![]() |
#981 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2006
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
Imię: Retired
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
Poziom: 50
Poziom mag.: 43
![]() |
![]() Jesli chodzi o pvp to Liam Darkcrosser - chyba ze te jak wy to nazywacie "wyczyny" sie nie licza ...
zal, widac ze Polska...
Nie chce byc ofiara instytucji , ani teraz modnej auto-destrukcji. Nic sie nie stanie jak odrzucimy cpanie ,chlanie wlasne sie nawzajem ponizanie. All eyez on me Życie to nie sen to chyba jasne , ja na jego przebieg patenty mam własne. Takie życie na codzień widać , Elo Elo Elo może Ci się przydać. Jak pale to grubo , ty po takich dawkach pewnie widział byś ufo. Retired 4 ever ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ |
![]() |
|
![]() |
#982 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Imię: Raverton
Świat: Galana
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() Oj wszyscy cie szanuja wielki poligloto. Jest taki skrot BALWANIE ^^.
Na cavebocie= zaoszczedze czasu. Dobrze, ze wiesz kto to retard i przyznajesz ze nim jestes !! keep it up Kazdy wie jakim jestes pro ;] W romie tera najlepsze PvP ma Zevs Mighty Thunder bez gadania. Liam ma dobre pvp ktokolwiek na nim gra -.-. |
![]() |
![]() |
#983 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Menzoberranzan
Stan: Aktywny gracz
Gildia: Fellowship of Raven
Świat: Aurea
Poziom: 100
Skille: 20/27
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() Buehehehe... A może jednak chciał nam coś przekazać?
![]() BTW: Można wnieść petycję o zakazanie pisania postów w jakimś temacie dla danego użytkownika? @Poznanski~ Też tak kiedyś myślałem, ale po ostatnim wyłożeniu się Zevsa wśród krzaczków i noobków jakoś straciłem w to wiarę... Może inny owner był? Kto wie ![]()
Za dużo w podpisie No bez przesady... Aż tak dużo nie było... Ostatnio edytowany przez drizztpl - 26-10-2006 o 22:11. |
![]() |
![]() |
#984 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja sądzę, że to przez to, że używał macro... Ale mogę się mylić... Może to za PK'ing?
#985 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: LESZNO.
Profesja: Elder Druid
Gildia: REAL LIFE MEN
Poziom: 1
|
![]() za pking
L ó L to by nie pisalo Banished because of macro using.
#986 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Jak to się mówi: "You've made my day Smichael" ;]
#987 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Pang! Jeśli nie umiesz angielskiego, przynajmniej nie poprawiaj innych. OK? BTW: To się nazywa związek frazeologiczny. Tak dla informacji tylko ;]
#988 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @2x up
Khem, khem... Odwołam się do słownika, gdyż jak wiemy, on raczej nie kłamie ;] "Make somebody's day - Uradować kogoś, Rozśmieszyć kogoś" I tak przy okazji: To, wbrew pozorom, też jest związek frazeologiczny! Niebywałe, nieprawdaż? @up "keep it going babe"(sic!) - tu już nie mogę użyć wyrażenia "You've made my day", tu mogę tylko opisać co przed chwilką robiłem - ROTFL ![]() Ahh... I jest coś takiego jak edycja postów. Trudno uwierzyć, ale sam sprawdź. Na dole, po prawej stronie Twego posta ![]() I co do 2 czasowników w zdaniu. Mniemam, że chodziło Ci o "have made", jest to po prostu w tzw. Present Perfect Tense. Kiedyś się będziesz tego uczył na angielskim ![]() BTW: Wiesz... 16-to latek Cię jedzie, że hej. Nie czuj się urażony, ale puść jakąś wiązankę, ban na pewien czas i zakończymy tę bezsensowną konwersację ![]()
Za dużo w podpisie No bez przesady... Aż tak dużo nie było... Ostatnio edytowany przez drizztpl - 26-10-2006 o 22:28. |
![]() |
![]() |
#989 |
Guest
|
![]() Niestety, teraz nikt nie ma PvP tzn. PvP zostało zastępione CipBotem
![]() |
![]() |
#990 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#991 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
to jest typowy pvp master kolego pvp to nie tylko aim to tez umiejetnosc przetrwania , walki 1 vs 1 , uzywania spells bo taki np kolo co leci i spamuje exura vita to master pvp nie jest @up czy ty wiesz jak sie uzywa forum ?!
