![]() |
#981 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 05 2007
Lokacja: Wrocław
|
![]() ^Ded Victerona na poi był wywołaniem wojny, więc nie wiem po co to wspominasz w kwestii fair/nie fair. Jak niestety widać, Twój iloraz inteligencji niewiele się różni od IQ Twego idola, którego podobieństwo zamieściłeś w avatarze..
|
![]() |
|
![]() |
#982 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2008
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Rise
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#983 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Druid Carlos
Profesja: Elder Druid
Świat: Morgana
|
![]() |
![]() |
![]() |
#984 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2008
Lokacja: Toruń
Imię: Rinatur
Profesja: Paladin
Poziom: 83
Skille: 83
Poziom mag.: 17
|
![]() Lavio mowiles mi ze moge grac normalnie nikt mnie nieruszy od was a teraz mnie zbailiscie. Za co? Czy pomagalem kiedykolwiek Rise?
|
![]() |
![]() |
#985 |
Zbanowany
|
![]() Za Twoje wypowiedzi na forum i avatar
![]() |
![]() |
![]() |
#986 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
#987 |
Użytkownik Forum
|
![]() 19:51 Lavio Cold [124]: Wiem, Rise tez powiedzialo ze Xomerek moze grac normalnie.
Gz Lavio Ty i twoje myslenie to zal.Xomerkowi nie wiem kto tak powiedzial ze moze sobie grac ![]() |
![]() |
![]() |
#988 |
Użytkownik Forum
|
![]() 19:51 Rinatur [82]: Za co padlem ?mowiles mi ze moge grac normalnie 0o
19:51 Lavio Cold [124]: Wiem, Rise tez powiedzialo ze Xomerek moze grac normalnie. 19:51 Lavio Cold [124]: Teraz kazdy rl, kolega z Rise bede padac. 19:51 Lavio Cold [124]: Wybacz, ale oni sami to wszystko zaczeli. 19:51 Rinatur [82]: Looo ja jedyna osoba jaka znam w rl to Exonios 0o 19:51 Lavio Cold [124]: Nie wychodza na walki, a jak wychodza to zabijaja Random ludzi czy tez kolegow. 19:53 Rinatur [82]: z rl nikogo z Rise nie znam i nie mam nic wspolnego z Rise prucz tego ze znam paru ludzi nigdy im nie pomagalem i niebede pomagal.. 19:54 Lavio Cold [124]: Spoko. 19:54 Lavio Cold [124]: Ale jak widzisz 19:54 Rinatur [82]: no i co nadal bedziecie mnie zbaijac za to ze jestem neutralny i nie mam nic wpsolnego z wojna? 19:54 Rinatur [82]: 0o 19:54 Lavio Cold [124]: Xomerek znal mnie, nie pomagal i nie chcial pogadac i mimo wszystko nie dojdzie, a go ubili? 19:55 Lavio Cold [124]: Wiec powiedz mi o co chodzi? ![]() 19:55 Rinatur [82]: LOO a czemu Ty mnie pytasz ? na tym servie gra ponad tysiac innych Polakow 19:56 Rinatur [82]: mowisz tak jakbym ja byl kogos z rl z Rise a tylko Exoniosa znam i mialem poznac Tovzera bo sie wybieralem do niegonikogo wiecej-.- 19:58 Lavio Cold [124]: Bywa? 20:00 Rinatur [82]: no i co juz niepogram tak? 20:01 Lavio Cold [124]: Wybacz, ale od dzisiejszego dnia zmieilem swoje zachowanie, od teraz bede pogrywal jak oni. 20:01 Lavio Cold [124]: Zegnam. Chce tylko wyjasnic i dowiedziec sie co dalej... |
![]() |
![]() |
#989 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo
Imię: Lavio Cold
Gildia: Flow
|
![]() @Carlosku
Wasz leader to powiedział, w dodatku wasz Rodiero~ powiedział dziś że "Xomerek dołączyłby do wojny" Więc proszę was, ogarnijcie się i ustalicie jedną wersje? Bo smutek mnie ogarnia jak każdy z wasz pierd*li trzy po trzy. |
![]() |
![]() |
#990 |
Użytkownik Forum
|
![]() /\X2
hahahahahahahahah Laviooooooooooooooooooooo mnie rozjebal XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD.Jaki grozny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#991 |
Zbanowany
|
![]() @Rinatur
Zmień ten @!$^!@$ avatar, błagam... |
![]() |
![]() |
#992 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Stalówka
Stan: Zbanowany
Imię: Natiol akk Toksong
Gildia: K@r@
|
![]() Ej może byście zabili kogoś kogo znamy lol
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#993 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2008
Imię: Xomerek
Profesja: Elite Knight
Poziom: 172
Skille: 92/91
Poziom mag.: 8
|
![]() No to chyba czas na moją wersję?
