![]() |
#81 |
Guest
|
![]() Jesteś dla mnie FRAJEREM! I mogę dostać za to warna, mam to gdzieś :[ Ale jeśli widze taki żałosny komentarz, to mi ręce opadają. Gdybyś ty znalazł sie w takiej sytuacji, a ja bym twojej mamie powiedział: Ta? No i co... Jak byś na to zareagował?
PS. Szczyt głupoty i debilizmu, życze Ci nieszczęścia! Ostatnio edytowany przez Konrad1988 - 26-10-2006 o 21:26. |
|
![]() |
#82 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Jestes nieźle pierdolnięty, jeśli wzięłeś to na serio. Cytuj:
@Down Wygrałeś zakład, ale ciiii <ironia> EDIT: Dlaczego nie ma cenzury? Czuje sie taaaki dorosły. Ostatnio edytowany przez joey - 26-10-2006 o 21:43. |
||
![]() |
![]() |
#83 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Stan: Na Emeryturze
Świat: Selena
|
![]() Cytuj:
@joey Zaloze się, że z chęcią byś ten filmik obejrzał ![]() |
|
![]() |
![]() |
#84 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() A serio to gdzie ty żyjesz? Codziennie w Afryce dzieci umierają z głodu, nie psuje ci to humoru?
![]() |
#85 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
@PUPISEM Dobrze mówisz. Ostatnio edytowany przez Racon - 26-10-2006 o 22:03. |
|
![]() |
![]() |
#86 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() Cytuj:
![]() @to maximus Nom kazdy rodzic broni swojego synka, ale to jest taaaak przegiete, ze poprostu rece opadaja. @to down No tak sumienie ich ukarze... Jak oni sie beda tym podniecac za jakies 3 miechy. Bo udowodnia, ze byli tacy mastahy!!!! Nie znasz takich ludzi bo widac, ze sie zorganizowali jakos i z tego wnioskuje, ze sa lobuzami jakich malo.. Ich to nie ruszy tak samo jak w mojej szkole.. Ruszy ich dopiero jak wytknie sie to nich gumowa pala (gorsza od drewnianej bo poprostu az zrywa skore z ciala xD). Ale ja nie chce ich tak odrazu zabic.. (mmm <evul>) Ostatnio edytowany przez janek@ - 26-10-2006 o 22:10. |
|
![]() |
![]() |
#87 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Ab'dendriel
Profesja: Knight
|
![]() "Niech Rzuci Kamień ten co jest bez grzechu"
Kto z was był swiadkiem napasci osoby starszej nad młodszej? Reagowaliscie? Czy staraliscie sie jakos pomóc tej osobie Poniżanej?? Czy Chcieliscie? Z góry zaznaczam ze nie bronie ich. Co to zmieni w waszym życiu? Pytam sie czy to zmieni w waszym zyciu? Minie max tydzien zapomnicie, bedziecie w swoim zyciu, wrócicie do normalności. Jedni z was mówią zebyscie ich zabili? Smierc za Smierc? Kim wy jestescie zeby decydowac o czyims zyciu? Od tego są specjalne organy, zajmujace sie tym (nie gadajcie ze nic nie robia bo wyśmieje) Wiec po co zabijac kogos? Jaki to ma cel? Myślicie: "A bym zabil to by byli dumni ze mnie" Kto byłby dumny? Zabiłes Człowieka jestes kims? A do sprawy wracając, to ani sąd ani giertych nie ukarza ich tak jak ukarze ich sumienie, codziennie budzac sie, beda mieli wspomnienia TEGO DNIA, jak jej ro robili, to juz sie sumienie zajmie się P.S Kto mnie pierwszy zmiesza z Błotem? Ostatnio edytowany przez PUPISEM - 26-10-2006 o 22:00. Powód: Zdanko :-) |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Świat: Kyra
|
![]() Omg, jakie leszczyki jakbym ich dorwał to bym ich zapie*dolił !! :S
Za 10 lat, też moga takie rzeczy robić. Albo wykastrować, albo do pedofila jakiegoś i niech ich wytresuje ;s
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja w sumie się nie dziwię że żadne z tych 20-stu dzieciaków nie zareagowało... Przecież oni mieli po 14 lat, każdy z nich sra w gacie przy lepszej okazji... Jestem pewien że gdyby byli starsi to napewno by się ktoś na nich rzucił i skopał ich po ryjach... Ja już ktoś powiedział, to są zwierzęta, ja pieprze, jak można być tak porytym!? Pójdą do poprawczaka, i co? Wyjdą, i albo będą tacy jacy byli, albo gorsi. W tym poprawczaku to im miło nie będzie więc się z nich zrobią tacy "młodzi gniewni".
