![]() |
#981 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maximus Afo
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 166
Poziom mag.: 76
|
![]() @Maciarz
konto poszło za 400k ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#982 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Eternia
Poziom: 70+
Skille: 80+
|
![]() A juz myslalem z enie wrocisz ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#983 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sir Maciarz
Profesja: Knight
Świat: silvera
Poziom: 72
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#984 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Opole
Imię: Leathoon
Gildia: Arystokracja
Świat: Candia
Poziom: 74
Skille: 77/74
Poziom mag.: 6
|
![]() @UP
No nawet nawet kto wie może i ja sprzedam kilka kont z postaciami jak je sobie przypomnę ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#985 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() Cytowane z komentarzy z hunted.pl:
"Pan Doskonaly napisał, Data listopad 9, 2007 @ 8:13 pm ja robie Z kumplammi dedanie br ktyo chce sie przylaczys??" Nie wiedziałem, że jesteś taki żałosny. Zresztą z waszym pvp etc. to możecie najwyżej ubic 20, 30 lvle + ![]() Jesteś największym żalem na Silverze Doskonały i musisz się z tym pogodzic ;<. Jeśli coś na tym stracimy my Polacy to możesz pożegnac się na zawsze z Silverą.
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
![]() |
![]() |
![]() |
#986 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2007
Imię: Sir Maciarz
Świat: silvera
Poziom: 72
|
![]() Doskonały to co piszesz na hunted.pl to juz naprawde jest idiotyzm, powiedz czy nie lepiej narazie miec pro od ftp powbijac nawet ladne levele a pozniej dopiero walczyc, a zreszta ty i tak tu nie grasz wiec nie masz po co pisac
![]() Życze udanej "dedaniny" <lol> |
![]() |
![]() |
![]() |
#987 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2007
Gildia: Game Over ;p
Świat: tarenia
|
![]() Cymbale musial bym miec twoj mozg zeby tak pisac -.- ktos sie za mnie podal zal mi cie, moje komenty sa z duzych liter noobie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#988 |
Użytkownik Forum
|
![]() Shaka ty mi mozesz ... burasie , od 18 lvl haracze sciagasz po 5k zalosne ,ja nigdy nie pisalem do nikogo pa. bo to noobskie , zebrac kase . Spojrz na siebie i pozniej krytykuj innych.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#989 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja nie jestem takim noobem jak ty, że w dp stoje i chodze do każdego mówiąc: "idziesz z nami dedac br?". Największą pompę miałem jak otoczyliście 50 msa w 10 i "hunted".
Tam jest pełno twoich bezsensownych commentów na hunted.pl i psujesz zdanie o Polakach i Silverze. Może lepiej byłoby zachęcac, żeby dochodzili nowi? I tak jak mówi Maciarz najpierw się wzmocnic i dopiero zacząc działac a nie z takimi lvlami do FTP i FTPA...n/c żal. Myślisz, że jak ubijecie 20, 30 lvle+ br, to już jesteście pro? Naprawdę to żałosne jak prosisz każdego nooba 8 lvl+, żeby szedł pkowac ![]() btw. bez powodu nie chciałem 5k: Nov 10 2007, 13:38:15 CET Killed at Level 12 by Helena'Druid Ubił/ubiła mi noob chara, więc jak nie wiesz to się nie wtrącaj. Wczoraj chciałem solo z tobą, a ty stałeś w dp i się bałeś wyjśc i tylko potrafisz pluc z pz. ![]() A i potraficie tylko przed ssem bic? HUEHEH
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? Ostatnio edytowany przez Mendolina - 11-11-2007 o 13:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: Bielsko
Imię: Lord Hurin Druid
Profesja: Druid
Świat: Silvera
|
![]() Doskonały jest Git ziom, co mamy nic nie robic i patrzec na to jak Br podbijają silvere albo lizać im dupe żal naprawde no comment :l
|
![]() |
![]() |
![]() |
#991 |
Użytkownik Forum
|
![]() w kupie sila, a nie 8 lvl tylko 30 jak juz,wole walczyc niz byc smieciem i grac bez honoru, jak popychadlo.
