![]() |
#81 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Derkases - retired
Profesja: Elite Knight
Świat: Pandoria
Poziom: 90+
Skille: 85+\80+
Poziom mag.: 7+
|
![]() ohh dobrze ze ty taki obeznany...wiem wiecej od ciebie niemartw sie gram na tym servie od jego wyjscia i jeszcze nigdy nie bylem retired wiecej niz tydzien jesstem "na biezaco" na tym servie wiec nie piepsz mi glupot z enic niewiem..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na emeryturze
Imię: Oletor Andronikus
Profesja: Druid
![]() |
![]() Cytuj:
Gdybym nic nie wiedzial to bym niekomentowal a to ze Thaldus'a znam z Azury Jako Ambeldyn'a wiec wiem do czego tam byl zdolny i dziwie sie dlaczego w takiej sytuacji majac takiego chara nic nie dziala!! Apropo niezauwazyles ze "Carisha" to raczej kobiece imie?? to zwracaj sie jak do kobiety a nie do faceta!!<lol2> Pozdro
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez kokos@ - 13-11-2006 o 22:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Guest
|
![]() " Thaldus'a znam z Azury Jako Ambeldyn'a wiec wiem do czego tam byl zdolny i dziwie sie dlaczego w takiej sytuacji majac takiego chara nic nie dziala!! "
Po. 1 Thaldus odszedl z azury poniewarz przegral wojne Po. 2 Sam nic tu niezdziala : (((( po. 3 poza nim, thorem, Fenzą, Tie, brozynem, Drotterem , relytem, no i pyrosiem ktory ma bana w tym momecie nikt niewie co to pvp.. bo reszta to Polaczki ktorzy w tym przypadku, na tym swiecie pokazuja ze jestesmy 2x gorsi od br . Wiec jak tu wygrac wojne? Sorry za pismo ale klawiatura odmawia posluszenstwa :< poza tym z tego co słyszalem o The Trio to im juz sie poprostu niechce grac... ba Ostatnio edytowany przez afarko - 13-11-2006 o 23:28. |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: London
Imię: Nilostan
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Mortal Sin
Poziom: 155
Poziom mag.: 75
|
![]() Z dnia na dzien pojawia sie tutaj coraz wieksza liczba bezsensownych postów, jak zwykle udzielaja sie ludzie , ktorzy nic nie wiedza.
Tez gralem na azurze od samego poczatku serwera i tak naprawde Ambellyn nie bral nigdy czynnego udziału w wojnie, czasami pojawial sie na battle ale to bardzo zadko. Tutaj jest calkiem inna sytuacja, Glamour w wiekszosci to rl friends, wiec 'zdzwonienie' sie zabiera im doslownie kilka minut i sa wszyscy online, u nas jest z tym znacznie gorzej. Oprocz mnie, Zikka, Gonzaleza, Liinka i Pyrosa to prawie nikogo nie mozemy zaciagnac , zeby byli online. Poza tym Thaldus zachowuje sie jak noob, kompletnie nie potrafi wykorzystac swojej postaci, loguje sie raz na 1-2 tygodnie..itp itd Gdy nie ma online przynajmniej 2 naszych sorcow to praktycznie nie jestesmy w stanie nic zrobic przeciwko ich sorcom, oni maja 6-8 sorców ktorzy sa zdolni do walniecia ue, wyobrazcie sobie kombo 5 ue naraz :O Zreszta to jest kompletna parodia, w ktorej Thaldus (Ambellyn) gra glowna role. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() Cytuj:
Forum jets miejscem publicznym i nie ty ebdziesz decydowal kiedy moge sie wypowiedziec, a kiedy nie. Swojego zdania nie zmienie. Jezlei ktos kogos poprawia to niehc chociaz bedzie pewny, ze sam nie robi bledow. W innym wypadku jest to raczje na zasadzie "przyganial kociol garnkowi..." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
Imię: Mystic Carisha
Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
Poziom: 100
Poziom mag.: 65
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#88 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#89 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na emeryturze
Imię: Oletor Andronikus
Profesja: Druid
![]() |
![]() Cytuj:
po 1 Poklucil sie z Hawkiem jednym z dowudcow swe na Azurce. po 2 Pojawily sie nowe serwy czyli Pandoria i jeszcze jakies. Po trzecie i tak nie mial szans wypklacic sie na Azurze wiec wolal odejsc bo widocznie niewidzial szansy wygrania wojny jesli mniedzi swe co troche byly nowe konflikty . Po 4 Wiem jakie ataki potrafi robic Ambeldyn poniewaz sam od niego kiedys padlem i wiem jak organizuyje swoich ludzi, wprawdzie jest to troche kamikadze ale jego myslenie jest troche jak ze santycznej sparty albo polec, albo zdobyc duzo fragow wiec moze jeszcze sie doczekamy jakiejs zabawy. Wiem:* Pozdro
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez kokos@ - 14-11-2006 o 19:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 11 2006
Lokacja: w domu?
