Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 26-10-2006, 21:24   #81
Konrad1988
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kidler Pokaż post
Ta? No i co...
Jesteś dla mnie FRAJEREM! I mogę dostać za to warna, mam to gdzieś :[ Ale jeśli widze taki żałosny komentarz, to mi ręce opadają. Gdybyś ty znalazł sie w takiej sytuacji, a ja bym twojej mamie powiedział: Ta? No i co... Jak byś na to zareagował?

PS. Szczyt głupoty i debilizmu, życze Ci nieszczęścia!

Ostatnio edytowany przez Konrad1988 - 26-10-2006 o 21:26.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 26-10-2006, 21:32   #82
joey
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 06 2004

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Blind Guardian Pokaż post
@joey
Jestes niezle pierdolniety skoro chcesz ten filmik.

Jestes nieźle pierdolnięty, jeśli wzięłeś to na serio.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Konrad1988
Jesteś dla mnie FRAJEREM! I mogę dostać za to warna, mam to gdzieś :[ Ale jeśli widze taki żałosny komentarz, to mi ręce opadają. Gdybyś ty znalazł sie w takiej sytuacji, a ja bym twojej mamie powiedział: Ta? No i co... Jak byś na to zareagował?
Jesteś taki męski, podniecasz mnie, bo sie nie boisz warna. Misiu ;*

@Down
Wygrałeś zakład, ale ciiii <ironia>

EDIT:
Dlaczego nie ma cenzury? Czuje sie taaaki dorosły.

Ostatnio edytowany przez joey - 26-10-2006 o 21:43.
joey jest offline  
stary 26-10-2006, 21:37   #83
Lenrock
Użytkownik Forum

Lenrock's Avatar

Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko

Stan: Na Emeryturze
Świat: Selena
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez joey Pokaż post
Kurwa, po co temat z onetu przepisywać?
ps. Te kolesie to jakieś 'lamusy' ) Ma ktoś ich adresy?

Co do dziewczynki, to mi przykro. Rodzinie współczuje.
Ma ktoś ten film? P
Dałem artykuł z Onetu, żeby przybliżyć sprawę dla tych którzy nie czytają gazet/nie oglądają TV/nie czytają wiadomości na www

@joey

Zaloze się, że z chęcią byś ten filmik obejrzał
Lenrock jest offline  
stary 26-10-2006, 21:38   #84
Smetana
Użytkownik Forum

Smetana's Avatar

Data dołączenia: 02 04 2006

Imię: nie wiem
Domyślny

Cytuj:
Kiedy dzis rano uslyszlaem co sie stalo to az mi mowe odebralo na pare godzin. Popsulo mi humor calkowicie i myslalem wiekszosc czasu o tym jak do tego moglo dojsc.
O jejku . Chlip, chlip zapalmy świeczkę jak na onecie[*]...

A serio to gdzie ty żyjesz? Codziennie w Afryce dzieci umierają z głodu, nie psuje ci to humoru?
stary 26-10-2006, 21:42   #85
Racon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 08 2004

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Smetana Pokaż post
O jejku . Chlip, chlip zapalmy świeczkę jak na onecie[*]...

A serio to gdzie ty żyjesz? Codziennie w Afryce dzieci umierają z głodu, nie psuje ci to humoru?
Własnie sie zastanawiałem jak to ująć.Dzieki!

@PUPISEM
Dobrze mówisz.

Ostatnio edytowany przez Racon - 26-10-2006 o 22:03.
Racon jest offline  
stary 26-10-2006, 21:53   #86
janek@
Użytkownik Forum

janek@'s Avatar

Data dołączenia: 22 03 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Konrad1988 Pokaż post

PS. Szczyt głupoty i debilizmu, życze Ci nieszczęścia!
Dokladnie to samo mialem powiedziec . Niech ten koles zacznie terapie psychologiczna bo dojdzie do tego, ze kolo niego bedzie wypadek iii...

@to maximus
Nom kazdy rodzic broni swojego synka, ale to jest taaaak przegiete, ze poprostu rece opadaja.