P.S. A słyszeliście sprawę o tym ruchańsku? 13 latek zasuwał prawie 17latkę... Jest nawet filmik, jak ktoś chce to pisać na priv. Gdzieś nawet chyba na wp.pl o tym jest, ale filmiku raczej tam nie dali ![]() Ostatnio edytowany przez Rethfing on Aldora - 26-10-2006 o 22:06. |
![]() |
![]() |
#90 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 07 2006
|
![]() Totalna znieczulica. Moze tamci ziomkowie maja starszych braci lub jaki gang. U mnie w szkole (integracyjnej) niepelnosprawni sa obrazani na kazdym kroku. Jeszcze nigdy nie widzialem zadnego bohatera, co by sie wstawil za nich. Sam nie trawie takiego zachwania, lecz nie moge walczyc z cala mlodzierza. Skonczcie wiec gadac i zacznijcie dzialac.
Ostatnio edytowany przez Asakura - 26-10-2006 o 22:29. |
![]() |
![]() |
#91 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#92 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Niech Romuś się za patriotyzm nie bierze, tylko niech nauczy chłopców zaglądać do spodni w poszukiwaniu cholernych jajec, bo jak czytam o 20+ osobach, które nie miały odwagi zareagować chociażby słownie na takie coś, albo polecieć po nauczycielkę, to mi się niedobrze robi. A właśnie, gdzie była nauczycielka, do cholery? W szkole, w której pracuję, zawsze jest jakiś nauczyciel dyżurujący na piętrze w trakcie lekcji, a tam sobie debilka wylazła na czterdzieści pięć minut z klasy. Cytuj:
@down Nie no, to szacun, a potem się dziwią ludzie, że o nauczycielach w Polsce jest takie zdanie, jakie jest.
*+10 punktów do lansu Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 26-10-2006 o 22:26. |
||
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeśli widziałeś reportaż z TV to mówili, że nauczycielka wyszła z klasy, ale w dzienniku był temat wpisany, tak jakby prowadziła lekcję.
|
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 05 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() Może się wyłamię, ale co tam. Chodzi o postawe klasy i obrone tej dziewczyny.
Załóżmy, że tych 5 degeneratów było w swojej klasie 'ziomami', którzy od dłuższego czasu mieli problemy z zachowaniem (gdzies o tym zreszta pisano). Zakladajac ze sposrod tych 20 osob, ~10 to dziewczyny, a tych 10 chłopaków, no właśnie tych dziesięciu chłopaków. Skąd wiecie jacy byli ci napastnicy, prawdopodobnie byli postrachem klasy, skoro nikt nie zareagował a mieli problemy z zachowaniem. Niekiedy bojaźń całej klasy przed kilkoma jednostkami, jest naprawde duza. Sam cos o tym wiem, chodze do najgorszej klasy w szkole, jest w niej 6 degeneratów, którzy NIE ZAWAHALIBY sie przed wieloma 'złymi' rzeczami (ostatnio ciezko pobili bezdomnego). W tym wypadku, od 3 lat reszta klasy jest 'posluszna' (no moze nie do konca) tej ~ szotce. Za kazdym razem gdy byla jakas afera, a ktos nie bal sie podkablowac byl napietnowany mianem konfidenta, lub cos w ten desen. Doszlo do takiej sytuacji, ze reszta klasy boi sie powiedziec COKOLWIEK zlego na ta szostke, (a chlopakow w klasie mamy 19). A wiec gdyby taka sytuacja miala miejsce w mojej klasie, bylbym na 100% pewien ze nikt by nie przyszedl z pomoca, moze wezmiecie mnie za tchorza, ale jest tez nie, bo