczyna mnie interesować wątek, fabuła ma drugie dno. 6 część - piękne streszczenie części siódmej. Moge z czystym sumieniem powiedzieć, że fake z dennego mienił się w ciekawy, pełen zmian, z wieloma wątkami. A ty stałeś się z młodzika odkrywającego to forum pełnoprawnym do stwierdzenia, że jesteś "Dobrym fake'owcem" ![]() Ostatnio edytowany przez Zając - 25-09-2006 o 20:12. |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2004
|
![]() czekamy...
|
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
|
![]() spoko Wena napewno przyjdzie Nie trać Oczu.
![]()
#97 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() Część pierwsza: Nie wiadomo jak isę to zaczęło...
Część druga: Gimpa zobaczyłeś? "to, twojo, zniknol, zreszto" <- co to jest? Część trzecia: j / w, w jednym obrazku golem dostaje obrażenia od ognia a pokazane są obrżenia fizyczne Część czwarta: kilka literówek, efekty już troszke lepsze Cytuj:
I KURNA NIE POSZ MOGO TYLKO MOGA!!! Część piąta: MOWIO MNIE DOBIJA!!! Reszta jest świetna! walka fascynująca fa fabuła się porządnie rozwinęła Rób więcej bo spotkasz mnie z piłą mechaniczną!! |
|
![]() |
![]() |
#98 |
Guest
|
![]() ile mozna czekac na "next party" kurde tak to wciaga nimoge sie dozczekac nastepnego PISZ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Minela mi kara na kompa, a wiec bede tak najezdzal Siekieta zeby zrobil to next part;. Obiecuje! Wena mu wroci :>
PS. Niedlugo bedzie nastepna czesc mojego fake'a!
#100 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2006
|
![]() hahahaha, a ja z okazji, że napisałem 100 post w tym temacie, to PLAX NEXT PART
![]()
![]() |