respekt i szacunek tylko prawdziwym gracza. pozdro hurin |
![]() |
![]() |
![]() |
#992 |
Użytkownik Forum
|
![]() shaka musial bym miec twoj inetlekt zeby pisac jak 10 latek; ''idziesz z nami dedac br'' oswiec mnie kiedy tak pisalem. zal noob xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#993 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Young Gorti
Gildia: Demonic Horde
Poziom: 130
Skille: 90/86
|
![]() Cytuj:
passpoaspsoapeopoaepoaeopepoapooeapoapoepopoep loool rozjebało mnie to ... xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#994 |
Użytkownik Forum
|
![]() haha solo noobie nie mam eq 2 obok stal destro noob to by cie pewnie uhal,albo w 2 byscie mnie lali tak jak na poh w 10 hahaha i i tak mnie nie ubili nooby XD a 3 musze miec pz bo mnie ftp sciga widac ze masz mozg 5 latka XD i po co ta napinka na fotce XD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#995 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
lool jaka napinka? ja tam prawie spałem .. ale niee najlepsza jest twoja fotka ty evul kul joł pakierze ... każdy sie polewał z ciebie bo to nawet nie ty xddd |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#996 |
Użytkownik Forum
|
![]() czerwony ryju haha a jak nie wiezysz ze to ja to wejdz w profil i pisze tam pan doskonaly tibia lol nabie, i to nie bylo do ciebie tylko do shaki,jeb sie geju idz pucuj w dupe shake i reszte nabow. nie odpisuje ****a, w rl bym ci morde obil wyrzutku hahaha.matka cie dupa wysrala i cie kijem dzgala bo nie wiedziala co ty jestes hahaah XD
Ostatnio edytowany przez doskonaly11 - 11-11-2007 o 17:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#997 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lol... wziąłes te foty z grono czy innego gówna i zrobiles tam profil.. co za problem?
AHSauhuhs dawaj Zapraszam do warszawy xddd Taki kozak jesteś przez neta ,,I,, Warszawa Targówek - Bródno Ul. Wysockiego 19 m. 81 ;>>> @edit Ta fota była robiona 1,5~roku temu xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#998 |
Użytkownik Forum
|
![]() zrobie nowe niedlugo to ci wstawie tu na forum hahaha warszawa omg dno xD nie trace juz wiecej czasu na gadanie z noobkiem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#999 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Doskonały
Cały czas tak piszesz ;d, btw nie masz własnych starych, że się przy***** innych? Nie mam 5 lat tylko 17 ![]() "warszawa omg dno xD I co, że Warszawa? A ty gdzie mieszkasz? W jakiejś zapchlonej wiosce, gdzie widac po twoich wypowiedziach nie obowiązuje kultura osobista. Do szkoły chyba też nie masz jak dojechac bo twoje błędy ortograficzne są gorsze niż 5 latka. I odwal się z forum na temat polskiej gildii, sam chciałeś, żeby all dołączyli do Paradise. Jednak Destro zrobił nową gildię, a ty nie dostałeś invita i teraz płaczesz i najeżdżasz na wszystkich członków. WYP******Z TEGO FORUM BO JE ZAŚMIECASZ, a po drugie bez double postów plx, chyba, że nie umiesz pisac wszystkich myśli w jednym poście.
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1000 |
Użytkownik Forum
|
![]() wskaz mi moje bledy ortograficzne przeszczepie i skacz udawac madrzejeszego niz jestes , bo nic ciekawego soba nie reprezentujesz , mozesz mnie pocalowac w dupe , bede tu pisal kiedy bede chcial i nie mieszkam w wiosce zdechlaku , masz 17 lat a wygladasz jak wydmucha , caly dzien przed kompem , wygladasz jakbys mial wodoglowie .
ja gralem 5 miechow i zrobilem taki lvl jak wy przez rok czy dwa .. i nie sciemniaj ze miales przerwy czy cos tam, po prostu jestes noobem |
![]() |
![]() |