@to down
No tak sumienie ich ukarze... Jak oni sie beda tym podniecac za jakies 3 miechy. Bo udowodnia, ze byli tacy mastahy!!!! Nie znasz takich ludzi bo widac, ze sie zorganizowali jakos i z tego wnioskuje, ze sa lobuzami jakich malo.. Ich to nie ruszy tak samo jak w mojej szkole.. Ruszy ich dopiero jak wytknie sie to nich gumowa pala (gorsza od drewnianej bo poprostu az zrywa skore z ciala xD).
Ale ja nie chce ich tak odrazu zabic.. (mmm <evul>)

Ostatnio edytowany przez janek@ - 26-10-2006 o 22:10.
janek@ jest offline  
stary 26-10-2006, 21:58   #87
PUPISEM
Zbanowany

PUPISEM's Avatar

Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Ab'dendriel

Profesja: Knight
Domyślny Mądrale

"Niech Rzuci Kamień ten co jest bez grzechu"

Kto z was był swiadkiem napasci osoby starszej nad młodszej? Reagowaliscie? Czy staraliscie sie jakos pomóc tej osobie Poniżanej?? Czy Chcieliscie? Z góry zaznaczam ze nie bronie ich. Co to zmieni w waszym życiu? Pytam sie czy to zmieni w waszym zyciu? Minie max tydzien zapomnicie, bedziecie w swoim zyciu, wrócicie do normalności.

Jedni z was mówią zebyscie ich zabili? Smierc za Smierc? Kim wy jestescie zeby decydowac o czyims zyciu? Od tego są specjalne organy, zajmujace sie tym (nie gadajcie ze nic nie robia bo wyśmieje) Wiec po co zabijac kogos? Jaki to ma cel?
Myślicie: "A bym zabil to by byli dumni ze mnie" Kto byłby dumny? Zabiłes Człowieka jestes kims?

A do sprawy wracając, to ani sąd ani giertych nie ukarza ich tak jak ukarze ich sumienie, codziennie budzac sie, beda mieli wspomnienia TEGO DNIA, jak jej ro robili, to juz sie sumienie zajmie się

P.S Kto mnie pierwszy zmiesza z Błotem?

Ostatnio edytowany przez PUPISEM - 26-10-2006 o 22:00. Powód: Zdanko :-)
PUPISEM jest offline  
stary 26-10-2006, 22:03   #88
Vekegi
Użytkownik Forum

Vekegi's Avatar

Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."

Świat: Kyra
Domyślny

Omg, jakie leszczyki jakbym ich dorwał to bym ich zapie*dolił !! :S
Za 10 lat, też moga takie rzeczy robić. Albo wykastrować, albo do pedofila jakiegoś i niech ich wytresuje ;s
One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach
Zamiast powstać w krytykach czynów,
kreuje co dnia lepszych skurwysynów
Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005
Realia Made in Polska
Vekegi jest offline  
stary 26-10-2006, 22:03   #89
Rethfing on Aldora
Użytkownik Forum

Rethfing on Aldora's Avatar

Data dołączenia: 29 05 2005
Lokacja: Knurów

Rethfing on Aldora ma numer GG 2007389 Send a message via Skype™ to Rethfing on Aldora
Domyślny

Ja w sumie się nie dziwię że żadne z tych 20-stu dzieciaków nie zareagowało... Przecież oni mieli po 14 lat, każdy z nich sra w gacie przy lepszej okazji... Jestem pewien że gdyby byli starsi to napewno by się ktoś na nich rzucił i skopał ich po ryjach... Ja już ktoś powiedział, to są zwierzęta, ja pieprze, jak można być tak porytym!? Pójdą do poprawczaka, i co? Wyjdą, i albo będą tacy jacy byli, albo gorsi. W tym poprawczaku to im miło nie będzie więc się z nich zrobią tacy "młodzi gniewni".

P.S. A słyszeliście sprawę o tym ruchańsku? 13 latek zasuwał prawie 17latkę... Jest nawet filmik, jak ktoś chce to pisać na priv. Gdzieś nawet chyba na wp.pl o tym jest, ale filmiku raczej tam nie dali

Ostatnio edytowany przez Rethfing on Aldora - 26-10-2006 o 22:06.
Rethfing on Aldora jest offline  
stary 26-10-2006, 22:10   #90
Asakura
Zbanowany

Asakura's Avatar

Data dołączenia: 06 07 2006

Domyślny

Totalna znieczulica. Moze tamci ziomkowie maja starszych braci lub jaki gang. U mnie w szkole (integracyjnej) niepelnosprawni sa obrazani na kazdym kroku. Jeszcze nigdy nie widzialem zadnego bohatera, co by sie wstawil za nich. Sam nie trawie takiego zachwania, lecz nie moge walczyc z cala mlodzierza. Skonczcie wiec gadac i zacznijcie dzialac.

