![]() |
#982 |
Guest
|
![]() @ Argen
Nie denerwuj mnie ![]() @ Shadow Gratki questa xD Musiałem nabić soule na druidzie, to przy okazji zużyłem większość hmmów i avalanche co zrobiłem ^^ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdro Ostatnio edytowany przez Kamilek87 - 18-10-2008 o 16:49. |
![]() |
![]() |
#983 |
Guest
|
![]() Większość kumpli już nie gra, war jest, mam hunta etc, więc mówie sobie by ostatni raz iść pallem na góre cyclopów... No i poszłem, warto było by była superowa zabawa xDD
Ale najpierw co to jest? xD! ![]() No i ta akcja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ofc im się nie udało mnie ubić XDDD |
![]() |
![]() |
#984 |
Guest
|
![]() Moim celem w tibi było zrobienie takiego acc, na którym by były 5 profesje:
Knight (do zbierania kasy, ok 90 lvl), Pall (do grania xD) druid (hunty jako sio, ok 40 lvl) sorc (robienie sd i zabawa pk 45+ lvl) I rookstayer (ok 15 lvl). To było moje marzenie i mój ideał accountu, do którego dążyłem. Niestety nie udało mi się tego w całości zrobić XD Ale może kiedyś... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam, Gombrowicz Ostatnio edytowany przez Kamilek87 - 18-10-2008 o 20:23. |
![]() |
![]() |
#985 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() nieee =\
![]() forum ogladam codziennie i na Twoj temat zawsze spojrze... mimo ze biernie juz nigdzie nie pisze postow odswiezylem swoje konto specjalnie zebys sie nie poddawal! jak juz naprawde z morgana koniec to wpadnij na astere eq sie znajdzie chociaz nie wiem czy z twoim pvp bedziesz chcial przychodzic na noobowski swiat |
![]() |
![]() |
![]() |
#986 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 07 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Gali Melus
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 70~
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() to ma oznaczac koniec?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#987 |
Guest
|
![]() @ SInGApOOre
Spoglądać na ten temat jeszcze będziesz miał okazje, bo Xyq się jeszcze nie poddał xD Co do Astery, to miło z Twojej strony, ale jednak nie skorzystam. Mam zamiar definitywnie zakończyć z tibią. A jakbym zmieniał serwer to bym poszedł na Iridię, gdzie poszli RL ![]() @ Goners Tak XD Do 3 razy sztuka: Po hacku wróciłem, bo miałem pacca. Po rozdaniu itemków wróciłem. Teraz itemków nie rozdałem, ale i tak nie mam już na kim grać bo na moim acc mam hunta :< I w tym momencie chciałbym podziękować AB PK Team, za to że mam od nich hunta ![]() ![]() pozdro |
![]() |
![]() |
#988 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Ruda Śl
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vilshion Drathus
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Świat: Morgana 4ever
Poziom: 171
Skille: 93
Poziom mag.: 20
|
![]() ale mnie wzruszyles zalalem klawiature.............................
~~~~~~"papa"~~~~~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#989 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 07 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Gali Melus
Profesja: Knight
Poziom: 70~
![]() |
![]() no coz,szkoda...ale przedzj czy pozniej bys odszedl...
na kazdego przyjdzie pora...kiedys i na mnie... pozdro i gl w rl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2007
|
![]() Ciebie juz calkiem P0P!3RD0|_ ! Ł 0 ? Graj cipo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#991 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 3
Imię: Knight Rudi
Profesja: Elite Knight
Poziom: 80
|
![]() Nieeeeeeeeeeeeeee!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#992 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() sranie w banie, daj wszystkich na vipow jak lognie conajmniej trzech no to ty tez log, nie nawidze bandy dzieciakow, ktorzy psuja innym gre, dlaczego masz im sprawiac satysfakcje? niech ssaja suki
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#993 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2007
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Luminera
![]() |
![]() Gombro ban o_O?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#994 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2007
|
![]() Witam.
Jakaś akcja na małpach : ![]() ![]() Loot (były jeszcze 43 kamyki ale je odłożyłem) ![]() P.S Brat dostał tez bane na 2 koncie za multi konto haha Pozdrawiam, Xyq! |
![]() |
![]() |
![]() |
#995 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam!
![]() ![]() ![]() Botterzy: ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam, Xyq! |
![]() |
![]() |
![]() |
#996 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2007
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Każdy się męczy grą po jakimś czasie nawet ja teraz wracam po miesiącu przerwy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#997 |
Użytkownik Forum
|
![]() Siema.
Trochę zdjęć z wyprawy na dragony : ![]() ![]() Takie coś : ![]() No i noobowski quest : ![]() ![]() Był tez nowy best hit, 230 ale oczywiście nie zdążyłem zrobić screna... Komentujcię!!! Pozdrawiam, Xyq! |
![]() |
![]() |
![]() |
#998 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2007
Lokacja: Niedaleko :)
Imię: Shadow Midnight [*]
|
![]() Ostatnio edytowany przez Artuniu17 - 20-10-2008 o 23:19. Powód: ale sucz :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#999 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hej.
![]() Na początek looty : ![]() ![]() I awanse : ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam, Xyq! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1000 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witajcie.
40 level ![]() ![]() ![]() I loot: ![]() Pozdrawiam, Xyq! Ostatnio edytowany przez Xyq - 24-10-2008 o 19:05. |
![]() |
![]() |