![]() |
#992 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
1. Przed chwilą upomniałem Cię o to samo. 2. To był double przypadkowy. Doczytaj do końca post... Tak, tak... Popisuj się dalej angielskim, którego nie umiesz ![]() ![]() Poprawie Twój "insult", może kiedyś jeszcze Ci się przyda ;] I've made Your day, but You haven't made mine (tu wstaw jakiś rzeczownik, niestety dumb (przym. głupi) tu niezbyt pasuje, jakieś asshole/cock/jerk mile widziane)
Za dużo w podpisie No bez przesady... Aż tak dużo nie było... Ostatnio edytowany przez drizztpl - 26-10-2006 o 22:36. |
![]() |
![]() |
#993 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @up Zależy od sytuacji... W moim wypadku była to czynność, która zdarzyła się w niedalekiej przeszłości, a jej skutki trwają do chwili obecnej (dalej mam niezły humor) ![]() A tak w ogóle Ja666 22:35:15 Jak powinno być: You have made czy You made? Superwykwalifikowanynauczycielangielskiego 22:35:42 Oczywiście, że You have made!
Za dużo w podpisie No bez przesady... Aż tak dużo nie było... Ostatnio edytowany przez drizztpl - 26-10-2006 o 22:42. |
|
![]() |
![]() |
#994 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Tyle na dzisiaj. Na razie ![]()
![]() |
#995 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Imię: Raverton
Świat: Galana
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() @schu jakos tak
keep up (Ectaco-Poland) v, nadążać ze slownika i tak moj mistrzu nie tlumacz angielskiego doslownie haha. Made my day nie znaczy zrobiles mi dzien ;] hahaa to jest tak zwany brak myslenia. Tlumaczy w slowo w slowo tak jak sie wykul ;] PvP to np. Jak zabijesz kolesia i goni cie 20 osob masz 15 minutowego pz locka a ty dasz rade sie log outnac ;] albo jak solo kogos zabijesz lub gdy kogos sam trapniesz... to jest mozliwe jak druga osoba ma pvp rowne zero. Auxiliary verbs jakos tak to szlo np. Have moga wystepowac z innym czasownikiem, wystepujac np jako operator. WYJDZ! Zevs ma dobre pvp i daje dobre taktyki ;] i nie boi sie opuiscic pz |
![]() |
![]() |
#996 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hip-Hopowi mówię zdecydowane NIE!
@reszta ludzi z forum Dziękuję za poparcie, mam nadzieję, że razem odeprzemy ten atak na zdrowy rozsądek i równowagę psychiczną nas wszystkich ![]() Cytuj:
![]() Tu akurat chodziło o slangowe "keep it up!", czyli - Tak trzymaj! ;]
Za dużo w podpisie No bez przesady... Aż tak dużo nie było... Ostatnio edytowany przez drizztpl - 26-10-2006 o 23:47. |
|
![]() |
![]() |
#997 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Imię: Fast'molt
Gildia: Principality of Destination
Poziom: 170
Poziom mag.: 75
|
![]() Cytuj:
W ponad 2 letniej histori fast'molta miałem tylko 2 bany po tydzień każdy. 1 był za namefaking , moja głupota i miałem wtedy 32 lvl. 2 był za wykorzystywanie nie uczciwych taktyk do gry( w tym wypadku ban liama na noob charach zresztą zapożyczona z azury przez zevsa). Bany za macro są odrazu na 30 dni. Po 2 co do angielskiego to Piąty ma racje. Po 3 Moderator jak możesz zrób porządek, ponieważ rozmowa tego typa nie tyczy sie zupełnie tematu. Z góry dzięki. Molt
Around the globe From Berlin, London, Tokio, New York...... Ostatnio edytowany przez Moltreus - 27-10-2006 o 07:42. |
|
![]() |
![]() |
#998 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czesiek dobrze że się wytłumaczyłeś bo chłopaki mylą wątki to Liam zawsze latał na bocie a stwierdzenie "Obojętnie kto gra Liam ma dobre pvp" hahaah może sobie taskera nagrał i lata cały czas tym schematem?? Zresztą nie warto wdawać się w dłuższą dyskusje bo chłopak ma mniemanie o sobie jak Dżiki Dżyk
![]()
#999 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2006
Lokacja: Chodzież
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Fighting Alliance Group
![]() |
![]() Czy on się kiedyś wyj.... na Liamie?
![]() |
![]() |
![]() |
#1000 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
jakbys chcial wiedziec to obie wersje sa poprawne tylko ze made my day brzmi bardziej gangstersko <cheers> [edit] aha wg ciebie jesli ktos ma 160 lvl i jest najszybszy na serwie kliknie se na mape na t ringu i utani gran hur to ma zajebiste pvp?! gz!
buffalo soldier , dreadlock rasta ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Smichael - 27-10-2006 o 12:11. |
|
![]() |