Ostatnio edytowany przez Asakura - 26-10-2006 o 22:29.
Asakura jest offline  
stary 26-10-2006, 22:20   #91
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez janek@ Pokaż post
Tak sobie czytam rozne komentarze na roznych stronach, a tu:

To orzeczenie jest bardzo krzywdzące, bardzo. Żadnych dowodów na mojego syna nie było, żadnych - powiedział ojciec jednego z gimnazjalistów.

Krew mie zaleje.. Zadnych dowodow. bA! tRZYMAJCIE MIE LUDZIE BO TYCH IMBECYLI PIER.. Niedosc, ze deb*ile doprowadzili do smierci swiadomie ba malo tego dostali 3 miesciace! To jeszcze ich bronia... -.- LOl wielki
[...])
Właśnie rodzice tych chłopaków są najbardziej żałośni w całej tej sprawie... :| aż ręce opadają jak się widzi ich ignorancję, nie wychowali synów, więc mają za swoje...
Vanhelsen jest offline  
stary 26-10-2006, 22:21   #92
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Cytuj:
ale już widzę jak rwiesz się do obrony biednej dziewczyny gdy napastuje ją grupka nasterydowanych, sympatycznych chłopców w dresach
Na fotkach z sądu to wyglądali raczej na pryszczatych nerdów z problemami emocjonalnymi, nie wierzę, że wśród dwudziestu paru osób nie znalazło się trzech byków albo kilka osób z genitaliami.

Niech Romuś się za patriotyzm nie bierze, tylko niech nauczy chłopców zaglądać do spodni w poszukiwaniu cholernych jajec, bo jak czytam o 20+ osobach, które nie miały odwagi zareagować chociażby słownie na takie coś, albo polecieć po nauczycielkę, to mi się niedobrze robi.

A właśnie, gdzie była nauczycielka, do cholery?
W szkole, w której pracuję, zawsze jest jakiś nauczyciel dyżurujący na piętrze w trakcie lekcji, a tam sobie debilka wylazła na czterdzieści pięć minut z klasy.

Cytuj:
To orzeczenie jest bardzo krzywdzące, bardzo. Żadnych dowodów na mojego syna nie było, żadnych - powiedział ojciec jednego z gimnazjalistów.
To ja tylko gratuluję wytrwałości tym dziennikarzom, co z nimi wywiady robią, bo ja bym pewnie z miejsca nie wytrzymał i strzelił takiego ojczulka w mordę za postawę "moje dziecko? Niemożliwe!".

@down
Nie no, to szacun, a potem się dziwią ludzie, że o nauczycielach w Polsce jest takie zdanie, jakie jest.

Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 26-10-2006 o 22:26.
Ghost Nieudany jest offline  
stary 26-10-2006, 22:24   #93
Rethfing on Aldora
Użytkownik Forum

Rethfing on Aldora's Avatar

Data dołączenia: 29 05 2005
Lokacja: Knurów

Rethfing on Aldora ma numer GG 2007389 Send a message via Skype™ to Rethfing on Aldora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany Pokaż post
A właśnie, gdzie była nauczycielka, do cholery?
W szkole, w której pracuję, zawsze jest jakiś nauczyciel dyżurujący na piętrze w trakcie lekcji, a tam sobie debilka wylazła na czterdzieści pięć minut z klasy.
Jeśli widziałeś reportaż z TV to mówili, że nauczycielka wyszła z klasy, ale w dzienniku był temat wpisany, tak jakby prowadziła lekcję.
Rethfing on Aldora jest offline  
stary 26-10-2006, 22:35   #94
Aravenn
Użytkownik forum

Aravenn's Avatar

Data dołączenia: 21 05 2006

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Może się wyłamię, ale co tam. Chodzi o postawe klasy i obrone tej dziewczyny.

Załóżmy, że tych 5 degeneratów było w swojej klasie 'ziomami', którzy od dłuższego czasu mieli problemy z zachowaniem (gdzies o tym zreszta pisano).
Zakladajac ze sposrod tych 20 osob, ~10 to dziewczyny, a tych 10 chłopaków, no właśnie tych dziesięciu chłopaków. Skąd wiecie jacy byli ci napastnicy, prawdopodobnie byli postrachem klasy, skoro nikt nie zareagował a mieli problemy z zachowaniem. Niekiedy bojaźń całej klasy przed kilkoma jednostkami, jest naprawde duza.

Sam cos o tym wiem, chodze do najgorszej klasy w szkole, jest w niej 6 degeneratów, którzy NIE ZAWAHALIBY sie przed wieloma 'złymi' rzeczami (ostatnio ciezko pobili bezdomnego). W tym wypadku, od 3 lat reszta klasy jest 'posluszna' (no moze nie do konca) tej ~ szotce. Za kazdym razem gdy byla jakas afera, a ktos nie bal sie podkablowac byl napietnowany mianem konfidenta, lub cos w ten desen. Doszlo do takiej sytuacji, ze reszta klasy boi sie powiedziec COKOLWIEK zlego na ta szostke, (a chlopakow w klasie mamy 19). A wiec gdyby taka sytuacja miala miejsce w mojej klasie, bylbym na 100% pewien ze nikt by nie przyszedl z pomoca, moze wezmiecie mnie za tchorza, ale jest tez nie, bo watpie zeby ktos pomogl mi w tym, a ci kolesie nie sa typowymi cwaniaczkami, mocnymi tylko w mordzie, to takie miejscowe skurwysyny.

Wiem, ze niektorzy czytajac druga czesc mojego posta, pomysla ze niepotrzebnie to pisze, ale odczulem taka potrzebe, porownania mozliwego wygladu TAMTEJ klasy z moja obecna.
Aravenn jest offline  
stary 26-10-2006, 22:36   #95
Scream
Użytkownik Forum

Scream's Avatar

Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?

Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
Scream ma numer GG 9478893
Domyślny

wszyscy przesadzacie, jesli 14-latek udaje gwalt na kolezance przy klasie to napewno nie jest w 100% swiadom tego co robi, 3 miesiace to wystarczajaco imo, i nie mowcie, ze tacy ludzie sa nie do zresocjalizowania. Wyobrazilem sobie sam siebie wraz z kolegami w 2 kl. gimnazjum (wtedy jakos 14 lat sie ma) - gdybym zrobil cos takiego, nie robil bym tego po to, aby zranic kolezanke, byla by to dla mnie forma zabawy, rozrywka dla klasy, nie zdawal bym sobie sprawy z tego co robie, jakie zlo wyrzadzam kolezance, i napewno nie nalezalo by mi sie za to, jak by to niektorzy chcieli - wiezienie czy kara smierci. 14-latkow nie traktuje sie jak doroslych nie dlatego bo giertych tak wymyslil, tylko dlatego ze takie osoby nie zawsze sa swiadome tego co robia. nie generalizujcie, nie przesadzajcie, badzcie obiektywni;] szkoda mi tych kolesi tak samo jak tej 14-latki ktora zostala zgwalcona.

kliknij pana garrisona!

Ostatnio edytowany przez Scream - 26-10-2006 o 22:38.
Scream jest offline  
stary 26-10-2006, 22:38   #96
Aravenn
Użytkownik forum

Aravenn's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Scream Pokaż post
gdybym zrobil cos takiego, nie robil bym tego po to, aby zranic kolezanke, byla by to dla mnie forma zabawy, rozrywka dla klasy, nie zdawal bym sobie sprawy z tego co robie, jakie zlo wyrzadzam kolezance
wspolczuje, czy ty naprawde bylbys takim idiota, ze nie moglbys pomyslec o tym ze rozebranie do naga dziewczyny moze ja zranic ?
Aravenn jest offline  
stary 26-10-2006, 22:42   #97
Asakura
Zbanowany

Asakura's Avatar

Data dołączenia: 06 07 2006

Domyślny

Aravenn, ja mialem identyko klase. Rowniez byla najgorsza w gim. Chobilo do nich 5 gangserow-spadochroniarzy (poprawiali rok). Jeden z nich podnosil 120 kg na klate (sam widzialem w silowni szkolnej). Ludzie ci byli postrachem szkoly, nawet nauczyciele sobie nie radzili. Nie przejmowali sie oni ocenami i uwagami (ktorych zreszta mieli mnogo). Grono nauczycieli na sile przepchalo ich z gim by tylko sie pozbyc ciezaru. Oczywiscie reszta klasy (ci normalni) nie mieli nic do gadania.

