Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 24-04-2006, 22:48   #981
Fabolous
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 01 2006

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Sir Zemus
Apr 24 2006, 21:02:00 CET Killed at Level 96 by Kardear and by Sir Imp

Znów przypadek?
And a hundred percent reason to remember the name!

Ostatnio edytowany przez Fabolous - 24-04-2006 o 23:03.
Fabolous jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 24-04-2006, 23:26   #982
Miltoner
Użytkownik Forum

Miltoner's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno

Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szkodi
ale ostry sharing u niektorych - szczegolnie u kapcoma

A jak nawet no to co z tego ???

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fabolous
Sir Zemus
Apr 24 2006, 21:02:00 CET Killed at Level 96 by Kardear and by Sir Imp

Znów przypadek?
Jak ktos tam jeszcze gra to niech lepiej jak najszybciej sp**** poki nie ma jeszcze zbyt duzego lvlu... bo teraz nikomu nie dadza zrobic 100+ lvl -.-
Miltoner jest offline  
stary 24-04-2006, 23:39   #983
Fabolous
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 01 2006

Domyślny

na Galanie nie ma przyszłości dla ludzi którzy nie mają układów lub nie sa szanowani przez cały serv lub w gildia jak choćby Champions of Olymp, Preliator Noxis czy Forgotten Shadows. Szkoda tracić czasu i zdrowia zeby później się dowiedzieć ze cie przyjaciele wsyatwili.
And a hundred percent reason to remember the name!
Fabolous jest offline  
stary 25-04-2006, 00:41   #984
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miltoner
A jak nawet no to co z tego ???
caly czas chrzanisz cos o sensie gry, ze wojna ma sens tej gry. wolnosc ma sens... w takim razie pomysl przez chwile i moze dojdziesz do wniosku ze sharing zabija jakikowleik sens - nawet pokojowej gry

Ostatnio edytowany przez szkodi - 25-04-2006 o 00:43.
szkodi jest offline  
stary 25-04-2006, 01:30   #985
Dragon86
Użytkownik Forum

Dragon86's Avatar

Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: W domu

Profesja: Elder Druid
Gildia: Dwarfhood
Świat: Galana
Poziom: 54
Skille: rox/rox
Poziom mag.: 58
Domyślny

Hehe
co jak co ale wszelkie formy oszukiwania mc.tbi, sharing itd...
zabijaja przyjemnosc z gry
wole miec 20 lvl zrobiony uczciwie wlasna praca niz 100 oszukujac
Dragon86 jest offline  
stary 25-04-2006, 03:07   #986
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dragon86
Hehe
co jak co ale wszelkie formy oszukiwania mc.tbi, sharing itd...
zabijaja przyjemnosc z gry
wole miec 20 lvl zrobiony uczciwie wlasna praca niz 100 oszukujac
dobra, dobra, jaka sciema, a sam pewnie biegasz na light hacku "bo szkoda many" ale to nie cheat co? sharerzy to nooby light hack to dla mistrzow

dla mnie obie grupy to nooby

aha, nie znam cie ale wiem z doswidczenia ze tak ludzie robia, mowia ze nie lubie cheaterow etc a sami cheatuja i sa ok bo maja "tylko" malutki "cheatek" a nie aimbota

Ostatnio edytowany przez pawlon - 25-04-2006 o 03:09.
pawlon jest offline  
stary 25-04-2006, 08:28   #987
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
dobra, dobra, jaka sciema, a sam pewnie biegasz na light hacku "bo szkoda many" ale to nie cheat co? sharerzy to nooby light hack to dla mistrzow

aha, nie znam cie ale wiem z doswidczenia ze tak ludzie robia, mowia ze nie lubie cheaterow etc a sami cheatuja i sa ok bo maja "tylko" malutki "cheatek" a nie aimbota
z calym szacunkiem nie atakuj ludzi ktorych nie znasz i ktorzy mowia ze nie uzywaja czitow jeeli nie masz dowodow na to ze klamia
szkodi jest offline  
stary 25-04-2006, 09:36   #988
jastr
Użytkownik Forum

jastr's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk

Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Poziom: 8
Skille: :)
jastr ma numer GG 4019279
Domyślny

Cytuj:
z calym szacunkiem nie atakuj ludzi ktorych nie znasz i ktorzy mowia ze nie uzywaja czitow jeeli nie masz dowodow na to ze klamia
hehe zabawne to samo można by powiedzieć o tobie
Cytuj:
ale ostry sharing u niektorych - szczegolnie u kapcoma
Moim zdaniem jedynym dowodem na to że ktoś sharuje jest fakt że jest się jednym z ownerów. Jeżeli tak nie jest szkodi i nie grałeś charem kapcoma to nie wiem po co to piszesz. Każdy może napisać że ktoś szaruje no bo zna jednego z ownerów (btw tak na marginesie jestem 1 z ownerów kondy )
Wiem wiem pewnie ty masz dowody no bo ktoś ci powiedział no i w końcu ty wiesz najlepiej no i... Nie rozumiem takiej głupiej gadki sharują nie sharują kogo to obchodzi ?? Ty nie szarujesz nie używasz aim boota więc w czym problem ? Ja też gram czysto (leprzy 40 lvl nabity samemu niż 80 w 3 ) poza tym sharing nie popłaca (1 z ownerów ma zły dzień i... cała postać zostaje goła wrzuca ścieme pozostałym ownerom i później piszą hacked) boty no cóż zawsze istnieje ryzyko bana (małe ale zawsze)
jastr jest offline  
stary 25-04-2006, 10:12   #989
Dragon86
Użytkownik Forum

Dragon86's Avatar

Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: W domu

Profesja: Elder Druid
Gildia: Dwarfhood
Poziom: 54
Skille: rox/rox
Poziom mag.: 58
Domyślny

Cytuj:

Jesli magic spell wand to cheatowanie to musze ci przyznac racje jestem cheaterem
Dragon86 jest offline  
stary 25-04-2006, 12:42   #990
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:

napisalem ze przypuszczam ze tak robi a nie ze to wiem
co do dowodow: 99% rodzajow cheatow na ten moment sie nie da udowodic, wiec pisanie "nie masz dowodow to nie pisz" to totalna bzdura. w ten sposob nikt w tibii nie cheatuje

nie ma osoby w tibii ktora nigdy w zaden sposob nie cheatowala. kazdy predzej czy pozniej tego proboje, jedni zeby bylo latwiej, inni z ciekawosci...

co do sharerow, to przewaznie jak sie jest zainteresowanym, to sie wiem kto sharuje a kto nie, na naprawde dluzsza mete nie da sie tego ukryc, no chyba ze tylko czasem ktos toba zagra a nie sharujecie non stop itp
stary 25-04-2006, 15:09   #991
Vienek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2006

Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Poziom: ^^
Skille: ^^
Poziom mag.: ^^
Domyślny

ehh czy ktoś czituje stojąc na afk i bocie to mnie nie obchodzi.
Bardziej mnie denerwuje jak ktoś na ostrym sharingu bije lvl bo to wtedy psuje przyjemność gry.

Wenezuela największe sharery
Vienek jest offline  
stary 25-04-2006, 17:01   #992
Sharev
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 03 2006

Profesja: Elite Knight
Domyślny

i wlasnie kurwa mac szkodi mi bil za to ze ja bilem jego kumpla ktory mnie atakowal chociaz mam rs i ten jego jebany kumpel kurwa zabil jeszcze mojego kolege -.- no comments
Sharev jest offline  
stary 25-04-2006, 19:28   #993
Vienek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sharev
i wlasnie kobieta lekkich obyczajówa mac szkodi

Mogłeś sobie darować te kobiete lekkich obyczajów

No i Galana jest pvp serwem każdy kiedyś padnie
Vienek jest offline  
stary 25-04-2006, 19:32   #994
Sharev
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 03 2006

Profesja: Elite Knight
Domyślny

jak napisze k... to samo to sie robi XD
Sharev jest offline  
stary 25-04-2006, 20:04   #995
Vienek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
jak napisze k... to samo to sie robi XD
a po co pisać k***. chillout panowie
Vienek jest offline  
stary 25-04-2006, 22:27   #996
jastr
Użytkownik Forum

jastr's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk

Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Poziom: 8
Skille: :)
jastr ma numer GG 4019279
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vienek
ehh czy ktoś czituje stojąc na afk i bocie to mnie nie obchodzi.
Bardziej mnie denerwuje jak ktoś na ostrym sharingu bije lvl bo to wtedy psuje przyjemność gry.

Wenezuela największe sharery
Hmm to zależy na czym owa "przyjemność gry " polega np: dla jednych przyjemność gry to być 1st jejeje ciągle najleprzy najleprzy szaruje cheatuje booty itd bo nie liczą się środki liczy się cel (to taki sadysta/masochista w grach) bo po co sie męczyć wbijać lvle na siłę ?? bo będę w top 100 top 10 1st i co później dalej muszę gnać z lvlami bo inni nie śpią?? A ja mówie mam to w d@#$e gram bo lubię i tyle co mnie obchodzi że ktoś ma 100 lvl i zrobił go w 3 miechy w 5 osób i co to tak jakby każdy zrobił z ~~40 lvl (a to i ja potrafię z palcem ... w tej tylnej części ciała gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę ) Dla mnie ta gra to zabawa, przerywnik pomiędzy chwilami szarej codzienności. Jak dla mnie wszyscy mogą szarować bo tak naprawdę w tej grze nie liczy się lvl tylko przyjaźnie i przyjaciele w kupie siła (znaczy się w gromadzie nie mylić z ...czymś innym) to gra zabawa więc bawcie się i nie patrzcie na innych jeśli widzisz że ktoś wbija lvle 5 razy szybciej od ciebie to nie zazdrość mu tylko współczuj (bo gościu nie ma życia w rl)a jak szaruje to kij mu w oko tylko czekać aż na forum będzie napisane I'm hacked a będzie kiedyś na 95%
jastr jest offline  
stary 25-04-2006, 23:34   #997
Vienek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jastr
Hmm to zależy na czym owa "przyjemność gry " polega np: dla jednych przyjemność gry to być 1st jejeje ciągle najleprzy najleprzy szaruje cheatuje booty itd bo nie liczą się środki liczy się cel (to taki sadysta/masochista w grach) bo po co sie męczyć wbijać lvle na siłę ?? bo będę w top 100 top 10 1st i co później dalej muszę gnać z lvlami bo inni nie śpią?? A ja mówie mam to w d@#$e gram bo lubię i tyle co mnie obchodzi że ktoś ma 100 lvl i zrobił go w 3 miechy w 5 osób i co to tak jakby każdy zrobił z ~~40 lvl (a to i ja potrafię z palcem ... w tej tylnej części ciała gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę ) Dla mnie ta gra to zabawa, przerywnik pomiędzy chwilami szarej codzienności. Jak dla mnie wszyscy mogą szarować bo tak naprawdę w tej grze nie liczy się lvl tylko przyjaźnie i przyjaciele w kupie siła (znaczy się w gromadzie nie mylić z ...czymś innym) to gra zabawa więc bawcie się i nie patrzcie na innych jeśli widzisz że ktoś wbija lvle 5 razy szybciej od ciebie to nie zazdrość mu tylko współczuj (bo gościu nie ma życia w rl)a jak szaruje to kij mu w oko tylko czekać aż na forum będzie napisane I'm hacked a będzie kiedyś na 95%

jestem 116 na liście w expie, dlatego mnie to tak denerwuje a lvl biłem sam bez żadnej pomocy. I jak ktoś mnie wyprzedza bo sharuje mnie poprostu frustruje, ale teraz gram w mniej w tibie i jakoś sie nie przejmuje
Vienek jest offline  
stary 26-04-2006, 01:14   #998
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Domyślny

Cytuj:
i wlasnie kobieta lekkich obyczajówa mac szkodi mi bil za to ze ja bilem jego kumpla ktory mnie atakowal chociaz mam rs i ten jego uwielbiam jeść bananyany kumpel kobieta lekkich obyczajówa zabil jeszcze mojego kolege -.- no comments
hail kobiety lekkich obyczajow. i wiedz ze jezeli bym mial Cie ujechac to bym to zrobil - solo czy nie, ale bym to zrobil ;]

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jastr
hehe zabawne to samo można by powiedzieć o tobie

Moim zdaniem jedynym dowodem na to że ktoś sharuje jest fakt że jest się jednym z ownerów. Jeżeli tak nie jest szkodi i nie grałeś charem kapcoma to nie wiem po co to piszesz.
dowodem jest to ze np typ przez 12 dni siepal po 23h online? Tylko na chama nie wciskaj kitu ze na piochu mozna tak jechac
szkodi jest offline  
stary 26-04-2006, 02:53   #999
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

pociesze was ze jakos wczoraj widzialem jak gosc co mial napisane "proteted by rahilli and perm" padl przez raa. nie mial skulla, tyle jest warta protekcja szkodiego, to dla tych co za nia placa i mysla ze sa nietykalni

no ale jakos trzeba zdobywac kase, no nie szkodi? nie zawzse wszsytko mozna kupic na allegro
stary 26-04-2006, 07:03   #1000
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Domyślny

Cytuj:
pociesze was ze jakos wczoraj widzialem jak gosc co mial napisane "proteted by rahilli and perm" padl przez raa. nie mial skulla, tyle jest warta protekcja szkodiego, to dla tych co za nia placa i mysla ze sa nietykalni

no ale jakos trzeba zdobywac kase, no nie szkodi? nie zawzse wszsytko mozna kupic na allegro
muhahahhaa budze sie rano i znowu mam dobry humor Ot ten typ padl bo przeskrobal sobie nieco o Raa.U nas jest reula ze nawet "under protection" klepiemy jak sobie przerypia. Co do mojej protekcji to zobacz na moj comment - jest tam ten osobnik? Nie Wiec nie znam go w rlu i nie robi mi run. A nietykalnych nie ma, sa tylko Ci ktorzy placa za zabicie przyjciol i to nie male pieniadze.

Cytuj:
zawsze zostaje ebay a dla pocieszenia powiem Ci ze nikt nie placi mi za protekcje Polowa mysli ze ma prota bo powiedziala mi kiedys "hi" a druga polowa sobie na nia zasluzyla xD A Allegro? Muhahahah
szkodi jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania