![]() |
#981 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Łódz
Stan: Początkujący
Imię: Adam de'Cloud
Profesja: Sorcerer
Gildia: Hail de'Cloud Familly !!!
Świat: Guardia
Poziom: 145
Skille: 27
Poziom mag.: 71
|
![]() ludzie mnie rozwalaja swoja glupota w tym temacie nie zlokaj 1 strony a sie pytaja czy cos mozna dac ludzie czytac 1 strone puzniej zglaszac reklamacje
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#982 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2005
|
![]() Spoko filmiki ale w tej kopalni z Gs na -4 jest wejście do góry nie wiem dlaczego tam nie wlazłeś masa przejść
|
![]() |
![]() |
![]() |
#983 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @Palladyn von hellgate Wiesz, ja 1 stronę przestudiowałem dość dokładnie, mam prawie każdy film Cichego a poprostu niedopatrzyłem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#984 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Senja
Imię: Cichy mac
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
Dlatego, że złączyłem to z innym terenem - Mount Sternum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#985 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2005
Lokacja: Siemce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gorn Deathblade
Profesja: Knight
Poziom: 47
Skille: 73/73
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Kolejny nie działający link - Banshee Lair na Tibie 7.6
![]() |
#986 |
Guest
|
![]() elo, ja ma taka mala prosbe umiesc jakis fajny filmik ukazujacy fajne koplnie z dwarfami guardami kolo kazo albo z ds'ami na gl'u ;p na tibie 7.72
|
![]() |
![]() |
#987 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 05 2006
Lokacja: z Nieba
Imię: Galf de'jaw
Profesja: Druid
Gildia: Titan Squad
Świat: Luminera
Poziom: 51
Poziom mag.: 51
|
![]() Sam chetnie obejze cos o kazzo na tibie 7.72
|
![]() |
![]() |
![]() |
#988 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cichy jakbyś mógł nakręcic trole i gobliny na Edron .
Przepaczyłem wszystkie filmy i tego nieznalazlem.
![]() |
#989 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() MlodyPL i Flayaer tutaj macie kopalnie kazoo:
11. Kopalnia w Kazordoon (bazyliszek + spiaca królewna i 7 krasnoludków) http://rapidshare.de/files/4145019/kopalnia1.rec.html 33. Kopalnia krasnoludów z Labiryntem http://rapidshare.de/files/4370734/k...irynt.rec.html 34. Kopalnia krasnoludów z GS http://rapidshare.de/files/4370752/kopalnia_GS.rec.html (pozatym filmy 38,39 i 40 też może was zainteresują). Tylko nie na 7.72 ale Cichy raczej nie będzie miał czasu na nagrywanie od nowa tylko pod tego klienta. W pierwszym poście jest npisane co zrobić by odtworzyć stare filmy. Wahibi tu masz orki: 8. Edron Orcs (Razem z Giant Spiderem) http://rapidshare.de/files/3922591/Edron-orcs.rec.html Ta sama sytuacja co wyżej. Poczytaj w 1 poście Cichego jak odpalić starsze filmiki. Ostatnio edytowany przez Erhion - 05-07-2006 o 09:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#991 |
Użytkownik Forum
|
![]() Luke$$$ przeczytaj pierwszy post Cichego w tym temacie.
Tam pisze coś takiego "Jak oglądać filmy nagrane np. w Tibi 7.5 na kliencie 7.6" Tyle, że w twoim wypadku to będzie filmy nagrane w Tibi 7.6 na kliencie 7.7 Lub 7.72 Jak przeczytasz to zrozumiesz. ![]() A zresztą ci to napisze korzystająć z opisu Cichego odpowiednio zmienionego: Aby odkryć sobie mapy należy: 1. Pobrać Tibie 7.6 (np. z tibia.pl) 2. Zainstalować tibie 7.6 - nie uruchamiać! 3. Przekopiować pliki .map z twojego klienta Tibi (7.7 lub 7.72 (zależy co masz), do folderu Tibi 7.6 4. Uruchomić film na Tibi 7.6 5. Przekopiować zaktualizowane mapy z folderu Tibi 7.5 na właściwy klient (7.7 lub 7.72) Cichy poleca robić kopie bezpieczeństwa, gdyż czasami po takich manewrach jakiś plik z mapami potrafi sie zepsuć, i Tibia się nie uruchomi. Ostatnio edytowany przez Erhion - 05-07-2006 o 16:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#992 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przepraszam Cichy może nakręciłes już filmiki z Mount Sternum cale ( wraz z gsem), Elf Forttes i ( połowe pohu tam gdzie można expic knightem). Interesuja mnie te miejsca z tego powodu że znam juz całe facc i tylko te tak za bardzo tak nie znam. Prose o szybką odpowiedż pozdrawiam !
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#993 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2005
Lokacja: Siemce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gorn Deathblade
Profesja: Knight
Poziom: 47
Skille: 73/73
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#994 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mount Sternum znalazlem i Elf Fortress. Tylko Chciałbym filmik z rozszeżnoym Pochem ^^
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#995 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=45509&page=98
Cichy chwilowo nie będzie nagrywał rozserzonego POHU. Sam się o to pytałem i powiedział, że może nagra po update. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#996 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Senja
Imię: Cichy mac
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() W sprawie filmów do poprzednich wersji... Wystarczy mieć (ściągnąć) starego klienta Tibi, dla którego ten film został nagrany oraz najprawdopodobniej starą wersję Tibicam. I na tej Tibi dopiero uruchomić film. Wszystkie potrzebne linki są podane w pierwszym poście.
Natomiast gdybyście chcieli mieć po oglądnięciu tego filmu zaktualizowane mapy na swoim nowym kliencie na którym gracie, to też w pierwszym poście znajduje się prosty algorytm działania jak to zrobić. Napewno zabierze wam to dużo mniej czasu niż mi nagranie terenów na których dosłownie nic się nie zmieniło (np. większość kopalni). A efekt będzie taki sam ![]() Tereny na których następują zmiany staram się aktualizować, w zależności czy te zmiany są istotne (jak np. w banucie - dodane duże podziemia) czy tylko symboliczne (dodanie jednej bramki i skrzyni z questem). Jednak nowe filmy i tak najprawdopodobniej pojawią się dopiero po update właśnie z tego powodu, że film będzie aktualny przez miesiąc, a potem znowu będą msg, aby nagrać taki sam film pod nową Tibię. @Gorn Valorian Dzięki za info. @wahibi Faktycznie takiego filmiku nie ma.. narazie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#997 |
Użytkownik forum
|
![]() Wiem ze to nie miesce do zamieszczania takiego typu postow ale nigdzie nie odpisuja a mianowicie mam taki sam problem jak wielu innych graczy, chodzi mi o Tibicam a dokladnoiej ze odtwarza niektore filmiki np na forum pisza ze spoko film a jak ja go wlaczam to jest na liscie ale nie moze sie wlaczyc instalowalem inna tibie i TibieNg tez i Tibiecam i Nic Prosze o Pomoc bo dla mnie filmy to podstawa
Z Gory Dzieki Ps. Nie usowajcie tego posta Ostatnio edytowany przez bialagora90 - 06-07-2006 o 23:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#998 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nikt nie odpisuje ponieważ jest przyklejony temat.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=79330 Twój problem może być związany z tym, że masz starą wersje Tibicam lub film nie jest na twojego klienta. Bo np: film z tibi 7.6 nie działa na 7.72 i potrzebujesz wtedy starszego klienta by go otworzyć. Jak to zrobić czytaj kilka/naście postów wstecz lub 1 post tego tematu. Chyba, że nie masz pliku 7.72 mda. zip , który trzeba zamienić z poprzednim: http://tibicams.tibianetwork.net/en/links Tutaj go znajdziesz. Potem przekopiuj go do folderu z Tibicam. No chyba, że coś jednak coś masz nie tak z czymś innym to ci nie pomoge ![]() Ostatnio edytowany przez Erhion - 07-07-2006 o 08:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#999 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
|
![]() Wymiatasz.Świetna kolekcja filmow z niemal calej Tibii
![]() ![]() WIELKIE GRATZ FOR YOU!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1000 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Świetna kolekcja. Poraża wielkością. Cała Tibia w filmach.
![]() 1000. post w tym temacie! Właściwie to gdzie Cichy jeszcze NIE był? @down Oczywiście dla Cichego. Że temat tak długo przeżył. ![]() Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 07-07-2006 o 17:41. |
![]() |
![]() |