Moze ci gwalciciele kozakami nie sa, ale moga miec wielu qmpli. W takim wypadku klasa mialaby sie czego bac.

EDIT: Hehe u mnie ziom mial osiemnaske i jak przyszedl po 2 dniach nieobecnosci, to nadal od niego walilo alkoholem. Nauczyciele oczywiscie nie slyszeli wulgaryzmow, nie widzieli tez zneciania sie (glownie psychicznie) nad niepelnosprawnymi. Zreszta to tylko czubek gory lodowej, bo co to oni odwalali...

Ostatnio edytowany przez Asakura - 26-10-2006 o 22:50.
Asakura jest offline  
stary 26-10-2006, 22:45   #98
Aravenn
Użytkownik forum

Aravenn's Avatar

Domyślny

@Asakura

Można tak powiedziec, ze u mnie tez tak jest.
Najbardziej mnie denerwuje jednak obojetnosc nauczycieli, ok. tydzien temu jeden z 'hooliganow' przyszedl na lekcje kompletnie pijany, siedzial w 3 lawce, ale nauczyciel jakos nie chcial zauwazyc walacego od niego wina, i po prostu powiedzial zeby 'wytrzymal' do konca lekcji.

Pomijajac to jak nauczyciele sa głusi na wszelkie przeklenstwa, ktore obficie sie sacza w ostatnich ławkach.
Aravenn jest offline  
stary 26-10-2006, 22:53   #99
Stożek
Użytkownik Forum

Stożek's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu

Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
Stożek ma numer GG 9888628
Domyślny

Cytuj:
wszyscy przesadzacie, jesli 14-latek udaje gwalt na kolezance przy klasie to napewno nie jest w 100% swiadom tego co robi, 3 miesiace to wystarczajaco imo, i nie mowcie, ze tacy ludzie sa nie do zresocjalizowania. Wyobrazilem sobie sam siebie wraz z kolegami w 2 kl. gimnazjum (wtedy jakos 14 lat sie ma) - gdybym zrobil cos takiego, nie robil bym tego po to, aby zranic kolezanke, byla by to dla mnie forma zabawy, rozrywka dla klasy, nie zdawal bym sobie sprawy z tego co robie, jakie zlo wyrzadzam kolezance, i napewno nie nalezalo by mi sie za to, jak by to niektorzy chcieli - wiezienie czy kara smierci. 14-latkow nie traktuje sie jak doroslych nie dlatego bo giertych tak wymyslil, tylko dlatego ze takie osoby nie zawsze sa swiadome tego co robia. nie generalizujcie, nie przesadzajcie, badzcie obiektywni;] szkoda mi tych kolesi tak samo jak tej 14-latki ktora zostala zgwalcona.
Po pierwsze ta 14-latka byla molestowana co wcale nie znaczy, ze zgwalcona, ludzie maja rozne charaktery, rozna psychike i ta dziwczyna najprawdopodobniej byla szczegolnie wrazliwa i zalamala sie zamiast walczyc widzac, ze nikt jej nie lubi (bo przeciez nikt nie reagowal). Z uwagi, ze wiekszosc osob czytajacych ten temat to dzieciarnia ganiajaca sie po korytarzu w wieku od 10-15lat i nie zrozumiec polowy postow wnoszacych cokolwiek do dyskusji niewarto pisac nic wiecej.
Stożek jest offline  
stary 26-10-2006, 22:54   #100
spider-bialystok
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok

Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Domyślny

Cytuj:
Chlopak w wieku 14 wie co to jest gwalt. Jesli traktuje to jako rozrywke to nie nadaje sie do zycia w spoleczenstwie. Dlaczego szkoda ci tych kolesi? A jakby ktos tak potraktowal np twoja siostre to tez byloby ci go zal?

Ostatnio edytowany przez spider-bialystok - 26-10-2006 o 22:58.
spider-bialystok jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania