![]() |
#981 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 08 2006
Lokacja: Toruń (rydzyk sUx!)
Stan: Aktywny gracz
Imię: Xenter ...
Profesja: Sorcerer
Świat: Saphira
|
![]() OMG
Jeden z najbarzdziej hoojowych update. Jedezne co mi sie podoba to stamina. CELOWANIE Z RUN NA BATTLE- PORAZKA TAK SAMO JAK Z TYM LOOTEM - TO ZNISZCY HUNTY ---> to moze cieszyc jedynie postacie noobowskie |
![]() |
|
![]() |
#982 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Z nieba
Stan: Początkujący
Imię: Trishia Nerri
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
![]() |
![]() 13:05 You lose 106 hitpoints due to an attack by a dwarf guard.
Wam tez cos za duzo zabralo Hp, przy jakims stworku ? ![]() nono.. |
![]() |
![]() |
#983 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 06 2006
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 38
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
|
![]() O kurw.. ten update jest zjebany,te Qutify sa pojebane nie wiem czemu to zmieniali popszednie mi sie bardziej podobaly i jeszcze te 10 sec :/ OMG
|
![]() |
![]() |
#984 |
Guest
|
![]() gram se w tibie i nagle jakis error wyskakuje gra mi sie włącza i niemoge sie zalogowac pisze "cannot connected to a login server i error:disconectet from server" wchodze na tibia.com i mam takie cos "The website is currently not available. Please be patient. Sorry for the inconvenience" co to ma byc ???????????????????
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Guest
|
![]() -- post nieaktualny --
Ostatnio edytowany przez Emi-Eternia - 14-10-2007 o 00:36. |
![]() |
#986 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2006
Lokacja: Thais
Imię: Shan Lecter
Świat: Harmonia
Poziom: 31
Skille: 63/61
Poziom mag.: 4
|
![]() co się stało? CZyżby Cip-y znowu updatowali tibie? Jestem ciekawy i prosze modkow albo tibijczyków o odpowiedź co się święci
![]() |
![]() |
![]() |
#987 |
Guest
|
![]() czemu nie ma nowych potworow i iteamkow na stronie??
|
![]() |
#988 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 10 2005
Imię: Master'Spliner
Świat: Galana
Poziom: 11
Skille: 43/44
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#989 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2006
|
![]() CipSoft prawie zapomniał o Faccach. Niestety.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2005
Profesja: Paladin
Świat: Furora
Poziom: 36
|
![]() Ze stamina to raczej dobry niz zly pomysl. Co do celowania z run, to zauwazcie ze przy uzyciu hotkeya postac na chwile sie stopuje, czyli sorcowie i druidzi nie beda mieli az tak wielkiej przewagi nad knightami.
Jeszcze raz sie spytam, mozna sobie spersonalizowac 2 konta na jedna osobe (oczywiscie inne maile beda)?? |
![]() |
![]() |
#991 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 07 2006
Stan: Niegrający
Imię: Tifonek
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 50
Poziom mag.: 46
|
![]() Hrhrhr... Niewiem czemu tak nażekacie na te update...Dla mnie sie podoba z tego względu, że likwiduje to wszystkie boty jakie były ( Np: na różnych Wojnach albo nawet na ANHILATOR,na którego 99% osób idzie z botami
![]() Outfity dla mnie są zabawne...Mogli dodać te i zostawić stare ( nie zmieniając wyglądu ).Stamina też mi sie podoba dlatego, że jak wiele osób w tym temacie powiedziało usunie to coś czego nie znosze a jest tym sharing ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#992 | |||||||||
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Grales kiedys w innego (lepszego) mmorpga? To se zobacz ze wszedzie tak jest ze sie liczy poziom postaci a nie szybkosc klikania bo tibia to nie paccman. Jak chcesz se poklikac to se pograj w tetris albo inna lolowata gierke co sie szybkosc klikania liczy. Podsumowujac: Lootowanie - No wreszcie to zlikwidowali bo tibia byla do tej pory ewenementem. We wszystkich cywilizowanych mmorpgach jest ze ten kto zabil moze brac loot tylko w tibii mogi wszyscy. Na huntach nie przeszkadza bo wystarczy byc w party zeby bloker spokojnie bral loot. Stamina - polepszenie realizmu+koniec sharingu Hotkeye i celowanie z battle - świetne, najlepsza nowosc tego update! Dlaczego? Bo tibia to gra rpg, gdzie powinny sie liczyc tlyko statsy postac i odpowiednia taktyka a nie szybka reka jak w paccmanie. We wszystkich innych mmorpg juz dawno tego archaizmu nie bylo, tylko w tibii trzeba bylo szybka reke. Uwazam ze update jest dobry chociaz i tak juz mi sie nie chce grac w tibie. ![]() Ostatnio edytowany przez poisoner - 02-08-2006 o 19:33. |
|||||||||
![]() |
![]() |
#993 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Ten update jest do bani, outfity sa TRAGICZNE.....
