![]() |
#981 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Shamala
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Aquilus Occulte
Świat: Iridia
Poziom: 105
Skille: 95
|
![]() Cytuj:
O to sie nie martw ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#982 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Pr23m3k - 05-04-2006 o 19:39. |
|
![]() |
![]() |
#983 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Reprezentacja Białystok THC
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
HaHaHaHa !!!! On przynajmniej miał odwage stawic czoła tyranom na naszym servie!!! A ty co pewnie masz hmmm.... 60lv max i niee udzielasz sie wogule w sprawy przyszlosci Iridi !!! ~Hail Iridian Alliance ~Madus |
|
![]() |
![]() |
#984 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Anas Kiro
Profesja: Elite Knight
Gildia: ................
Poziom: 194
Poziom mag.: 9
|
![]() No dziś Arcanium przegieło pałe...
Orion Luca: Apr 05 2006, 19:38:44 CET Killed at Level 78 by Chealino and by Dous Elwor Jedna z najbardziej porządnych osób na tym serwerze... Nie brał udziału w wojnach zawsze był neutralny... Nikomu nie wadził.... Ale jednak był przyjacielem Aureliussa więc padł... |
![]() |
![]() |
#985 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#986 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Reprezentacja Białystok THC
|
![]() Cytuj:
LOL?? Co masz na mysli ze sobie pogarszam sytyłacje? Ja juz niee gram w Tibie. Madusika sprzedalem ( dziwne ze ktos go kupilem ![]() ![]() ![]() ~Hail Iridian Alliance ~Madus |
|
![]() |
![]() |
#987 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#988 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Stan: Niegrający
Imię: Berger on Iridia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgard Masters
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() humm... lvl nie okresla tego czy ktos jest noobem czy nie
![]() |
![]() |
![]() |
#989 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Drogie Arcanium!
Jesteście najwiekszymi idiotami jakich zdarzylo mi sie spotkac. Na poczatku w "Klimie" był Jurand i Aureliuss. Potem próbowaliscie zabic Anasa Kiro. On chcial pozostac neutralny ale zmusiliscie go do udzialu w wojnie. Kolejny przeciwnik na 80+. Potem zabiliscie Oriona Luce. Chcial pozostac neutralny ale zmusilisciego do wziecia udziału w wojnie. Kolejny przeciwnik koło 80 levelu. Nie wiem czy zauwazyliscie ale wlasnie dzieki wam podwoiła sie sila wrogo do was nastawionej gildi. Robcie tak dalej a niedlugo tyko nooby na 12 levelu nie beda nalezaly do Klimy. Porada dnia: Wezcie sie troche uspokujcie i nauczcie sie ze jezeli chcecie kogos powstrzymac od udzialu w wojnie po stronie waszych przeciwników musicie byc dla niego mili tak aby dolaczyl do was badz mial watpliwosci co do tego czy rzeczywiscie nalezy was pokonac a nie piszcie mu "Hunted by Arcanium" lub bez ostrzezenia zabijajcie. To zdecydowanie dobrze nie wplynie na poziom jego sympati w obec was.
![]() |
#990 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jinikao
Profesja: Elite Knight
|
![]() Caly szcunek dla Shamali ale na wojnie na walce ani razu nie bylo go online wiec nie gadaj o odwadze. Zreszta podobnie jak wiele innych osob... A potem to tylko umialy mnie o to ze bylem spy okarzac... N/C
|
![]() |
![]() |
#991 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#992 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wpadla mi do glowy pewna mysl i umiescilem ja na forum. Teoretycznie nie powinienem dawać tego w dwóch miejscach ale zalezy mi zeby wladza z mojego serwera zajrzala do tematu z tym rozwiazaniem wiec podaje link tutaj: http://forum.tibia.pl/showthread.php...094#post756094
![]() |
#993 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Apropo pomyslu, ktory zamiesciles - nie ma szans na przejscie. Nie tylko Polacy graja w tibie, a nawet jesli to lepiej byc w rzadzacej gildii i miec mozliwosc ubicia osoby nam niewygodnej niz sie bawic w takie cos. |
|
![]() |
![]() |
#994 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Imię: Evuller
Skille: 70
|
![]() No to się zaczeło... wiem że w tej chwili wojna trwa i kilka fragow juz padlo. Jeżeli ktoś jest bardziej zorientowany to pisać bo chyba każdego ciekawi to co się dzieje...
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
![]() |
![]() |
#995 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Klima's & Iridian Alliance's frags:
Sesulo Apr 06 2006, 16:48:51 Killed at Level 101 by Aureliuss and by Yamahati Zyrex Montana Apr 06 2006, 16:54:15 Killed at Level 64 by Huxy and by Aureliuss Arcanium's frags: Aureliuss Apr 06 2006, 17:11:04 Killed at Level 121 by Helun Lirath and by Chealino Asilles Apr 06 2006, 16:48:18 Killed at Level 74 by Chealino and by Zyrex Montana Zielper'archer Apr 06 2006, 16:56:32 Killed at Level 109 by Chealino and by Affelaffe Yamahati Apr 06 2006, 16:56:46 Killed at Level 102 by Dous Elwor and by Neo Montana Shamala Apr 06 2006, 17:08:41 Killed at Level 106 by Dous Elwor and by Royal Frelle
![]() |
#996 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
|
![]() Bardzo mnie ciekawi o co chodzi z Asillesem & Zielperem. Przeciez oni nie byli w guildiach wojennych
![]() btw. Kash & Bezok dostali kicka z arc czy sami odeszli ? - Iridia jest pod zaborami arcanium, bierzcie widly w rece i walczcie za swoj swiat ! ![]() EDITED : haha Danth az mi glupio ![]() -Gothi Ostatnio edytowany przez Sylur - 06-04-2006 o 19:31. |
![]() |
![]() |
#997 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Zielper i Asilles nie byli w gildiach wojennych?
Byli w Arc.
|
|||
![]() |
![]() |
#998 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Świat: iridia
Poziom: 00
|
![]() Danthor ty kozaczysz bo normalnie to zawsze byłes za arc a teraz gdzy ich władza stoi pod znakiem zapytania to zmieniasz swój pogląd.
Mówiło sie głosno przed odejściem polaków z arc ze masz dolonczyc do gildi a teraz sam nie wiesz co zrobic tak jak ta cała twoja gildia. Przed wojna majaca protekcje od obu walczacych arc i IA |
![]() |
![]() |
#999 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Wrocek
|
![]() Cytuj:
![]()
Cytuj:
|
|||||
![]() |
![]() |
#1000 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wiem co robić, i zrobie to co chciałem zrobic juz dawno. Wiec nie mów ze 'sam nie wiem co zrobic' bo o tym co ja chce zrobic ty gowno wiesz. 1K POOOOOOOOST XDDDDDDDDDD
Ostatnio edytowany przez Danthorr - 07-04-2006 o 07:34. |
||||
![]() |