|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#981 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
Poziom: 33
|
![]() Tak, Anas najlepiej stać i nic nie robic...
Genkotsu ma racje i musze go poprzec. A teraz pare opcji: 1]Sneak na Edron Cyclo~ Po zabiciu 'ofiary' stajecie za lvl-doorem (30 lv) i w momencie gdy wróg otworzy drzwi to mwall za niego i combo. Oni was nie maja jak atakowac, a jak podejda to knajci otwieraja drzwi no i combo kogos (tylko nie huxiego bo ma za dużo HP, jak na wasza wesola brygade) =D 2]Sneak na Venore D-lair Nie od dzis wiadomo, ze gdy team ustawi się na mostku przy wejsciu do v-lair, to jest praktycznie nie do pokonania chyba ze sa naprawde noobami =P 3]Ankh D-lair Ustawiacie sie tak jak niegdyś FAG w Aurea War (min po zabiciu Pa Xucka)i jest tylko pojedyncze przejscie mozliwe, uwazac trza tylko na potrójne UE, warto sobie pomoc newb charami ![]() 4] PoH Po akcji na PoHu można uciec do "final roomu" Desert Questa tam Was moze max 5. atakowac + gfb =P More options l8r ![]()
![]() |
#982 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Międzyzdroje
Imię: Genkotsu
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Partyzanci
Świat: Titania
Poziom: 100
Poziom mag.: 63
|
![]() Eee stary, nie mów im nic, oni nie potrzebują żadnej pomocy, są zaprawieni w bojach
![]() |
![]() |
![]() |
#983 |
Użytkownik Forum
|
![]() No, Polskie Del'Toro mozna poweidziec =P
#984 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Stan: Niegrający
Imię: Berger on Iridia
Gildia: Rookgard Masters
Świat: Iridia
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() Nie wszyscy tak robią, znam przynajmniej 2-3 osoby, które nie walczą dla władzy a dla kraju/kumpli/ideałów :>
- do ktorej grupy ja sie zaliczam? Ludzie nie piszcie nam co may robi my naprawde wiedzielismy i wiemmy ale po edron nie mamy juz motywacji zabardzo is rodkow(ja tam mam motywacje i konto na allegro by zdobc gpki) Lovah - chetnie bym zobaczyl w ciebie w akcji. my wiemy jak sie bic i gdzie uciekasz i uwierz mi znamy miejsca o ktorych ty nawet nie zdajesz sobie pojecia ![]() @Evuller - sorki ze ci nie odpisalem bylem afk i jak podlazlem ciebie nie bylo napisz kiedy chcesz pogadac jak bedziesz co i jak to napisze(list veno sir grodek ![]() Ostatnio edytowany przez berger - 01-10-2006 o 23:42. |
![]() |
![]() |
#985 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
1) bylem bez pacca 2) wrog dzialal tylko sneak attackami My nie mielismy jak, bo oni nie expili, wiec bylismy w sytuacji takiej jak jest Arcanium. Trudno, wiec byc tu w akcji. Jesli chodzi o te miejsca, to byc moze - ale czas wprowadzic je w plan, a nie posty na forum. /Lovah
![]() |
#986 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Gildia: Violence
Poziom: 135
|
![]() Cytuj:
Na tibialandzie mozna latwo uciec =) Juz kilka osob sie o tym przekonalo probojac zlapac mnie na wojnie AO, Danthorr powinien cos o tym wiedziec ![]() Desert Dungeon Jest to miejsce gdzie mozna latwo sie schowac, jak i latwo sie zgubic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hellgate W te miejsce nie bede sie wglebial ![]() ![]() @MOLS Tam nikomu nie radze uciekac.. Chocby z 1 wzgledu, ze zanim nie poznasz dobrze drogi do SAMEGO MOLS tymi labiryntami trolli i z innym scierwem albo masz ogon to nie warto sie zrywac ![]() ![]() I najlepsza taktyka wedlug mnie na open battle to jest lurowac kogos w waskie przejscia... MAX 3 hexy szerokosci ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#987 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Stan: Usunięty
Świat: Danubia/Iridia
Poziom: 108
Skille: 99/81
|
![]() w mojich oczach i kilku znaszej gildi to wyglada tak pierwsze 3 akcje co zaplanowalismy i spy je wydali przegrywalismy w fragach przewaznie 5:2~~ no i po ostatniej akcji jak padl kash etc na edron to wszyscy chcieli walczyc bo mielismy nadzieje ze niemamy spy w gildi no ale bezok padl od chealino i sie zalamal no a ja kpolowa znas otym uslyszala to tez jest retired... To nie tak ze niewiemy jak walczyc ale zostalo ans walczacych z 6-7 osob~~ owszem mozemy robic sneake ataki ale ja naprzyklad niebede specialnie wstawal dla tibi o 3 wnocy ;/co innego rano ;> XD
|
![]() |
![]() |
#988 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#989 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: ګګ۞۞۞
Skille: ۞
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#990 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tibia 7.6
![]() ![]() ![]() ![]() PoH small battle ![]() Przegladalem sobie stare screenshoty ![]() ![]() ![]()
Be without fear in the face of your enemies. Speak the truth, always, even if it leads to your death. Ostatnio edytowany przez Karolek98 - 02-10-2006 o 19:49. |
![]() |
![]() |
#991 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Imię: Ixandu
Profesja: Elite Knight
Gildia: All your snakes belong to us
Świat: Saphira
Poziom: 59
Skille: 97/94
Poziom mag.: 9
|
![]() Hehe racja spash pohkrig rox , nie raz widzialem ten film , ale obejzalem go jeszcze raz . Aah hail old good times :-)
|
![]() |
![]() |
#992 |
Zbanowany
|
![]() @Karolek98
filmik naprawde zajebisty ... obejrzałem go 2 razy i mógłbym jeszcze kilka razy obejrzeć : ) tylko zastanawia mnie to , jak oni umknęli tam przed nimi , weszli w tp a co dalej ? Jak znaleźli się gdzie znaleźli i ich rywale nie mogle tam wejść :> |
![]() |
![]() |
#993 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Ten pokoj jest czescia "Vocation quest"'a, powszechnie znany jako Desert quest. W kazdym z 4 portali na tabliczce jest napisane co mamy wziasc do final roomu tego otoz questa ![]() ![]() Skoro wam sie spodobalo to dam jeszcze 1 ![]() Wersja 7.6 Zabawy z Ankrahmun ![]()
Be without fear in the face of your enemies. Speak the truth, always, even if it leads to your death. Ostatnio edytowany przez Karolek98 - 02-10-2006 o 17:30. Powód: Zapomnialem napisac wersji tibii na ktorej filmik jest nagrany :) |
|
![]() |
![]() |
#994 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
mam pytanie czy ty też układasz tak back packi xD ? że przed backpackiem wkładasz coś co w tym backpacku jest żeby rozpoznać co jest w danym backpacku bo ja chyba zaczne tak robić bo przydatne to jest ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#995 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
nie zebym sie czepial, ale prawie zawsze w bp tak to jest poukladane, przynajmniej na ots'ach z gotowymi postaciami.. btw jak sam ustawiasz co gdzie i w jakim bp, to chyba nie masz potem problemu z rozpoznawaniem, nie? signed, maciek |
|
![]() |
![]() |
#996 |
Użytkownik Forum
|
![]() szczeże mowiąc to tak
![]() ![]()
#997 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak odnośnie filmu z Ank, to watpie czy MM mogloby to wykorzystac znajac ich organizacje i PvP.
=P
#998 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Stan: Usunięty
Świat: Danubia/Iridia
Poziom: 108
Skille: 99/81
|
![]() to ze nieumiemy walczyc razem nieznaczy ze osobno slabo gramy ;-)
|
![]() |
![]() |
#999 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Puławy
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]()
------------------------------------------------------ http://www.pajacyk.pl http://www.polskieserce.pl Kliknij, to cie nic nie kosztuje ![]() ------------------------------------------------------ Mazur Ostatnio edytowany przez Bandzioch - 02-10-2006 o 23:12. |
|
![]() |