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gagatek Malutki
Poziom: 42
Poziom mag.: 52
|
![]() Ehh, i co z tego , ze Thaldus tam grał, ważne, że tu nic nie robi. Jeszcze troche to nie on bedzie polowac na Glamour tylko oni na niego, bo ilosc ich ms na 60+ lvl robi sie przerazajaca... Swoja droga to polacy zamiast zrobic noob atack i puscic sie w 20 (15 lvl max) na Joeya lub innego ich czlonka i zabic go combem z sd, to jak dzisiaj chcielismy zrobic taka akcje to po pierwsze zglosilo sie 4 sorcow, a po drugie jeden z nich wyjechal z pytaniem "za co chcecie go bic?" no to sorry, o czym tu gadac. Mam nadzieje, ze ktos sie zglosi i w koncu zabijemy tego kretyna... do zobaczenia na Pandzie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Świat: RL
|
![]() Polacy nie umieja takich akcji robic.
@up Napisz swojego nicka, moze Cie kiedys widzialem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
|
![]() main chara czy noob tym co chcialem ta akcje zrobic ?
![]() @do Gonzy i Tie za co do cholery ujebaliscie elde dista? to polak..na swe sie boicie kurwa pz zrobic a polakow rzniecie jak kaczki tym bardziej ze gonza byl jego dobrym kumplem aha i jeszcze jedno, ktory owner ujebal elde dista? trzeci czy czwarty? ^^ Ostatnio edytowany przez Maciek008 - 20-11-2006 o 21:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
and Protector Yaltar Ascalioth" wojna odróznia sie tym że "kumpli" przeciwników też sie zabija.. możemy zadać pytanie w drugą strone... za co Glamour zabili pól Tala Khan -.- Btw. Teksty typu "ktory owner ujebal elde dista? trzeci czy czwarty? ^^" są już tak nie smaczne że daruj sobie ... ( dowalić już nie miałeś jak )
PiS- Przeproście i Spiierdalajcie Freddie Mercury live forever... Ostatnio edytowany przez Carisha - 20-11-2006 o 23:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik forum
|
![]() Ehh.. prawda jest taka, że jak dzisiaj tylu polaków bylo on line, to chyba żaden szwed nie byl on line... oni sie NAS BOJA!!! ale jak zwykle nic sie nie dzieje;/ co tu duzo gadac. Noob war pewnie wiecej zdziala, niz wojna h lvl... chociaz mam nadzieje, ze zostane zaskoczony i tak jak dzisiaj padl Elde Dist tak padna potem Joey, Claxtor i caly Glamour... powodzenia...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
A padl za co ?? Bil mojego noob chara, i mial zaplacic 10k ktorych jak mowilem ze jak nie zaplaci to padnie. Ale ze cwaniakowal i zaczol gadac ze pisze mail'a do Yaltara~ i grozic Mi w stylu "Ty zabijesz Mnie Yaltar~ Ciebie" I Gdzie jest problem? Btw. Na tym forum zawsze znajda sie retardy piszace o czyms o czym nie maja zielonego pojecia... n/c Ostatnio edytowany przez Liineks - 21-11-2006 o 00:30. |
|
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
|
![]() niechodzi mi o to zabardzo ze elde padl tylko o to ze n a niego nie bali sie wlaczyc skulla i zrobic fraga ana szweda z Glamour sie boja elde dista znam troche nie zabardzo wiec dalem przyklad on byl 72 pallem zabijcie w takim razie 72 lvl z glamour Thranna np.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: London
Imię: Nilostan
Gildia: Mortal Sin
Poziom: 155
Poziom mag.: 75
|
![]() Mielismy zamiar pozamiatac troche czlonkami Glamour, ale ze oni siedzieli w PZ to wzielismy sie za ich kolegow.
Elde Dist malo sie nauczyl po swojej ostatniej smierci, jakis miesiac temu wiec dalismy mu szanse na przemyslenie wszystkiego jeszcze raz. Glamour zabija naszych kolegow, a gdy oni siedza w pz nie mamy innego wyjscia,zeby sie zemscic tylko zabic ich kumpli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik forum
|
![]() Mi sie wydaje, ze szkoda bylo fraga na Elde Dista, ale skoro juz go zabiliscie to nie ma nad czym sie rozwodzic. A z tego co widzialem to z ta paczka mozecie zajebiscie powalczyc, tylko problem jest taki, ze oni widzac tylu polakow on lina, albo sie nie loguja, albo siedza w pz;/ mimo to zycze powodzenia i jak bede mogl sie na cos przydac msg me
![]() Ostatnio edytowany przez DominYoo - 21-11-2006 o 17:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
|
![]() drogi Tie
jesli neiwiesz czemu elde ma wpisany pro by yaltar to ci powiem Uzarl ojebal go na 25 bp hmm to elde postanowil zaplacic 10k yaltarowi za hunta i przy okazji powiedzial o tym co mu zrobil uzarl. Yaltar powiedzial ze jesli doplaci 5k to sprobuje odzyskac kase z hmm i przy oazji bendzie go protal niewiem czy go protal ale kase za hmm oddal chyba a elde wpisal pro by yaltar zeby miec spokoj u Glamour, a tak btw Tie od kiedy ty taki przeciwko swe? zawsze byles jak chorogiewka szedles do silniejszych teraz jestes w DOA bo sa sielniejsi a wczensiej? wiec nie piepsz smutow o wodce i kaszance |
![]() |
![]() |