Więc zaczynam od Carlosa ![]() Jak tylko zaczeła się wojna, napisałem do Tenshinkhan, że nie mam zamiaru brać udziału w tej wojnie. Powiedziałem mu to gdy był liderem Oracel. Nie chciałem brać udziału w wojnie z 2 powodów: 1. Brak czasu. 2. Mam w d%$&@ wojny wielkich polaczków i westrętnych hiszpanków. A Tenshinkhan powiedział, że nie ma problemu póki się nie wtrące. Chwile później padł Victeron i powstała gildia Rise. Napisałem do niego i powiedziałem mu to samo. Victeron powiedział, że nie ma problemu i że nie padnę póki nie zacznę się wtrącać. Powiedziałem mj także, że tak się składa, ze nieługo będe miał 'ferrie' i chciałbym w spokoju poexpić... No i niby nie miało być problemu ![]() Tuż po tym jak padłem napisałem do Victerona, powiedział mi, że Berigowi i Eterowi też wierzył. Tylko, że ja mam swój 'honor' i jak cos mówię to tak robię. Nie zamierzałem i nie dołącze do Eternitas. @Carlos Ciągl dalszy, zbierz informacje do kupy i wtedy napisz jakiegoś mądrego posta. NIGDY nie brałem udziału w żadnej wojnie po stronie Nizahe albo Russela. Byłem u nich w gildi tylko raz, tuż po wojnie z RN. W czasie wojny z Tengu / Overshadows walczyłem z Nimi przeciwko Avis. @Hawan Oj Hawan, Hawan. To był frag rozpoczynający tą całą wojnę. Chcoiaż masz racje co do tego, że wojna <podobnie jak miłość> rządzą się swoimi prawami. To narazie tyle Xome~ Ostatnio edytowany przez Xome - 06-02-2008 o 21:30. |
![]() |
![]() |
#994 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 01 2008
Lokacja: Chełmek
Imię: Chuj ci w dupe
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cria Andan zaczął expić, nie dochodził do wojny i nie miał zamiaru. Padł od Eternitas wiec Rise zrobiło to samo
![]() @Lavio~ Zabijajcie nadal a my będziemy zabijać waszych ![]() |
![]() |
![]() |
#995 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#996 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja rozumiem to ze zabijacie ludzi ktorzy maja wysokie lvle i moga za jakis czas dojsc do przeciwnej guildi ale co ja mam z tym wspolnego? Polowa Eternitas przybiegla po mnie jakbym byl ich najwiekszym wrogiem. Nie znam z Rise nikogo z rl nigdy im nie pomagalem. Wiec nie rozumiem tej waszej wojny. Niedlugo bedziecie zabijali ludzi pod dp Carlin i liczyc sobie fragi0o
|
![]() |
![]() |
#997 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Hawan Prock
Poziom: ~~
Skille: 15/23
Poziom mag.: ~~
![]() |
![]() Arcus nie płacz........... Nie wypada................
Fakt, zabicie vica to było rozpoczęcie wojny, ale chodzi mi o "reson"-.- Miał wbić 200 lvl i koniec?? Żal................. Jeśli dalej wam "ded vica nie pasuje" to można się skupić na Uber lapsie, Soul Henie ...................... Kolejny przykład zagrywek "Fair" Eternitas to nasz MAriuszek, które "sprzedawał" pacce. nie chce mi się pisać więcej o tym bzdetach ![]() Arcy~ Co domojego avatara, przypatrz się dobrze, policz to trzech, idz do lustra i zobaczysz identyko gościa ![]() Jeśli to ci nie wyjdzie to idz sobie na Arcusia i POSHARUJ TROCHE, bo ostatnio coś cienko z tym idzie:/ Pozdro Hawan~ |
![]() |
![]() |
#998 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do tego, to muszę się zgodzić. Hawan jest idiotą.
|
![]() |
![]() |
#999 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Hawan Prock
Poziom: ~~
Skille: 15/23
Poziom mag.: ~~
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1000 |
Zbanowany
|
![]() Dodam Ci jeszcze moje kropki, bo chyba kolekcjonujesz, a więc :
.................................................. .................................................. ................................................ .................................................. .................................................. .......................... .................................................. ............. ....... ....... ... ....... ....... ....... Pa, trollu. |
![]() |