watpie zeby ktos pomogl mi w tym, a ci kolesie nie sa typowymi cwaniaczkami, mocnymi tylko w mordzie, to takie miejscowe skurwysyny. Wiem, ze niektorzy czytajac druga czesc mojego posta, pomysla ze niepotrzebnie to pisze, ale odczulem taka potrzebe, porownania mozliwego wygladu TAMTEJ klasy z moja obecna. |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() wszyscy przesadzacie, jesli 14-latek udaje gwalt na kolezance przy klasie to napewno nie jest w 100% swiadom tego co robi, 3 miesiace to wystarczajaco imo, i nie mowcie, ze tacy ludzie sa nie do zresocjalizowania. Wyobrazilem sobie sam siebie wraz z kolegami w 2 kl. gimnazjum (wtedy jakos 14 lat sie ma) - gdybym zrobil cos takiego, nie robil bym tego po to, aby zranic kolezanke, byla by to dla mnie forma zabawy, rozrywka dla klasy, nie zdawal bym sobie sprawy z tego co robie, jakie zlo wyrzadzam kolezance, i napewno nie nalezalo by mi sie za to, jak by to niektorzy chcieli - wiezienie czy kara smierci. 14-latkow nie traktuje sie jak doroslych nie dlatego bo giertych tak wymyslil, tylko dlatego ze takie osoby nie zawsze sa swiadome tego co robia. nie generalizujcie, nie przesadzajcie, badzcie obiektywni;] szkoda mi tych kolesi tak samo jak tej 14-latki ktora zostala zgwalcona.
Ostatnio edytowany przez Scream - 26-10-2006 o 22:38. |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik forum
|
![]() wspolczuje, czy ty naprawde bylbys takim idiota, ze nie moglbys pomyslec o tym ze rozebranie do naga dziewczyny moze ja zranic ?
|
![]() |
![]() |
#97 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 07 2006
|
![]() Aravenn, ja mialem identyko klase. Rowniez byla najgorsza w gim. Chobilo do nich 5 gangserow-spadochroniarzy (poprawiali rok). Jeden z nich podnosil 120 kg na klate (sam widzialem w silowni szkolnej). Ludzie ci byli postrachem szkoly, nawet nauczyciele sobie nie radzili. Nie przejmowali sie oni ocenami i uwagami (ktorych zreszta mieli mnogo). Grono nauczycieli na sile przepchalo ich z gim by tylko sie pozbyc ciezaru. Oczywiscie reszta klasy (ci normalni) nie mieli nic do gadania.
Moze ci gwalciciele kozakami nie sa, ale moga miec wielu qmpli. W takim wypadku klasa mialaby sie czego bac. EDIT: Hehe u mnie ziom mial osiemnaske i jak przyszedl po 2 dniach nieobecnosci, to nadal od niego walilo alkoholem. Nauczyciele oczywiscie nie slyszeli wulgaryzmow, nie widzieli tez zneciania sie (glownie psychicznie) nad niepelnosprawnymi. Zreszta to tylko czubek gory lodowej, bo co to oni odwalali... Ostatnio edytowany przez Asakura - 26-10-2006 o 22:50. |
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik forum
|
![]() @Asakura
Można tak powiedziec, ze u mnie tez tak jest. Najbardziej mnie denerwuje jednak obojetnosc nauczycieli, ok. tydzien temu jeden z 'hooliganow' przyszedl na lekcje kompletnie pijany, siedzial w 3 lawce, ale nauczyciel jakos nie chcial zauwazyc walacego od niego wina, i po prostu powiedzial zeby 'wytrzymal' do konca lekcji. Pomijajac to jak nauczyciele sa głusi na wszelkie przeklenstwa, ktore obficie sie sacza w ostatnich ławkach. |
![]() |
![]() |
#99 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21