w zeszłym roku było lepiej.... zdecydowanie ![]() |
![]() |
![]() |
#994 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() he he
stawiam na to,że w nastepnym update CIP wzmocni knightów, w przeciwnym razie bycie knightem bedzie tak jak trenowanie fista (jest ale nie wiadomo po co ![]() |
![]() |
![]() |
#995 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 06 2006
Lokacja: Zamość
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Piotrek Hetman
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom: 63
Skille: 80/76
Poziom mag.: 6
|
![]() No i po co ja się tyle męczyłem z tym skillowaniem 71/70 na 24 lvlu ^^ jak i tak byle sorc/druid z 15 mlvlem i bp sd do mnie podleci i mnie zacznie nawalac z sd i po mnie bo nawet sie nie zdaze uhac. Wyjatkiem jest ze bede mial zaznaczoną funkcje "Use on yourself" ale wtedy przypadkowo naciskajoc klawisz F1 lub innny moge stracic cenną runę.
Podsumowując: Ten update niewiele dobrego wrpowadził bo tylko to że nooby nie będą zabierać lootu. A outfity to jeszcze da sie zniesc bo przeciez wygląd to nei wszystko ![]() |
![]() |
![]() |
#996 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2005
Profesja: Paladin
Świat: Furora
Poziom: 36
|
![]() Tylko ze 15 lvl byle sorca lub druta nie podleci do ciebie z BP sd bo go po prostu nie stac
![]() |
![]() |
![]() |
#997 |
Użytkownik Forum
|
![]() update spoko fajne outwity i potworki
![]() tak przy okazij czy ktos wie o co chodzi bo ciągle wyświetla mi śię you ip address is banished? ![]() |
![]() |
![]() |
#998 |
Guest
|
![]() te UP date ma kikla plusów i minusów
plusy to: - stamina która ułatwia stanowczo gre na nowych światach (masz szanse się wybić nie grają cały dzień) - nowe wyspy i qesty liberty bay która podnieca wszystkich graczy mających pacc'a - nowe potwory (to również dla pacc) - otrzymywanie recovery key również dla facc'ów (zmniejszy hacki) minusy to: - otwieranie ciał (zupełnie zingorowane blokowanie knitcha) - outfity (niektóre mogą być ale stanowcza wjększość jest zjebana) - chodzenie po box'ach, beczkach itp (to dla rookstaylerów było bardzo potrzebne, widocznie CipSoft zupełnie nie dostrzega rookstaylerów) moim zdanie w nastepnym up date powinnie zaakceptować rookstaylerów. |
![]() |
#999 |
Guest
|
![]() te UP date ma kikla plusów i minusów
plusy to: - stamina która ułatwia stanowczo gre na nowych światach (masz szanse się wybić nie grają cały dzień) - nowe wyspy i qesty liberty bay która podnieca wszystkich graczy mających pacc'a - nowe potwory (to również dla pacc) - otrzymywanie recovery key również dla facc'ów (zmniejszy hacki) minusy to: - otwieranie ciał (zupełnie zingorowane blokowanie knitcha) - outfity (niektóre mogą być ale stanowcza wjększość jest zjebana) - chodzenie po box'ach, beczkach itp (to dla rookstaylerów było bardzo potrzebne, widocznie CipSoft zupełnie nie dostrzega rookstaylerów) moim zdanie w nastepnym up date powinnie zaakceptować rookstaylerów. |
![]() |
#1000 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Cytuj:
![]() Co do minusów nie moge się z tobą zgodzić. - otwieranie ciał ( super sprawa na światach non-pvp, nareszcie nooby nie będą kradły loota ![]() - outfity ( mnie też sie nie podobają niektóre outfity zwłaszcza dla faceta, naszczęscie przez przypadek gram fajetką ![]() - rookstayerem jestem i nie pękam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |